والا تازه با وردپرس اشنا شدم دستم توش پر نیستسایت تفریحی اس ام اس فیلم موزیک ... بزن
سایتای تفریحی و .. که از همکاری در فروش هست که درامد ثابتی نداره و پایین بالا میرهوالا تازه با وردپرس اشنا شدم دستم توش پر نیست
باید یه نفر دیگه رو استخدام کنم درضمن هزینه میخواد!!
اما سایتی باشه که بدونم انقد درامد ثابت داشته باشه میدم
کسی بتونه اینارو اموزش بده خیلی خوبه هزینش هم مساله ای نیستسایتای تفریحی و .. که از همکاری در فروش هست که درامد ثابتی نداره و پایین بالا میره
مگه اینکه سایت با موضوع خاصی باشه که بتونی تبلیغ و .. بگیری:general601:
یا مثل سایت های فیلم اشتراک فروش بره
کد نویسی و .. هم یادبگیری خوبه برای درامد از نت:general505:
اره جونه تو الان کلی درامد داری که شیطونحرفای @zgg123 رو زیاد جدی نگیربدون تجربه و سرمایه سایت بزنی مثل ما بدبخت میشی.
کمی بیشتر توضیح میدید؟تو فیس بوک اکانت رو*سبی بساز شارژ بگیر از ملت بیا اینجا بفروش. دل به کار بدی ماهی چند میلیون در میاری
من بیشتر توضیح میدم .کمی بیشتر توضیح میدید؟
toy از مغازه بچه ها میشه خرید هر toy بخوای هست :general304::general307:سایت نزن که بیچاره میشی تجربه نداری اینم تو شرایط فعلی که هر ننه قمری سایت میزنه.
نویسندگی کن هزینه ای برات نداره قشنگ دل بدی به کار میتونی دربیاری انقدر .
طبق گفته عمو خفن میتونی شارژ هم بگیری وب بدی . فقط نیاز به یه TOY داری که عمل تلمبه رو برات انجام بده.
اخر هم باید بلاکشون کنی که لو نریمن بیشتر توضیح میدم .
مثلا بساز پیج خاله شهلا در خدمت شماست شبی 50 تومن هر کسی ام قبول نمیکنم چند تا عکسم میندازی . بعد میگی بهتون زنگ میزنم کارت شارژ 5 تومنی بفرستین که قرار رو ردیف کنیم :general304:
خلاصه بقیشو چه عرض کنم![]()
افرین به نکته خوبی شاره کردی :general304:اخر هم باید بلاکشون کنی که لو نری
از لحاظ شرعی مشکل نداره؟من بیشتر توضیح میدم .
مثلا بساز پیج خاله شهلا در خدمت شماست شبی 50 تومن هر کسی ام قبول نمیکنم چند تا عکسم میندازی . بعد میگی بهتون زنگ میزنم کارت شارژ 5 تومنی بفرستین که قرار رو ردیف کنیم :general304:
خلاصه بقیشو چه عرض کنم![]()
نه اما از لحاظ فرعی مشکلی داره :general304::general307:از لحاظ شرعی مشکل نداره؟
در این کار تو وسیله ای هستی برای مجازات بندگانی که قصد بد دارناز لحاظ شرعی مشکل نداره؟
toy از مغازه بچه ها میشه خرید هر toy بخوای هست :general304::general307: