• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کمک کنید

لایک‌ها
32
سلام داداشی های عزیز شرمندتونم مزاحم شدم واقعیتش چند قطعه سیستم خریدم حالا موندم چیکنم مشخصات کامل
1.باند کنوود718ex 1جفت نو
2.آمپیلی mba امبی آگوستیک 4کالانه مدل
MBA 9600XL2
3.پخش پایونر9450ubدمو یخی
4.ساب power bass s124x
5.سیم بک 8گیج 2کالانه هم دارم
حالا میترسم ساب تو ماشین صدا بندازه میخوام یه جفت دیگه 718ex بگیرم جای ساب و ساب رو حذف کنم یا یه کامپونت13 برای در جلو بگیرم داداش ماشینم تیبا هستش و صدای که دوست دارم بیس خوب و صدا هم از ماشین کمی بیرون بیاد برای عروسی میخوام و کلان سیم پک یا هرچی که میخواد بگو میخوام سیستم خوب جمع بشه به نظرت خازن لازمه یا باتری 55فابریکی جواب میده و میخوام تک تک جمع کنم اون وسیله هارو خریدم ممنون داداش کمک کن یا حق اگرم بد جا تایپک زدم شما ببخشید ممنون

Last edited:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
داداش کیه؟
مخاطب خاصی رو در نظر دارید دوست عزیز یا از همه درخواست کمک کردین؟

لایک‌ها
32
از همه فکر کنم بد نوشتم همه داداش هستن ممنون میشم هرکی میتونه کمک کنه یا حق

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
لایک‌ها
32
ممنون باشه برم ببینم چطوری باید عضو بشم اگر نتونستم مزاحمتون میشم داداش

لایک‌ها
32
داداش نابود شدم چقدر سخته این چجورشه یه کمک میکنی دیوانم کرد هرچی میزنم برمیگرده

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
داداش نگران نباش سابت اونقدرا قوی نیست که بخواد ماشینو به صدا بیاره.کاشکی قبل خرید مشاوره میگرفتی.در ضمن 718 یه جفتشم سردرده چه برسه به دو جفت!! باندات با آمپتو رد کن بره. دو جفت 6994 کنوودنسبت به پولی که میدی صداش خیلی خوبه.قیمتش 175 تومنه فکر کنم یا یه جفت 1073 دی ال اس که نزدیک 500 اگه پیدا شه یا 690 هرتز که اونم بین 400 تا 450 تومنه اگه اشتباه نکنم. با یه امپ 8604 پایونر که اونم 410 تومنه ببند(البته اگر دو جفت بستی! وگرنه یه دو کانال خوب کفایت میکنه).پک سیم رو هم اگه پولی موند حداقل گیج 4 بگیر.استیج جلو هم یه 13 سانتی 90 واتی بسه.باتری هم 55 آمپر جوابگو خواهد بود

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
داش رمزو نام کاربری رو واست پ خ کردم.

لایک‌ها
32
داداش نگران نباش سابت اونقدرا قوی نیست که بخواد ماشینو به صدا بیاره.کاشکی قبل خرید مشاوره میگرفتی.در ضمن 718 یه جفتشم سردرده چه برسه به دو جفت!! باندات با آمپتو رد کن بره. دو جفت 6994 کنوودنسبت به پولی که میدی صداش خیلی خوبه.قیمتش 175 تومنه فکر کنم یا یه جفت 1073 دی ال اس که نزدیک 500 اگه پیدا شه یا 690 هرتز که اونم بین 400 تا 450 تومنه اگه اشتباه نکنم. با یه امپ 8604 پایونر که اونم 410 تومنه ببند(البته اگر دو جفت بستی! وگرنه یه دو کانال خوب کفایت میکنه).پک سیم رو هم اگه پولی موند حداقل گیج 4 بگیر.استیج جلو هم یه 13 سانتی 90 واتی بسه.باتری هم 55 آمپر جوابگو خواهد بود

داداش واقعیتش صدای 718exرو خوشم میاد و آمپم خیلی نازه عاشقشم و سابم قدرتی ولی اون قدر نیست قدرش حرف شما درسته ولی نوش190تومنه دیگه ولی حساسم خیلی دردسر داره کل سیستم رو بفروشم به نظرت ساب رو بفروشم و 1جفت 718نصب کنم با کواک13برای در جلو بازم صدا بد در میاد آخه فروختن تمام وسایلا خیلی سخته

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196

اقا شما خودت اینارو نصب کردی؟؟718 برای کسایی که حداقل 2 سال سیستم داشتن و گوششون به کیفیت عادت کرده سردرده نه برای کسی که تازه کاره/من خودم هم 718 داشتم و حداقل 5 مدل از باندهای پایونیر/ الان هم هرتز 690دارم چن روز پیشم برای دوست عزیزم hamed_zz, یه جفت 1073 با امپ کدنس نصب کردم که خوب بود /ولی برای این دوستمون که تازه اول کار داره سیستم نصب میکنه و باندارو هم خریده همین 718 هارو توصیه میکنم چون براش بیس و بلندی صدا مهمه نه اون کیفیتی که من و شما میدونیم چیه.
ایشون حداقل باید یه سالی صدای این باندارو بگیره تا کم کم از spl خسته شه و بره سراغه کیفیت اون موقعه هست که 690 براش واجبه/الان به جز خرج الکی هیچ چیزی براش نداره.(تجربشو دارم که میگم)
بهتره بجای مشاوره اشتباه و الکی خرج انداختن دوستان کمی هم به فکر وضعیت اقتصادی همیدیگه باشیم.
درضمن 8604 بیشتر یه جنس بازاریه که تو سایت ها خوش نامه وگرنه حرفه ای هایی که داشتن بهتر میدونن که بیشترشون مشکل مدار داره و هم کیفیت جالبی نداره.

hassan 66

Registered User
لایک‌ها
51
اقا شما خودت اینارو نصب کردی؟؟718 برای کسایی که حداقل 2 سال سیستم داشتن و گوششون به کیفیت عادت کرده سردرده نه برای کسی که تازه کاره/من خودم هم 718 داشتم و حداقل 5 مدل از باندهای پایونیر/ الان هم هرتز 690دارم چن روز پیشم برای دوست عزیزم hamed_zz, یه جفت 1073 با امپ کدنس نصب کردم که خوب بود /ولی برای این دوستمون که تازه اول کار داره سیستم نصب میکنه و باندارو هم خریده همین 718 هارو توصیه میکنم چون براش بیس و بلندی صدا مهمه نه اون کیفیتی که من و شما میدونیم چیه.
ایشون حداقل باید یه سالی صدای این باندارو بگیره تا کم کم از spl خسته شه و بره سراغه کیفیت اون موقعه هست که 690 براش واجبه/الان به جز خرج الکی هیچ چیزی براش نداره.(تجربشو دارم که میگم)
بهتره بجای مشاوره اشتباه و الکی خرج انداختن دوستان کمی هم به فکر وضعیت اقتصادی همیدیگه باشیم.
درضمن 8604 بیشتر یه جنس بازاریه که تو سایت ها خوش نامه وگرنه حرفه ای هایی که داشتن بهتر میدونن که بیشترشون مشکل مدار داره و هم کیفیت جالبی نداره.
:O

