• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال از قـهوه خور ها

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
آره چون چاي ساز پلاستيكي هم متاسفانه طعم چاي رو عوض ميكنه .

خیلی ممنون بابت راهنمایی
از این قهوه های اقا پویا گرفتید؟ http://forum.persiantools.com/t406501.html
میارزه؟
مارک خوب چی هست؟ قفط برای افزایش هوشیاری؟!
اینارو از همون چهارراه استانبول بگیرم؟ اون پیرمرده ارزون فروشه یا اون یکی!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
يكي از دوستان گرفتند خيلي ازشون تعريف كردند .چهاراه استانبول يه قهوه فروشي داره به نام ريو ... بهترين قهوه رو داره . قهوه هاي پوريا هم عاليه .

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
يكي از دوستان گرفتند خيلي ازشون تعريف كردند .چهاراه استانبول يه قهوه فروشي داره به نام ريو ... بهترين قهوه رو داره . قهوه هاي پوريا هم عاليه .

خودتون الان از چ قهوه ای استفاده میکنید؟
قهوه پویا استفاده کردید؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه هنوز ولي در اولين فرصت تست ميكنم . دفعه قبل كاراملي از يك كافي شاپ از تجريش گرفتم . موقع خريد قهوه نوع قهوه جوشتون رو سوال ميكنند .

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
نه هنوز ولي در اولين فرصت تست ميكنم . دفعه قبل كاراملي از يك كافي شاپ از تجريش گرفتم . موقع خريد قهوه نوع قهوه جوشتون رو سوال ميكنند .
ممنون
دوستان باز تجربه داشتن بگن!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
متأسفانه داخل ایران بالاترین کیفیت موجود، محصولات دلونگی هستن.

من خودم شاید BCO-264 رو بگیرم با قیمت 600 و خورده ای...

سری ESAM دلونگی چیزای عالی ای هستن که بالای 3 تومن قیمتشونه

قهوه ساز کاپوچینوساز دلونگی Delonghi - تهران کالا

البته من دستگاه های همه کاره رو میگم که هم قهوه جوش و هم اسپرسو ساز هستن (و بعضاً هم کاپوچینو و قادر به اتصال مخزن شیر)؛ دستگاه های ارزون تر که جدا جدا فقط قهوه جوش (که باید توش فیلتر کاغذی اینا بزارید) و یا فقط اسپرسو-ساز هستن هم وجود داره ارزون تر...

همین moka pot ها که نمونه ـش رو یوزر amour توی همین پی تی داره میفروشه خوبن برای شروع.

میخواین بگیرین، استیل بهتر از آلومنیومه و اگر پولتون میرسه به جای چینی، ایتالیایی و جنس خوب بگیرین.

توی خیابون قائم مقام، بالای 100 میده هر moka pot رو؛ قهوه ی "آرام" که در کنار اون فروشگاه چهارراه استانبول، 2 تنها-دو-مغازه ای هستن که در این کشور من ازشون خوشم میاد!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
برای جوشوندن اگر میخواید، برید همون 2 مغازه ای که در پست قبل گفتم، قهوه جوش های رو-گازی دارن که یه چیز استیل/آلومینیوم با یه دسته پلاستیکی تولید ایرانن و قیمت چندانی ندارن (بزرگترینشون که 2-3 فنجون میده فکر کنم 10 هزار تومنه)...

البته برای جوشوندن فقط از قهوه ی ترک که به شکل خیلی خیلی ریز آسیاب شده میتونید استفاده کنید و از قهوه هایی که درشت تر آسیاب شدن، فقط باید داخل امثال اسپرسو-ساز ها و moka pots استفاده کنید.

moka pot ـها یکی از بهترین روش ها برای ساخت قهوه هستن (به جز ترک) و باید به فردی که میخواد براتون آسیاب کنه بگید که میخواید داخل این دستگاه رو-گازی ازش استفاده کنید.

در این روش، آب در دیگ بخار پایین (مثل زودپز) به جوش آمده و فشار بالای توسط بخار آب در اونجا به وجود میاد.

این بخار پر فشار از لوله ی نازک زیر قسمتی که توش قهوه رو میریزید بالا آمده و از میاد قهوه گذشته و به قسمت بالایی منتقل میشه.

در این روش یک قهوه ی بسیار عالی خواهید داشت.

moka pots اسپرسو-ساز نیستند؛ بلکه قهوه-سازند. ولی میزان کفئین استخراج شده، شاید بشه گفت در حد اسپرسوها هست و شادی آور... ^_^

در خرید moka pots اجناس ساخته شده از استیل ضد-زنگ (stainless steel) بهتر هستن.

درصورت امکان مالی، اجناس اصیل و ایتالیایی بهتر از نمونه های کم کیفیت چینی هستن.

نمونه: http://forum.persiantools.com/t326324.html

با اینکه در "آموزش ها" میگن مخزن زیرین رو با آب سرد پر کنید، ولی آب سرد طول میکشه تا جوش بیاد و در این مدت زمان طولانی نزدیک شاید 10 دقیقه، قهوه ی داخل مخزن در شرایط دمایی بسیار بالایی هست و ممکنه شاهد طعم "سوختگی" در قهوه ها باشید که به دلیل همین میزان بالا و طولانی دما-دیدن در این مرحله هست.

برای جلوگیری از سوختن قهوه و طعم سوختگی گرفتن، در قسمت آب moka pots از آب جوش استفاده کرده و پس از بستن محفظه و دستگاه، به سرعت بر روی گاز گذاشته و پس از چند ثانیه که به جوش آمد و محفظه ی بالایی پر شد، گاز رو خاموش کنید...

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
برای جوشوندن اگر میخواید، برید همون 2 مغازه ای که در پست قبل گفتم، قهوه جوش های رو-گازی دارن که یه چیز استیل/آلومینیوم با یه دسته پلاستیکی تولید ایرانن و قیمت چندانی ندارن (بزرگترینشون که 2-3 فنجون میده فکر کنم 10 هزار تومنه)...

البته برای جوشوندن فقط از قهوه ی ترک که به شکل خیلی خیلی ریز آسیاب شده میتونید استفاده کنید و از قهوه هایی که درشت تر آسیاب شدن، فقط باید داخل امثال اسپرسو-ساز ها و moka pots استفاده کنید.

moka pot ـها یکی از بهترین روش ها برای ساخت قهوه هستن (به جز ترک) و باید به فردی که میخواد براتون آسیاب کنه بگید که میخواید داخل این دستگاه رو-گازی ازش استفاده کنید.

در این روش، آب در دیگ بخار پایین (مثل زودپز) به جوش آمده و فشار بالای توسط بخار آب در اونجا به وجود میاد.

این بخار پر فشار از لوله ی نازک زیر قسمتی که توش قهوه رو میریزید بالا آمده و از میاد قهوه گذشته و به قسمت بالایی منتقل میشه.

در این روش یک قهوه ی بسیار عالی خواهید داشت.

moka pots اسپرسو-ساز نیستند؛ بلکه قهوه-سازند. ولی میزان کفئین استخراج شده، شاید بشه گفت در حد اسپرسوها هست و شادی آور... ^_^

در خرید moka pots اجناس ساخته شده از استیل ضد-زنگ (stainless steel) بهتر هستن.

درصورت امکان مالی، اجناس اصیل و ایتالیایی بهتر از نمونه های کم کیفیت چینی هستن.

نمونه: http://forum.persiantools.com/t326324.html

با اینکه در "آموزش ها" میگن مخزن زیرین رو با آب سرد پر کنید، ولی آب سرد طول میکشه تا جوش بیاد و در این مدت زمان طولانی نزدیک شاید 10 دقیقه، قهوه ی داخل مخزن در شرایط دمایی بسیار بالایی هست و ممکنه شاهد طعم "سوختگی" در قهوه ها باشید که به دلیل همین میزان بالا و طولانی دما-دیدن در این مرحله هست.

برای جلوگیری از سوختن قهوه و طعم سوختگی گرفتن، در قسمت آب moka pots از آب جوش استفاده کرده و پس از بستن محفظه و دستگاه، به سرعت بر روی گاز گذاشته و پس از چند ثانیه که به جوش آمد و محفظه ی بالایی پر شد، گاز رو خاموش کنید...

خیلی ممنون
خود قهوه چی خوب هست؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
خود قهوه چی خوب هست؟

از دونه هایی که وارد ایران میشن، یه سری این عزیز ارمنی خیابون قائم مقام داره (نمیدونم چهارراه استانبولم داره یا نه) که عربیکا (arabica) رشدیافته در گوآتمالا هست که عطر و طعمش بسیار عالیه. قابل درست کردن با قهوه جوش نیستن و باید با همین امثال moka pots درستشون کنی (یا روش های مشابه)...

من یه مقدارشو هر از چند گاهی از ظرف میزارم بیرون تا اتاقم بوی قهوه بده...

ینی بیای توی اتاق من محاله ترکش کنی... :D

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
از دونه هایی که وارد ایران میشن، یه سری این عزیز ارمنی خیابون قائم مقام داره (نمیدونم چهارراه استانبولم داره یا نه) که عربیکا (arabica) رشدیافته در گوآتمالا هست که عطر و طعمش بسیار عالیه.

من یه مقدارشو هر از چند گاهی از ظرف میزارم بیرون تا اتاقم بوی قهوه بده...

ینی بیای توی اتاق من محاله ترکش کنی... :D
قهوه اقا پویا رو خوردی؟همون ایتالیاییه
بهتره از اینه یا ؟
خواستی پخ کن
ممنون

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
قهوه اقا پویا رو خوردی؟همون ایتالیاییه
بهتره از اینه یا ؟

خیر

من قهوه ی باز عربیکا و ترک به مقدار کم (100-200 گرم) میخرم و میدم خودش آسیاب کنه برای استفاده در همین moka pots. چون دونه ای که آسیاب میشه، کم کم شروع میکنه عطرش تو هوا پخش شده و میره.

به همین خاطر توصیه میکنم ظروف شیشه ای (مثلاً برو شهروند پونک خیلی داره) بگیر و بین درش و شیشه یه پلاستیک فریزر بزار که هوا رد و بدل نشه...

تاپیک ایشون رو الان دیدم و چند نکته حائز اهمیته:

- variety دانه هایی که ازشون قهوه های داخل بسته ها آسیاب شدن نه در تاپیک و نه بر روی بسته بندی ها توسط سازنده عنوان نشده و به نظر مخلوط میاد...

- عنوان نشده که میزان آسیاب-شدگی و اندازه ی دانه های آسیاب شده مناسب برای چه روش ساخت قهوه ای هست؛ به نظر میاد چون عنوان نکرده و با توجه به استفاده ی بسیاری از مردم از قهوه جوش های معمول برقی (که بالا قهوه میریزید و پایین کتریه)، مناسب اونا باشه.

اگر خیلی ریز باشه، (ریزتر از سوراخ های فیلتر moka pots) نتیجتاً نمیتونید توی moka pots ازشون استفاده کنید.

- در ایتالیا و کلاً بالاتر از خط استوا و مدار رأس السرطان (یا پایین تر از مدار رأس الجدی)، قهوه قادر به رویش مناسب نیست و چیزی به نام قهوه ی تولید "ایتالیا" و انگلستان و آمریکا و ایران نداریم. همه از آفریقا، آمریکای جنوبی و حداکثر بالاترین مدار، هند میارن...

مهم variety دانه ی مورد استفاده، روش roast کردن، و میزان آسیاب کردن و کشوری (یا حتی زوم کنیم، منطقه ای) هست که درونش روییده.

من حتی همین قهوه ی ایرانی با مارک "پندار" که در سطح ایران فروخته میشه رو تست کردم بد نبود...! مدعی بود که دانه ها از برزیل میان.

و...

- استارباکس یه فروشگاه زنجیره ای قهوه (به صورت نوشیدنی) با مرکزیت آمریکا هست (نه انگلستان) که هم اکنون در اغلب نقاط جهان شعباتی داره (مثل مک دانلدز). اخیراً شروع کرده به فروش قهوه های بسته باندی شده برای استفاده ی خانگی و قراره اینا همون طعمی رو بدن که توی مغازه های استارباکس چشیدید؛ ولی فکر نکنم که به اون برسن چون شما نه فرمول مورد استفاده ی استارباکس در محصولاتش رو دارید و نه تجربه ی کافی رو و مسلماً اون شرکت همونی که خودش استفاده میکنه رو به شما نمیده که کارش کساد بشه...!

البته که مسلماً باید جنس خوبی باشه؛ ولی "جنس خوب" در حد یه چیزی که توی سوپرمارکت ها برای عوام نچندان حرفه ای که یه چیز سریع میخوان فروخته میشه... مثل همین کغفور (carrefour همون هایپراستار داخل ایران) یا وال-مارت و غیره...

به هر حال من در کل میونه ی خوبی با محصولات شرکتی و بسته بندی شده ندارم؛ اونم توی کشوری مثل ایران که چند مدل محدود بیشتر وجود نداره و حتی نمیتونی مقایسه ـشون کنی...

Last edited:

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
خیر

من قهوه ی باز عربیکا و ترک به مقدار کم (100-200 گرم) میخرم و میدم خودش آسیاب کنه برای استفاده در همین moka pots. چون دونه ای که آسیاب میشه، کم کم شروع میکنه عطرش تو هوا پخش شده و میره.

به همین خاطر توصیه میکنم ظروف شیشه ای (مثلاً برو شهروند پونک خیلی داره) بگیر و بین درش و شیشه یه پلاستیک فریزر بزار که هوا رد و بدل نشه...

تاپیک ایشون رو الان دیدم و چند نکته حائز اهمیته:

- variety دانه هایی که ازشون قهوه های داخل بسته ها آسیاب شدن نه در تاپیک و نه بر روی بسته بندی ها توسط سازنده عنوان نشده و به نظر مخلوط میاد...

- عنوان نشده که میزان آسیاب-شدگی و اندازه ی دانه های آسیاب شده مناسب برای چه روش ساخت قهوه ای هست؛ به نظر میاد چون عنوان نکرده و با توجه به استفاده ی بسیاری از مردم از قهوه جوش های معمول برقی (که بالا قهوه میریزید و پایین کتریه)، مناسب اونا باشه.

اگر خیلی ریز باشه، (ریزتر از سوراخ های فیلتر moka pots) نتیجتاً نمیتونید توی moka pots ازشون استفاده کنید.

- در ایتالیا و کلاً بالاتر از خط استوا و مدار رأس السرطان (یا پایین تر از مدار رأس الجدی)، قهوه قادر به رویش مناسب نیست و چیزی به نام قهوه ی تولید "ایتالیا" و انگلستان و آمریکا و ایران نداریم. همه از آفریقا، آمریکای جنوبی و حداکثر بالاترین مدار، هند میارن...

مهم variety دانه ی مورد استفاده، روش roast کردن، و میزان آسیاب کردن و کشوری (یا حتی زوم کنیم، منطقه ای) هست که درونش روییده.

من حتی همین قهوه ی ایرانی با مارک "پندار" که در سطح ایران فروخته میشه رو تست کردم بد نبود...! مدعی بود که دانه ها از برزیل میان.

و...

- استارباکس یه فروشگاه زنجیره ای قهوه (به صورت نوشیدنی) با مرکزیت آمریکا هست (نه انگلستان) که هم اکنون در اغلب نقاط جهان شعباتی داره (مثل مک دانلدز). اخیراً شروع کرده به فروش قهوه های بسته باندی شده برای استفاده ی خانگی و قراره اینا همون طعمی رو بدن که توی مغازه های استارباکس چشیدید؛ ولی فکر نکنم که به اون برسن چون شما نه فرمول مورد استفاده ی استارباکس در محصولاتش رو دارید و نه تجربه ی کافی رو و مسلماً اون شرکت همونی که خودش استفاده میکنه رو به شما نمیده که کارش کساد بشه...!

البته که مسلماً باید جنس خوبی باشه؛ ولی "جنس خوب" در حد یه چیزی که توی سوپرمارکت ها برای عوام نچندان حرفه ای که یه چیز سریع میخوان فروخته میشه... مثل همین کغفور (carrefour همون هایپراستار داخل ایران) یا وال-مارت و غیره...

به هر حال من در کل میونه ی خوبی با محصولات شرکتی و بسته بندی شده ندارم؛ اونم توی کشوری مثل ایران که چند مدل محدود بیشتر وجود نداره و حتی نمیتونی مقایسه ـشون کنی...

خیلی ممنون بابت راهنماییتون
من قهوه فروشی همین جاها رو بلد هستم
1- یدونه تو منیریه یا اطراف خیابان امام *****
دو تا هم توی جمهوری
خیلی نمیتونم بیام تهران ب همین خاطر وقت ندارم میشه یه چنتا مغازه خوب هم معرفی کنید ک اومدم زیاد دنبال مغازه نگردم

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
یه چنتا مغازه خوب هم معرفی کنید که اومدم زیاد دنبال مغازه نگردم

دو تا مغازه قدیمی کاردرست همینا هست.

یکی همون که گفتن چهارراه استانبول (تقاطع خیابون سپه/***** و فردوسی)

یکی هم میدون هفت تیر، خیابون قائم مقام، قهوه ی آرام

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
دو تا مغازه قدیمی کاردرست همینا هست.

یکی همون که گفتن چهارراه استانبول (تقاطع خیابون سپه/***** و فردوسی)

یکی هم میدون هفت تیر، خیابون قائم مقام، قهوه ی آرام
خیلی ممنون ک وقتتون رو در اختیار من دادید
کمال تشکر رو دارم
دوستان نظراتشون رو از ما دریغ نکنند

• Like
Reactions: prn

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
آقا جان ارزونترین مارک ویداس هست.3 کارش حدود 300-350 و تکی دو کاپش حدود 40-50 بود ...:دی
قهوه خوب :
نیگاه یه مدت با همینا که باز میفروشن حال کن(ایناهم خوبها .یعنی عالین)یعد برو سراغ اینایی که وکیوم میاد .(چطور بگم فرقشو )نه در اون حد که فرق بین عرق سگی و شیشه ای باشه نه در اون حد. ولی خو یه فرقایی داره
بعد یه مدت که بگذره میشه یه موضوعی که مثلا تو خونتون حتمن باید یه شیشه اسپرسو باشه یه شیشه ترک باشه یه شیشه فرانسه باشه و یه شیشه ..... ...خرج میزنه بالا ماهی 60 تومن بلکه بیشتر :دی
سعی کن شیر باز بگیری از این پرچربا .(کاپوچینو که میخوایی درست کنی کف بی مورد دیگه نداره مثل این شیر معمولیا که نصفش ایه .اینارو میایی درست کنی الکی کف میکنه)
سعی کن یه سر بری ریو ادمایه باحالی هستن .قشنگ راهنماییت میکنن.(شکلات باز هستی یه بسته 400 گرمی از همونجا بگیر .12 میگه فک کنم یا 14 ولی شکلاتاش خیلی حال میده97 درصده .اگه غلیظ حال نمیکنی میایی پایینتر یه مغازه کوچیک اون شکرش زیاده 400 گرمی 10 میگه.
گرفتنی سعی کن کم بگیری.مثلا اندازه یه هفتت.چون اسیاب که میکنه بعد یه هفته عطرشو از دست میده.اگه مایه دار هستی یه اسیاب برقی بگیر.خودت خونه بزنی خیلی بیتره .میتونی خودت بر حسب حالی که میکنی .اندازه مخلوط کردن اسپرسو با فرانسه رو اسیاب کنی.
برویچ ست میدونید کجاست ؟تعریفشو شنیدم .یه بار برم از اونحا بگیرم.
باز چیزی بود بگو .اگه بلد بودیم میگیم بلد نبودیم میپرسیم.

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
آقا جان ارزونترین مارک ویداس هست.3 کارش حدود 300-350 و تکی دو کاپش حدود 40-50 بود ...:دی
قهوه خوب :
نیگاه یه مدت با همینا که باز میفروشن حال کن(ایناهم خوبها .یعنی عالین)یعد برو سراغ اینایی که وکیوم میاد .(چطور بگم فرقشو )نه در اون حد که فرق بین عرق سگی و شیشه ای باشه نه در اون حد. ولی خو یه فرقایی داره
بعد یه مدت که بگذره میشه یه موضوعی که مثلا تو خونتون حتمن باید یه شیشه اسپرسو باشه یه شیشه ترک باشه یه شیشه فرانسه باشه و یه شیشه ..... ...خرج میزنه بالا ماهی 60 تومن بلکه بیشتر :دی
سعی کن شیر باز بگیری از این پرچربا .(کاپوچینو که میخوایی درست کنی کف بی مورد دیگه نداره مثل این شیر معمولیا که نصفش ایه .اینارو میایی درست کنی الکی کف میکنه)
سعی کن یه سر بری ریو ادمایه باحالی هستن .قشنگ راهنماییت میکنن.(شکلات باز هستی یه بسته 400 گرمی از همونجا بگیر .12 میگه فک کنم یا 14 ولی شکلاتاش خیلی حال میده97 درصده .اگه غلیظ حال نمیکنی میایی پایینتر یه مغازه کوچیک اون شکرش زیاده 400 گرمی 10 میگه.
گرفتنی سعی کن کم بگیری.مثلا اندازه یه هفتت.چون اسیاب که میکنه بعد یه هفته عطرشو از دست میده.اگه مایه دار هستی یه اسیاب برقی بگیر.خودت خونه بزنی خیلی بیتره .میتونی خودت بر حسب حالی که میکنی .اندازه مخلوط کردن اسپرسو با فرانسه رو اسیاب کنی.
برویچ ست میدونید کجاست ؟تعریفشو شنیدم .یه بار برم از اونحا بگیرم.
باز چیزی بود بگو .اگه بلد بودیم میگیم بلد نبودیم میپرسیم.

بذارید من بگم دقیقا برای چه کاری میخوام
من امسال 4ام هستم و درسام سنگینه
سال های پیش صبح یه فنجان کفاف میداد اما الان میخوام در طول روز کاملا سرحال باشم اینم بگم تقریبا سه ساله ک دارم قهوه استفاده میکنم
این شکلاتا خوشم میاد ولی اصلا ب ذهنم نرسید ایده خوبیه تو مدرسه هم میشه استفاده کرد!
این قهوه های اورو طلایی هم وکیوم شده بد نیست اما لامصب بوی قهوه های پارا استامبولو نمیده از جلوی مغازه ک رد میشی مست میشی!
من همین قهوه اسیاب شده شرکتی رو توی یخچال نکه میدارم بود ازبین نرفته
کلا چیزی میخوام زیاد دردسر نداشته باشه
اسیاب برقی هم موجوده
بنظرتون برم دونشو بگیرم هر چند مدت یه بار اسیاب کنم؟
برای قهوه جوش هم روزی 2 کاپ نیازه 400 ت خرج قهوه جوش کنم یا همین فلزی ها روی سماور خوبه؟(از لحاظ کیفیت چی؟)

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
عزیز برادر چه گیری به کیفیت دادی اخه.قهوه جوش دیگه یه المنت و یه پمپ کوچیک تموم شد رفت حالا هر خرابشده ای میخواد ساخته باشه .
قهوه تو یخچال نزار.
ببن مونده به خودت .من قهوه خور نبودم .راستش دیدم یکی گرفته رفتم منم یه 3 کارشو گرفتم .بعد دیگه هی تیز میدی از خودت .مثلا نصف لیوان اسپرسو .نصف دیگش هات شکلات.
یا یه اسکوپ بستنی سفیدا+اسپرسو .یا.........(یه برنامه هست برای اندروید رایگانه .میشه گفت مرجع هست البته قبلا یکی بود پولی بود .(در مورد قهوه و نوشیدنی)
کلا مونده به خودت ببین چه جوری حال میکنی .
چایی درست میکنی دردسر داره ؟!آیا
شا اگه میخوایی یه چیز باشه سرپا نیگرت داره و قفل کنی رو درس و اینا .
جدا مسیر اشتباهی پیش میرید.چون هیچ ماده ای باعث ایجاد انگیزه و علاقه نمیشه .و هیچ چیزی جز خواب و ورزش خستگی از بدن دفع نمیکنه.
و اگر دنبال داروی و موادی هستید که این امرو برای شما محقق کنه .باور داشته باشید اگر هم بدونم همچین دشمنی با شما ندارم.

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
قهوه به نظر من اسپرسو خوبه و davidoff
قهوه جوشم اگه مدلی باشه که رو آتیش درست کنی حرف نداره :) ( منظورم آتیش با ذغال هست ) هر چند این مدلی چیزی نیس و رو آتیش دم کردنشم که احتمالا امکانش نیست :)
اما قهوه جوش برقی و اونا که رو گاز میزارن از نظر کیفیت روی گازی تا حدودی بهتر در میاد ولی برقی ها هم خوبن .
می تونی از فروشگاه چاره بایدید کنی و مدلهای مختلف با قیمتهای متنوع رو ببینی : خانه و لوازم خانگی :: چای و قهوه :: قهوه ساز برقی - چاره: فروشگاه اینترنتی

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
عزیز برادر چه گیری به کیفیت دادی اخه.قهوه جوش دیگه یه المنت و یه پمپ کوچیک تموم شد رفت حالا هر خرابشده ای میخواد ساخته باشه .
قهوه تو یخچال نزار.
ببن مونده به خودت .من قهوه خور نبودم .راستش دیدم یکی گرفته رفتم منم یه 3 کارشو گرفتم .بعد دیگه هی تیز میدی از خودت .مثلا نصف لیوان اسپرسو .نصف دیگش هات شکلات.
یا یه اسکوپ بستنی سفیدا+اسپرسو .یا.........(یه برنامه هست برای اندروید رایگانه .میشه گفت مرجع هست البته قبلا یکی بود پولی بود .(در مورد قهوه و نوشیدنی)
کلا مونده به خودت ببین چه جوری حال میکنی .
چایی درست میکنی دردسر داره ؟!آیا
شا اگه میخوایی یه چیز باشه سرپا نیگرت داره و قفل کنی رو درس و اینا .
جدا مسیر اشتباهی پیش میرید.چون هیچ ماده ای باعث ایجاد انگیزه و علاقه نمیشه .و هیچ چیزی جز خواب و ورزش خستگی از بدن دفع نمیکنه.
و اگر دنبال داروی و موادی هستید که این امرو برای شما محقق کنه .باور داشته باشید اگر هم بدونم همچین دشمنی با شما ندارم.

نمیخوام قهوه منو ی درس علاقه مند کنه!
چرا یخچال نذارم؟
پس ب این نتیجه رسیدم برم 4را استانبول!
سلام
قهوه به نظر من اسپرسو خوبه و davidoff
قهوه جوشم اگه مدلی باشه که رو آتیش درست کنی حرف نداره :) ( منظورم آتیش با ذغال هست ) هر چند این مدلی چیزی نیس و رو آتیش دم کردنشم که احتمالا امکانش نیست :)
اما قهوه جوش برقی و اونا که رو گاز میزارن از نظر کیفیت روی گازی تا حدودی بهتر در میاد ولی برقی ها هم خوبن .
می تونی از فروشگاه چاره بایدید کنی و مدلهای مختلف با قیمتهای متنوع رو ببینی : خانه و لوازم خانگی :: چای و قهوه :: قهوه ساز برقی - چاره: فروشگاه اینترنتی

خیلی ممنون بابات توضیحاتتون

ardavan7

Registered User
لایک‌ها
14
سلام عرض میکنم خدمت دوستان
میخواستم من در مورد خرید اسپرسو ساز دلونگی مدل ec250 راهنمایی کنن؟چطوره ارزش خرید تا این مقدار هزینه داره؟تفاوتش با یک مدل بالاترش که ec310 هستش در چی هستش؟
کلا دلونگی اسپرسو سازهاش در چه حدی میباشن.

بالا