• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکی یه درامد اینترنتی به ما یاد بده

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
سیستم فروش شارژ چطوره؟
الان خرید پنل وussd میشه 1 تومن
واقعا ماهی چقدر درامد در میاره؟
اگر کسی باشه یه سایت رو ازش بخرم یا یه مبلغی بدم اما ماهانه ازش اون درامد سایت رو بگیرم

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
با سلام
در جواب تاپيك به نظرم بهتره شما نويسندگي كنيد ماهي 400 يا 500 دستتون رو ميگيره سايت هاي زيادي دنبال نويسنده هستن مثلا دانلود ها يك ايميل بهشون بزنيد تا باهاتون تماس بگيرن.
سیستم فروش شارژ چطوره؟
الان خرید پنل وussd میشه 1 تومن
واقعا ماهی چقدر درامد در میاره؟
اگر کسی باشه یه سایت رو ازش بخرم یا یه مبلغی بدم اما ماهانه ازش اون درامد سایت رو بگیرم
سيستم فروش شارز اگه يه مبلغ اوليه داشته باشي فوق العاده هستش البته منظورم از مبلغ اوليه تبليغات هستش كه حداقل بايد تو 3 تا سايت مثل 4جوك و دانلودها و آسان دانلود تبليغ كني تا سود فوق العاده بدست بياري.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
من زمانی که سوم راهنمایی بودم و صدام نازک و دخترونه بودم افراد زیادی رو اسگل می کردم و همیشه گوشیمون پر شارژ بود (یادش بخیر)
ولی گفتن که از لحاظ شرعی اشکال داره و یه نوع کلاهبرداری حساب میشه ، ما هم کنار گذاشتیم :general208:
گفتم که اگه مشکلی نداره باز هم بزنیم تو این کار که خوب نونی توشه :general707::general707::general707:
چون گفتی از لحاظ شرعی مشکل داره یا نه ، خدمتت عرض کنم که : هر نوع کلاهبرداری و گرفتن پول از مردم با فریب دادنشون 100 در 100 اشکال داره ...
یا علی

S.RezaManesh10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام
در جواب تاپيك به نظرم بهتره شما نويسندگي كنيد ماهي 400 يا 500 دستتون رو ميگيره سايت هاي زيادي دنبال نويسنده هستن مثلا دانلود ها يك ايميل بهشون بزنيد تا باهاتون تماس بگيرن.
میشه لطفا در این مورد توضیح بدید.
منظور از نویسندگی، ترجمه مطالب انگلیسی هست ؟ یا چی ؟
با چنتا مطلب در ماه میشه همچین دستمزدی رو دریافت کرد ؟

دوستان در این مورد راهنمایی کنن بی‌زحمت.

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
با سلام

سيستم فروش شارز اگه يه مبلغ اوليه داشته باشي فوق العاده هستش البته منظورم از مبلغ اوليه تبليغات هستش كه حداقل بايد تو 3 تا سايت مثل 4جوك و دانلودها و آسان دانلود تبليغ كني تا سود فوق العاده بدست بياري.
اخه یه شارژی که 20 تومن نهایت سود داره چجوری میتونه درامد داشته باشه!!
چقدر سرمایه میخواد کلن؟
سایت فروش عبور ف...تر چی؟اون چجوریاست ؟اکانتارو از کجا باید اورد؟

سوال منم هست

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85

منظور از نویسندگی اینه شما برای صاحبان سایتی که خودشون وقت نمی کنند برای وب سایتشون مطلب بزارن نویسنده استخدام میکنن که نویسنده کارش اینه هر روز تعدادی مطلب تو سایت بذاره که بستگی به سایتش داره و به ازای هر پست یا مطلب مبلغ مشخصی به شما که نویسنده باشید میده .
به نظر من پول تو نت ریختس اما باید یاد دشته باشی چی جوری در بیاری تو همین پی تی میبینی طرف میاد چار تا جنس که گوشه خونش افتادس مییاد میفروشه یا اینکه با خرید و فروش دلار چه سودایی نمیکنن یا یکی مییاد چندتا دامنه رنک دار پیدا میکنه یا میخره بعدش یه سایت چرت و پرت با یه هاست مجانی روش میزاره بک لینک میفروشه .....

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
نمیدونم کی مو داد اینجا@@

بالا