• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سئوال فنی در مورد سئو

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام یعنی خاک بر سر همتون که نفهمیدید استارتر مدیر 3eo.in هست .که اومده با مطرح کردن یک موضوع در مورد سئو همه شما رو به بازی گرفته و قصد داشته بگه کارش خوبه در صورتی که کلاهبرداری بیش نیست .

یکی گفت سئوفارس 14 سال تو زمینه ی سئو هست دوست عزیز سئو تنها 3 - 4 سال بیشتر نیست که وارد ایران شده همچنین شما تاریخ سئو رو بررسی کنید قدمتش به 5 - 6 سال میرسه ، نه 14 سال ! در ضمن تمام مدارکی که گفتید سئوفارس داره به راحتی از سایت های گرافیک میتونید دانلود و به اسم خودتون ویرایش کنید .

یا حق
چجوری فهمیدی که استارتر خود مدیر سایت 3eo.in هست؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

بالا بردن تعداد ایندکس سایت توی گوگل مهم نیست مهم اینه چه مطالبی و مفید هست یا نه

شما میتونی حتی n میلیون توی گوگل صفحه ایندکس کنید اما اگر محتوای درستی نداشته باشه به درد نمیخوره

مهم اینه حتی اگر ایندکس کمی هم دارید محتوای مناسبی ارائه بدید به ربات های جستجوگر تا سایت شمارو تو نتایج نشون بدن

نه اینکه ایندکس رو ببرید بالا و تو این وسط مطالب مفیدتون هم به خاطر اسپم های سایت و غیر مفید سایتتون از دید موتورهای جستجو پنهان بشن !!!

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام یعنی خاک بر سر همتون که نفهمیدید استارتر مدیر 3eo.in هست .که اومده با مطرح کردن یک موضوع در مورد سئو همه شما رو به بازی گرفته و قصد داشته بگه کارش خوبه در صورتی که کلاهبرداری بیش نیست .

یکی گفت سئوفارس 14 سال تو زمینه ی سئو هست دوست عزیز سئو تنها 3 - 4 سال بیشتر نیست که وارد ایران شده همچنین شما تاریخ سئو رو بررسی کنید قدمتش به 5 - 6 سال میرسه ، نه 14 سال ! در ضمن تمام مدارکی که گفتید سئوفارس داره به راحتی از سایت های گرافیک میتونید دانلود و به اسم خودتون ویرایش کنید .

یا حق

جناب نابغه استارتر این تاپیک بنده هستم چند ساله عوض پرشن تولز هستم برید نگاه کنید ببینم چندبار از سایت 3eo.in تعریف کردم؟
در ضمن این هم سایت من هست که دادم سئو کنن iranya.ir برید مشخصات مالک دامین رو با بنده چک کنید.

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام

بالا بردن تعداد ایندکس سایت توی گوگل مهم نیست مهم اینه چه مطالبی و مفید هست یا نه

شما میتونی حتی n میلیون توی گوگل صفحه ایندکس کنید اما اگر محتوای درستی نداشته باشه به درد نمیخوره

مهم اینه حتی اگر ایندکس کمی هم دارید محتوای مناسبی ارائه بدید به ربات های جستجوگر تا سایت شمارو تو نتایج نشون بدن

نه اینکه ایندکس رو ببرید بالا و تو این وسط مطالب مفیدتون هم به خاطر اسپم های سایت و غیر مفید سایتتون از دید موتورهای جستجو پنهان بشن !!!
فرمایش شما متین هست علت افزایش تعداد ایندکس من هم این هست که جناب سئوکار ساختار لینک ها رو تغییر دادند وطبیعتا لینکهای جدید ساخته شده و گوگل اونا رو ایندکس کرده.باید منتظر بمونم این لینکهای جدید کی نتیجه خودش رو نشون میده و آیا بازدید سایت بالا میبره یا نه!

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
فرمایش شما متین هست علت افزایش تعداد ایندکس من هم این هست که جناب سئوکار ساختار لینک ها رو تغییر دادند وطبیعتا لینکهای جدید ساخته شده و گوگل اونا رو ایندکس کرده.باید منتظر بمونم این لینکهای جدید کی نتیجه خودش رو نشون میده و آیا بازدید سایت بالا میبره یا نه!
به نظر من با مقاله های خود گوگل و ... که تجربه دارم بزرگترین اشتباه همین تغییر لینک ها هست که یک افت شدید به سایت ایجاد میکنه

دیگه 5 سال یا ... پیش نیست که بگیم موتورهای جیتجو آدرس های نام پست رو بهتر از ?id=1 ایندکس میکنه

تو همین مدتی که سایتت با لینک های جدید میخواد ایندکس بشه یه خاطره ی بد از سایتت برای گوگل میمونه

در هر صورت کاش کاربرا به جای پول خرج کردن برای سئو ، کمی مطالعات خودشونو زیاد میکردن چون گوگل در وبلاگ خودش و سایت های معتبر تمامی مطالب مورد نیاز رو منتشر میکنه مخصوصن در مورد سئو

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
به نظر من با مقاله های خود گوگل و ... که تجربه دارم بزرگترین اشتباه همین تغییر لینک ها هست که یک افت شدید به سایت ایجاد میکنه

دیگه 5 سال یا ... پیش نیست که بگیم موتورهای جیتجو آدرس های نام پست رو بهتر از ?id=1 ایندکس میکنه

تو همین مدتی که سایتت با لینک های جدید میخواد ایندکس بشه یه خاطره ی بد از سایتت برای گوگل میمونه

در هر صورت کاش کاربرا به جای پول خرج کردن برای سئو ، کمی مطالعات خودشونو زیاد میکردن چون گوگل در وبلاگ خودش و سایت های معتبر تمامی مطالب مورد نیاز رو منتشر میکنه مخصوصن در مورد سئو

به هر حال این آقا کلی تجربه داره و سایت خودش همیشه واسه کلمه سئو رتبه اول هست.منم اعتماد کردم و نمیتونم پیش گویی کنم چی میشه خدا کنه مفید باشه چون من یه روزه تصمیم به این کار نکردم سه ماه اپدیت کردم بازدیدم نهایت به 2 هزار رسید

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
الان 16 روز هست که سایتم رو دادم 3eo.in ساختار لینک ها رو کاملا عوض کردند و به صورت html در آوردن و طبیعی هست که گوگل باید لینک های جدید رو بشناسه الان بازدیدم از 300 تا ورودی گوگل در روز شده روزی 10 تا!نمیدونم باید امید داشته باشم یا نه!

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
الان 16 روز هست که سایتم رو دادم 3eo.in ساختار لینک ها رو کاملا عوض کردند و به صورت html در آوردن و طبیعی هست که گوگل باید لینک های جدید رو بشناسه الان بازدیدم از 300 تا ورودی گوگل در روز شده روزی 10 تا!نمیدونم باید امید داشته باشم یا نه!
دوست عزیز من الان لینک های شما رو دیدم
ایشان احمق هستن که امدن این کارو برای بهبود انجام دادم درسته .html تاثیر دارد ولی نه اون طوری که فکر کنید
ساختار پیوند شما باید به روز باشه
فکر کنم با شما مذاکره کردم به سئو کار بگید اخرین متد پیوند را استفاده کنه البته اگه علمش داشته باشه

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان.
سایتم رو دادم به 3eo.in سئو کنه 300 تومنم پرداختم الان یه هفته هست میگذره ایندکس سایتم تو گوگل دو برابر شده ولی ورودیم از گوگل از 300 تا در روز رسیده به روزی 50 تا باهاش تماس میگرفتم میگه طبیعیه کار داره جواب میده و همیشه اول بازدید میاد پایین بعد زیاد میشه میگه هنوز سئو رو کامل انجام ندادم و نتیجه تا 20 روز دیگه مشخص میشه.آیا این حرفا منطقی هست؟
یک نکته ای رو بگذارید اشاره کنم
هر کسی سئو بلد باشه میره سایت خودش رو میاره بالا و نه سایت دیگران رو.
بعد اینکه سئو محدود به اضافه کردن لینک یا چند تا کلید واژه و متا تگ محدود نمیشه
دامنه ی سئو خیلی بیشتر از این حرفهاست.

مثلا ما یک سایت کوچولو زدیم که یک دونه مطلب داره، اما روزی 1000 بازدید uv داره
من سایت های زیادی دارم که رشد کردند اما هرگز حاظر نمیشم به کسی این مطالب رو یاد بدم ... چون گاهی انحصار خوبه

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
یک نکته ای رو بگذارید اشاره کنم
هر کسی سئو بلد باشه میره سایت خودش رو میاره بالا و نه سایت دیگران رو.
بعد اینکه سئو محدود به اضافه کردن لینک یا چند تا کلید واژه و متا تگ محدود نمیشه
دامنه ی سئو خیلی بیشتر از این حرفهاست.

مثلا ما یک سایت کوچولو زدیم که یک دونه مطلب داره، اما روزی 1000 بازدید uv داره
من سایت های زیادی دارم که رشد کردند اما هرگز حاظر نمیشم به کسی این مطالب رو یاد بدم ... چون گاهی انحصار خوبه
دقیقا با شما موافق هستم هرچیزی نمیشه فروخت

بالا