کی با حقوق 300 تومنی زن تو میشه اخه ؟عمو وژدانی روسیه ای الان ؟ نمیتونی یه دختر بلوند ردیف کنی برا ما بیاد پیش ما اینجا .
ما مرد زندگی هستیما![]()
فیسبوک داره کسی بیاین همو ادد کنیم اونجا حال و هواش باحالتره
کی با حقوق 300 تومنی زن تو میشه اخه ؟عمو وژدانی روسیه ای الان ؟ نمیتونی یه دختر بلوند ردیف کنی برا ما بیاد پیش ما اینجا .
ما مرد زندگی هستیما![]()
من زمانی که سوم راهنمایی بودم و صدام نازک و دخترونه بودم افراد زیادی رو اسگل می کردم و همیشه گوشیمون پر شارژ بود (یادش بخیر)در این کار تو وسیله ای هستی برای مجازات بندگانی که قصد بد دارن
یا علی
از خدا پنهون نی از شما چه پنهون ما نیز چند سال پیش دستی تو این کار داشتیم اما به روش دیگه (واسه فیسبوک اما خارجی)روزی 5 دلاری میومد .اما الان دیگه نمیشهمن زمانی که سوم راهنمایی بودم و صدام نازک و دخترونه بودم افراد زیادی رو اسگل می کردم و همیشه گوشیمون پر شارژ بود (یادش بخیر)
ولی گفتن که از لحاظ شرعی اشکال داره و یه نوع کلاهبرداری حساب میشه ، ما هم کنار گذاشتیم :general208:
گفتم که اگه مشکلی نداره باز هم بزنیم تو این کار که خوب نونی توشه :general707::general707::general707:
کی با حقوق 300 تومنی زن تو میشه اخه ؟
دکتر فیسبوکت پ.خ کن ببینمت.:general307:کی با حقوق 300 تومنی زن تو میشه اخه ؟
عمومی دادم رفت :general309::general310:دکتر فیسبوکت پ.خ کن ببینمت.:general307:
به به انتظار داشتم با خواهران روسی عکس داشته باشی.عمومی دادم رفت :general309::general310:
دارم اما جلو دوربین که نمیشه انداخت . کمی دقت کن برادر :general601:به به انتظار داشتم با خواهران روسی عکس داشته باشی.![]()
تجربه ی شخصیت درسته افرین :general601:الله واکبر از دست این بچه های پی تی
اقا اگه تجربه نت نداری بهت پیشنهاد میکنم طرف کسب درآمد و ... نری
طرف داریم با 10 سال سابقه تو نت هنوز 8تش گرو 9شه
بری بیرون نت بهتره
(البته تجربه شخصی)
سرمایه داری؟ حداقل 2میلیون.سلام دوستان
سایت های کلیکی و اینا خیلی رفتم اما لامصب نمیشه
یه چیزی بگید که ماهی 300-400 بشه در اورد
عزیز دل اینا اسپم نیست شما اگه بدون تجربه و شناخت بخوای با 2میل سایت بخری ممکنه سایتی بهت بندازن که 100ت هم درامد نخواهد داشت.Dostan spam nkonid ba 2 melion ye sait bkhram chghdr daramad dare?
بسته به نوع سایت دارهDostan spam nkonid ba 2 melion ye sait bkhram chghdr daramad dare?