• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کمک کنید

لایک‌ها
32
داداش اینقدر گفتن که هنگ کردم تا الان10جور سیستم بهم گفتن دستشون درد نکنه ولی خوب نمیدونم از کدام من خوشم میاد

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
بنده هم مثل شما مصرف کننده ام نه نصاب و فروشنده/حرف شما کاملا درسته ولی ایشون جنس هارو تهیه کرده و اگه الان بخواد بفروشه باس کلی ضرر کنه پس چه بهتر فعلا استفاده کنه
درمورد کیفیت 8601 هم باید از حرفه ای هایی مثل شهاب و سیاوش پاکدل نظر پرفت/شما همون 400 تومن رو بده یه 9004 یا هرتز بگیر ببین کیفیت چقدر محسوسه.
البته نظر شماهم قابل احترامه و جای بحث داره که توی این تاپیک جاش نیست.
خب داداش من این بنده خدا هم تاپیک زده نظر بچه هایی که سیستم داشتن و زیاد عوض کردن رو بدونه دیگه.اگه قرار بود خودش تجربه کنه و مثه ما کلی ضرر بده که دیگه مشورت نمیخواست.دوتا چیز از من دوتا چیز از شما یاد میگیره یه جمع بندی میکنه.درسته خرج الانش زیاد میشه ولی اگه بخواد سیستم بازی کنه ضرری که میده خیییلی بیشتر از این هزینه اولیه س.یه جورایی یه شبه رفت تا ته سیستم بازی:دی

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
داداش اینقدر گفتن که هنگ کردم تا الان10جور سیستم بهم گفتن دستشون درد نکنه ولی خوب نمیدونم از کدام من خوشم میاد
داداش شما باید صداهاشونو بشنوی.شاید به قول این دوستمون همین 718 اول و آخر سیستم بازی باشه برات.

hassan 66

Registered User
لایک‌ها
51
خوب علتش اینه ک صدا یه چیز سلیقه ایه,کسی نمیتونه راهنماییت کنه,خودت باید بری گوش کنی و تجربه کنی و بعد انتخاب کنی !

لایک‌ها
32
داداش اون باندی که معرفی کردی واقعا سلطانه یکی از دوستام داره کلان 2جفت 1072 با آمپ و ضبط پایونرp80 بسته واقعا عالی هستش راستی 2کالان ارزان و 4کالان چی معرفی میکنین برای این باندها منظورم از ارزان یعنی بتونه پرشون کنه زیاد پول مارک ندم

لایک‌ها
32
داداش تو همدان کسی نمیدونه1072 چیه آخه من صداش رو شندیدم واقعا عالی ولی الان خیلی سخته بخوام کل سیستم رو بفروشم اینا رو بگیرم میخوام با تغییراتی اندک صدام رو بهتر کنم وگرنه فرمایشات دوستان کاملا خوب و مفید بوده

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
به قول محمد رضای عزیز عوض کردن امپ برای شما واجبه/اگه قصد هزینه داری فعلا کامپ جلو رو فراموش کن و برو دنبال یه امپ خوب مث 9004 یا یه امپی که حداقل روی 4 اهم 60 وات بده/خوبی باندات اینه که با کمترین هزینه راه اندازی میشه.

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
داداشی ها این برای در جلو چطورهhttp://www.popstereo.ir/Products/properties-1256.aspx تو رنج قیمت 200تومن خوبه میخوام از فابریکی که خش خش میکنه خیلی بهتر باشه ممنون

صدای این باندو نشنیدم ولی یه چرخی تو همین فروم بزن یکی از دوستان کامپ ساند داشت که قیمت مناسب میداد (فکک کنم 220ت)میدبیس خیلی خوبی داره مناسب کار شماس.

لایک‌ها
32
میشه فروم بدی اینو سایت پاپ استریو 230 گزاشته و مال این دوستمون نو میگه180 راستی میخواین منو دق بدین چرا میگین آمپم بده

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
یعنی آمپم بی خوده خدا خودکشی میکنم چرا مگهmba بهترین سریش xlنیست

شما صدای بلند مد نظرته /برای صدای بلند نیاز به
میشه فروم بدی اینو سایت پاپ استریو 230 گزاشته و مال این دوستمون نو میگه180 راستی میخواین منو دق بدین چرا میگین آمپم بده

منظورت سیاوشه؟
توصدای بلند مد نظرته/صدای بلند هم باید با تنظیم گین و گوش تنطیم بشه /امپ های ام بی هم یکم گین رو بیشتر باز کنی تیوترای باندتو مرخش میکنه!البته من فقط شنیدم و خودم تجربه سوزوندنشو نداشتم.

