• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال از قـهوه خور ها

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
رنگ قهوه خام بستگي به نوع رست دادن يا همون تفت دادنش داره كه قهوه ترك ٣مدل تيره روشن و مديوم داره كه هرچي تيره تر باشه سنگين تره.كه ربطي به خوب يا بد بودن قهوه نداره.تهران خب كلا قيمتا متفاوته با بقيه شهرستانا.يه قهوه تو كافه ما ٧٠٠٠ تومان ناقابله :)
این قضیه اب گرم یا سردم روشن کنید ممنونتون میشم

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
منظورتونو نگرفتم
من روزانه ترک میخورم یعنی با اب گرم یا داغ درست کنم

mahmoudi m&m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
نه اب حتما بايد كاملا سرد باشه.منظورم خود قهوه اس.قهوه ترك قهوه خوبي براي مصرف روزانه نيست.هم معده رو اذيت ميكنه بعد يه مدت هم شمارو عصبس ميكنه.البته ايشالا كه شما همچين مشكلي براتون پيش نيومده

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
نه اب حتما بايد كاملا سرد باشه.منظورم خود قهوه اس.قهوه ترك قهوه خوبي براي مصرف روزانه نيست.هم معده رو اذيت ميكنه بعد يه مدت هم شمارو عصبس ميكنه.البته ايشالا كه شما همچين مشكلي براتون پيش نيومده
مشکلی ک نه پیش نیومده الحمد الله
با نسکافه هم رابطه خوبی ندارم پس واسه مصرف روزانه چی خوبه؟ اسپرسو؟!

mahmoudi m&m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اسپرسو هم بد نيست ولي فيلتر كافي يا بلك كافي كه ما تو ايران به عنوان فرانسه ميشناسيم بهتره كه احتمالا تو فيلما هم ديدي خارجي ها همه ازين مدل قهوه استفاده ميكنن

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
چه کاریه بابا.چایی بخورید خداتونم شکر کنید......اینهمه دردسر.........من شیر کاکائو هایی که خانومم درست میکنه با قهوه کافه های بقل برج ایفل عوض نمیکنم.:p:p:p:p

با خامه و شکلات و یکم فندق و شیر معجزه میکنه....اگه ادعای پیامبری کنه به خاطر شیر کاکائو ها و ته دیگ ماکارونیش بهش ایمان میارم.

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
اسپرسو هم بد نيست ولي فيلتر كافي يا بلك كافي كه ما تو ايران به عنوان فرانسه ميشناسيم بهتره كه احتمالا تو فيلما هم ديدي خارجي ها همه ازين مدل قهوه استفاده ميكنن
میشه کمی توضیح در مورد قهوه فرانسه بدید
مثل نحوه تهیه و ...
البته ببخشید زیاد سوال میکنما

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
چه کاریه بابا.چایی بخورید خداتونم شکر کنید......اینهمه دردسر.........من شیر کاکائو هایی که خانومم درست میکنه با قهوه کافه های بقل برج ایفل عوض نمیکنم.:p:p:p:p

با خامه و شکلات و یکم فندق و شیر معجزه میکنه....اگه ادعای پیامبری کنه به خاطر شیر کاکائو ها و ته دیگ ماکارونیش بهش ایمان میارم.
البه چایی زیاد خوب نیست
قهوه فواید زیادی داره
یکیش جلوگیری از الزایمر

mahmoudi m&m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
يه دستگاه ميخواد فقط با قهوه.كه دستگاه رو ميتونيد با ١٠٠ تومن هم بخريد به يالا

mahmoudi m&m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
خواهش ميكنم.اگه سوالي بود بازم درخدمتم

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
دانه های طبخ شده رو از مراکز معتبر که اجناس باکیفیت میارن، تهییه کنید.

خودتون داخل خونه، به میزانی که مصرفتونه برای هر چند روز، آسیاب کرده و در ظروف شیشه ای بسته نگه دارید تا عطرشون رو از دست ندن.

من این روزها مقادیری روبوستا (از منابع مختلف) رو با کمی دانه های عربیکا (از منابع مختلف) ترکیب کرده و خوراکم استفاده از french press هست. طعم عالی، کاملاً دستی، بدون طعم های اضافی قطعات فلزی و پلاستیکی دستگاه ها! خلاقیت هم میتونید به خرج بدید...

howtofrenchpress.jpg

http://img.ir/Hvbd.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/French_press

به حدی توضیحات برای تهیه ی قهوه به روش های مختلف در اینترنت قرار داره که نیازی به توضیحات بیشتر نمیبینم. برای اطلاعات بیشتر به دکتر گوگل مراجعه کنید.

