hassan 66
Registered User
من همین سوال و جوابها رو میخونم هنگ میکنم,چ برسه به شما ...داداش تعجب به چی اگر میتونی کمک کنی بگو بخدا هنگ کردم:general107:
من همین سوال و جوابها رو میخونم هنگ میکنم,چ برسه به شما ...داداش تعجب به چی اگر میتونی کمک کنی بگو بخدا هنگ کردم:general107:
خب داداش من این بنده خدا هم تاپیک زده نظر بچه هایی که سیستم داشتن و زیاد عوض کردن رو بدونه دیگه.اگه قرار بود خودش تجربه کنه و مثه ما کلی ضرر بده که دیگه مشورت نمیخواست.دوتا چیز از من دوتا چیز از شما یاد میگیره یه جمع بندی میکنه.درسته خرج الانش زیاد میشه ولی اگه بخواد سیستم بازی کنه ضرری که میده خیییلی بیشتر از این هزینه اولیه س.یه جورایی یه شبه رفت تا ته سیستم بازی:دیبنده هم مثل شما مصرف کننده ام نه نصاب و فروشنده/حرف شما کاملا درسته ولی ایشون جنس هارو تهیه کرده و اگه الان بخواد بفروشه باس کلی ضرر کنه پس چه بهتر فعلا استفاده کنه
درمورد کیفیت 8601 هم باید از حرفه ای هایی مثل شهاب و سیاوش پاکدل نظر پرفت/شما همون 400 تومن رو بده یه 9004 یا هرتز بگیر ببین کیفیت چقدر محسوسه.
البته نظر شماهم قابل احترامه و جای بحث داره که توی این تاپیک جاش نیست.
داداش شما باید صداهاشونو بشنوی.شاید به قول این دوستمون همین 718 اول و آخر سیستم بازی باشه برات.داداش اینقدر گفتن که هنگ کردم تا الان10جور سیستم بهم گفتن دستشون درد نکنه ولی خوب نمیدونم از کدام من خوشم میاد
خوب علتش اینه ک صدا یه چیز سلیقه ایه,کسی نمیتونه راهنماییت کنه,خودت باید بری گوش کنی و تجربه کنی و بعد انتخاب کنی !داداش اینقدر گفتن که هنگ کردم تا الان10جور سیستم بهم گفتن دستشون درد نکنه ولی خوب نمیدونم از کدام من خوشم میاد
داداشی ها این برای در جلو چطورهhttp://www.popstereo.ir/Products/properties-1256.aspx تو رنج قیمت 200تومن خوبه میخوام از فابریکی که خش خش میکنه خیلی بهتر باشه ممنون
یعنی آمپم بی خوده خدا خودکشی میکنم چرا مگهmba بهترین سریش xlنیست
میشه فروم بدی اینو سایت پاپ استریو 230 گزاشته و مال این دوستمون نو میگه180 راستی میخواین منو دق بدین چرا میگین آمپم بده
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم به نظرت چطوره بگیرمشون واقعیتش اون سیستمی که محمد جان گفتن رو اگر بخوام بگیرم باید چوب حراج بزنم به وسایلم کلا کنسل شد چون پولم ندارم 2جفت718ex با یه باند برای در جلو و سابم میخوام بفروشم فقط میخوام یه آمپ2کالان برای باند در جلو بگیرم و سیم پک و سیم آرسی