• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو 2012

کدام تیم قهرمان یورو 2012 می شود ؟

• Total voters
    141

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
شيروکوف بهترين بازيکن ديدار روسيه و چک
00938845.gif
رومن شيروکف به عنوان بهترين بازيکن ديدار روسيه و چک انتخاب شد.
تيم فوتبال روسيه موفق شد با نتيجه 4 بر يک مقابل جمهوري چک به برتري برسد و در همين ابتداي کار خود را به عنوان مدعي اول صعود از گروه اول معرفي کند.
در پايان اين ديدار رومن شيروکوف هافبک روسيه که زننده گل دوم تيمش بود به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فکر کنم وقتشه دست از سر این آلمان بردارید. سال هاست جز ناکامی تو حساس ترین لجظه ها (نیمه نهایی ها و فینال ها) چیزی از این تیم ندیدم! انگار نه انگار 16 سال از آخرین جامی که بردن گذشته.
فکر میکنم اگه بخورن به اسپانیا باز هم شکست میخورن مثل فینال یورو 2008 و مثل نیمه نهایی جام جهانی قبل. اگه به اسپانیا نخورن ولی شانس خوبی برای قهرمانی دارن.

به اسپانیا نخورن؟ نمیشه که :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فکر کنم وقتشه دست از سر این آلمان بردارید. سال هاست جز ناکامی تو حساس ترین لجظه ها (نیمه نهایی ها و فینال ها) چیزی از این تیم ندیدم! انگار نه انگار 16 سال از آخرین جامی که بردن گذشته.
فکر میکنم اگه بخورن به اسپانیا باز هم شکست میخورن مثل فینال یورو 2008 و مثل نیمه نهایی جام جهانی قبل. اگه به اسپانیا نخورن ولی شانس خوبی برای قهرمانی دارن.

در مورد بازی های امروز، هر دو تا خوب بودن خصوصا دومی. این چک درست وقتی که همه (از جمله خودم) فکر میکردن برگشته به اوج خراب کرد. یه جورایی خاطره ی یورو 2008 و اون بازی با ترکیه زنده شد.

نکته جالب اینجاست که تو تمام این سالها هیچ وقت قبل از جام مدعی نبودن ولی به نیمه نهایی حداقل رسیدن. خیلی دوست دارم ببینم امسال که همه میگن آلمان، آلمان چه اتفاقی براشون میفته ! :D

من که میگم تو این گروه کذایی اصلا بالا نمیان ! :دی

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
نکته جالب اینجاست که تو تمام این سالها هیچ وقت قبل از جام مدعی نبودن ولی به نیمه نهایی حداقل رسیدن. خیلی دوست دارم ببینم امسال که همه میگن آلمان، آلمان چه اتفاقی براشون میفته ! :D

من که میگم تو این گروه کذایی اصلا بالا نمیان ! :دی
میگم عجب فکری داریا:D

###################
عزیزان کسی لینک دانلود افتتاحیه این رقابت ها رو داره بذاره؟

فقط کامل باشه ها...نه 10 دقیقه و 14 دقیقه و اینا..

ممنون.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
جوان‌ترين و مسن‌ترين مربيان يورو 2012

در اين رقابت ها که جمعه شب و با بازي دو تيم يونان و لهستان آغاز شد، ''پائولو بنتو'' سرمربي تيم ملي پرتغال با 42 سال سن، جوان ترين و ''ديک ادوکات'' سرمربي تيم ملي روسيه و ''روي هاجسون'' سرمربي تيم ملي انگلستان با 65 سال سن، مسن ترين مربيان حاضر در يورو 2012 هستند.

''فرانزيشک اسمودا'' سرمربي لهستان با 64، ''جيوواني تراپاتوني'' سرمربي ايرلند، ''وينسنته دل بوسکه'' سرمربي اسپانيا و ''مورتن اولسن'' سرمربي دانمارک با 62، ''اولگ بلوخين'' سرمربي اوکراين و ''برت فان مارويک'' سرمربي هلند با 60، ''فرناندو سانتوس'' سرمربي يونان با 58، ''چزاره پراندللي'' سرمربي ايتاليا و ''اريک هامرن'' سرمربي سوئد با 55 ، ''يواخيم لو'' سرمربي آلمان با 52، ''لورن بلان'' سرمربي فرانسه و ''ميشل بيلک'' سرمربي جمهوري چک با 47 و ''اسلاون بيليچ'' سرمربي کرواسي با 44 سال سن، ديگر مربيان حاضر در جام ملت هاي اروپا هستند.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
با اینکه عاشق هلند هستم و به شدت دلم لک زده برای قهرمان شدنش و تقریبا از وقتی هوادارش شدم جامی نگرفته:(

درود

من هم راستش دقيقا همين حس رو دارم و با اينكه بر اين باورم كه بهتره همون تيمي كه بهتر بازي مي كنه به جام دست پيدا كنه اما باز هم حس مي كنم يك جام قهرماني حق هلند ه و خدا كنه نصيبشون بشه! :blush:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
میگم این همه کاربر اینجا هست بعد یکی نبود لینک افتتاحیه رو بذاره؟

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
وقتی سخن از قهرمان در میان است ... باقی بزنن کنار که قهرمان آلمان است... حافظا
شعر از گوته :دی

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
این هلند که اصلا گل زدن بلد نبودن
از گروه بالا هم نمیان اینا اگه بخوان اینطوری بازی کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان این اهنگ یورو 2012 رو کسی لینک دانلودشو داره

همین که میگه او - او - او - او ----------------- یه یه یه یه

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
هلند با این دفاع از آلمان و پرتغال نوش جان خواهد کرد .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اگر روند بازی هلند تو بازی های بعدی هم همین باشه از همین الان میشه یکی از تیم های سقوط کرده گروه مرگ رو پیش بینی کرد!
87845385616315416051.gif

شدیدا دور از نام هلند بازی کرد تیم! یعنی اصلا چیز واضحی از تاکتیک توی کارشون دیده نمی شد! توی حمله و دفاع یکی از یکی ضعیف تر بودند و عملا تو یه مقاطعی از بازی دانمارک باهاشون بازی می کرد! پاس های خراب و اشتباهات آماتوری هم که بیداد می کرد...

امیدوارم تو بازی های بعدی خودشون رو پیدا کنند، چون دو تا بازی سخت تر از بازی امشب براشون باقی مونده...

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بابا یه شبکه ای ، کدی ، یه چیزی یواشکی به ما بگید بتونیم از طریق مه باره ببینیم فوتبالارو ... خب ما آنتن هوایی نداریم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بابا یه شبکه ای ، کدی ، یه چیزی یواشکی به ما بگید بتونیم از طریق مه باره ببینیم فوتبالارو ... خب ما آنتن هوایی نداریم

الان das erste بازی رو بدون کد پخش میکنه

بالا