• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سرمایه ای دارم می خوام سایت بزنم، چه سایتی راحت تر و زودتر سود میده؟

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان این سایتی که میگین جریانش چیه

کسی از بچه های پرشینتولز دریافتی داشته

کدوم سایت؟ یو اینوست؟ اگه کسی داشته بزاره سندش رو من که فکر نمیکنم!
الان جزو سایتهای معتبر محسوب میشه ولی تاریخچه ی خرابی داره این سایت

میشه چند تا سایت هایپ معتبر معرفی کنید که پولمون به باد نره اگه خواستیم سرمایه بزاریم

هایپ معتبر؟ شوخی میکنی شما؟ سایتهای هایپ خیلی خیلی خیلی بخوان دووم بیارن 10 روزه بعدش دیگه فلنگو میبندن.
بخاطر همین فقط یه چیز میخوام بگم: معتبر ترین سایت هایپ برای شما سایتی هست که همین چند لحظه پیش افتتاح شده باشه!
سرمایه گذاری در سایتی که حتی 1 روز از زمان افتتاحش میگذره 1000% ریسکه!

سايت با سود 20% در ماه؟؟؟؟
آقا منم ميخوام!

چی میخوای داداش؟ سایت سرمایه گذاری؟

من نوکرتم هستم ولی فکر نمیکنی خود شما هم میتونی با یه سرچ کوچولو از این سایتای معتبر گیر بیاری؟

2 تا سایت زیر معتبر هستن تا این 2 هست بقیه رو بیخیال شید
my traffic vavue
you get profit(دومین سایت twickerz)

سودشون رو دقیق نمیدنم چقد هست ولی مال سایت دومی 20 درصد هست و واسه اولی هم فکر نکنم کم تر از دومی باشه!

در کل سایت یو جت پروفیت خیلی معتبر و عالی تر از بقیه هست البته فقط از نظر من!

من هیچکدوم رو به شما پیشنهاد نمیکنم و فقط قصدم معرفی و نام بردن بهترین سایتها هست!

فردا پس فردا نگین فلانی به من گفت برو سرمایه بزار تو این سایت!

پخ نکردیا هنوز، ممنون.

ببخشید یه مشکلی پیش اومده بود الا پ.خ شده

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
واسه سایت Uinvest هم که سالار عزیز جزو تاپ ترین های جهان در این سایت هستند و به سطح های بسیار بالا رسیدند ، ایشون این سایت رو به طور کامل به ایرانیا معرفی کردند و چند ساله که عضو فعال اونجا هستند.
رو لینک مقابل کلیک کنید تا به سایت سالار عزیز برید که همه چیو کامل توضیح داده ، سوالی چیزی داشتید باز میتونید از طریق اسکایپ و یاهو با ایشون در ارتباط باشید ، واسه خرید سهام هم میتونید از ایشون و یا اعضای گروهشون بخرید . اینم سایتشون
اینم تاپیکشونه که توضیحات تقریبا کاملی دادند و اسکایپ و یاهو آیدی رو هم گذاشتند .
http://forum.persiantools.com/threads/سرمایه-گذاری-در-پروژه-bts-سود-سالانه-۱۰۰-درصد-گروه-سرمایه-گذاری-سالار.577762/

این ساینت چند ساله که پابرجاست و خیلی از ایرانیا اونجا فعالیت دارند ، یکی از دوستان بنده هم در گروه آقای سالار قرار دارند و جزو توزیع کننده ها هستند. ، اگه خواستید میتونم اسکایپ و یاهو آیدی ایشون رو هم واستون پ.خ بدم تا باهاشون حرف بزنید و شرایط کار رو باهاش آشنا شید.
این سایت از سال 2007 شروع به کار کرد و تا الان هم دچار مشکل نشده، در تاپیکی که معرفی کردم میتونید توضیحات رو که دادند ببینید و خودتون قضاوت کنید.
لطفا کسانی که اطلاعاتی ندارند الکی نظر ندند .

Last edited:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
فقط محض اطلاع دوستان

سایت یواینوست! به هیچ وجه تایید نمیشه!! (از جانب یک کاربر قدیمی سایت که مدتها باهاش کار کردم و تعداد بالایی هم زیرمجموعه دارم)

در سایت یواینوست شما سود 20 یا %100 خواهید گرفت اما هیچ وقت قادر نیستید پول رو مستقیم بیرون بکشید! (حداقل تا به الان)

اقایان جعفر و اکبر و سالار و کامران و هومن :D هم به شما وعده میدن که دلار بخرید ازشون و اونها هم سود شما رو از شما میخرن! ولی بنده تا به حال شکایات زیادی در وبم داشتم که اعضا قادر به فروش سودشون نیستن!و این واسطه ها با بهانه ای واهی همچون موجود نبودن ریال سود شما رو خریداری نمی کنن!

سایت یواینوست فقط و فقط مدیرانش در حال بالا کشیدن پول واقعیه اعضا در ازای سود صوری هستند.

در این سایت فقط یک عده سود می کنن اون هم واسطه ها و فروشنده های دلار یواینوست هستند.

Last edited:

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
بابا به این سایتای مزخرف اطمینان نکنید یه آدم مگه چندبار از یه سوراخ نیش میخوره آخه؟

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
این سایت رو شما مگه باید تایید کنی که میگی تایید نمیشه ؟!! من 1 ساله عضو هستم و دارم ماهیانه به طور میانگین 200 هزار تومان دریافت میکنم
با 5 سهامی که در حال حاضر دارم.این سایت چه کلاه برداری کرده که ما نمیدونیم ؟ داره تمام سعی رو میکنه که سایت رو برگردونه به دوران خوبش
از وقتی سایت لیبرتی کلاه برداری کرده با طرح های خوبی که داده داره خوب خودش رو نگه میداره ، و چند وقتی هم هست که پول الکترونیکی یوپی
رو برای خودش به وجود اورده و خیلی خوب جا افتاده و میشه مقداری از سود رو به راحتی خارج کرد.
در ضمن شما اگه زیر مجموعه داشته باشی کمیسیون خوبی هم میگیری از زیر مجموعه هات و حتی میتونی با پرفکت مانی برداشت کنی سود زیر مجموعه هات رو.

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
این سایت رو شما مگه باید تایید کنی که میگی تایید نمیشه ؟!! من 1 ساله عضو هستم و دارم ماهیانه به طور میانگین 200 هزار تومان دریافت میکنم
با 5 سهامی که در حال حاضر دارم.این سایت چه کلاه برداری کرده که ما نمیدونیم ؟ داره تمام سعی رو میکنه که سایت رو برگردونه به دوران خوبش
از وقتی سایت لیبرتی کلاه برداری کرده با طرح های خوبی که داده داره خوب خودش رو نگه میداره ، و چند وقتی هم هست که پول الکترونیکی یوپی
رو برای خودش به وجود اورده و خیلی خوب جا افتاده و میشه مقداری از سود رو به راحتی خارج کرد.
در ضمن شما اگه زیر مجموعه داشته باشی کمیسیون خوبی هم میگیری از زیر مجموعه هات و حتی میتونی با پرفکت مانی برداشت کنی سود زیر مجموعه هات رو.

کاملا چرت بود!
این مزخرفات چیه نوشتی خنده داره:D:D:D:D:D:D

داداش بسه بسه :general304::general304::general304::general304::general304:

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
چرت ؟!!! واقعا برای کابرایی مثل شما متاسفم که فقط بلدی یه سری حرف رو ندونسته بزنی معلومه هیچ اطلاعاتی از یو اینوست نداری.
:)
واقعا این انجمن با این کابراش خیلی برام جالبه من تو انجمن های زیادی فعالیت داشتم هیجا ندیدم کابراش انقدر از رو هوا و بچه گونه حرف بزنن ،
بهتره یکم خودت رو به روز کنی دوست عزیز ، کسایی که تو یو اینوست عضو هستن اگه این پست رو ببینن بهت میخندن نه به من :)

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
چرت ؟!!! واقعا برای کابرایی مثل شما متاسفم که فقط بلدی یه سری حرف رو ندونسته بزنی معلومه هیچ اطلاعاتی از یو اینوست نداری.
واقعا این انجمن با این کابراش خیلی برام جالبه من تو انجمن های زیادی فعالیت داشتم هیجا ندیدم کابراش انقدر از رو هوا و بچه گونه حرف بزنن ،
بهتره یکم خودت رو به روز کنی دوست عزیز ، کسایی که تو یو اینوست عضو هستن اگه این پست رو ببینن بهت میخندن نه به من :)

اتفاقا من هم برای شما متاسفم آقا!

درسته! من هیچ اطلاعی از یو اینوست ندارم حرف من حرف مال باختگان یو اینوست هست داداش شما برو تو همون انجمن هایی که باهات درست حرف میزنن!

شما با آقای رپید که از با تجربه های این انجمن هست و همین طور سایت یو اینوست اونطوری با حرفات داری مسخره میکنی اونوقت انتظار داری من باهات درست حرف بزنم باز دم آقای رپید گرم که به شما هیج جوابی ندادن و سکوت کردن. من خیلی وقت پیش مطلبی درباره ی یو اینوست تو سایت ایشون دیدم و همینطور سرمایه گذاری ایشون پس مطمئن باش خیلی زود تر از شما ایشون عضو این سایت بودن اگه ایشون تایید نکنن شما میخواید تایید کنی؟

یو پی هم از چرت ترین درگاه هاست حتی از ویرتاپی هم اونور تره!
تازه اگه هم پرداخت داشته باشه این دنگ و فنگ رو کسی به جون نمیخره داداش!
داداش شما اگه میخوای اطلاع رسانی کنی با توهین کردن به دیگران نمیخواد منظورتو برسونی طوری پست بزار که لیاقت تشکر کردن رو داشته باشی حتی اگه اینکارو کسی نکنه!

درضمن از زمان عضویتت و ارسال پست هات معلومه که دوتا یوزر داری اینجا!

من که میدونم شما کی هستی پس دیگه کش نده این یو اینوست ارزش نداره!

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
اقای محترم من نمیدونم مشکلت چیه ؟!
بانک لیبرتی کلاهبرداری کرده به یو اینوست چه ربطی داره ؟
یو اینوست مال پدرم نیست که بیام ازش دفاع کنم یا چیزی بگم . نیازی هم ندارم . من دارم سودم رو میگیرم . به همین مقدار هم راضیم.
جالبه واسم وقتی چیری نمیدونی میای حرف میرنی ،اون اقایی که شما میگی من تقریبا حرفاشو قبول دارم ولی نه کاملا. (مثل حرفی که گفتن نمیشه پول رو مستقیم بیرون کشید.)
نمیدونم چی بهت میرسه که بدون اطلاع حرف میزنی . شما لطف کن بجای کسی حرف نزن ، اگه مدرکی داری که حرفای من دروغه یا به قول خودت
چرته بیا نشون بده تا من هم قانع بشم ، شاید من دارم اشتباه میکنم شما داری درست میگی من به اشتباه خودم پی ببرم و از شما ممنون بشم که منو آگاه کردی !!
یوپی پول الکترونیکی هست مثل پرفکت مانی و بقیه پول های الکترونیکی. چه ربطی به ویرتاپی داره ؟!!!
یوپی داره هم قیمت پرفکت مانی خرید و فروش میشه ،شما هرچقدر یوپی داری بده من خودم ازت هم قیمت پرفکت مانی میخرم.
چه دنگ و فنگی ؟! بگو من هم بدونم !
شما کدوم پول الکترونیکی رو میتونی بدون کارمزد انتقال بدی ؟ یوپی بدون کار مزد هست.
مگه اینجا شما برای تشکر گرفتن پست میزاری ؟!
من اینجا برای اطلاع رسانی دارم پست میزارم برای کسایی که نمیدونن .
خیلی ها از من راهنمایی خواستن در مورد یو اینوست ، هرچی که هست رو میگم. یکی گفته کلاه برداریه ، یکی گفته خوبه.منکه نمیتونم یقیه کسی رو بگیرم.
هرکی دوست داره تو این سایت کار میکنه و استفاده میکنه کسی هم دوست نداره استفاده نمیکنه و میگه کلاه برداریه، شاید من هم پولم رو وقتی لیبرتی کلاهبرداری
کرد از دست میدادم حس شمارو داشتم.
من نیومدم به کسی وعده وعید ندادم بگم اقا شما پولتو بده من ماهی فلان قدر بهت سود میدم، هرکی بخواد میاد از من سهام میخره
هرکی هم نخواد نمیخره یوزرمم نمیگم که نگی اومد تبلیغ کرد. هر سایتی یا شرکتی تو دنیای نت یه روزی بسته میشه ، مهم اینه که بدونی چجوری استفاده کنی.
سایت های هایپ کلاه برداریه چرا این همه ادم میرم تو این سایت ها سرمایه میزارن ؟ چون در ازای دریافت سود دارن ریسکشو به جون میخرن.
سایت های شرط بندی اکثرا کلاه برداریه چرا ملت اونجا پول میزارن ؟
اصلا من میگم یو اینوست یه هایپه ، ولی یه هایپه با پدر مادر که تو نسته بعد کلاهبرداری سایت معتبر لیبرتی خودش رو سرپا نگه داره.
تاحالا کدوم سایت رو دیدی انقدر ارزش قائل شه برای کابراش که با طرح هایی که میده بتونه اعتبار خودش رو نگه داره،
هرچند که شما اطلاع جدیدی از یو اینوست نداری ، بهت حق میدم که این حرفار بزنی.در هر حال بازم میگم یواینوست نه مال منه
نه مال هیچ کدوم از کابراش ، من کاری ندارم کاربراش دارن چیکار میکنن، همه جا خوب و بد هست، مهم خود ادمه که به درستی
از موقعیتش استفاده کنه .اینجا من با کسی دعوا ندارم ، شما هم بهتره بجای جنجال بپا کردن دنبال حرف حق باشی
بدونی چه درسته چی اشتباه از من هم هر مدرکی بخوای اینجا میزارم که نشون بدم دارم سودم رو برداشت میکنم ، (هرچند که میدونم شما با این ها هم قانع نمیشی ;))
امدوارم یخورده به خودت بیای و بدون اطلاعات حرفی نزنی. در آخر هم دوتا چیز میپرسم از شما که بدونم چقدر اطلاع داری.
شما میدونی توزیع کنندگی چیه تو یواینوست ؟
شما میدونی تاپ فاند چیه ؟
موفق باشی دوست عزیز.

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
اقای محترم من نمیدونم مشکلت چیه ؟!
بانک لیبرتی کلاهبرداری کرده به یو اینوست چه ربطی داره ؟
یو اینوست مال پدرم نیست که بیام ازش دفاع کنم یا چیزی بگم . نیازی هم ندارم . من دارم سودم رو میگیرم . به همین مقدار هم راضیم.
جالبه واسم وقتی چیری نمیدونی میای حرف میرنی ،اون اقایی که شما میگی من تقریبا حرفاشو قبول دارم ولی نه کاملا. (مثل حرفی که گفتن نمیشه پول رو مستقیم بیرون کشید.)
نمیدونم چی بهت میرسه که بدون اطلاع حرف میزنی . شما لطف کن بجای کسی حرف نزن ، اگه مدرکی داری که حرفای من دروغه یا به قول خودت
چرته بیا نشون بده تا من هم قانع بشم ، شاید من دارم اشتباه میکنم شما داری درست میگی من به اشتباه خودم پی ببرم و از شما ممنون بشم که منو آگاه کردی !!
یوپی پول الکترونیکی هست مثل پرفکت مانی و بقیه پول های الکترونیکی. چه ربطی به ویرتاپی داره ؟!!!
یوپی داره هم قیمت پرفکت مانی خرید و فروش میشه ،شما هرچقدر یوپی داری بده من خودم ازت هم قیمت پرفکت مانی میخرم.
شما کدوم پول الکترونیکی رو میتونی بدون کارمزد انتقال بدی ؟ یوپی بدون کار مزد هست.
مگه اینجا شما برای تشکر گرفتن پست میزاری ؟!
من اینجا برای اطلاع رسانی دارم پست میزارم برای کسایی که نمیدونن .
خیلی ها از من راهنمایی خواستن در مورد یو اینوست ، هرچی که هست رو میگم. یکی گفته کلاه برداریه ، یکی گفته خوبه.منکه نمیتونم یقیه کسی رو بگیرم.
هرکی دوست داره تو این سایت کار میکنه و استفاده میکنه کسی هم دوست نداره استفاده نمیکنه و میگه کلاه برداریه، شاید من هم پولم رو وقتی لیبرتی کلاهبرداری
کرد از دست میدادم حس شمارو داشتم.
من نیومدم به کسی وعده وعید ندادم بگم اقا شما پولتو بده من ماهی فلان قدر بهت سود میدم، هرکی بخواد میاد از من سهام میخره
هرکی هم نخواد نمیخره یوزرمم نمیگم که نگی اومد تبلیغ کرد. هر سایتی یا شرکتی تو دنیای نت یه روزی بسته میشه ، مهم اینه که بدونی چجوری استفاده کنی.
سایت های هایپ کلاه برداریه چرا این همه ادم میرم تو این سایت ها سرمایه میزارن ؟ چون در ازای دریافت سود دارن ریسکشو به جون میخرن.
سایت های شرط بندی اکثرا کلاه برداریه چرا ملت اونجا پول میزارن ؟
اصلا من میگم یو اینوست یه هایپه ، ولی یه هایپه با پدر مادر که تو نسته بعد کلاهبرداری سایت معتبر لیبرتی خودش رو سرپا نگه داره.
تاحالا کدوم سایت رو دیدی انقدر ارزش قائل شه برای کابراش که با طرح هایی که میده بتونه اعتبار خودش رو نگه داره،
هرچند که شما اطلاع جدیدی از یو اینوست نداری ، بهت حق میدم که این حرفار بزنی.در هر حال بازم میگم یواینوست نه مال منه
نه مال هیچ کدوم از کابراش ، من کاری ندارم کاربراش دارن چیکار میکنن، همه جا خوب و بد هست، مهم خود ادمه که به درستی
از موقعیتش استفاده کنه .اینجا من با کسی دعوا ندارم ، شما هم بهتره بجای جنجال بپا کردن دنبال حرف حق باشی
بدونی چه درسته چی اشتباه از من هم هر مدرکی بخوای اینجا میزارم که نشون بدم دارم سودم رو برداشت میکنم ، (هرچند که میدونم شما با این ها هم قانع نمیشی ;))
امدوارم یخورده به خودت بیای و بدون اطلاعات حرفی نزنی. در آخر هم دوتا چیز میپرسم از شما که بدونم چقدر اطلاع داری.
شما میدونی توزیع کنندگی چیه تو یواینوست ؟
شما میدونی تاپ فاند چیه ؟
موفق باشی دوست عزیز.

سلام داداش خیلی طولانی بود سر پریدم

این یو پی که میگی به قیمت پرفکت مانی داره خریدو فروش میشه من تا قبل از امروز اسمشم نشنیده بودم داداش! این حرف شما درست چرت گفتم! ولا بقیه حرفام:

نه داداش برای تشکر گرفتن پست نمیزارم ولی سعی میکنم طوری پست بزارم که ارزش تشکر کردن رو داشته باشه اینو تو پست بالا هم گفتم!
البته من پست های شما رو که حتی ارزش خوندن هم ندارن و فقط قصد اوسکول جلوه دادن دیگران رو دارین رو میبینم اول قبل از اینکه پست شمارو بخونم دکمه تشکر رو فشار میدم نه برای شما برای همه که از این اخلاقا دارن!

این خیلیا کیا هستن که از شما راهنمایی خواستن از یو اینوست؟ از بچه های اینجا که نبودن! شما واسه چی میای اینجا پست میزاری کسی از شما درخواست پست دادن کرد؟ که آقا شما حتما بیا این جا پست بزار؟

شما اگه درمورد حرف دیگران عکس العمل نشون نمیدی چرا پس وقتی دیگران این سایت رو اسکم اعلام میکنن شما ناراحت میشی؟ چرا؟

من به جای کسی حرف زدم؟ فقط گفتم برای این که بخوای یو اینوست رو یه سایت لیت جلوه بدی دیگرانو مسخره نکن!

کلاه برداری لایبرتی؟ دقیقا من بخاطر همین تو پست قبلی به شما خندیدم و دیگه بقیه نوشتتون رو اصلا به حساب نیاوردم چه کلاه برداری ای شما منظورته؟ اون لایبرتی قدیم که تبدیل شده به پرفکت مانی و تمام مبالغ به حساب پرفکت مانی مردم واریز شد! شما که شنیدی لایبرتی کلاهبرداری کرده اینو نشنیدی که در عوضش تبدیل به بهترین بانک اینترنتی یعنی پرفکت مانی شده؟ و پول مردم رو به این بانک انتقال داده؟ شما که خیلی آپدیت بودی.

در ضمن اون دوتا سوالی که پرسیدی حتی ارزش جواب دادن رو نداره میدونی چرا؟

چون کسی که واسه اولین روز بیاد تو اینترنت با سایتهای خارجکی تازه میخواد آشنا بشه میتونه خیلی راحت به سوال شما جواب بده!
بعد شما یه چیزی رو در نظر نگرفتی اینکه از هرکی این سوال های درپیت رو بپرسی راحت میتونه از گوگل جوابشو در بیاره

در ضمن از همون اولین پستی که گذاشتی من یه حدسایی در باره یوزرت زده بودم ولی دیگه با این پستت حداقل به من ثابت کردی که کی هستی!

داداش دارم اخطار میکنم:یه بار دیگه اینجا پست تمسخر آمیز بزاری بد جور حالتو میگیرم حالا تو ببین چجوری!

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
اگه ی سایت 1 میلیونی بخرم معمولا چ قدر ماهانه درآمد داره این سایت ؟

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
سلام داداش خیلی طولانی بود سر پریدم

این یو پی که میگی به قیمت پرفکت مانی داره خریدو فروش میشه من تا قبل از امروز اسمشم نشنیده بودم داداش! این حرف شما درست چرت گفتم! ولا بقیه حرفام:

نه داداش برای تشکر گرفتن پست نمیزارم ولی سعی میکنم طوری پست بزارم که ارزش تشکر کردن رو داشته باشه اینو تو پست بالا هم گفتم!
البته من پست های شما رو که حتی ارزش خوندن هم ندارن و فقط قصد اوسکول جلوه دادن دیگران رو دارین رو میبینم اول قبل از اینکه پست شمارو بخونم دکمه تشکر رو فشار میدم نه برای شما برای همه که از این اخلاقا دارن!

این خیلیا کیا هستن که از شما راهنمایی خواستن از یو اینوست؟ از بچه های اینجا که نبودن! شما واسه چی میای اینجا پست میزاری کسی از شما درخواست پست دادن کرد؟ که آقا شما حتما بیا این جا پست بزار؟

شما اگه درمورد حرف دیگران عکس العمل نشون نمیدی چرا پس وقتی دیگران این سایت رو اسکم اعلام میکنن شما ناراحت میشی؟ چرا؟

من به جای کسی حرف زدم؟ فقط گفتم برای این که بخوای یو اینوست رو یه سایت لیت جلوه بدی دیگرانو مسخره نکن!

کلاه برداری لایبرتی؟ دقیقا من بخاطر همین تو پست قبلی به شما خندیدم و دیگه بقیه نوشتتون رو اصلا به حساب نیاوردم چه کلاه برداری ای شما منظورته؟ اون لایبرتی قدیم که تبدیل شده به پرفکت مانی و تمام مبالغ به حساب پرفکت مانی مردم واریز شد! شما که شنیدی لایبرتی کلاهبرداری کرده اینو نشنیدی که در عوضش تبدیل به بهترین بانک اینترنتی یعنی پرفکت مانی شده؟ و پول مردم رو به این بانک انتقال داده؟ شما که خیلی آپدیت بودی.

در ضمن اون دوتا سوالی که پرسیدی حتی ارزش جواب دادن رو نداره میدونی چرا؟

چون کسی که واسه اولین روز بیاد تو اینترنت با سایتهای خارجکی تازه میخواد آشنا بشه میتونه خیلی راحت به سوال شما جواب بده!
بعد شما یه چیزی رو در نظر نگرفتی اینکه از هرکی این سوال های درپیت رو بپرسی راحت میتونه از گوگل جوابشو در بیاره

در ضمن از همون اولین پستی که گذاشتی من یه حدسایی در باره یوزرت زده بودم ولی دیگه با این پستت حداقل به من ثابت کردی که کی هستی!

داداش دارم اخطار میکنم:یه بار دیگه اینجا پست تمسخر آمیز بزاری بد جور حالتو میگیرم حالا تو ببین چجوری!
از استارتر عزیز معذرت میخوام که تاپیک شمارو اینجوری شلوغش کردیم . امیدوارم ببخشی منو.

من کیو اسکل کردم ؟ کیو مسخره کردم ؟ با کدوم حرف ؟
فکر کنم شما کامنتای خودت رو نمیبینی ، این شما بودی که بدون هیچ مدرکی اومدی بعد کامنت من کامنت دادی با شکلک های تمسخر آمیز.
اگه کار شما مسخره کردن نیست پس چیه ؟ شما که نمیدونستی یوپی چیه و اسمشو نشنیده بودی چرا اومدی نظر دادی ؟
بعدشم این مال باختگان که میگی کین و به کی مال باختن ؟ بیان بگن دیگه. اگه شما مال باختی معلومه کسی سرت کلاه گزاشته نه یو اینوست.
حرف حق تلخه نه ؟
من اومدم اینجا پست گذاشتم چون دارم میبینم دارین اطلاعات اشتباه میدین ، چه شرکت یو اینوست باشه چه شرکت آفتوبه لگن سازی ، اطلاعات اشتباه دادن یکیه ، و من چیزی که ببینم اشتباه هست رو میام میگم.
لیبرتی شده پرفکت مانی ؟!!! پولارو پس داده ؟ از کی این کارو کرده ؟؟؟؟؟ پرفکت الان چند سال هست دوست عزیز ، انقدر اطلاعات اشتباه نده به مردم. برو تو تاپیک خرید و فروش لیبرتی ببین چند نفر
پولشون به باد رفته بهشو بگو بیان بگن که ما پولمون رو گرفتیم.
شما که انقدر خوب سرچ میکنی چرا سرچ نکردی جواب منو بدی ؟ منم واسه همین این سوال های درپیت رو پرسیدم که بری یکم خودتو به روز کنی .بجای اینکه اطلاعات اشتباه بدی به مردم میرفتی جواب منو پیدا میکردی که بهت امیدوار بشم.
خب حالا من کیم ؟
فکر کنم باید برم شکایتتو بکنم واسه تحدید کردن . کارت اصلا درست نیست.
همونطور که گفتم شما راضی نمیشی ، قصدت چیز دیگست.
بازم از استارتر عزیز معذرت میخوام .