لایک‌ها
32
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم به نظرت چطوره بگیرمشون واقعیتش اون سیستمی که محمد جان گفتن رو اگر بخوام بگیرم باید چوب حراج بزنم به وسایلم کلا کنسل شد چون پولم ندارم 2جفت718ex با یه باند برای در جلو و سابم میخوام بفروشم فقط میخوام یه آمپ2کالان برای باند در جلو بگیرم و سیم پک و سیم آرسی

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم به نظرت چطوره بگیرمشون واقعیتش اون سیستمی که محمد جان گفتن رو اگر بخوام بگیرم باید چوب حراج بزنم به وسایلم کلا کنسل شد چون پولم ندارم 2جفت718ex با یه باند برای در جلو و سابم میخوام بفروشم فقط میخوام یه آمپ2کالان برای باند در جلو بگیرم و سیم پک و سیم آرسی

پ خ میدم

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
داداش اگه میتونی جنسات رو هنوز که آکبنده رد کنی که بهت توصیه میکنم آمپ و باندت رو حتما تعویض کنی
اما اگه موقع فروش فک میکنی ضرر میکنی فعلا همینارو ببند یه مدت گوش کن تا ببینی چی به چیه
کاش قبل از اینکه بخری میومدی سوال میپرسیدی! خیلی انتخاب های بهتری داشتی! حتی با همین بودجه پایین

موفق باشی

لایک‌ها
32
داداش واقعیتش قبلا 2جفت718ex داشتم که آقا دزده باند و ضبط و آمپ رو برد و صدای6975رو خوشم نمیومد بخاطر این باز اینا رو گرفتم چون زیاد صدا نشنیدم برام خوبه ولی این باندها کیفیتی نیستن زیاد صدارو پرتاب میکنن وگرنه کامپونت میگرفتم حالا میخوام یه جفت دیگه 718exاضافه کنم با یه کامپونت یا باند 13سایز برای در جلو تا 200تومن که کیفیت و صداش از فابریکی بیشتر باشه ماشینمم تیباست به نظرت کامپ چی بگیرم

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
شما اگه همون دو جفت 718 رو دوست داشتی همون دو جفت رو بگیر پس
باند های جلو رو هم قطع کن خلاص
باندش اگه 13 سانتی باشه خرجی الکیه هرچی خرج کنی

لایک‌ها
32
داداش شرمنده الان بخوام همرو بفروشم جز ضبط که میخوامش..... باند و آمپ و ساب رو در حد آک گرفتم میشه بدون ضرر بفروشم شما چی پیشنهاد میکنین میخوام صدا بلند باشه برای عروسی خوب باشه و کیفیت هم بد نباشه فقط میترسم ساب ببندم میگم شاید اطاق صدا بیفته و 500میتونم برای باند خرج کنم 1جفت یا 2جفت و آمپیلی هم نهایت260 تومن و ساب هم اگه نیازه به نظرت اینفیتی1260 خوبه یا نه ممنون از شما و تمام دوستان اگه پیشنهادی هست خوشحال میشم همه کمک کنن و نهایت یه سیستم خوب بگین اگه نتونم کامل بگیرم تکه تکه میگیرم تا بعدا کاملش کنم ممنون

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
عزیز اگه صدای خواننده به طور واضح از ماشین بزنه بیرون باید دو جفت سوپر تیوتر ببندی عقب که اونجوری خودتو اذیت میکنه
اگه از صدای 718 خوشت میاد یه ساب سبک کیفیتی با باکس کم حجم که جاگیر نباشه بذار تو ماشین اینطوری ماشینت به صدا نمیوفته پاور بیس ساباش اکثرا قدرتی
به نظرم یه ساب 1260 اینفینیتی بگیر با دو جفت کواکسیال 9633i اینفینیتی

بالا