• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سرمایه ای دارم می خوام سایت بزنم، چه سایتی راحت تر و زودتر سود میده؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
یه سرمایه ای دارم، در نظر داشتم سایت تفریحی بزنم ولی می بینم اگه بخوام پول نویسنده ها و هاست و سرورو بدم شاید پنج ماهه پول تموم بشه و فکر نکنم تا اون موقع سایت تونسته باشه از پس هزینه های خودش بر بیاد(پاپ آپ نمی خوام بذارم).
به نظرتون بهترین سایتی که میشه زد، که سریع پیشرفت کنه و سرمایه ی خیلی زیادی هم نخواد و ریسکشم کم باشه چیه؟

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
شما چقدر سرمایه داری؟
از نظر من تو سایت UInvest سهام بخر ماهانه سودت رو میده بعد ارزش سهام بره بالا میشه سود خوبی کرد ولی باس یه مقدار صبر کنی.
reza.tavakoli16

Last edited:

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
شما چقدر سرمایه داری؟
از نظر من تو سایت UInvest سهام بخر ماهانه سودت رو میده بعد ارزش سهام بره بالا میشه سود خوبی کرد ولی باس یه مقدار صبر کنی.
reza.tavakoli16
نه ممنون، فعلا ترجیح می دم خودم کار کنم.

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
چون سایت تفریحی خیلی دیر به درامدزایی میرسه

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
دوست من بنده هم سایت Uinvest رو پیشنهاد میکنم همونطور که @kingt گرامی گفتند ، چقد سرمایه دارید ؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دوست من بنده هم سایت Uinvest رو پیشنهاد میکنم همونطور که @kingt گرامی گفتند ، چقد سرمایه دارید ؟
از 1 میلیون تا 7-8 میلیون هست بستگی به ریسک کار داره، خودم نظرم اینه که فعلا 1 بذارم اگه پیشرفتش خوب بود بازم میذارم(خوبی کار وب اینه که سرمایه رو یوهویی نمیذاری و طی چند ماه خرج میشه).
ترجیح می دم خودم کار کنم ;)

• Like
Reactions: Cya

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
شما همین 1 میلیون رو سریمایه بذاری ماهی 200 بهت سود رو میده ولی خود دانی من 300 خودم میخوام بذارم خوبیش اینه معتبره و کار خواصی نداره

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
شما همین 1 میلیون رو سریمایه بذاری ماهی 200 بهت سود رو میده ولی خود دانی من 300 خودم میخوام بذارم خوبیش اینه معتبره و کار خواصی نداره

سلام عزیز سایت یو اینوست نزار حالا از من گفتن بود.

با سود 20% سایتهای معتبر کم نیستن. تو این سایت بزاری ممکنه بعدا پشیمون بشی سایت درست و حسابی نیست اصلا معلوم نیست چیکار داره میکنه:D ولی خودت میدونی

یاعلی:general510:

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
شما یه سایت معتبر دیگه هم بگو یوانیوست برای چی درگیره با خودش؟

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
شما یه سایت معتبر دیگه هم بگو یوانیوست برای چی درگیره با خودش؟

سلام داداش من هیچ وقت سایتی برای سرمایه گذاری رو پیشنهاد نمیکنم که بعدا یه موقع اگه پول رفیقمون رو بالا کشیدن حالا من اینجا ضایع بشم شما خودت بگرد و پیدا کن به نظر من همچین سایتهایی رو هم پیشنهاد نکن به کسی.

درباره ی درگیر بودن سایت که پست رو ویرایش کرده بودم ( خیلی سریع خوندی) دلیلشم اینه که واقعا معلوم نیست پول مردم رو میده یا نه خیلیا رو الاف خودش کرده البته نه منو چون من هیچ وقت به این سایتهای درپیت اعتماد نمیکنم.
اعتماد نکن.
اعتماد نکن.
اعتماد نکن.
فقط همین میخوای سرمایه گذاری کنی لازم نیس بری حتما تو یه سایت مخصوص اینکار که سایتهای کسب درامد زیادی هستن.

بعدش به نظر من فقط به ساتهایی که پرداخت instant دارن اعتماد کن و بس (برای سرمایه گزاری گفتم)

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
اگر میشه یه دو سه تا از این سایت ها نام ببر خیر ببینی

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
8 میلیون نذار شما تو همین یواینوست 50-60 هزار تومن بذار سهام بگیر بعد که سود رو دیدی یه مقدار کم دوباره تزریق کن تو هیچ سایتی دار و ندارتو نذار

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
برای منم پخ کن.

یعنی 20% سود ماهانه! زیاد نیست؟ یعنی من اگه 8 تومن بذارم، ماهی یک میلیون و ششصد هزار تومان میده!
مشکوکه ها :)

مشکوکه؟ راسمیگی شما؟

شما میگی 20% درصد زیاده؟ نه داداش زیاد نیست باور کن! حتی معتبر ترین سایتهای سرمایه گذاری که خیلی خسیس هستن سودش در همین حد و حدود هست.

سایت هایی هستن که ظرف چند ساعت پولتو چند برابر میکنن بهت تحویل میدن البته ناگفته نماند که به این سایتهای هایپ یه سر سوزن هم نباید اعتماد کرد چون حتی بعضی ها ظرف 1-2 روز اسکم میشن ولی سایتهای معتبر سود منطقی و کمتری میدن. که 20% خیلی منطقی هست و اصلا نباید شک کرد به این سود.

شما میخوای 8 تومن بزاری اشتباه بزرگی هست این کار!

کل پولتو هیچ قت و هیج جا سرمایه گذاری نکن چون اگه به باد بره دیگه پشتوانه مالی نداری این یعنی بد بختی! حالا هر چقد هم که دیگران یه سایت رو تایید کنن و معتبر باشه همیشه یک استثنایی وجود داره!

شما به نظر من 2 تومن بزار تو یک سایت خوب با سود 20% بعد 5 ماه صبر کن و به سودش دست نزن پولت 2 برابر میشه.

شما میخواستی سایت بزنی و صبر کنی تا راه بیفته حالا سرمایه گزاری کن و به سودش دست نزن تا بیشتر بشه (2 برابر.)

حالا پولت میشه 4 تومن خب حالا 1 تومن بزار روش و 5 تومن سرمایه گذاری کن حالا میشه ماهانه 1 تومن سود برو حالشو ببر.

پخ هم الان میدم داداش

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
دوستان این سایتی که میگین جریانش چیه

کسی از بچه های پرشینتولز دریافتی داشته

sevdamanman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
میشه چند تا سایت هایپ معتبر معرفی کنید که پولمون به باد نره اگه خواستیم سرمایه بزاریم

youzar

Registered User
لایک‌ها
118
سايت با سود 20% در ماه؟؟؟؟
آقا منم ميخوام!

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
مشکوکه؟ راسمیگی شما؟

شما میگی 20% درصد زیاده؟ نه داداش زیاد نیست باور کن! حتی معتبر ترین سایتهای سرمایه گذاری که خیلی خسیس هستن سودش در همین حد و حدود هست.

سایت هایی هستن که ظرف چند ساعت پولتو چند برابر میکنن بهت تحویل میدن البته ناگفته نماند که به این سایتهای هایپ یه سر سوزن هم نباید اعتماد کرد چون حتی بعضی ها ظرف 1-2 روز اسکم میشن ولی سایتهای معتبر سود منطقی و کمتری میدن. که 20% خیلی منطقی هست و اصلا نباید شک کرد به این سود.

شما میخوای 8 تومن بزاری اشتباه بزرگی هست این کار!

کل پولتو هیچ قت و هیج جا سرمایه گذاری نکن چون اگه به باد بره دیگه پشتوانه مالی نداری این یعنی بد بختی! حالا هر چقد هم که دیگران یه سایت رو تایید کنن و معتبر باشه همیشه یک استثنایی وجود داره!

شما به نظر من 2 تومن بزار تو یک سایت خوب با سود 20% بعد 5 ماه صبر کن و به سودش دست نزن پولت 2 برابر میشه.

شما میخواستی سایت بزنی و صبر کنی تا راه بیفته حالا سرمایه گزاری کن و به سودش دست نزن تا بیشتر بشه (2 برابر.)

حالا پولت میشه 4 تومن خب حالا 1 تومن بزار روش و 5 تومن سرمایه گذاری کن حالا میشه ماهانه 1 تومن سود برو حالشو ببر.

پخ هم الان میدم داداش
پخ نکردیا هنوز، ممنون.

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
استارتر گوکل ادسنس هم هست ، اگه میتونی یه سایت انگلیسی خوب بزنی و مطالب اختصاصی بزاری گوگل ادسنس عالیه .
اگه خواستی پ.خ بده تا بگم واسه آدرس و دریافت چک چیکار باید انجام بدی

بالا