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
اگه ی سایت 1 میلیونی بخرم معمولا چ قدر ماهانه درآمد داره این سایت ؟
بستگی داره چه سایتی بخوای راه بندازی ، سایت خدماتی میخوای راه اندزی کنی یا سایت تفریحی یا ... اول باید مشخص کنی چه نوع سایتی میخوای .
بعد ببینی چقدر میتونی برای سایت هزینه کنی ، شاید سایتت رو بتونی رایگان بسازی ولی محتوای سایتت ارزش داشته باشه.
محتویات سایتت مهمه ، رنک سایتت مهمه خیلی چیزا تاثیر داره توی درآمد یک سایت.

Giba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
کاملا چرت بود!
این مزخرفات چیه نوشتی خنده داره:D:D:D:D:D:D

داداش بسه بسه :general304::general304::general304::general304::general304:
من در این موارد تخصص زیادی ندارم ، ولی دوست من بهتره کمی با شخصیت تر و سنگین تر جواب بقیه رو بدید .
مسخره کردن دیگران اصلا کار درستی نیست !
بنده در حدی نیستم که بیام کسی رو نصیحت کنم اما هر حرفی باید با مدرک و آگاهی باشه ، من در تاپیک اون آقا که الان معلوم شده 3 تا یوزر داره هم گفتم اعتماد کردن در اینترنت واقعا سخته و فضایی هست که نمیشه به هرکسی اعتماد کرد اما قطعا همه هم دروغ گو و کلاه بردار نیستند ولی اگر بحثی هست باید به درستی باشه و نه با مسخره کردن دیگران .
بنده قبل این که لیبرتی بساطشو جمع کنه تا حدی باهاش کار میکردم در بعضی سایت ها ، وقتی بسته شد بنده 150 دلارمو از دست دادم
تا جایی هم که میدونم لیبرتی ربطی به پرفکت مانی نداره ، خیلیا پولشون رو از دست دادند و دیگه بهشون برگردونده نشد و میتونید حتی از صراف ها بپرسید
شرکت لایبرتی دارای اتهامات بسیار سنگینی بود.این شرکت صرافی در طی 7 سال بیش از 6 میلیارد دلار پول شویی داشته است.اتهامات پول شویی شامل جرایم مختلفی از سؤ استفاده جنسی علیه کودکان و قاچاق اسلحه تا سرقت رمز بانکی اینترنتی شامل می شود.
دوست من تا جایی که بنده در این مورد اطلاع دارم این دو بانک اینترنتی ربطی به هم ندارند و پولی که لیبرتی بالا کشید هیچ وقت به کاربرا برگشت داده نشد ...

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
شما کدوم پول الکترونیکی رو میتونی بدون کارمزد انتقال بدی ؟ یوپی بدون کار مزد هست

سلام عزیزم یو پی هم قیمت پرفکت مانی داره خرید و فروش میشه؟ چخان نگو برق میره !:D

بانک های بزرگی مثل اوکی پی پیزا پیپال و..... قیمتشون به پرفکت مانی نمیرسه اونوقت یو پی که بانک ناشناخته ای هست اصلا معلوم نیست واسه کجا هست و مدیرش کی هست به قیمت پرفکت مانی فروخته میشه؟:general304: شما باز به دیگران میگی بدون مدرک نیان حرفی نزنن؟ شما مدرک بزار که با این قیمت دلار یو پی رو داری میفروشی!

دوستان محض اطلاع فقط عرض میکنم!

من خودم امروز گوگل رو زیرو رو کردم حتی 1 صرافی رو پیدا نکردم که این دلار رو خرید و فروش کنه چون اصلا اعتباری نداره این دلار!

لاقل ویرتاپی رو هر 10000تا 5000 تومن میخرن اینکه دیگه 10 میلیون هم داشته باشی 100 تومن ازت نمیخرن:D

در ضمن اصلا و ابدا سایت یو اینوست بدرد سرمایه گذاری نمیخوره حالا میخوان دوستان بزارن بعد خودشون که ضربه خوردن اونموقع متوجه میشن که اینهمه اینو اون میان میگن یو اینوست بدرد نمیخوره الکی نیست! شاید ایشون خودشون فروشنده دلار یو اینوست باشه هیچ چیز مشخص نیست!

هیجا ندیدم کابراش انقدر از رو هوا و بچه گونه حرف بزنن ،

شما هم از هین دسته کاربرا هستی:general703:

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
از طرز حرف زدنت و شکلک هایی که استفاده میکنی مشخصه همون کابر iman35 هستی.حالا شما چرا با یوزر دیگت اومدی با همون میومدی من جواب سوالت رو میدادم :)
خوبه رفتی یکم تحقیق کردی پس ، جای شکرش باقیه.
من گفتم یوپی داری بده من هم قیمت پرفکت میخرم دیگه مدرک ازین بالاتر میخوای ؟ مگه کسی خرید و فروش میکنه جایی ثبت میشه ؟
اصلا شما یوپی بده من همون مقدار بهت پرفکت میدم یا ریال، هم بقیه میبینن هم شما روشن میشی.
مگه من گفتم یوپی داره تو صرافی ها خرید و فروش میشه ؟
یوپی معلومه مال کجاست توجه کن به پست های من میفهمی ، یوپی مال خود یو انیوست هست خودش راش انداخته و بین کاربراش داره خرید و فروش میشه نه جای دیگه .
و تا وقتی یواینوست هست کابراش به یوپی نیاز دارن و خرید و فروش میشه.
ویرتاپی یه سایت فیک هست فقط برای جذب بازدید کننده این سیستم رو راه انداخته وتاحالا خیلی وعده وعید داده که به هیچ کدوم عمل نکرده.ازین سایت ها زیاد بودن.
ببخشید که اینو میگم ولی شما که اصلا نه میدونی یو اینوست چیه نه یوپی چیه و اصلا هیچی راجبشون نمیدونی چرا میای نظر میدی ؟
اگر همون دوستتون rapidleech که عضو قدیمی هست یوپی داره بگو بیاد بده به من بهش پرفکت میدم ، اگه واقعا عضو یواینوست باشه
و داره کار میکنه و به قول خودش زیر مجموعه داره که حتما تاحالا یوپی گرفته ، اگرم نگرفته انقدر رو میدونه که الان تو یواینوست کدوم سهام ها
سودشون رو به یوپی پرداخت میکنن.
درکل امیدوارم شما هم بجای کل کل کردن و حرف های ندونسته یکم به خودت بیای و بری ببینی ، الان سهامی هست که 100$ قیمتشه و ماهی 17$ سود میده
هم اصل پول برگشت داده میشه به صورت نقد هم سودش ، به نظرم اگه میخوای شروع کنی و ازمایش کنی یواینسوت رو از این سهام شروع کن :)
موفق باشی

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
از طرز حرف زدنت و شکلک هایی که استفاده میکنی مشخصه همون کابر iman35 هستی.حالا شما چرا با یوزر دیگت اومدی با همون میومدی من جواب سوالت رو میدادم :)
خوبه رفتی یکم تحقیق کردی پس ، جای شکرش باقیه.
من گفتم یوپی داری بده من هم قیمت پرفکت میخرم دیگه مدرک ازین بالاتر میخوای ؟ مگه کسی خرید و فروش میکنه جایی ثبت میشه ؟
اصلا شما یوپی بده من همون مقدار بهت پرفکت میدم یا ریال، هم بقیه میبینن هم شما روشن میشی.
مگه من گفتم یوپی داره تو صرافی ها خرید و فروش میشه ؟
یوپی معلومه مال کجاست توجه کن به پست های من میفهمی ، یوپی مال خود یو انیوست هست خودش راش انداخته و بین کاربراش داره خرید و فروش میشه نه جای دیگه .
و تا وقتی یواینوست هست کابراش به یوپی نیاز دارن و خرید و فروش میشه.
ویرتاپی یه سایت فیک هست فقط برای جذب بازدید کننده این سیستم رو راه انداخته وتاحالا خیلی وعده وعید داده که به هیچ کدوم عمل نکرده.ازین سایت ها زیاد بودن.
ببخشید که اینو میگم ولی شما که اصلا نه میدونی یو اینوست چیه نه یوپی چیه و اصلا هیچی راجبشون نمیدونی چرا میای نظر میدی ؟
اگر همون دوستتون rapidleech که عضو قدیمی هست یوپی داره بگو بیاد بده به من بهش پرفکت میدم ، اگه واقعا عضو یواینوست باشه
و داره کار میکنه و به قول خودش زیر مجموعه داره که حتما تاحالا یوپی گرفته ، اگرم نگرفته انقدر رو میدونه که الان تو یواینوست کدوم سهام ها
سودشون رو به یوپی پرداخت میکنن.
درکل امیدوارم شما هم بجای کل کل کردن و حرف های ندونسته یکم به خودت بیای و بری ببینی ، الان سهامی هست که 100$ قیمتشه و ماهی 17$ سود میده
هم اصل پول برگشت داده میشه به صورت نقد هم سودش ، به نظرم اگه میخوای شروع کنی و ازمایش کنی یواینسوت رو از این سهام شروع کن :)
موفق باشی

سلام به نظر شما من iman35 هستم؟ خب شایدم باشم گفتم که اصلا هیج وقت هیچ چیز بعید نیست! بستگی داره دوستان چطوری بخوان هم دیگه رو تصور کنن!

