• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک ایده جهت افزایش بازدید کننده و Pagerank شما - برای فروش

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
با تشکر از آقای فخرایی (یوزر 1eng.ir) و تعداد دیگری از دوستان بابت نگاه منصفانه به قضیه.

خدمت عزیزان عرض کنم تاپیک های دیگری هم برای افزایش پست هست. به هر حال تشکر می کنم که این تاپیک رو بالا نگه میدارید. :p

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
با تشکر از آقای فخرایی (یوزر 1eng.ir) و تعداد دیگری از دوستان بابت نگاه منصفانه به قضیه.

خدمت عزیزان عرض کنم تاپیک های دیگری هم برای افزایش پست هست. به هر حال تشکر می کنم که این تاپیک رو بالا نگه میدارید. :p

مرسی :D

حاجی من نمیشناسمتا، نه تاییدت میکنم نه ردت میکنم :D
کاری هم ندارم راس میگی یا نه، کاری ندارم قضیه چی به چیه

فقط اگه میخوای اعصابت خودت و بقیه خراب نشه، یه کم بیشتر توضیح بده. تا حداقل کسی که نیاز داره راحتتر بتونه تصمیم گیری کنه.

مثلاً خود من چند وقت پیش "ایده وارد کردن جنس ***" رو به کسی فروختم.
ولی، کامل توضیح دادم که چی به چیه (یه محصول الکتریکی که تو فروشگاههای اینترنتی به خوبی جواب میده)

الان هم اگه شما ایدت در مورد افزایش بازدید سایت و ... هست بهتره یه توضیح مختصری بدی
مثلاً بگو، "با این پیشنهاد من بعد از 20 روز بازدید سایت شما از گوگل 25% بیشتر میشه" یا ...

و من الله التوفیق، ... :D

green_way

Registered User
لایک‌ها
128

اقا من یک ایده دارم
200هزارتومان بده تا بهت بگم ایدمو تاثیر هم داره :دی

شما که ایده داری برو یک وبلاگ یا یک سایت تست کن !!

ببین جواب داد ادرس بده ماهم تاثیرات را ببینیم

این چه جور معامله ای :دی

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
مسائلی در پیام خصوصی مطرح شد که گفتنش در اینجا خالی از لطف نیست:

1. ایده با شما، فروشگاه از من...
متاسفانه امکانش نیست چون در روز اول این ایده لو میره. شما referrerها رو چک می کنید و با رفتن به URL ای که بازدید کننده از اونجا وارد شده کاملاً مشخص میشه نحوه عملکرد این روش به چه صورت هست.

2. اگر ایده را گرفتم و خوشم نیامد واسط پول رو پس میدهد؟
متاسفانه بحث خوش آمدن و نیامدن نیست. شما راهکار عملی میگیرید و بابتش هزینه پرداخت می کنید. این یک کالای فیزیکی نیست که پس بگیرم و مبلغ رو برگردونم.

3. در مورد ایده توضیح بدید. اگر بدونم واقعاً بدردم میخوره خریدار ایده و طرح شما هستم...
توضیحات محدود هست منتها چون این عزیز بیشتر به دلم نشست توضیحات بیشتری ارسال کردم. تاثیر این ایده روی افزایش تعداد بازدید کننده و رنک سایت شما هست. فردی که فروشگاه، همکاری در فروش، وبسایت ارائه سرویس و خدمات و یا هر سایت دیگری که بشه ازش پول درآورد داشته باشه میتونه از این ایده برای بازاریابی استفاده کنه

الان هم اگه شما ایدت در مورد افزایش بازدید سایت و ... هست بهتره یه توضیح مختصری بدی
مثلاً بگو، "با این پیشنهاد من بعد از 20 روز بازدید سایت شما از گوگل 25% بیشتر میشه" یا ...

در پیام خصوصی به کسانی که فکر می کردم می تونن واقعاً خریدار این ایده باشند توضیحات بیشتری دادم. متاسفانه درصد نمیتونم بدم چون بستگی به حیطه کاری و میزان اجرای ایده توسط فرد داره. برای مثال من یک فروشگاه دارم که توش فیلم های آموزش ماهیگیری میفروشم. این ایده رو هرچقدر هم اجرا کنم تو این فصل نباید انتظار زیادی داشته باشم چون تو این سرما تقریباً هیچ کس دنبال یادگیری ماهیگیری و رفتن به ماهیگیری نیست. سایت به صفحه اول گوگل هم برسه ممکنه تغییری حاصل نشه چون هوا داره سرد تر و سردتر میشه و کمتر کسی دنبال ماهیگیری هست. اما اگر محصول و تبلیغ برای اون متناسب با فصل انتخاب بشه قطعاً از بازاریابی انجام شده نتیجه خوبی خواهم گرفت.

این فقط یک مثال بود. این ایده هم برای کسانی هست که بتونن در جای درست ازش استفاده کنند و البته من هم ایده رو فقط در اختیار چنین عزیزانی قرار میدم.

از عزیزانی که up میزنند هم ممنونم. :)

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
2. اگر ایده را گرفتم و خوشم نیامد واسط پول رو پس میدهد؟
متاسفانه بحث خوش آمدن و نیامدن نیست. شما راهکار عملی میگیرید و بابتش هزینه پرداخت می کنید. این یک کالای فیزیکی نیست که پس بگیرم و مبلغ رو برگردونم.
احسنت.

پس نقش اون واسطه چیه؟

متاسفانه درصد نمیتونم بدم چون بستگی به حیطه کاری و میزان اجرای ایده توسط فرد داره.

پس به چی می شه دل خوش کرد؟

شاید از نظر شما 100 تا کاربر اضافه کردن خیلی باشه. شاید پیج رنک از نظر شما خیلی تاثیر گذار باشه

شاید .....

1eng باز هم می خوای اون مورد 3 پست اول رو نقل قول کنی؟

ضمنا آپ..

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
احسنت.

پس نقش اون واسطه چیه؟

دقیقاً به نکته خوبی اشاره کردی. نقش واسطه این هست که تنها اگر من ایده رو به خریدار منتقل کردم مبلغ رو واریز کنه نه اینکه درباره خود ایده قضاوت کنه. هر کسی مایل باشه بسته به ویژگی های ایده که من میدم یا خرید میکنه یا خیر، نقش واسطه تنها اطمینان از درمیان بودن ایده هست چون هر کسی میتونه چنین تاپیکی بزنه و بعد گرفتن پول بگه خدانگهدار.

شاید از نظر شما 100 تا کاربر اضافه کردن خیلی باشه. شاید پیج رنک از نظر شما خیلی تاثیر گذار باشه

شاید .....

عزیز شما یا نمیخونی من چی می نویسم یا متوجه نمیشی من چی می نویسم یا نمیخوای متوجه بشی من چی می نویسم. از این سه حالت خارج نیست :rolleyes:
اگر بخونی قشنگ نوشتم که کارکرد این ایده بسته میزان اجرای این ایده توسط خود شما و بازار هدف شما داره. شما انوع ورودی ها رو هم در نظر بگیر (پاپ آپ، پاپ آندر، روبات!، ریدایرکت و ...) بعد بگو x تا ورودی ارزشش چقدره. شاید 100.000 تا ورودی از نظر شما مناسب باشه اما ارزشش اندازه 100 تا ورودی که این روش میده رو نداشته باشه. باز هم میگم هیچ عدد و رقمی مطرح نیست و بسته به میزان وقتی که برای این ایده میگذارید متغییر هست. تلاش بیشتر = ورودی و رنک بیشتر و پایدارتر.

کلاً عزیز دل من که گفتم اگر این ایده بدرد شما نمیخوره، یا به عبارت ساده تر اگر خریدار نیستید کنجکاوی نکنید. هم وقت شما گرفته میشه هم وقت من. :)

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
چیزی که مسلم هست این ایده شما باعث میشه که بازدیدکننده هدفمند به سایت ها ارسال بشه ، لطفا به این سوال ها جواب بدید :
1 - ایده ای که شما دارید در خود سایت مقصد اعمال میشه ؟
2 - یا این که بازدیدکننده ها رو از یه سایت دیگه به سایت مقصد ارسال می کنید ؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
چیزی که مسلم هست این ایده شما باعث میشه که بازدیدکننده هدفمند به سایت ها ارسال بشه ، لطفا به این سوال ها جواب بدید :
1 - ایده ای که شما دارید در خود سایت مقصد اعمال میشه ؟
2 - یا این که بازدیدکننده ها رو از یه سایت دیگه به سایت مقصد ارسال می کنید ؟

پست #28 را مطالعه کنید، پاسخ تلویحاً تشریح شده.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
کلاً عزیز دل من که گفتم اگر این ایده بدرد شما نمیخوره، یا به عبارت ساده تر اگر خریدار نیستید کنجکاوی نکنید. هم وقت شما گرفته میشه هم وقت من.

آهان بله. متوجه شدم.

وقت گرانبهاتون رو نمی گیرم.

موفق باشید

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
آهان بله. متوجه شدم.

وقت گرانبهاتون رو نمی گیرم.

موفق باشید

شما هر سئوالی دارید در گفتگوی آزاد تاپیک بزنید منم خبر کنید اگر در توانم باشه اونجا پاسخ میدم. فکر کنم همین چند روز پیش حدود یک ساعت برای پاسخ به سئوال شما در اونجا وقت گذاشتم.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
1. آیا با اجرای ایده‌ی شما برای یک سایت، رتبه سایت مورد نظر در نتایج جستجوی موتورهای جستجوگر(مانند گوگل) افزایش پیدا میکنه؟

به بیان دیگر : آیا نتیجه اجرای ایده باعث افزایش ورودی از موتورهای جستجوگر هست؟

2. آیا این ایده تست شده و جواب داده؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
1. آیا با اجرای ایده‌ی شما برای یک سایت، رتبه سایت مورد نظر در نتایج جستجوی موتورهای جستجوگر(مانند گوگل) افزایش پیدا میکنه؟

به بیان دیگر : آیا نتیجه اجرای ایده باعث افزایش ورودی از موتورهای جستجوگر هست؟

2. آیا این ایده تست شده و جواب داده؟

1. قطعاً. منتها یک شبه اتفاق نمی افته.

2. بله.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
1. قطعاً. منتها یک شبه اتفاق نمی افته.

2. بله.

ممنونم از پاسختون.
احتمال میدم بدونم ایدتون چی هست.

برای اجرای این ایده یک سری ابزار نیاز هست درسته؟
شما ابزارش رو هم برای ما فراهم می‌کنید؟ یا فقط میگین که به چه صورت ابزار رو بدست بیاریم؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
ممنونم از پاسختون.
احتمال میدم بدونم ایدتون چی هست.

برای اجرای این ایده یک سری ابزار نیاز هست درسته؟
شما ابزارش رو هم برای ما فراهم می‌کنید؟ یا فقط میگین که به چه صورت ابزار رو بدست بیاریم؟

» سخت میدونم چیزی که در ذهن داری همین باشه.
» تاپیک رو بخوان توضیح دادم.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
چون عزیزانی که up میزدن دیگه نمیان پاسخ پیام خصوصی زیر رو بدون ذکر نام در همینجا میدم که تاپیک هم بالا بیاد. :)

به نقل از ........... :
سلام

درباره تاپیک فروش ایده مزاحمتون میشم

سوالم اینه که این ایده قبلا در وبسایتهای فارسی پیاده شده و مشابهی در وب فارسی داره یا خیر ؟

اگر ایده به نظرم جالب نباشه چی میشه؟

فقط یه توضیح مختصری میشه بدی؟

قیمت رو راه داره کمتر کنی که حداقل ریسک کار کمتر بشه؟

سلام،

» مشابه دارد اما بسیار اندک. در این حد کم که تقریباً بگیم نیست.
» این سئوال رو دو سه نفر دیگر هم به اشکال گوناگون پرسیدند. ایده در نوع خودش بسیار تاثیرگذار و بکر هست و شما در ازای یک راهکار عملی مبلغی پرداخت می کنید. سلیقه هم در چنین معامله ای داخل نیست.
» توضیحات بقدر کافی داده شده. فکر کنم اگر تاپیک رو بخونید به قدر کفایت با این ایده و کارکردش آشنا بشید.
» وقتی کارکرد این روش ثابت شده من دقیقاً متوجه منظور شما از "ریسک" نمیشم. هزینه برای کسی که این ایده مورد استفادش باشه چیزی نیست و خیلی بیشتر از اینها بهش برمیگرده. اگر فکر می کنید در این کار ریسک وجود داره تبلیغات در گوگل بهترین گزینه برای شماست.

عزیز اگر پاسخی داری پیام خصوصی کن، این فقط محض آپ بود. :rolleyes:

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
عزیزان یه کم اینجا اسپم بدید هم پستاتون زیاد میشه هم یه ثوابی کردید :D

هر کسی طالب بود پیام خصوصی بده خیلی کم میام تو این بخش.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از اين سايتا نيست كه يك نرم افزار ميفروشن و خودكار بك لينك جمع ميكنه و بعد سايت يهو مياد بالا و براش لغات كليدي انتخاب ميكنه و از اينجور كارا .... اگه از اين برنامه هاست كه بروكي .

اگرم نه كه يك لغت توضيح بده

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان شما یعنی تضمین میکنید 100تومان بدیم
برای منی که پورسانتی میفروشم درصد بالا میره
یعنی 300تومان نصیبم میشه؟

بالا