• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو 2012

کدام تیم قهرمان یورو 2012 می شود ؟

• Total voters
    141

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پرتغال حقش نبود ببازه. این وارلا که دید 3 نفری پرت کردن جلوی توپ خودشونو، آلمانی ها. چرا پاس نداد به سمت چپش؟ انداخته بود اینور راحت گل میشد توپ.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی المان - پرتغال هم تموم شد

بازی که اصلا چنگی به دل نزد. نیمه دومش بهتر بود اما در کل تعریفی نداشت.

المان بازی رو 1 0 برد اما به نظر من پرتغال استحقاق یه امتیاز تساوی رو داشت. خیلی موقعیت های خوبی داشتند که بدشانسی هم اوردند. بخصوص اون شوت زیر طاقی په په

المان ها به قول فردوسی پور المانی بردند. از معدود موقعیت هاشون که البته اون موقعیت گل هم یه جورایی تصادفی بدست اومد (چون ساتتر مولر خورد به بازیکن پرتغال و درست افتاد رو سر گومز وگرنه توپ اصلا میرفت بیرون) نهایت استفاده رو بردند و گل زدند.
-----------------------
تا الان بهترین بازی ای که اتجام شده همون بازی روسیه و جمهوری چک بوده.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب آلمان هم این بازی با پرتغال رو برد.:)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
حق پرتغال بود که یه امتیاز از بازی بگیره، ولی من برعکس فردوسی پور و بعضی از بچه ها با بازی واقعا حال کردم. یعنی نمی دونم چرا میگن جذاب نبود بازی، به نظر من که هر دو تیم واقعا محکم و سفت و سخت بازی کردند و با چنگ و دندون دنبال امتیاز گرفتن از بازی بودند. اگر آلمان زودتر به گل می رسید بازی خیلی جذاب تری هم می شد... :)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
آلمان ضعیف شده.

مرد حسابی مثل اینکه بازی اول بودا...استرس زیادی روشون بود و اونها فقط دنبال نتیجه بودن چون بازی اول خیلی سرنوشت سازه مخصوصا برای روحیه تیم.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
مرد حسابی مثل اینکه بازی اول بودا...استرس زیادی روشون بود و اونها فقط دنبال نتیجه بودن چون بازی اول خیلی سرنوشت سازه مخصوصا برای روحیه تیم.

امشب میبینیم که اسپانیا با ایتالیا چی کار میکنه!! با وجود استرس!

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
امشب چه بازی ایه؟ من الان 3 ساله کلا فوتبال رو بوسیدم گذاشتم کنار. اسپانیا در چه حاله؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب جام از امشب شروع شد تازه :D

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
1813993_w2.jpg
1813990_w2.jpg

دو تا از بزرگ ترین دروازه بان های عصر و البته تاریخ فوتبال جهان!
(...)
پی نوشت: این پرانتزی که در بالا مشاهده یک جمله ای هر چند به شوخی درونش بود که بنده قبل از ارسال شخصا تصمیم به ویرایش گرفتم چون در صورت ارسال طرفداران یوونتوس من رو به آتش می کشیدند :دی

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
یادش بخیر جام جهانی 90 بازی هلند و آلمان. دیگه فوتبال هم اون فوتبالهای قدیم نمیشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
TRT 1 (ترکست 3A) کس دیگه ای هم دیروز سر بازی های دیروز قطع شد؟ مگر قرار نیست این کانال free to air باشه؟؟

• Like
Reactions: JVD

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
1813993_w2.jpg
1813990_w2.jpg

دو تا از بزرگ ترین دروازه بان های عصر و البته تاریخ فوتبال جهان!
(...)
پی نوشت: این پرانتزی که در بالا مشاهده یک جمله ای هر چند به شوخی درونش بود که بنده قبل از ارسال شخصا تصمیم به ویرایش گرفتم چون در صورت ارسال طرفداران یوونتوس من رو به آتش می کشیدند :دی

واقعا تقابل جالبی بود ، هر دو عزیز دل هستن :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی فرانسه و انگلیس هم 1 1 مساوی به پایان رسید. بازی خیلی قشنگی از اب در نیومد.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
تا الان 5 تا بازی دیدم هیچ کدوم قشنگ نبوده!
دقیقا همون 2 تا بازی که ندیدم پر گل و قشنگ بوده!!!(بازی روسیه و کرواسی)
امیدوارم دور دوم که از فردا شروع میشه تیما احتیاط رو کنار بزارن و بازیهای قشنگتری رو شاهد باشیم!
خوبی گروه 3 و 4 اینه 2 تا تیم شاخ گروه مساوی کردن و بازیهای بعد برای صدرنشینی هجومی بازی میکنن تا تفاضل بهتری داشته باشن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
TRT 1 (ترکست 3A) کس دیگه ای هم دیروز سر بازی های دیروز قطع شد؟ مگر قرار نیست این کانال free to air باشه؟؟

تی آر تی دو تا کانال داره رو ترک که یکیش دلاریه.
اون دلاریه کد نمیشه و اگر بشه باز میشه. اون یکی شانسیه و رو دستگاههای مختلف انگار مختلف عمل میکنه.
کد شد کدش اینه یدونه یک بقیه همه صفر. کدی بیس هست.

خیلی خلاصه در بازی امشب به نظرم فرانسه سر بود و در کنارش انگلیس خیلی به مهره هاش (غایب ها) متکی بوده و الان خودشو دست کم گرفته بود.

بالا