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اقا شما خودت اینارو نصب کردی؟؟718 برای کسایی که حداقل 2 سال سیستم داشتن و گوششون به کیفیت عادت کرده سردرده نه برای کسی که تازه کاره/من خودم هم 718 داشتم و هم الان هرتز 690دارم چن روز پیشم برای دوست عزیزم hamed_zz, یه جفت 1073 با امپ کدنس نصب کردم که خوب بود /ولی برای این دوستمون که تازه اول کار داره سیستم نصب میکنه و باندارو هم خریده همین 718 هرو توصیه میکنم چون براش بیس و بلندی صدا مهمه نه اون کیفیتی که من و شما میدونیم چیه.
ایشون حداقل باید یه سال صدای این باندارو بگیره تا کم کم از spl خسته بشه و بره سراغه کیفیت اون موقعه هست که 690 براش واجبه/الان به جز خرج الکی هیچ چیزی براش نداره.(تجربشو دارم که میگم)
بهتره بجای مشاوره اشتباه و الکی خرج انداختن دوستان کمی هم به فکر وضعیت اقتصادی همیدیگه هم باشیم.
درضمن 8604 هم یه بیشتر یه جنس بازاریه که تو سایت ها خوش نامه وگرنه حرفه ای هایی که داشتن بهتر میدونن که هم مشکل مدار داره و هم کیفیت جالبی نداره.
داداش تا دلت بخواد سیستم عوض کردم.واسه همین به این بنده خدا گفتم از الان یه چیز خوب بگیره که مجبور نشه فردا که دلشو زد ببره عوض کنه( البته واسه نصاب و فروشنده بهتره) وگرنه هممون میدونیم امپای چینی چه موجوداتین! از الان بخواد اینجوری بره از سیستم زده میشه توقعش تو همین سطح میمونه:| در مورد 8604 هم لازمه بگم با دو جفت 1072 بستم نزدیک دو ماهه. من که راضیم.شنونده هاشم نظر مثبت داشتن.اینا تجربیات من بود.این بنده خدا اگه میخواست خودش تجربه کنه که از من و شما مشورت نمیخواست!!
داداش واقعیتش صدای 718exرو خوشم میاد و آمپم خیلی نازه عاشقشم و سابم قدرتی ولی اون قدر نیست قدرش حرف شما درسته ولی نوش190تومنه دیگه ولی حساسم خیلی دردسر داره کل سیستم رو بفروشم به نظرت ساب رو بفروشم و 1جفت 718نصب کنم با کواک13برای در جلو بازم صدا بد در میاد آخه فروختن تمام وسایلا خیلی سخته
داداش من چیزی که لازم بود رو گفتم.تصمیمش با خودته

لایک‌ها
32
داداش شما و دوست خوبم
ُShiko.PicK خیلی زحمت کشیدین بزار ببینم بودجه جواب میده یه خورده فکر کنم ببینم چی کنم از راهنمایی شما و Shiko.PicKممنونم

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
داداش تا دلت بخواد سیستم عوض کردم.واسه همین به این بنده خدا گفتم از الان یه چیز خوب بگیره که مجبور نشه فردا که دلشو زد ببره عوض کنه( البته واسه نصاب و فروشنده بهتره) وگرنه هممون میدونیم امپای چینی چه موجوداتین! از الان بخواد اینجوری بره از سیستم زده میشه توقعش تو همین سطح میمونه:| در مورد 8604 هم لازمه بگم با دو جفت 1072 بستم نزدیک دو ماهه. من که راضیم.شنونده هاشم نظر مثبت داشتن.اینا تجربیات من بود.این بنده خدا اگه میخواست خودش تجربه کنه که از من و شما مشورت نمیخواست!!

داداش من چیزی که لازم بود رو گفتم.تصمیمش با خودته

بنده هم مثل شما مصرف کننده ام نه نصاب و فروشنده/حرف شما کاملا درسته ولی ایشون جنس هارو تهیه کرده و اگه الان بخواد بفروشه باس کلی ضرر کنه پس چه بهتر فعلا استفاده کنه
درمورد کیفیت 8601 هم باید از حرفه ای هایی مثل شهاب و سیاوش پاکدل نظر پرفت/شما همون 400 تومن رو بده یه 9004 یا هرتز بگیر ببین کیفیت چقدر محسوسه.
البته نظر شماهم قابل احترامه و جای بحث داره که توی این تاپیک جاش نیست.

بالا