دانه های طبخ شده رو از مراکز معتبر که اجناس باکیفیت میارن، تهییه کنید.
خودتون داخل خونه، به میزانی که مصرفتونه برای هر چند روز، آسیاب کرده و در ظروف شیشه ای بسته نگه دارید تا عطرشون رو از دست ندن.
من این روزها مقادیری روبوستا (از منابع مختلف) رو با کمی دانه های عربیکا (از منابع مختلف) ترکیب کرده و خوراکم استفاده از french press هست. طعم عالی، کاملاً دستی، بدون طعم های اضافی قطعات فلزی و پلاستیکی دستگاه ها! خلاقیت هم میتونید به خرج بدید...
http://en.wikipedia.org/wiki/French_press
به حدی توضیحات برای تهیه ی قهوه به روش های مختلف در اینترنت قرار داره که نیازی به توضیحات بیشتر نمیبینم. برای اطلاعات بیشتر به دکتر گوگل مراجعه کنید.
تنها توصیه ـم اینه که از اجناس با کیفیت که دارای شیشه های مقاوم دربرابر گرما، و فاقد قطعات پلاستیکی/چوبی بی کیفیت هستند، استفاده کنید. متأسفانه در ایران، اجناس خانگی بی کیفیت زیادی تحت عناوین "ساخت اروپا و ژاپن و غیره"، با قیمت های بعضاً ده ها برابر قیمت واقعی جنس به مردم فروخته میشن! اگر قصد خرید محصولات گران-قیمت اصیل رو دارید، به فروشگاه های قابل اطمینان مراجعه کنید. البته اجناس چینی و اجناس ارزان اروپایی با کیفیت هم وجود دارند و هر ارزانی، الزاماً بی کیفیت نیست.
به عنوان یکی از محبوب ترین و با کیفیت ترین محصولات موجود در این زمینه میتوان به این مدل اشاره کرد و میتونید خصوصیاتش رو با چیزی که میخواید بخرید، مقایسه کنید:
KONA French Press (Black)Premium Coffee Tea & Espresso Maker w/ 34oz Heat Resistant Glass & Stainless Steel Plunger
http://www.amazon.com/Premium-Espresso-Resistant-Stainless-Plunger/dp/B00FMJDJ5C/
بدنه ی خارجی چیزی که میخرید (دسته و غیره که درواقع جدای از شیشه هستند)، سعی کنید فلزی باشه. قطعات داخلی هم استیل ضد زنگ.