• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک ایده جهت افزایش بازدید کننده و Pagerank شما - برای فروش

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
از اين سايتا نيست كه يك نرم افزار ميفروشن و خودكار بك لينك جمع ميكنه و بعد سايت يهو مياد بالا و براش لغات كليدي انتخاب ميكنه و از اينجور كارا .... اگه از اين برنامه هاست كه بروكي .

اگرم نه كه يك لغت توضيح بده

عزیز مجبوری اینجوری پست بزنی هر روز بری جزیره؟ :D

ولی نه... از اونا نیست. البته کار اونها رو من نقض نمیکنم چون اغلب برنامه هایی که آنالیز Keyword انجام میدن بسیار نرم افزارهای دقیق و حرفه ای هستند.

الان شما یعنی تضمین میکنید 100تومان بدیم
برای منی که پورسانتی میفروشم درصد بالا میره
یعنی 300تومان نصیبم میشه؟

دوست عزیز این روش که فقط برای یکماه نیست. تا وقتی قواعد بازی برقرار باشه میتونید از این ایده استفاده کنید. به عبارتی هزینه ای که می پردازید روی کل ماههایی که دارید ازش استفاده می کنید سرشکن میشه. چیزی که از نوشته شما متوجه شدم این هست که میخواد در قبال هزینه تبلیغ سود بگیرید، اون هم خیلی سریع. اگر چنین هست تبلیغات در گوگل انجام بدید، بازدهیش سریعتر از این روش هست منتها هزینش با هزینه این ایده قابل مقایسه نیست. این روش طوری نیست که امروز شروع کنید و از فردا برسید صفحه اول گوگل. تاپیک رو بخونید، توضیحات به قدر کافی داده شده.

عزیزان هر کسی واقعاً خواهان این ایده بود فقط PM بده. دیگه به قدر کافی به سئوالات پاسخ داده شده.

از عزیزانی که اسپم میدند هم ممنونم. نهضت اسپمی رو ادامه بدید... :p

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
عزیز مجبوری اینجوری پست بزنی هر روز بری جزیره؟ :D

ولی نه... از اونا نیست. البته کار اونها رو من نقض نمیکنم چون اغلب برنامه هایی که آنالیز Keyword انجام میدن بسیار نرم افزارهای دقیق و حرفه ای هستند.

دوست عزیز این روش که فقط برای یکماه نیست. تا وقتی قواعد بازی برقرار باشه میتونید از این ایده استفاده کنید. به عبارتی هزینه ای که می پردازید روی کل ماههایی که دارید ازش استفاده می کنید سرشکن میشه. چیزی که از نوشته شما متوجه شدم این هست که میخواد در قبال هزینه تبلیغ سود بگیرید، اون هم خیلی سریع. اگر چنین هست تبلیغات در گوگل انجام بدید، بازدهیش سریعتر از این روش هست منتها هزینش با هزینه این ایده قابل مقایسه نیست. این روش طوری نیست که امروز شروع کنید و از فردا برسید صفحه اول گوگل. تاپیک رو بخونید، توضیحات به قدر کافی داده شده.

عزیزان هر کسی واقعاً خواهان این ایده بود فقط PM بده. دیگه به قدر کافی به سئوالات پاسخ داده شده.

از عزیزانی که اسپم میدند هم ممنونم. نهضت اسپمی رو ادامه بدید... :p

يك جمع بندي براي دوستاني كه تازه ميخواهند تاپيك را بخونند :

جواب تمام سوالات شما اينجاست :

پول بفرست، ايده بگير و استارتر ديگه مسئوليتي نداره.

اخه چقدر سوال ميكنيد، بنده خدا خسته شد از بس اين حرف را تكرار كرد.

شما پولت را بده............

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

مرسی/ جمع بندی عالی

==

یه چیز جالب دیگه

اولین پست:
1. اسپم ممنوع.

پست بعدی:
راستی این پست شما هم اسپم تلقی میشه. اسپم نکنید.

اواسط تاپیک:
از عزیزانی که up میزنند هم ممنونم.

اواخر تاپیک:
عزیز اگر پاسخی داری پیام خصوصی کن، این فقط محض آپ بود.

باز آخر تر:
عزیزان یه کم اینجا اسپم بدید هم پستاتون زیاد میشه هم یه ثوابی کردید

آخرین پست:
از عزیزانی که اسپم میدند هم ممنونم. نهضت اسپمی رو ادامه بدید...

کلا این تاپیک جالبه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

مورد 3 پست اول رو بخون :-w

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
مورد 3 پست اول رو بخون :-w

مورد 3 موشکل داره.....

اگر ایده به نظرم جالب نباشه چی میشه؟
» این سئوال رو دو سه نفر دیگر هم به اشکال گوناگون پرسیدند. ایده در نوع خودش بسیار تاثیرگذار و بکر هست و شما در ازای یک راهکار عملی مبلغی پرداخت می کنید. سلیقه هم در چنین معامله ای داخل نیست.