در ضمن اگه کسی بخواد خنده رو باشکلک نشون بده از این شکلکها استفاده می کنه:D:general304::):general404: و دیگه شکلک های گریه بزاره واسه خنده داداش؟ حالا بگذریم من الان میخوام جوابت رو بدم:general105:
فقط همین یک بار من جوابت رو میدم و دیگه تموم بیچاره استارتر محترم که تاپیکش خراب شده
من البته از شما لج ندارم و ناراحت نیستم که جواب نوشته ی قبلی رو دادی فقط میخوام که منو قانع کنی بعد دیگه من هیچ چیز نمیگم و خودم اعلام میکنم که حق باشماست:general507:
شما الان اگه بری تو سایتهای مانیتورینگ ایرانی که من خودم قبلا مشاهده کردم ولی نام نمیبرم از کدوم سایت بوده متوجه میشی که کسایی که سرمایه گذاری کردن تو یو اینوست الان تو نقد کردن سودشون مشکلات زیادی دارن و هیچ چیز با قبلا فرق نکرده شما گفتی یو پی رو ساخته ولی اونطوری که من دیدم فقط 25% سود از طریق یو پی قابل برداشت هست درسته؟ اگه هم درست نیست و من اشتباه شنیدم بازم چیز خاصی تغییر نکرده بعد اونم چی تازه یو پی رو هم فقط باید به کابران یو اینوست بفروشی و یو پی هیج جای دیگه هیچ اعتباری نداره و این هیچ تغییری نبوده از طرف یو اینوست چون برای شما هیچ فرقی نداره که بخوای یو پی برو به کاربرا بفروشی یا سودت رو به توزیع کننده ها
حالا اگه شما بری تو سایتهای سرمایه گذاری که اعتبار بالایی هم دارن هم و با سایر بانک های اینترنتی کار میکنند سرمایه گذاری کنی هم میدونی به پولت میرسی هم خیلی راحت میتونی پولت رو نقد کنی هم سودش خوبه هم خیلی خیلی خیلی از یو اینوست مطمئن تر هست!
من حتی با یو اینوست هم نه دشمنی دارم نه هیچ چیز دیگه ولی نمیدونم شما برای چی پشت یو اینوست در اومدین

در باره ی صحبت آقای rapidleech هم من همه ی حرفاشون رو قبول دارم مخصوصا اینو:

سایت یواینوست فقط و فقط مدیرانش در حال بالا کشیدن پول واقعیه اعضا در ازای سود صوری هستند.

در این سایت فقط یک عده سود می کنن اون هم واسطه ها و فروشنده های دلار یواینوست هستند.

تازه داداش من قصد شروع کردن ندارم یعنی این سایت اصلا بدرد نمیخوره که بخوام توش سرمایه گذاری کنم!
سایت مگه قحطی اومد؟

اگه پاسخی داری از طریف پ.خ برام بزار این تاپیک جای بحث درباره ی یو اینوست نیست.

Last edited:

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
پاسخ شمارو به صورت خصوصی فرستادم، اینم یادم رفت بگم این سایتی هست که در اون خرید و فروش یوپی انجام میشه.
http://tradepeer.net/en/

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
از طرز حرف زدنت و شکلک هایی که استفاده میکنی مشخصه همون کابر iman35 هستی.حالا شما چرا با یوزر

معذرت میخوام معذرت میخوام معذرت میخوام ببخشید دوستان آخرین اسپمی هست که از من شاهد هستید!

چه دلیل های قانع کننده ای نوشتی عمو به مردم تحمت نزن بعدش بیا به خودم بگو الانم میخوام اصل قضیه رو برات روشن کنم!

تاپیک میخوام بزنم درباره یو اینوست بعد بیا اونجا جرو بحث رو ادامه بده:D:D:general304::general304::general304:

در ضمن اون سایتی که نوشتی برای خرید و فروش یو پی واسه خود یو اینوست هست و معلوم نیست که تازه بخواد کلاه برداری کنه یانه و همون یو پی رو هم از چنگ کابراش دربیاره اگه اینطوری نبود به صورت مستقیم با بانک های عادی به مردم پرداخت میکردنه که بره یو پی درست کنه بعد بده به کابراش بعدشم براشون تبدیل کنه به دلار بانک های دیگه!

همین الان من تاپیک رو باز میکنم بیا اونجا جواب بده!

Last edited:

babak2009

Registered User
لایک‌ها
301
سلام داداش من هیچ وقت سایتی برای سرمایه گذاری رو پیشنهاد نمیکنم که بعدا یه موقع اگه پول رفیقمون رو بالا کشیدن حالا من اینجا ضایع بشم شما خودت بگرد و پیدا کن به نظر من همچین سایتهایی رو هم پیشنهاد نکن به کسی.

درباره ی درگیر بودن سایت که پست رو ویرایش کرده بودم ( خیلی سریع خوندی) دلیلشم اینه که واقعا معلوم نیست پول مردم رو میده یا نه خیلیا رو الاف خودش کرده البته نه منو چون من هیچ وقت به این سایتهای درپیت اعتماد نمیکنم.
اعتماد نکن.
اعتماد نکن.
اعتماد نکن.
فقط همین میخوای سرمایه گذاری کنی لازم نیس بری حتما تو یه سایت مخصوص اینکار که سایتهای کسب درامد زیادی هستن.

بعدش به نظر من فقط به ساتهایی که پرداخت instant دارن اعتماد کن و بس (برای سرمایه گزاری گفتم)
عزیزجان مشخصه خیلی خیلی تازه کاری که می یای به ملت پیشنهاد می دی برن تو سایت هایی که پرداخت instant دارن سرمایه گزاری کنند جدی برچه اساسی این حرفو گفتی بعد شما که اطلاعاتت دراین حده می یای یو اینوست رو کلاهبردارمی دونی چند تا سایت می خوای برات اینجا ردیف کنم که همشون پرداخت انی داشتن همشون هم سود معقول می دادن اما هیچکدوم دیگه اثری ازشون نیست همه اینها هایپ هستن می شه تحت شرایط خاصی با سرمایه گزاری خیلی کم ودرحد بضاعت ازشون درامد کسب کرد اما نه اینکه پیشنهاد می دی دومیلیون پول بی زبون رو بزاره تو این جور سایتهای کلاه بردار برای کسی که سرمایه زندگیشه

بالا