hhrrmm
Registered User
- نوشتهها
- 115
- لایکها
- 16
لطفا برای منم پ خ کنیدپخ میدم الان
ممنون میشم نظرتو بدونم
چون خودم تا بحال کلی از این سایتا رو شناسایی کردم
لطفا برای منم پ خ کنیدپخ میدم الان
عزیزجان مشخصه خیلی خیلی تازه کاری که می یای به ملت پیشنهاد می دی برن تو سایت هایی که پرداخت instant دارن سرمایه گزاری کنند جدی برچه اساسی این حرفو گفتی بعد شما که اطلاعاتت دراین حده می یای یو اینوست رو کلاهبردارمی دونی چند تا سایت می خوای برات اینجا ردیف کنم که همشون پرداخت انی داشتن همشون هم سود معقول می دادن اما هیچکدوم دیگه اثری ازشون نیست همه اینها هایپ هستن می شه تحت شرایط خاصی با سرمایه گزاری خیلی کم ودرحد بضاعت ازشون درامد کسب کرد اما نه اینکه پیشنهاد می دی دومیلیون پول بی زبون رو بزاره تو این جور سایتهای کلاه بردار برای کسی که سرمایه زندگیشه
دوست عزیز میشه در این باره هم به من پ.خ بدید؟استارتر گوکل ادسنس هم هست ، اگه میتونی یه سایت انگلیسی خوب بزنی و مطالب اختصاصی بزاری گوگل ادسنس عالیه .
اگه خواستی پ.خ بده تا بگم واسه آدرس و دریافت چک چیکار باید انجام بدی
ی وبلاگ کپی پیست اس ام اس با آپدیت منظم روزانه جای پیشرفت داره ؟ رو کدوم سیستم وبلاگدهی بهتر جواب میده .
لینک تاپیکی که زدید رو یا اینجا قرار بدید یا خصوصی کنید . ممنونمعذرت میخوام معذرت میخوام معذرت میخوام ببخشید دوستان آخرین اسپمی هست که از من شاهد هستید!
چه دلیل های قانع کننده ای نوشتی عمو به مردم تحمت نزن بعدش بیا به خودم بگو الانم میخوام اصل قضیه رو برات روشن کنم!
تاپیک میخوام بزنم درباره یو اینوست بعد بیا اونجا جرو بحث رو ادامه بده:general304::general304::general304:
در ضمن اون سایتی که نوشتی برای خرید و فروش یو پی واسه خود یو اینوست هست و معلوم نیست که تازه بخواد کلاه برداری کنه یانه و همون یو پی رو هم از چنگ کابراش دربیاره اگه اینطوری نبود به صورت مستقیم با بانک های عادی به مردم پرداخت میکردنه که بره یو پی درست کنه بعد بده به کابراش بعدشم براشون تبدیل کنه به دلار بانک های دیگه!
همین الان من تاپیک رو باز میکنم بیا اونجا جواب بده!
لینک تاپیکی که زدید رو یا اینجا قرار بدید یا خصوصی کنید . ممنون
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
پ.خ دادم دوست من .دوست عزیز میشه در این باره هم به من پ.خ بدید؟
مرسی.
سلامسلام.
یه سرمایه ای دارم، در نظر داشتم سایت تفریحی بزنم ولی می بینم اگه بخوام پول نویسنده ها و هاست و سرورو بدم شاید پنج ماهه پول تموم بشه و فکر نکنم تا اون موقع سایت تونسته باشه از پس هزینه های خودش بر بیاد(پاپ آپ نمی خوام بذارم).
به نظرتون بهترین سایتی که میشه زد، که سریع پیشرفت کنه و سرمایه ی خیلی زیادی هم نخواد و ریسکشم کم باشه چیه؟
دوست عزیز دعوا نداریم که با هم . من با tapatalk میام و خوب برام سخت بود پیدا کردنش . حالا شایدم من بلد نیستم . واسه همینم خواهش کردم لینک قرار بدید چون منم مشتاق بودم پیگیر باشم . به هر حال ممنونچیو اینجا بزارم؟ مگه مخفی کردم تاپیک رو ؟ تو لیست تاپیک ها موجوده دیگه!
لینک مستقیم تاپیک: اثبات کلاهبرداری یو اینوست
قبول؟سلام
ببين ما سايت دانلود زديم نزديك 1ميليون خرجش كرديم
سئو و خريد قالب و سرور همه چيز امادس.
شما پيشنهاد ميكنم بيا باما شريك شو
طبق تضمين سئو كار تا 1ماه ديگه سايت بازديد بسيار بالايي پيدا ميكنه.شما بيا و فقط پول نويسنده بده.
ماهيانه مثلا 400تومن
البته به طور مثال.
در امد هم 30درصد من 70درصد شما.
منتظر تماست هستم
سايت اينهkhasdownload.com
09374562429
نه ممنون دوست عزیز، به سایتی با این موضوع علاقه ای ندارمقبول؟
بیخیالش بشی بهتره چون هر لحظه ممکنه جمع کنن و پول مردم و بالا بکشن همین ماه گذشته من مفت مفت 2 میلیونم از دست دادمکلا این سایتای سرمایه گزاری، گزینه های مناسبی هستند? یا همشون سر کارین? مواردی هست که مثل ادم سود بدن? یا بعد یه مدت جمع نشن?
Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2
جهت اطلاعتون ما مال مردم خور نيستيم كه جمع كنيم.خوددانينه ممنون دوست عزیز، به سایتی با این موضوع علاقه ای ندارم![]()
منظورشون سایت های هایپ و اینجور چیزا بود ، نه شماجهت اطلاعتون ما مال مردم خور نيستيم كه جمع كنيم.خودداني
سوتفاهم نشه دوست عزیز، شما آقایی، می گم علاقه ای به داشتن سایت های دانلود و... ندارم(به خاطر خرج سرور و هاست دانلود و...)جهت اطلاعتون ما مال مردم خور نيستيم كه جمع كنيم.خودداني
دوست من خرج سرور گفتم با من فقط پول نويسنده ميمونه ماهيانه 200يا 300سوتفاهم نشه دوست عزیز، شما آقایی، می گم علاقه ای به داشتن سایت های دانلود و... ندارم(به خاطر خرج سرور و هاست دانلود و...)![]()
نه ممنوندوست من خرج سرور گفتم با من فقط پول نويسنده ميمونه ماهيانه 200يا 300
بستگي به نويسندش داره