اقای محترم من نمیدونم مشکلت چیه ؟!
بانک لیبرتی کلاهبرداری کرده به یو اینوست چه ربطی داره ؟
یو اینوست مال پدرم نیست که بیام ازش دفاع کنم یا چیزی بگم . نیازی هم ندارم . من دارم سودم رو میگیرم . به همین مقدار هم راضیم.
جالبه واسم وقتی چیری نمیدونی میای حرف میرنی ،اون اقایی که شما میگی من تقریبا حرفاشو قبول دارم ولی نه کاملا. (مثل حرفی که گفتن نمیشه پول رو مستقیم بیرون کشید.)
نمیدونم چی بهت میرسه که بدون اطلاع حرف میزنی . شما لطف کن بجای کسی حرف نزن ، اگه مدرکی داری که حرفای من دروغه یا به قول خودت
چرته بیا نشون بده تا من هم قانع بشم ، شاید من دارم اشتباه میکنم شما داری درست میگی من به اشتباه خودم پی ببرم و از شما ممنون بشم که منو آگاه کردی !!
یوپی پول الکترونیکی هست مثل پرفکت مانی و بقیه پول های الکترونیکی. چه ربطی به ویرتاپی داره ؟!!!
یوپی داره هم قیمت پرفکت مانی خرید و فروش میشه ،شما هرچقدر یوپی داری بده من خودم ازت هم قیمت پرفکت مانی میخرم.
چه دنگ و فنگی ؟! بگو من هم بدونم !
شما کدوم پول الکترونیکی رو میتونی بدون کارمزد انتقال بدی ؟ یوپی بدون کار مزد هست.
مگه اینجا شما برای تشکر گرفتن پست میزاری ؟!
من اینجا برای اطلاع رسانی دارم پست میزارم برای کسایی که نمیدونن .
خیلی ها از من راهنمایی خواستن در مورد یو اینوست ، هرچی که هست رو میگم. یکی گفته کلاه برداریه ، یکی گفته خوبه.منکه نمیتونم یقیه کسی رو بگیرم.
هرکی دوست داره تو این سایت کار میکنه و استفاده میکنه کسی هم دوست نداره استفاده نمیکنه و میگه کلاه برداریه، شاید من هم پولم رو وقتی لیبرتی کلاهبرداری
کرد از دست میدادم حس شمارو داشتم.
من نیومدم به کسی وعده وعید ندادم بگم اقا شما پولتو بده من ماهی فلان قدر بهت سود میدم، هرکی بخواد میاد از من سهام میخره
هرکی هم نخواد نمیخره یوزرمم نمیگم که نگی اومد تبلیغ کرد. هر سایتی یا شرکتی تو دنیای نت یه روزی بسته میشه ، مهم اینه که بدونی چجوری استفاده کنی.
سایت های هایپ کلاه برداریه چرا این همه ادم میرم تو این سایت ها سرمایه میزارن ؟ چون در ازای دریافت سود دارن ریسکشو به جون میخرن.
سایت های شرط بندی اکثرا کلاه برداریه چرا ملت اونجا پول میزارن ؟
اصلا من میگم یو اینوست یه هایپه ، ولی یه هایپه با پدر مادر که تو نسته بعد کلاهبرداری سایت معتبر لیبرتی خودش رو سرپا نگه داره.
تاحالا کدوم سایت رو دیدی انقدر ارزش قائل شه برای کابراش که با طرح هایی که میده بتونه اعتبار خودش رو نگه داره،
هرچند که شما اطلاع جدیدی از یو اینوست نداری ، بهت حق میدم که این حرفار بزنی.در هر حال بازم میگم یواینوست نه مال منه
نه مال هیچ کدوم از کابراش ، من کاری ندارم کاربراش دارن چیکار میکنن، همه جا خوب و بد هست، مهم خود ادمه که به درستی
از موقعیتش استفاده کنه .اینجا من با کسی دعوا ندارم ، شما هم بهتره بجای جنجال بپا کردن دنبال حرف حق باشی
بدونی چه درسته چی اشتباه از من هم هر مدرکی بخوای اینجا میزارم که نشون بدم دارم سودم رو برداشت میکنم ، (هرچند که میدونم شما با این ها هم قانع نمیشی

)
امدوارم یخورده به خودت بیای و بدون اطلاعات حرفی نزنی. در آخر هم دوتا چیز میپرسم از شما که بدونم چقدر اطلاع داری.
شما میدونی توزیع کنندگی چیه تو یواینوست ؟
شما میدونی تاپ فاند چیه ؟
موفق باشی دوست عزیز.