• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کمک کنید

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
يه نگاه بنداز سيستم كامل واسه فروش دارم

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
داش میلاد ول کن این حرفارو...سیستم جمع کردن و آهنگ گوش دادن کاملا یه چیز سلیقه ای هست وبه خودت بستگی داره
من خودم تا حالا چندین بار قطعات سیستمم رو عوض کردم بخاطر حرف دیگران که میگفتن این خوبه اون خوبه فلان چیز عالیه اینی که انداختی به درد نمیخوره و....
از این جور حرفا
ولی الان سیستمی که دارم چیزیه که خودم کامل راجع بهش تحقیق کردم و بعد اقدام به خرید کردم نه از روی حرف بقیه ... و الان خیلی خیلی راضیم و واقعا دارم لذت میبرم
پس هرچی خودت دوست داری ببند که بعدا پشیمون نشی و بخوای عوض کنی چون ممکنه خیلیا دل سردت کنن

لایک‌ها
32
سلام درست مگی داش جلال والا من از 718ex خوشم میاد نصبت به 6975که صداش یه دلم نمیشینه و شما درست میگین هرکسی نصبت به صدایی که دوست داره میتونه بهترین رو بگه و ممنون از همتون

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
اون ساب پاور بیس رو که دادم بهت رو هم به سلیقه خودم خریدم و خیلی هم حال کردم ولی چون قوی هست باید یه آمپ پدر مادر دار براش میگرفتم که سیصد تومن آب میخورد که دیگه بیخیال قدرت شدم و زدم تو کار کیفیت و الان خیلی رازیم

لایک‌ها
32
سلام داداش اینطور نگو ناراحت میشم به خدا یکی زودتر هماهنگ کرده بود وگرنه شما تاج سرما هستی همشهری هستیم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش
بنظرم دوتا راه داری :
۱-اگه امپ و باندهات مشتری نقد داره که ضرر نکنی و به قیمت بفروشی رد کن تا یه امپ و باند مشتی بهت معرفی کنم
۲-اگه ضرر میکنی واسه فروش اینکارو کن :
۷۱۸ رو اصلا ۲ جفت نکن چون خودت بعداز چند وقت خسته میشی چون تیزی صداش زیاد میشه.بعدشم هیچوقت نمیتونی بیسی که ساب میده رو از باندها بگیری.فعلا همون یه جفت رو ببند ساب رو هم ببند و مطمعن باش ماشینت به سروصدا نمیفته خاطرت جمع.واسه اطمینان هم صندوق عقب رو با چسب اکواریوم اب بندی کن و طاقچه رو با فوم اب بندی کن که لرزش و تق تق نداشته باشه
امپت خیلی خوب نیست ولی متوسطه و راحت جوابگوی شماست.همینا رو ببند.پک ۸هم جوابگو هست چون برق زیادی نداری
یه مدت اینارو ببند تا اگه واسه امپ و باند مشتری جور شد رد کنی بره و بعدش یه امپ ۴کانال خوب بگیر که روی ۲ اهم استیبل باشه و دوجفت باند از یه مدل (خودم به شخصه 6965v2) بخر و موازی ببند روی ۲اهم به دوتا کانال و دوکانال دیگه هم طبق معمول بریدج میشه واسه ساب
مطمعنم به صدای دلخواهت میرسی چون اون مدل باند هم پرتاب صدای خوبی داره و هم کیفیتش نسبت به ۷۱۸ بیشتر و توی اون قیمت واقعا فوق العادس(طبق تجربه عملی خودم روی پراید)

مشکلی بود در خدمتم

بالا