• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک ایده جهت افزایش بازدید کننده و Pagerank شما - برای فروش

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
اگر قصد دارید در اینترنت بازاریابی کنید یا آمار سایتتون رو افزایش بدید این ایده میتونه کمک بزرگی برای شما باشه. متاسفانه جزئیاتش رو نمیتونم در اختیار همه قرار بدم چون ایده برای فروش هست. احتمالاً فروشگاه بزنم و ازش استفاده کنم برای همین نمیخوام خز بشه.

هزینه ایده: 100 هزار تومان
هزینه ایده به همراه برنامه نوشته شده برای ساده تر شدن کار: 150 هزار تومان

1. اسپم ممنوع.
2. جزئیات فقط در قبال دریافت وجه.
3. به خاطر ناامن شدن محیط اینترنت و کلاهبرداری می تونید مبلغ رو به حساب یک فرد امین که مورد تایید من هم باشه بریزید و بعد از ارسال جزئیات برای شما، به شخص ثالث اوکی بدید تا پول رو بریزه به حساب من.

فکر کنم کامل توضیح دادم. لطفاً درباره ایده سئوال نکنید چون نمیتونم پاسخ بدم.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
یه چیز فوق غیر منطقی رو می خواید.

موفق باشید.

عزیز همه چیز رو با مختصات منطق و گستره فکر خودت نسنج.

این ایده مثل تبلیغات تو گوگل نیست که وقتی اعتبار تموم شد متوقف بشه. تا وقتی این ایده رو دنبال کنید داشتن بازدید کننده و رنک بالا یک چیز بدیهی هست و تست شده. اگر یک مقدار فکر کنی میبینی خیلی بیشتر از اینها می ارزه.

راستی این پست شما هم اسپم تلقی میشه. اسپم نکنید. :)

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
شما گفتی که روش داری

هیچ توضیحی ندادی چیه

؟!

به نظر منطقی میاد ؟! 100ت بدیم برای ایده

حداقل یک نمونه نشون بده این ایده انجام شده روش

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
شما گفتی که روش داری

هیچ توضیحی ندادی چیه

؟!

به نظر منطقی میاد ؟! 100ت بدیم برای ایده

حداقل یک نمونه نشون بده این ایده انجام شده روش

عزیز من که گفتم درباره ایده سئوال نکنید چون نمیتونم پاسخ بدم. 100ت برای کسی که فروشگاه یا همکاری در فروش داشته باشه چیزی نیست چون خیلی بیشتر از این بهش برمیگرده.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
از نظر شما هر پستی تو این تاپیک خوشایند شما نباشه اسپمه.

نمی دونم آیا مفهوم وب2 رو می دونید یا نه. اگر می دونید باید متوجه بشید که اینجا یک فرومه. هر کسی حق نداره یک تاپیک اختصاصی داشته باشه و نظر دیگران رو نشنوه.

در هر صورت به عنوان یه توصیه، کسی با این سیستم شما به شما پول نمی ده. خیالت راحت.

پست من رو هم گزارش کن. اگر از نظر مدیران اسپم باشه پاک می شه.

.....

چی بگم دیگه؟ واقعا پدیده ی جالبیه این تاپیک.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
از نظر شما هر پستی تو این تاپیک خوشایند شما نباشه اسپمه.

نمی دونم آیا مفهوم وب2 رو می دونید یا نه. اگر می دونید باید متوجه بشید که اینجا یک فرومه. هر کسی حق نداره یک تاپیک اختصاصی داشته باشه و نظر دیگران رو نشنوه.

در هر صورت به عنوان یه توصیه، کسی با این سیستم شما به شما پول نمی ده. خیالت راحت.

پست من رو هم گزارش کن. اگر از نظر مدیران اسپم باشه پاک می شه.

.....

چی بگم دیگه؟ واقعا پدیده ی جالبیه این تاپیک.

عزیز من که پست شما رو ریپورت ندادم چرا ناراحت میشی؟ :) همونطور که میبینی جواب همه رو با حوصله نوشتم، اون آقا هم چون توهین کرد ریپورت دادم.

دوست ندارم پاسخ بدم چون مسیر تاپیک منحرف میشه منتها به عنوان آخرین پست انحرافی:

1. درباره وب: [...]*.

2. درباره فروش: عزیز دنیا که در پرشین تولز و زبان فارسی خلاصه نمیشه. اندازه موهای سر تو دنیا جا برای فروش این ایده هست منتها این ایده چون تو وب فارسی راحت تر جواب میده اینجا تاپیک زدم.

3. درباره ...: جایی که چیزی برای گفتن نداری چیزی نگو. همین!

*: اون [...] رو پاک کردم چون سود ننوشتنش بیشتر از نوشتنشه. حمل بر خودستایی میشه و سودی هم به حال من نداره.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
خیلی جالبه ها !!
ادم بیاد پول واسه چیری که نمیدونه و ندیده بده !!!
مرد مومن تو باید حداقل 30-40 درصد کارو یا توضیح بدی یا بگی اقا رو فلان سایت اجرا کردم برید تو فلان بخشش تا ببینید قضیه رو
فقط اومدین یه تاپیک زدین گفتین پول بدید بازدیدتون بره بالا ؟
کاملا غیر منطقی

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
خیلی جالبه ها !!
ادم بیاد پول واسه چیری که نمیدونه و ندیده بده !!!
مرد مومن تو باید حداقل 30-40 درصد کارو یا توضیح بدی یا بگی اقا رو فلان سایت اجرا کردم برید تو فلان بخشش تا ببینید قضیه رو
فقط اومدین یه تاپیک زدین گفتین پول بدید بازدیدتون بره بالا ؟
کاملا غیر منطقی

اگر بدونم طرف واقعاً خریداره چنین کاری هم امکان پذیره منتها چون همه از روی کنجکاوی سئوال می کنن امکانش نیست. منم علم غیب ندارم کی خریداره برای همین نمیتونم اینکارو بکنم مگر اینه از نزدیک بشناسمش و بهش اعتماد داشته باشم چون توضیح 30-40 درصد کار میشه یک راهنمایی بزرگ برای لو دادن ایده.

عزیزان کلاً کنجکاوی نکنید مگراینکه این ایده واقعاً بدرد شما بخوره و بتونید ازش استفاده کنید.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
:hmm:

* این بنده خدا داره میگه که ...
3. به خاطر ناامن شدن محیط اینترنت و کلاهبرداری می تونید مبلغ رو به حساب یک فرد امین که مورد تایید من هم باشه بریزید و بعد از ارسال جزئیات برای شما، به شخص ثالث اوکی بدید تا پول رو بریزه به حساب من.
یه جور واسطه ای میشه دیگه!
اگه همه چی اوکی بود، هزینه رو از واسط میگیره! اگه هم الکی باشه که واسط پول خریدار رو میده!

** @ استارتر:
یه ایده که بتونه حداقل 10% روی فروش بیشتر تاثیر داشته باشه، به نظرم بیشتر از 100 150 تومن میارزه. در این مورد نظری ندارید؟
تا حالا همچین موردی تو بازاریابی بوده یا خیر؟ / ایمیل مارکتینگ - اسپم - گروه اینترنتی - اس ام اس - ... ؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
:hmm:

* این بنده خدا داره میگه که ...

یه جور واسطه ای میشه دیگه!
اگه همه چی اوکی بود، هزینه رو از واسط میگیره! اگه هم الکی باشه که واسط پول خریدار رو میده!

** @ استارتر:
یه ایده که بتونه حداقل 10% روی فروش بیشتر تاثیر داشته باشه، به نظرم بیشتر از 100 150 تومن میارزه. در این مورد نظری ندارید؟
تا حالا همچین موردی تو بازاریابی بوده یا خیر؟ / ایمیل مارکتینگ - اسپم - گروه اینترنتی - اس ام اس - ... ؟

قربون شکلت، وقتی هیچ عدد و درصدی نداده،
وقتی هیچ سابقه ای از خودش نداده،

وقتی فقط از کلمه ی بازدید بیشتر و کمک بزرگ استفاده کرده،

من از کجا می تونم حداقل اعتماد رو برای هزینه کردن چند دقیقه وقتم باشه بذارم؟

شاید از نظر ایشون 1000 تا بازدید آوردن زیاد باشه، از نظر خیلی ها ارزشی نداشته باشه، شاید اطلاعات ایشون پایین باشه و فکر کنه ارسال بازدید های فیک برای یه سایت می تونه مفید باشه، هزار تا شاید دیگه....

از چی داری دفاع می کنی پسر؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
نه میشناسمش و نه ازش دفاع میکنم.
فقط با کوبوندنتون مخالفم.
این چند وقته دیدی که کلی زامبی ریختن تو پی تی و برای یه ریفر گرفتن خودشونو ... / حداقلش این، این کارو نکرده
توضیحاتش کمه، ولی همینکه میگه با واسطه ایده و نظرمو میفروشم خودش کلی اعتماده

در مورد وقت هم نظری ندارم.
- مگه ایرانی نیستی؟ :D

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
نه میشناسمش و نه ازش دفاع میکنم.
فقط با کوبوندنتون مخالفم.
این چند وقته دیدی که کلی زامبی ریختن تو پی تی و برای یه ریفر گرفتن خودشونو ... / حداقلش این، این کارو نکرده
توضیحاتش کمه، ولی همینکه میگه با واسطه ایده و نظرمو میفروشم خودش کلی اعتماده

در مورد وقت هم نظری ندارم.
:

قبول دارم به نسبت اون یارو قبلی زامبیه که مثل تراکتور تاپیک می زد و سایت! معرفی می کرد ایشون خیلی بهتر کار کردن. (یارو اومده تو پیجم نوشته فردا شب بیا نمی دونم کجا. مسخرم می کنی؟ :lol:)

در مورد توضیحات کمش حرف تو درست بود، در صورتی که نیاد وسط بگه "اسپم نکنید" . وقتی یه توصیه هم می کنیم بگه "اسپم نکنید"!!

===

در مورد وقت منظورت چیه؟ :D نمی خوای وقتش بیشتر شه؟

- مگه ایرانی نیستی؟
iهان؟

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
استارتر عزیز
کسانی که تو این دو صفحه نظر دادند اسپم نبود ، اگه اونا نظر ندن دیگه کسی به جز اونا نیست که ایده شما رو بخره ، همینا هستن که میخوان ایده رو بخرن ولی شما هم باید کمی توضیح بدی از چه طریقی هست و چقدر خرج بر میداره و چقدر زمان بر هست و از اینجور چیزا که نه باعث لو رفتن ایده و نه ناراحتی بقیه بشه.
موفق باشید

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
** @ استارتر:

کلام شما متین، منتها هر چیزی در هر جایی قیمتی داره. در اینجا یک قیمتی و در فرومهای انگلیسی زبان که توان خریدشون بالاتر هست قیمت دیگری داره داره. اگر بخوام به قیمت واقعی بدم فقط همین برنامه ای که نوشته شده 150T ارزش داره. میانگین درآمد اینوری ها 300$ هست و میانگین درآمد اونوری ها حدود 3000$، یه فرقی باید باشه. (هر چند منم میدونم 80% یوزرای DP و ... هندی و پاکستانی هستن :D )
کاربردش در بازاریابی رو تا به حال ندیدم اما نمونه اش رو برای سئو کردن و جذب بازدیدکننده دیدم که مطمئنم کار های گنده های SEO هست.

چیزی تو مایه های نوین مارکتینگ نیست ؟

اگر منظورتان چیزی شبیه به سرویس های نوین مارکتینگ هست باید بگم خیر.

استارتر عزیز
کسانی که تو این دو صفحه نظر دادند اسپم نبود ، اگه اونا نظر ندن دیگه کسی به جز اونا نیست که ایده شما رو بخره ، همینا هستن که میخوان ایده رو بخرن ولی شما هم باید کمی توضیح بدی از چه طریقی هست و چقدر خرج بر میداره و چقدر زمان بر هست و از اینجور چیزا که نه باعث لو رفتن ایده و نه ناراحتی بقیه بشه.
موفق باشید

کسانی هستند که در تاپیک پست ندادند منتها در پیام خصوصی پیگیر هستند. دیگه بعد این همه مدت میدونم چه کسی خریدار هست و چه کسی نیست. در مورد هزینه و زمان هم باید بگم هزینه ندارد، زمان هم از وقتی شروع کنی نتیجه اش رو میبینی منتها تاثیرش توی رنگ میره برای آپدیت بعدی رنک ها.

سایر بحث ها با این تاپیک مرتبط نیست. :shades2:

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اگر بدونم طرف واقعاً خریداره چنین کاری هم امکان پذیره منتها چون همه از روی کنجکاوی سئوال می کنن امکانش نیست. منم علم غیب ندارم کی خریداره برای همین نمیتونم اینکارو بکنم مگر اینه از نزدیک بشناسمش و بهش اعتماد داشته باشم چون توضیح 30-40 درصد کار میشه یک راهنمایی بزرگ برای لو دادن ایده.

عزیزان کلاً کنجکاوی نکنید مگراینکه این ایده واقعاً بدرد شما بخوره و بتونید ازش استفاده کنید.
پیشنهاد من اینه شما که اینجوری فکر میکنید و فکر میکنید سرتونو کلاه میذارن کلا تو اینترنت بیزینس نکنید چون بیزینس اینترنتی ریسکه باید دل داشته باشه ادم
راجع به واسطه هم من تو نت فقط خودمو قبول دارم نه کسی دیگه :D حالا تکلیف چیه؟

بالا