بابا اینقدر کل کل نکنید : دی
جای این حرفها ، یه کار حسابی انجام بدید .
به این صفحه از روزنامه مارکا برید ، تو فلشی که لود میشه شما باید تیمهای اول و دوم هر گرروه رو پیش بینی کنید .
نا گفته نمونه با این کار طرفدار هر تیمی باشید میفهمید که تیمتون به تیمهای اول و دوم کدوم گروه برخورد میکنه و احتمالا رقیبهای مرحله ی کیا هستن .
بعد از اینکه تیمهای اول و دوم رو انتخاب کردید اتوماتیک وار تیمها بر اساس گروه بندی رقابتها مرتب میشن و با چند پیش بینی دیگه میتونید مسیر بازیها رو تا فینال هم بفهمید و هم پیش بینی کنید .
ضمنا با انتخاب این قسمت از تب بالای صفحه میتونید نتیجه رقابتهای مقدماتی هر تیم رو ببینید :
در آخر با انتخاب این گزینه از تب بالای صفحه تاریخ تمام رقابتها(بعد از مرحله گروهی) رو تا فینال میبینید . اگه درست پیش بینی کرده باشید که ایول اگر هم نه ، تیمهای دیگه جانشین این تیمها میشن و تاریخها تغییر نداره . خلاصه اینکه صفحه ی بدرد بخوری هست آدرسشو داشته باشید .
از پیش بینی تون یه عکس بگیرید و اینجا بذارید تا بعد که تیمتون حذف شد خیلی قشنگ و شیک بشه حالتونو گرفت
گر چه قبل از اینکه یکی دو بازی از هر تیمی رو ببینیم پیش بینی ها مثل کف روی آب هست ولی پیش بینی بنده بدین قراره ... وای که انتخاب بین آلمان و ایتالیا چقدر نفس گیر بود
2 نکته:
1- من برای هر 4 تیم گروه آخر شانس تقریبا برابری برای صعود می دم (اوکراین کم تر) و فقط و فقط برای تکمیل این جدول مجبور به انتخاب شدم!
2- در انتخاب ایتالیا و صعود به نیمه نهایی آمادگی و درخشش بوفون بونوچی کیه لینی و پیرلو بسیار اثرگذار بود اگر این ها آمادگی فعلی رو نداشتند من شاید شانس صعود رو به کرواسی و یا ایرلند می دادم!
مشاهده پیوست 148185
2 نکته:
1- من برای هر 4 تیم گروه آخر شانس تقریبا برابری برای صعود می دم (اوکراین کم تر) و فقط و فقط برای تکمیل این جدول مجبور به انتخاب شدم!
2- در انتخاب ایتالیا و صعود به نیمه نهایی آمادگی و درخشش بوفون بونوچی کیه لینی و پیرلو بسیار اثرگذار بود اگر این ها آمادگی فعلی رو نداشتند من شاید شانس صعود رو به کرواسی و یا ایرلند می دادم!
ای بابا ،
یعنی هلند مرحله گروهی حذف میشه ؟ با این همه مهاجم و هافبک ؟ اونم توسط دانمارک ؟
خط حملش از آقای گل انگلیس و بوندسلیگا تشکیل شده !
اشنایدر ، ون بومل ، در کویت ، وندر فارت ، ... :wacko:
ای بابا ،
یعنی هلند مرحله گروهی حذف میشه ؟ با این همه مهاجم و هافبک ؟ اونم توسط دانمارک ؟
خط حملش از آقای گل انگلیس و بوندسلیگا تشکیل شده !
اشنایدر ، ون بومل ، در کویت ، وندر فارت ، ... :wacko:
خب نه! البته...
چی بگم والا!
دانمارک اگه فرم قبلیشو داشته باشه گرفتن یه مساوی از هلند و بردن پرتغال (جفتش سخته ) خیلی هم غیرمحتمل نیست ! و بقیش هم بستگی به سایر نتیجه ها داره! در ضمن فکر می کنم اگه آلمان از دو بازی اول 6 امتیاز بگیره احتمال استراحت به بعضی بازیکنا زیاده و دانمارک می تونه روی 1 امتیاز بازی آخر هم حساب کنه!
در هر صورت این هم یه جور پیش بینیه! همیشه هم پیشامد با احتمال بیشتر اتفاق نمی افته
خوب در تاریخ اثیات شده که هلند شروع خوبی داره
بعدشم،یعنی من بیام عشق،زندگی ،جوون،امید،خلاصه منبع هر چیز زیبا که هلند باشه رو بزارم دویوم؟نه نه نه نه:upsided: