• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سرمایه ای دارم می خوام سایت بزنم، چه سایتی راحت تر و زودتر سود میده؟

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
عزیزجان مشخصه خیلی خیلی تازه کاری که می یای به ملت پیشنهاد می دی برن تو سایت هایی که پرداخت instant دارن سرمایه گزاری کنند جدی برچه اساسی این حرفو گفتی بعد شما که اطلاعاتت دراین حده می یای یو اینوست رو کلاهبردارمی دونی چند تا سایت می خوای برات اینجا ردیف کنم که همشون پرداخت انی داشتن همشون هم سود معقول می دادن اما هیچکدوم دیگه اثری ازشون نیست همه اینها هایپ هستن می شه تحت شرایط خاصی با سرمایه گزاری خیلی کم ودرحد بضاعت ازشون درامد کسب کرد اما نه اینکه پیشنهاد می دی دومیلیون پول بی زبون رو بزاره تو این جور سایتهای کلاه بردار برای کسی که سرمایه زندگیشه

سلام داداش شما اگه چند پست قبلی رو میخوندی قرار شده درباره ی یو اینوست حرفی دیگه زده نشه ولی نمیدونم چرا باز دیگران درباره ی این سایت حرف میزنن داداش عنوان تاپیک رو یه نگاه بنداز! استارتر محترم رفته یه سوال از دیگران بپرسه الان مردم ریختن اینتو هر چی از دهنشون در میاد دارن به هم میگن چه خبره؟ بسته دیگه بچه بازی ها رو تموم کنید در ضمن یه تاپیک هم به گفته ی کابر iman35@ زده شده بنده شخصا نظر دادم فقط گفتم که شما اگه میخوای نظری بدی اونجا جای بهتری باشه

بیچاره استارتر فرار کرده دیگه حرفی نمیزنه! عزیز شما خودت اعلام کن دیگه کسی اسپم نزاره بعد اگه کسی گوش نکرد خودت گزارش بده ممنون!

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
استارتر گوکل ادسنس هم هست ، اگه میتونی یه سایت انگلیسی خوب بزنی و مطالب اختصاصی بزاری گوگل ادسنس عالیه .
اگه خواستی پ.خ بده تا بگم واسه آدرس و دریافت چک چیکار باید انجام بدی
دوست عزیز میشه در این باره هم به من پ.خ بدید؟
مرسی.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
ی وبلاگ کپی پیست اس ام اس با آپدیت منظم روزانه جای پیشرفت داره ؟ رو کدوم سیستم وبلاگدهی بهتر جواب میده .

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
ی وبلاگ کپی پیست اس ام اس با آپدیت منظم روزانه جای پیشرفت داره ؟ رو کدوم سیستم وبلاگدهی بهتر جواب میده .

درباره ی سوال اولتون هیچ جوابی قطعی نیست شما با سیستم های افزایش بازدید کار کنید و وبلاگتون رو تو گول بیارید بالا.

سیستم وبلاگدهی هم فک کنم فرقی نداره البته بلاگفا نباشه چون تبلیغ نمیتونی بزاری به نظر بنده میهن بلاگ خوبه!

rezaovo

Registered User
لایک‌ها
120
معذرت میخوام معذرت میخوام معذرت میخوام ببخشید دوستان آخرین اسپمی هست که از من شاهد هستید!

چه دلیل های قانع کننده ای نوشتی عمو به مردم تحمت نزن بعدش بیا به خودم بگو الانم میخوام اصل قضیه رو برات روشن کنم!

تاپیک میخوام بزنم درباره یو اینوست بعد بیا اونجا جرو بحث رو ادامه بده:D:D:general304::general304::general304:

در ضمن اون سایتی که نوشتی برای خرید و فروش یو پی واسه خود یو اینوست هست و معلوم نیست که تازه بخواد کلاه برداری کنه یانه و همون یو پی رو هم از چنگ کابراش دربیاره اگه اینطوری نبود به صورت مستقیم با بانک های عادی به مردم پرداخت میکردنه که بره یو پی درست کنه بعد بده به کابراش بعدشم براشون تبدیل کنه به دلار بانک های دیگه!

همین الان من تاپیک رو باز میکنم بیا اونجا جواب بده!
لینک تاپیکی که زدید رو یا اینجا قرار بدید یا خصوصی کنید . ممنون

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

iman35

Registered User
لایک‌ها
36

ajamband

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
یه سرمایه ای دارم، در نظر داشتم سایت تفریحی بزنم ولی می بینم اگه بخوام پول نویسنده ها و هاست و سرورو بدم شاید پنج ماهه پول تموم بشه و فکر نکنم تا اون موقع سایت تونسته باشه از پس هزینه های خودش بر بیاد(پاپ آپ نمی خوام بذارم).
به نظرتون بهترین سایتی که میشه زد، که سریع پیشرفت کنه و سرمایه ی خیلی زیادی هم نخواد و ریسکشم کم باشه چیه؟
سلام
ببين ما سايت دانلود زديم نزديك 1ميليون خرجش كرديم
سئو و خريد قالب و سرور همه چيز امادس.
شما پيشنهاد ميكنم بيا باما شريك شو
طبق تضمين سئو كار تا 1ماه ديگه سايت بازديد بسيار بالايي پيدا ميكنه.شما بيا و فقط پول نويسنده بده.
ماهيانه مثلا 400تومن
البته به طور مثال.
در امد هم 30درصد من 70درصد شما.
منتظر تماست هستم
سايت اينهkhasdownload.com
09374562429

rezaovo

Registered User
لایک‌ها
120
چیو اینجا بزارم؟ مگه مخفی کردم تاپیک رو ؟ تو لیست تاپیک ها موجوده دیگه!

لینک مستقیم تاپیک: اثبات کلاهبرداری یو اینوست
دوست عزیز دعوا نداریم که با هم . من با tapatalk میام و خوب برام سخت بود پیدا کردنش . حالا شایدم من بلد نیستم . واسه همینم خواهش کردم لینک قرار بدید چون منم مشتاق بودم پیگیر باشم . به هر حال ممنون

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ajamband

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ببين ما سايت دانلود زديم نزديك 1ميليون خرجش كرديم
سئو و خريد قالب و سرور همه چيز امادس.
شما پيشنهاد ميكنم بيا باما شريك شو
طبق تضمين سئو كار تا 1ماه ديگه سايت بازديد بسيار بالايي پيدا ميكنه.شما بيا و فقط پول نويسنده بده.
ماهيانه مثلا 400تومن
البته به طور مثال.
در امد هم 30درصد من 70درصد شما.
منتظر تماست هستم
سايت اينهkhasdownload.com
09374562429
قبول؟

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
کلا این سایتای سرمایه گزاری، گزینه های مناسبی هستند? یا همشون سر کارین? مواردی هست که مثل ادم سود بدن? یا بعد یه مدت جمع نشن?

Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
کلا این سایتای سرمایه گزاری، گزینه های مناسبی هستند? یا همشون سر کارین? مواردی هست که مثل ادم سود بدن? یا بعد یه مدت جمع نشن?

Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2
بیخیالش بشی بهتره چون هر لحظه ممکنه جمع کنن و پول مردم و بالا بکشن همین ماه گذشته من مفت مفت 2 میلیونم از دست دادم

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
جهت اطلاعتون ما مال مردم خور نيستيم كه جمع كنيم.خودداني
سوتفاهم نشه دوست عزیز، شما آقایی، می گم علاقه ای به داشتن سایت های دانلود و... ندارم(به خاطر خرج سرور و هاست دانلود و...) ;)

ajamband

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سوتفاهم نشه دوست عزیز، شما آقایی، می گم علاقه ای به داشتن سایت های دانلود و... ندارم(به خاطر خرج سرور و هاست دانلود و...) ;)
دوست من خرج سرور گفتم با من فقط پول نويسنده ميمونه ماهيانه 200يا 300
بستگي به نويسندش داره

milad.behnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور ميشه تو اين سايتا سرمايه گذارى كرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا