• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو 2012

کدام تیم قهرمان یورو 2012 می شود ؟

• Total voters
    141

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
تاريخ دقيق شروع مسابقات دقيقا كي هست ؟

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب کل صفحات رو خوندم.

فقط میتونم بگم تا تونستن زدن توی سر آلمان بیچاره.

حرفی ندارم که بزنم یعنی دارم ولی کو گوش شنوا.یه حرف میزنیم زرتی میخوان سرمون رو ببرن.

ولی خداییش آلمان رو از 2002 بگیرین برین جلو و پرونده اش رو با تیم های دیگه مقایسه کنین.نظرتون چیه؟

حالا اون هیچی ولی از همون 2002 بازیکن هاش رو آنالیز کنین...نظم تیمی و اینکه با وجود اینکه جوون هستن یا نباختن یا اگه میبازن برد الکی نمیدن به تیم مقابل و به دهنشون زهر میکنن.90 دقیقه تمام عین ماشین بازی میکنن. اگه 4 تا گل هم بخورن انگار نه انگار که خوردن.همون بازیشون رو میکنن و گاماس گاماس زهرشون رو به تیم مقابل میریزن. اصول فوتبال رو مو به مو اجرا میکنن. و خیلی چیزای دیگه...

اونهایی که میگن بدم میاد از این تیم اگه فوتبالی هستن و ادعاهای فوتبالی دارن باید بگم با وجود احترام نسبت به این دوستان شما هیچی از فوتبال نمیدونین(البته خودم ادعایی ندارم).

بیاین این دیدگاه های متعصبانه رو دور بریزین که همین چیزهای به ظاهر کوچیک بتدریج وارد زندگیمون شده و خواهر مادر ایرانی ها رو به عزاشون نشونده.

عادلانه قضاوت کنین.اگه بدتون میاد از تیمی دلیلش رو عنوان کنین اما منصفانه.مثلا من هم بگم از شما خوشم نمیاد چندتا فحش هم بدم...آخه چرا؟

فقط صرفا از این بازیکن بدم میاد دلیل نمیشه کل تیم رو ببرین زیر سوال.

ممنون.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اتفاقا بر خلاف خیلی ها من تیم ملی المان رو خیلی دوست دارم بازی که ارائه میدن عالیه و امیدوارم المان قهرمان بشه

تیم های منفور من اسپانیا و ایتالیا هستن

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
عشق فقط یک کلام ......... ونگر علیه السلام :D

انگلیس رو دوس میدارم :D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
واااااووووووو

عجب گرو هایی ی

گروه 1 : روسیه و چک
گروه 2 : هلند و آلمان (البته پرتقال هم با کونکا و میرلس و کریس حیفه حذف بشه)
گروه 3:اسپانیا و ایتالیا
گروه 4 :فرانسه و انگلیس ( هر چند سویدو با ابراهیموویچش دوس دارم)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
واااااووووووو

عجب گرو هایی ی

گروه 1 : روسیه و چک
گروه 2 : هلند و آلمان (البته پرتقال هم با کونکا و میرلس و کریس حیفه حذف بشه)
گروه 3:اسپانیا و ایتالیا
گروه 4 :فرانسه و انگلیس ( هر چند سویدو با ابراهیموویچش دوس دارم)

euro group.jpg

الله اکبر :happy: ... شگفتا ... واحیرتا ... فکر نمیکنم این تیم مشکلی داشته باشه ، قطعا امید اول قهرمانیه . تیم کاملا هجومی آلمان هم از دقیقه 1 جلوی ما مدافع صرف بود . برای شمردن تعداد دفعاتی که حریف توپو از خط وسط عبور میداد ، انگشتان دست کافی بود !
تصور کنید خط هافبک بوسکت ، ژاوی ، اینیستا که با آلونسو ، فابرگاس و داوید سیلوا هم تقویت بشه :wacko: کی جلودارشه ؟

آخرین بازی تدارکاتی ثابت کرد این تیم از قبلش هم خطرناک تره .
فکر لازم نیست ، تو یورو و جام جهانی ثابت شده تیمی جلودارش نیست . البته این شیوه اتوبوسی یه مقدار نگران کنندست .

.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
جام امسال مال ایتالیاست ... برای نایب قهرمانی بجنگید :)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
جام امسال مال ایتالیاست ... برای نایب قهرمانی بجنگید :)

ایتالیا با نوستالژی و غم و غصه گره خورده ...
sick0018.gif

ایتالیا اون قدر خوب نیست که بتونه تا اون مراحل آخر بالا بیاد ، از قدرتهای قدیمی که دوباره طلوع میکنه امسال شاهد درخشش فرانسه خواهیم بود ، تیم خیلی خوبی داره .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
الله اکبر :happy: ... شگفتا ... واحیرتا ... فکر نمیکنم این تیم مشکلی داشته باشه ، قطعا امید اول قهرمانیه . تیم کاملا هجومی آلمان هم از دقیقه 1 جلوی ما مدافع صرف بود . برای شمردن تعداد دفعاتی که حریف توپو از خط وسط عبور میداد ، انگشتان دست کافی بود !

خاطرات شیرینی را یادآور شدی محسن :happy: چه قدر خندیدیم به روزگار آلمان در بازی نیمه نهایی 2010 :lol: فکر کن 4 تا به انگلیس زدن و اومدن جلوی اسپانیا و تنها یه موقعیت گل تونستن ایجاد کنن (که اونم کلوزه به آسمون کوبوند توپو). البته امسال فکر کنم شرایط کمی متفاوته و آلمان با قدرت بیشتری میاد تو مسابقات.

تصور کنید خط هافبک بوسکت ، ژاوی ، اینیستا که با آلونسو ، فابرگاس و داوید سیلوا هم تقویت بشه :wacko: کی جلودارشه ؟

دقیقا. قشنگ 2 تا تیم خیلی قوی با 2 خط هافبک کاملا متفاوت داریم. فقط خدا کنه داوید ویا هم برسه که اگه نباشه یه خرده زیاد به مشکل خواهیم خورد :eek:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
الان آلمان با آلمان 2010 خیلی فرق داره . آلمان 2010 یک تیم جوون و کم تجربه بود ولی الان قوی تر و با تجربه تر و هماهنگ تر شده. اگر آلمان و اسپانیا باز هم به هم برخورد کنند قطعا آلمان اونگونه که در 2010 باهاش بازی کرد بازی نخواهد کرد. به هر حال من بخت آلمان و اسپانیا رو برای قهرمانی بیشتر می دونم البته از تیم های دیگر هم نباید غافل شد.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خاطرات شیرینی را یادآور شدی محسن :happy: چه قدر خندیدیم به روزگار آلمان در بازی نیمه نهایی 2010 :lol: فکر کن 4 تا به انگلیس زدن و اومدن جلوی اسپانیا و تنها یه موقعیت گل تونستن ایجاد کنن (که اونم کلوزه به آسمون کوبوند توپو). البته امسال فکر کنم شرایط کمی متفاوته و آلمان با قدرت بیشتری میاد تو مسابقات.

فکر لازم نیست ، تو یورو و جام جهانی ثابت شده تیمی جلودارش نیست . البته این شیوه اتوبوسی یه مقدار نگران کنندست .
تا اونجایی که یادمه آلمان اصلا بازی معمول خودش رو هم نکرد.اسپانیا هم که منتظر یه همچین چیزی بود.خیلی زود قضاوت میکنی عزیز.

شما 2002 رو مرور کن که اسپانیا خودش رو عین مرغ پرکنده به اینور و اونور میزد ولی آخر از این کره جنوبی خورد...همون موقع با چه سماجتی ایتالیا رو کنار زده بود و توی نیمه نهایی همون آلمان جوون تازه وارد دیدی که چطور چزوندش:)
البته قبول دارم که موی دماغ آلمان هم شده بود.شرایط میزبانی هم داشت.ولی همچین مالی هم نبود که جلو این تیم ها قد علم کنه:)

توی 2006 هم اسپانیا 3-1 از فرانسه خورد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تا اونجایی که یادمه آلمان اصلا بازی معمول خودش رو هم نکرد.اسپانیا هم که منتظر یه همچین چیزی بود.خیلی زود قضاوت میکنی عزیز.

شما 2002 رو مرور کن که اسپانیا خودش رو عین مرغ پرکنده به اینور و اونور میزد ولی آخر از این کره جنوبی خورد...همون موقع با چه سماجتی ایتالیا رو کنار زده بود و توی نیمه نهایی همون آلمان جوون تازه وارد دیدی که چطور چزوندش:)
البته قبول دارم که موی دماغ آلمان هم شده بود.شرایط میزبانی هم داشت.ولی همچین مالی هم نبود که جلو این تیم ها قد علم کنه:)

یعنی میفرمایید آلمان لطف کرده به اسپانیا؟ فکر نمی کنید که زورش نرسیده حمله کنه؟ ;)

قیاس تیم 10 سال پیش با این تیم، مطلقا قیاس مع الفارقه. فکر نکنم به جز کاسیاس کسی از اون تیم باقی مونده باشه. هر چند اون مسابقات هم شرایط خودشو داشت و داورها کم هوای کره میزبانو نداشتن. همون کره 2 سال بعد 4 تا از تیم ملی ما خورد تو جام ملت ها :rolleyes:

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
من هنوز تصمیم نگرفتم از بین هلند و انگلیس کدومو طرفداری کنم. :(

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
یعنی میفرمایید آلمان لطف کرده به اسپانیا؟ فکر نمی کنید که زورش نرسیده حمله کنه؟ ;)

قیاس تیم 10 سال پیش با این تیم، مطلقا قیاس مع الفارقه.
نه عزیزم.ما نگقتیم لطف کرده.گفتیم بازی خودش رو نکرده.اون چیزی که ازش انتظار میرفت رو پیاده نکرد.اون موقع براین باور بودن که اگه تا 20-15 دقیقه اول بازی گل نخورن دیگه اسپانیا کاری از پیش نمیبره.

همون بازی شما اگه یادت باشه کلا از 90 مین بازی 70 دقیقه توپ رو دروازه آلمان بود.15 مین وسط زمین بود و 5 مین توی زمین اسپانیا و روی دروازه اسپانیا.یه جورایی اصلا از هم پاشیده بودن.خداییش اون آلمانی که جلو آرژانتین و انگلیس اونجور بازی کرد شما ازش توقع داشتی اینجور بازی کنه.هیچکس توقع 90 مین دفاع از آلمان رو نداشت.نه اینکه نتونستن یا نخواستن حمله کنن کلا دستپاچه بودن.شما باور کن اگه وسط زمین هم ازشون میپرسیدی شما الان کجایی نمیدونستن که دارن چکار میکنن.کلا به لحاظ روانی بهم ریخته بودن و نتونستن بازی رو جمع کنن.دقیقا 2006 هم همین اتفاق واسشون جلو ایتالیا افتاد اگه یادتون باشه که آخر توی وقت اضافه دوم خلاص شدن.ایتالیا میدونست اگه به پنالتی بکشه کارش تقریبا تمومه بهمین خاطر انگیزش دوبرابر بود ولی آلمان اصلا بازی نمیکرد و قط میخواست بکشونه به پنالتی

اون آلمان با وجود انسجام و جوونهای شایسته ای که داشت اما هنوز برای رسیدن به پتانسیل قهرمانی معیارهای دیگه ای هم لازم داشت.

این آلمان جوون های جدیدتر و حرفه ای تری نسبت به قبل داره و البته تجربه 10 ساله برای بعضی هاشون که دیگه خب گویای 90 درصد همه چیز هست.خداییش خیلی پخته تر و انگیزشون هم مضاعفه چراکه 10 ساله دنبال جام هستن.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
همیشه عاشق یگانه تیم دوست داشتنی دنیا خواهم بود
چه قهرمان بشود
و یا مثل سالهای گذشته باز تا لب چشمه برسد و ناکام برگردد

ویوا هلند و لاله های نارنجی

پ.ن:من نمی تونم عکس اپلود کنم!

بالا