تنها توصیه ـم اینه که از اجناس با کیفیت که دارای شیشه های مقاوم دربرابر گرما، و فاقد قطعات پلاستیکی/چوبی بی کیفیت هستند، استفاده کنید. متأسفانه در ایران، اجناس خانگی بی کیفیت زیادی تحت عناوین "ساخت اروپا و ژاپن و غیره"، با قیمت های بعضاً ده ها برابر قیمت واقعی جنس به مردم فروخته میشن! اگر قصد خرید محصولات گران-قیمت اصیل رو دارید، به فروشگاه های قابل اطمینان مراجعه کنید. البته اجناس چینی و اجناس ارزان اروپایی با کیفیت هم وجود دارند و هر ارزانی، الزاماً بی کیفیت نیست.

به عنوان یکی از محبوب ترین و با کیفیت ترین محصولات موجود در این زمینه میتوان به این مدل اشاره کرد و میتونید خصوصیاتش رو با چیزی که میخواید بخرید، مقایسه کنید:
KONA French Press (Black)Premium Coffee Tea & Espresso Maker w/ 34oz Heat Resistant Glass & Stainless Steel Plunger
http://www.amazon.com/Premium-Espresso-Resistant-Stainless-Plunger/dp/B00FMJDJ5C/

بدنه ی خارجی چیزی که میخرید (دسته و غیره که درواقع جدای از شیشه هستند)، سعی کنید فلزی باشه. قطعات داخلی هم استیل ضد زنگ.

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807

واقعا مزه یه کاپوچینو را با شیرکاکائو یکی میکنی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاکائو کجا قهوه کجا

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
راست که میگن قهوه تو بیداری آدم تاثیر داره ؟
اگه قهوه ( اسپرسو) خوب زده شه در اصل نسوخته باشه کافیینش باعث fresh شدن میشه بخاطر همین که خارجیا صبح اول وقت ی شات اسپرسو میخورن
بیس اصلی تمام نوشابه های انرژی زا کافییین و با تبلیغاتشون اشنایی دارید در این ضمینه
اما ما ایرانی ها تنها اطلاعاتی که از قهوه داریم در این حد که بیخوابی میاره
علت اصلی بیخوابی بعد از خوردن قهوه ( مخصوصا قهوه ترک و قهوه سوخته ) اینکه گاز معده اسید ترشح میکنه و این باعث بیخوابیمون میشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقا ما یه دستگاه قهوه جوش داریم چجوری میشه موکا شبیه کافی شاپا درست کرد؟ من شنیدم مخلوط میکنن ولی دقیقا با چی و چه مقدار و چجوری؟
ممنون

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
اقا ما یه دستگاه قهوه جوش داریم چجوری میشه موکا شبیه کافی شاپا درست کرد؟ من شنیدم مخلوط میکنن ولی دقیقا با چی و چه مقدار و چجوری؟
ممنون

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
موکا کافی شاپی
سیروپ شکلات یا سس شکلات توی ماگ شیشه ای بزرگ حدود 20 الی 30 سی سی
شیر فوم و یا شیر فلت ( شیر و فوم مخلوط)
1 شات ( 30 سی سی ) اسپرسو
اول سس شکلات رو بریز تو ماگ
دو قاشق فوم شیر بریز تو ماگ روی سس شکلات و بعد شیر گرم رو اضافه کن و اخرم اسپرسو اگه میخوای موکات طبقه ای بشه اسپرسو رو بریز تک یک کاپ شیر اگه خونه نداری بریز تو یک قوری کوچیک یا چیزی شبیه قوری
و بعد به ماگ اروم اضافه کن
اگرم خواستی خامه روش اضافه کن
و تمام

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
من چون كافه دارم قهوه فله استفاده نميكنم.ما خودمون نمايندگي يه قهوه ايتاليايي به اسم bonomi رو داريم كه قهوه مونو تامين ميكنه
قهوه بونومی برعکس باقی قهوه ها
ته مزه ی تلخ داره نه ترش
منم برای کافه از قهوه بونومی استفاده میکنم
شما کدوم کافه هستید ؟

بالا