• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو 2012

کدام تیم قهرمان یورو 2012 می شود ؟

• Total voters
    141

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم رای ندادم چون نمیشه رای رو پس گرفت :دی حالا اومدیم بعد 3 تا بازی خوب ایتالیا کاری کرد که از صعود پشیمون شدیم !!! بنا براین رای ندادم :دی

از اول که میزدم ایتالیا با اینکه خیلی مشکلات داره ولی خب همون قضیه دلی بود و نمیشد گفت نه! تازه حیثیتی هم هست :D

اگر رفتیم تو 4 تا اون موقع قهرمان واقعی رو از روی عقل میزنم چه ایتالیا باشه چه نباشه ! اسمایلی ادم متفکر!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
هلند اصلا در حد و اندازه های خودش نبود و صعودش هم انقدر اما و اگر داره که دیگه نمیشه باورش کرد! دیگه بهتره حذف شده حسابش کنیم...

فرداشب هم بازی ایتالیا - کرواسی رو حتما ببینید که احتمالا بسیار جالب و هیجانی خواهد بود...
57273402847490682509.gif

توی این پست هست علی جان. از این فایل های Excel معروف که زبانش عوض میشه هم داره که از اینجا می تونی دانلودش کنی.

آقا مخلصیم!
البته من منظورم اون برنامه ای بود که شبکه سه پخش میکنه بود
من دیشبش رو شنیدم خیلی مزخرف بود! من نمیدونم چرا اینقدر علاقه به دری وری دارند اینها!
یک نکته در مورد بازی آلمان ، لو وقتی جلو هست خیلی سخت تعوبض میکنه اما تو هر دو بازی میتونست مولر و پودولسکی رو با بازیکن های جوونی مثل گوتزه یا رویس بازی بده
شاید بازی بعدی به جوون ها بازی بده آلمان هرچند خطرناک هست ، هلند و آلمان هردوشون میتونند حذف بشن هرچند که خیلی خیلی بعیده

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آقا مخلصیم!
البته من منظورم اون برنامه ای بود که شبکه سه پخش میکنه بود

ما بیشتر علی جون. این سایت خود بازی ها رو برای دانلود با لینک مستقیم می ذاره، ولی نمی دونم خود اون برنامه شبکه 3 با گزارش فارسی و اینا هستش یا جور دیگه ایه (معمولا از سایت های رپیدشیر و امثالهم چیز - میز می گیرند و اونجا واسه دانلود می ذارند).

دیگه اگه کارتو راه ننداخت باید ببخشی...

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
در گروه یک
جمهوری چک ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شد. بخصوص اون باخت سنگینش به روسیه
یونان همونی هست که باید باشه و همینطور لهستان هم در حد خودش بوده
روسها به نظر میاد شانس اول سرگروهی باشند.
گروه دوم
هلند نا امید کننده بود. و بسیار پایین تر از حد خودش ظاهر شد . تیمی که دور مقدماتی از جمله بهترین تیمهای اروپا در کنار آلمان و اسپانیا بود به نظر میاد وداع تلخی با جام داشته باشه
آلمان ها در حد خودشون هستند اما به نظرمن کمی پایین تر از جام جهانی بودند
دانمارک تیم قابل پیش بینی نیست ولی بعیده بتونه از پس آلمان بر بیاد
مسلما شانس آلمان برای سرگروهی بیشتره و بازهم پیش بینی جایگاه دومی بسیار سخته هرچند شانس پرتغال بالاتر از بقیه است

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
گروه سه
ایتالیا به نظر خودم در حد چیزی که ازش انتظار میرفت ظاهر شد و به شخصه شانس چندانی از همون اول براشون قائل نبودم مگر اینکه با معجزه و خون دل از گروه بالا بیان اونوقت با این سبک بازی احتمال اینکه تا مراحل بالا پیش برند کاملا وجود داره
اسپانیا هم که شایسته نام مدافع عنوان قهرمانی بازی کرده
ایرلند بسیار ضعیف تر از چیزی که فکر می کردم بود و کرواسی مثل همیشه تیم چغر و سرسختیه.
گروه چهارم
از سوئد انتظار بیشتری داشتم . فرانسه تیم بدی نیست اما اصلا در حد مدعی قهرمانی نبود حداقل در بازی اول و فراموش نمی کنیم که چطوری و با چه شرایطی به جام ملتها صعود کردند. در مورد انگلستان خودم به شخصه فکر می کردم با جدائی کاپلو و اومدن هاجسون این تیم بسیار افت کنه اما بازی اولشون خوب بود و توان غلبه بر فراسنه رو داشتند. باید دید مقابل سوئد چه می کنند معمولا مقابل این تیم خوب نتیجه گرفتند
اکراین واقعا برام ناشناخته است شاید تنها نقطه قوتشون مزیت میزبانی باشه و همین مزیت بتونه اونها رو به دور بعدی برسونه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دقیقا روبی جان تحلیل بجایی داشتید. تقریبا من با 99 درصدش موافقم اون یه درصد رو هم محض احتیاط میگم و نمیدونم کجاست ! :دی
در مورد سوئد فکر کنم فرداشب بشه تغییر عقیده داد هر چند بازی با اکراینش رو از دست داد و کار خودش رو سخت کرد. من فکر میکردم با برد اکراین بعد از فرانسه تیم دوم بشه و انگلیس حذف بشه ولی بازی رو عملا وا دادند . الان دیگه اوضاعشون پیچید به هم .
اوکراین هم خب طبعا نظرات قبل جامم رو بهم زد. الان دیگه وضع جوری شد که بخواهد به دو تا مساوی فکر کنه و صعود کنه!

از همه اینها بگذریم / اومدم یه چیزی بگم که نوشته روبی جان رو دیدم /
میخواستم بگم اسپانیا کلا کانال جام رو عوض کرد. اگر بازی اولشون با ایتالیا نبود و مثلا این بازی میشد یازی سوم گروهی کار ایتالیا شاید به خجالت هم نزدیک میشد!
اونها عین دو سال قبل و چهار سال قبل دقیقا کپی برابر اصل هستند. قهرمان میشند مگه حلافش ثابت بشه.

alotehran

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
173
با سلام خدمت دوستان..من حدس می زنم فینال یا المان انگلیس یا پرتغال انگلیس

alotehran

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
173
دقیقا روبی جان تحلیل بجایی داشتید. تقریبا من با 99 درصدش موافقم اون یه درصد رو هم محض احتیاط میگم و نمیدونم کجاست ! :دی
در مورد سوئد فکر کنم فرداشب بشه تغییر عقیده داد هر چند بازی با اکراینش رو از دست داد و کار خودش رو سخت کرد. من فکر میکردم با برد اکراین بعد از فرانسه تیم دوم بشه و انگلیس حذف بشه ولی بازی رو عملا وا دادند . الان دیگه اوضاعشون پیچید به هم .
اوکراین هم خب طبعا نظرات قبل جامم رو بهم زد. الان دیگه وضع جوری شد که بخواهد به دو تا مساوی فکر کنه و صعود کنه!

از همه اینها بگذریم / اومدم یه چیزی بگم که نوشته روبی جان رو دیدم /
میخواستم بگم اسپانیا کلا کانال جام رو عوض کرد. اگر بازی اولشون با ایتالیا نبود و مثلا این بازی میشد یازی سوم گروهی کار ایتالیا شاید به خجالت هم نزدیک میشد!
اونها عین دو سال قبل و چهار سال قبل دقیقا کپی برابر اصل هستند. قهرمان میشند مگه حلافش ثابت بشه.

دوست عزیز شک نکن اسپانیا قهرمان نمیشه:دی

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395

.
خیلی جالبه.
دقیقا پیش بینی من هم در این گروه همین بود. فرانسه اول سوئد دوم انگلستان سوم
در کل ارادت داریم شدید

• Like
Reactions: JVD

alotehran

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
173
خیلی جالبه.
دقیقا پیش بینی من هم در این گروه همین بود. فرانسه اول سوئد دوم انگلستان سوم
در کل ارادت داریم شدید

استاد روبی نفرمایید...اصلا راه نداره..بیخبال این 1کی شو

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
استاد روبی نفرمایید...اصلا راه نداره..بیخبال این 1کی شو
نه دیگه الان نظرم تغییر کرده این مربوط به اون مسابقه پیش بینی تورنمنت سایت یوفا بود تقریبا دو هفته قبل از شروع بازیها
الان فکر می کنم انگلستان میتونه بعنوان تیم اول صعود کنه و شخصا بعد از ایتالیا طرفدار انگلستان هستم

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
در گروه یک
جمهوری چک ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شد. بخصوص اون باخت سنگینش به روسیه
یونان همونی هست که باید باشه و همینطور لهستان هم در حد خودش بوده
روسها به نظر میاد شانس اول سرگروهی باشند.
گروه دوم
هلند نا امید کننده بود. و بسیار پایین تر از حد خودش ظاهر شد . تیمی که دور مقدماتی از جمله بهترین تیمهای اروپا در کنار آلمان و اسپانیا بود به نظر میاد وداع تلخی با جام داشته باشه
آلمان ها در حد خودشون هستند اما به نظرمن کمی پایین تر از جام جهانی بودند
دانمارک تیم قابل پیش بینی نیست ولی بعیده بتونه از پس آلمان بر بیاد
مسلما شانس آلمان برای سرگروهی بیشتره و بازهم پیش بینی جایگاه دومی بسیار سخته هرچند شانس پرتغال بالاتر از بقیه است
با این وضعی که هلند داره بله حق با شماست و بخت پرتغال خیلی بیشتره اما نه بیشتر از آلمان بلکه بیشتر از دانمارک.
آلمان ها خوب میدونن که اگه بازی رو واگذار کنن کارشون تمومه و از اون طرف میدونن که حتی با یه تساوی هم صعود میکنن اون هم بعنوان تیم اول.پس باید پرتغال رو تیم دوم گروه دونست بشرطی که هلند رو ببره و از اون طرف هم آلمان با دانمارک مساوی کنه یا ببره این تیم رو.

aliagha89

Registered User
لایک‌ها
157
emroz kia mibaran?

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی فرانسه و اوکراین عجب سیل عظیمی راه افتاد

چه رعد و برقهای خوفناکی هم میزنه. بازی 15 دقیقه ای هست که تعطیل شده و کماکان منتظرن ببینن چی میشه

اما فکر کنم بازی کنسل بشه. زمین بازی خیلی داغون شده

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
چه بزنو برقصی راه انداختن تو استادیوم :lol:
اینا چه زندگی میکنن ما چه زندگی:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه بزنو برقصی راه انداختن تو استادیوم :lol:
اینا چه زندگی میکنن ما چه زندگی:D

اره

خیلی خوش بودن برای خودشون

اما من فکر میکنم اگه ورزشگاه انگلیس یا المان بود زمین بازی اینقدر داغون نمیشد.

این کارشناسی که اسمش مازیار هم به نظر من به مساله درستی اشاره کرد

میگفت شدت باران بقدری زیاد بود که اصلا نمیذاشت چشم ها راحت باز باشه .. واقعا بارونش شدید بود. صدای رعد و برق هم که خودبخود ترسناک هست.

حالا معلوم نیست بازی رو کی برگزار میکنن.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
اره

خیلی خوش بودن برای خودشون

اما من فکر میکنم اگه ورزشگاه انگلیس یا المان بود زمین بازی اینقدر داغون نمیشد.

دقیقآ یاد زمین های تیم های شمالی تو لیگ ایران افتادم :D
اگه بازی لغو شه کلآ برنامه مسابقات میخوره به هم

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
همونطور که گفتن احتمالا همزمان با بازی دوم برگذار میشه.

بالا