• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سیستم کلیکی برای کسب درآمد معرفی کنید

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
لطفا آدرس سایتتون رو بدید ببینیم نحوه تبلیغاتشون رو در سایت شما .
فیلترشکن که تبلیغات انگلیسی نشون میده و اصلا اگر فرد ایرانی باشه قاعدتا کلیک نمیکنه مگر اینکه عکس هاش تحریک کننده باشه برای کلیک .
تبلیغاتشون متحرک و جالبه که باعث میشه کلیک خورش زیاد باشه.ادرس سایتم رو نمی تونم بدم یه اسکرین شات از تبلیغ .البته برای ای پی خارجی تبلیغ بازی وایفون و ...که فرق می کنه:
Capture1.JPG

http://s8.picofile.com/file/8326060318/Capture1.JPG

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
فیلترشکن که تبلیغات انگلیسی نشون میده و اصلا اگر فرد ایرانی باشه قاعدتا کلیک نمیکنه مگر اینکه عکس هاش تحریک کننده باشه برای کلیک .

تبلیغاتشون متحرک و جالبه که باعث میشه کلیک خورش زیاد باشه.ادرس سایتم رو نمی تونم بدم یه اسکرین شات از تبلیغ .البته برای ای پی خارجی تبلیغ بازی وایفون و ...که فرق می کنه:
Capture1.JPG

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
Capture1.JPG

برای شما برای هر کلیک چه مقداری پرداخت میشه ؟
1 سنت ؟
آدرس سایتتون بدید تا محل تبلیغ و نحوه قرار گذاشتن تبلیغاتتون رو مشاهده کنیم شاید برای سی تی آر بالا چیزی یاد بگیریم .

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
Capture1.JPG

1 سنت ؟
آدرس سایتتون بدید تا محل تبلیغ و نحوه قرار گذاشتن تبلیغاتتون رو مشاهده کنیم شاید برای سی تی آر بالا چیزی یاد بگیریم .

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
1 سنت ؟

خوب تا الان سه نفر با لینک من عضو شدن و البته هیچ درامدی نداشتن شما بودید؟ شما سایتتون پر بازدیده؟
من تبلیغاتشون رو قسمت پست ثابت گذاشتم.اینم بگم که بازدیدش با کمی تاخیر محاسبه میشه و باید زود نا امید نشید و برای تست حداق یک روز بگذره. این اسکرین شات مال زمانی هست که بازدیدم زیاد بود ولی سی تی ارم کم بود و ای پی ایرانی بود:
ctr.JPG

سی تی ار با ای پی خارجی
ctr2.JPG

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
خوب تا الان سه نفر با لینک من عضو شدن و البته هیچ درامدی نداشتن شما بودید؟ شما سایتتون پر بازدیده؟
من تبلیغاتشون رو قسمت پست ثابت گذاشتم.اینم بگم که بازدیدش با کمی تاخیر محاسبه میشه و باید زود نا امید نشید و برای تست حداق یک روز بگذره. این اسکرین شات مال زمانی هست که بازدیدم زیاد بود ولی سی تی ارم کم بود و ای پی ایرانی بود:
ctr.JPG

سی تی ار با ای پی خارجی
ctr2.JPG
خیر بزرگوار من خودم از مشتریان سابق ادنو هستم که همین چند روز پیش باهاشون تموم کردم .
به شما به ازای هر کلیک حدودا 1 سنت میده که در ازای هر 100 کلیک بهتون حدود یک دلار میده .
این قیمت پایینتر از قیمت کلیک سایت های ایرانی هست . الان یکتانت حدود 60 تمن میده که به صرفه تر هست نسبت به ادنو .
من سر همین موضوع باهاشون صحبت کردم و همکاریمون قطع شد .

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خیر بزرگوار من خودم از مشتریان سابق ادنو هستم که همین چند روز پیش باهاشون تموم کردم .
به شما به ازای هر کلیک حدودا 1 سنت میده که در ازای هر 100 کلیک بهتون حدود یک دلار میده .
این قیمت پایینتر از قیمت کلیک سایت های ایرانی هست . الان یکتانت حدود 60 تمن میده که به صرفه تر هست نسبت به ادنو .
من سر همین موضوع باهاشون صحبت کردم و همکاریمون قطع شد .
من که تا حالا با ای نتورک و کلیک یاب و کانگورو و...کار کردم و پرداختی در مجموع بازدید و شمارش کلیک و ...از همه سایت های ایرانی تقریبا سه برابربیشتر بوده .البته شاید تعداد کلیک به موضوع سایت هم بستگی داشته باشه

mojtaba0912

Registered User
لایک‌ها
23
هیچکدوم به در نمی خورن در حال حاضر، به بهانه های مختلف نظیر تقلب و این چیزا پولت رو میخورن اصلا سمتش نرو

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
ارز دیجیتال جمع کن
pannel.png

بالا