مسائلی در پیام خصوصی مطرح شد که گفتنش در اینجا خالی از لطف نیست:
1. ایده با شما، فروشگاه از من...
متاسفانه امکانش نیست چون در روز اول این ایده لو میره. شما referrerها رو چک می کنید و با رفتن به URL ای که بازدید کننده از اونجا وارد شده کاملاً مشخص میشه نحوه عملکرد این روش به چه صورت هست.
2. اگر ایده را گرفتم و خوشم نیامد واسط پول رو پس میدهد؟
متاسفانه بحث خوش آمدن و نیامدن نیست. شما راهکار عملی میگیرید و بابتش هزینه پرداخت می کنید. این یک کالای فیزیکی نیست که پس بگیرم و مبلغ رو برگردونم.
3. در مورد ایده توضیح بدید. اگر بدونم واقعاً بدردم میخوره خریدار ایده و طرح شما هستم...
توضیحات محدود هست منتها چون این عزیز بیشتر به دلم نشست توضیحات بیشتری ارسال کردم. تاثیر این ایده روی افزایش تعداد بازدید کننده و رنک سایت شما هست. فردی که فروشگاه، همکاری در فروش، وبسایت ارائه سرویس و خدمات و یا هر سایت دیگری که بشه ازش پول درآورد داشته باشه میتونه از این ایده برای بازاریابی استفاده کنه
الان هم اگه شما ایدت در مورد افزایش بازدید سایت و ... هست بهتره یه توضیح مختصری بدی
مثلاً بگو، "با این پیشنهاد من بعد از 20 روز بازدید سایت شما از گوگل 25% بیشتر میشه" یا ...
در پیام خصوصی به کسانی که فکر می کردم می تونن واقعاً خریدار این ایده باشند توضیحات بیشتری دادم. متاسفانه درصد نمیتونم بدم چون بستگی به حیطه کاری و میزان اجرای ایده توسط فرد داره. برای مثال من یک فروشگاه دارم که توش فیلم های آموزش ماهیگیری میفروشم. این ایده رو هرچقدر هم اجرا کنم تو این فصل نباید انتظار زیادی داشته باشم چون تو این سرما تقریباً هیچ کس دنبال یادگیری ماهیگیری و رفتن به ماهیگیری نیست. سایت به صفحه اول گوگل هم برسه ممکنه تغییری حاصل نشه چون هوا داره سرد تر و سردتر میشه و کمتر کسی دنبال ماهیگیری هست. اما اگر محصول و تبلیغ برای اون متناسب با فصل انتخاب بشه قطعاً از بازاریابی انجام شده نتیجه خوبی خواهم گرفت.
این فقط یک مثال بود. این ایده هم برای کسانی هست که بتونن در جای درست ازش استفاده کنند و البته من هم ایده رو فقط در اختیار چنین عزیزانی قرار میدم.
از عزیزانی که up میزنند هم ممنونم.