سيستم فروش شارز اگه يه مبلغ اوليه داشته باشي فوق العاده هستش البته منظورم از مبلغ اوليه تبليغات هستش كه حداقل بايد تو 3 تا سايت مثل 4جوك و دانلودها و آسان دانلود تبليغ كني تا سود فوق العاده بدست بياري.سیستم فروش شارژ چطوره؟
الان خرید پنل وussd میشه 1 تومن
واقعا ماهی چقدر درامد در میاره؟
اگر کسی باشه یه سایت رو ازش بخرم یا یه مبلغی بدم اما ماهانه ازش اون درامد سایت رو بگیرم
چون گفتی از لحاظ شرعی مشکل داره یا نه ، خدمتت عرض کنم که : هر نوع کلاهبرداری و گرفتن پول از مردم با فریب دادنشون 100 در 100 اشکال داره ...من زمانی که سوم راهنمایی بودم و صدام نازک و دخترونه بودم افراد زیادی رو اسگل می کردم و همیشه گوشیمون پر شارژ بود (یادش بخیر)
ولی گفتن که از لحاظ شرعی اشکال داره و یه نوع کلاهبرداری حساب میشه ، ما هم کنار گذاشتیم :general208:
گفتم که اگه مشکلی نداره باز هم بزنیم تو این کار که خوب نونی توشه :general707::general707::general707:
میشه لطفا در این مورد توضیح بدید.با سلام
در جواب تاپيك به نظرم بهتره شما نويسندگي كنيد ماهي 400 يا 500 دستتون رو ميگيره سايت هاي زيادي دنبال نويسنده هستن مثلا دانلود ها يك ايميل بهشون بزنيد تا باهاتون تماس بگيرن.
اخه یه شارژی که 20 تومن نهایت سود داره چجوری میتونه درامد داشته باشه!!با سلام
در جواب تاپيك به نظرم بهتره شما نويسندگي كنيد ماهي 400 يا 500 دستتون رو ميگيره سايت هاي زيادي دنبال نويسنده هستن مثلا دانلود ها يك ايميل بهشون بزنيد تا باهاتون تماس بگيرن.
سيستم فروش شارز اگه يه مبلغ اوليه داشته باشي فوق العاده هستش البته منظورم از مبلغ اوليه تبليغات هستش كه حداقل بايد تو 3 تا سايت مثل 4جوك و دانلودها و آسان دانلود تبليغ كني تا سود فوق العاده بدست بياري.
سوال منم هستمیشه لطفا در این مورد توضیح بدید.
منظور از نویسندگی، ترجمه مطالب انگلیسی هست ؟ یا چی ؟
با چنتا مطلب در ماه میشه همچین دستمزدی رو دریافت کرد ؟
دوستان در این مورد راهنمایی کنن بیزحمت.
میشه لطفا در این مورد توضیح بدید.
منظور از نویسندگی، ترجمه مطالب انگلیسی هست ؟ یا چی ؟
با چنتا مطلب در ماه میشه همچین دستمزدی رو دریافت کرد ؟
دوستان در این مورد راهنمایی کنن بیزحمت.