خیر
من قهوه ی باز عربیکا و ترک به مقدار کم (100-200 گرم) میخرم و میدم خودش آسیاب کنه برای استفاده در همین moka pots. چون دونه ای که آسیاب میشه، کم کم شروع میکنه عطرش تو هوا پخش شده و میره.
به همین خاطر توصیه میکنم ظروف شیشه ای (مثلاً برو شهروند پونک خیلی داره) بگیر و بین درش و شیشه یه پلاستیک فریزر بزار که هوا رد و بدل نشه...
تاپیک ایشون رو الان دیدم و چند نکته حائز اهمیته:
- variety دانه هایی که ازشون قهوه های داخل بسته ها آسیاب شدن نه در تاپیک و نه بر روی بسته بندی ها توسط سازنده عنوان نشده و به نظر مخلوط میاد...
- عنوان نشده که میزان آسیاب-شدگی و اندازه ی دانه های آسیاب شده مناسب برای چه روش ساخت قهوه ای هست؛ به نظر میاد چون عنوان نکرده و با توجه به استفاده ی بسیاری از مردم از قهوه جوش های معمول برقی (که بالا قهوه میریزید و پایین کتریه)، مناسب اونا باشه.
اگر خیلی ریز باشه، (ریزتر از سوراخ های فیلتر moka pots) نتیجتاً نمیتونید توی moka pots ازشون استفاده کنید.
- در ایتالیا و کلاً
بالاتر از خط استوا و مدار رأس السرطان (یا پایین تر از مدار رأس الجدی)، قهوه قادر به رویش مناسب نیست و چیزی به نام قهوه ی تولید "ایتالیا" و انگلستان و آمریکا و ایران نداریم. همه از آفریقا، آمریکای جنوبی و حداکثر بالاترین مدار، هند میارن...
مهم variety دانه ی مورد استفاده، روش roast کردن، و میزان آسیاب کردن و کشوری (یا حتی زوم کنیم، منطقه ای) هست که درونش روییده.
من حتی همین قهوه ی ایرانی با مارک "پندار" که در سطح ایران فروخته میشه رو تست کردم بد نبود...! مدعی بود که دانه ها از برزیل میان.
و...
- استارباکس یه فروشگاه زنجیره ای قهوه (به صورت نوشیدنی) با مرکزیت آمریکا هست (نه انگلستان) که هم اکنون در اغلب نقاط جهان شعباتی داره (مثل مک دانلدز). اخیراً شروع کرده به فروش قهوه های بسته باندی شده برای استفاده ی خانگی و قراره اینا همون طعمی رو بدن که توی مغازه های استارباکس چشیدید؛ ولی فکر نکنم که به اون برسن چون شما نه فرمول مورد استفاده ی استارباکس در محصولاتش رو دارید و نه تجربه ی کافی رو و مسلماً اون شرکت همونی که خودش استفاده میکنه رو به شما نمیده که کارش کساد بشه...!
البته که مسلماً باید جنس خوبی باشه؛ ولی "جنس خوب" در حد یه چیزی که توی سوپرمارکت ها برای عوام نچندان حرفه ای که یه چیز سریع میخوان فروخته میشه... مثل همین کغفور (carrefour همون هایپراستار داخل ایران) یا وال-مارت و غیره...
به هر حال من در کل میونه ی خوبی با محصولات شرکتی و بسته بندی شده ندارم؛ اونم توی کشوری مثل ایران که چند مدل محدود بیشتر وجود نداره و حتی نمیتونی مقایسه ـشون کنی...