دلیل این همه طرفداریت چیست محمد؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تو فکر کن استارتر داره چرت و پرت میگه
ولی وقتی همچین چیزی گذاشته که اگه چرند بود، پولت برمیگرده. چرا باید مخالفت کنی؟

شما نیاز به همچین چیزی داری؟
بیا 100 تومنتو بده دست یه واسطه، طرحو از طرف بگیر.
اگه خوب بود، میگی پولو بده استارتر، اگه چرند بود میای توضیح میدی و پولتو پس میگیری
غیر از اینه مگه؟

پ.ن: استارتر پسر خالم نیست! ادامه تاپیک هم با خودتون

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
تو فکر کن استارتر داره چرت و پرت میگه
ولی وقتی همچین چیزی گذاشته که اگه چرند بود، پولت برمیگرده. چرا باید مخالفت کنی؟

شما نیاز به همچین چیزی داری؟
بیا 100 تومنتو بده دست یه واسطه، طرحو از طرف بگیر.
اگه خوب بود، میگی پولو بده استارتر، اگه چرند بود میای توضیح میدی و پولتو پس میگیری
غیر از اینه مگه؟

پ.ن: استارتر پسر خالم نیست! ادامه تاپیک هم با خودتون

خوب دقیقا مسئله این نیست.

پستی که نقل قول کردم بخون. دقیقا استارتر می گه اگر ایده رو به سلیقه ی شما نبود به من ربطی نداره!!!!

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
جناب استارتر اگه اگر تضمین کنی که ایدت شدنی باشه حاضرم 3 برابر قیمت مد نظرت پرداخت کنم یک سوال هم دارم از کجا معلوم این ایدت بعد از مدتی جواد نشه

naaji

Registered User
لایک‌ها
150

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7

تایید میشه

شماره حساب اعلام کن بچه های پی تی بیان پولارو حواله کنند دی:rolleyes:
ایدت حرف نداره خیلی دوز دارم:D

Last edited:

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام بر شما عزیزانی که اینجا همش اسپم میزنید. :)

خوب عزیزان امروز یک بنده خدایی این ایده رو در یکی از فرومهای فارسی زبان پابلیک کرد. البته به نظرم قبل از این حرکتش 5 دقیقه هم فکر نکرده بود وگرنه به این سادگی بند رو به آب نمیداد.

حالا که پابلیک شده عرض می کنم خدمت شما. همونطور که مستحضر هستید دامنه های بسیار وجود دارند که رنک دارند اما اکسپایر میشن. افرادی هستند این دامنه ها رو به خاطر رنکشون ثبت می کنن تا مجبور نباشن از صفر شروع کنن.

ایده بنده هم در همین راستا بود منتها مربوط به ثبت وبلاگهای رنک دار که به صورت خودکار حذف میشند. هر روز وبلاگهای زیادی از سرویس های وبلاگ دهی حذف میشند که حداقل 5% اونها رنک دار هستند. شما با ثبت این وبلاگ ها می تونید از رنک اونها بهترین استفاده رو برای ارتقاء رتبه سایت خودتون داشته باشید. فقط نحوه بهره گرفتن از این وبلاگ ها مهمه. یه خورده باید تلاش کنید تا وبلاگ رو احیا کنید و با تبادل لینک های جدید مانع از پایین رفتن رنکش بشید. اگر هفته ای یک پست تازه در یک وبلاگ رنک 3 بدید و هر 15 روز یک تبادل لینک با رنک 2 یا 3 داشته باشید مطمئن باشید رنک به این سادگی پایین نخواهد اومد. چون تبادل لینک های قبلی دوطرفه بوده و بعد از ثبت دوباره وبلاگ همه لینکها به وبلاگ شما یکطرفه میشه شانس بسیار زیادی دارید که رنک رو حفظ و حتی بالاتر ببریدش.

بعد از این مرحله می تونید کلمات کلیدی دلخواه رو در یک صفحه رنک 3 که به رایگان بدست آوردید قرار بدید. بدیهی هست که رنک دامنه اصلی شما افزایش و رتبه شما برای کلمات کلیدی که انتخاب کردید بهبود پیدا می کنه.

خوب، تا اینجا ایده رو دارید. حالا یا باید خودتون دنبال وبلاگهای حذف شده بگردید یا اینکه از یک روبات برای این کار بهره بگیرید. بنده یک روبات خزنده طراحی کردم که روزی تقریباً دو هزار تا از این وبلاگ ها رو برام لیست می کنه. اگر مایل بودید میتونید با 50 هزار تومان این روبات خزنده رو داشته باشید. درباره کاراییش و سایر موارد هم که توضیحات فراوان داده شده. ضمناً برای عزیزانی که چه در پیام خصوصی و چه در تاپیک طرف حق رو داشتند 25% تخفیف در نظر گرفتم. اسکپریت به زبان PHP هست و می تونید روی کامپیوتر خودتون هم اجرا کنید.

عزیزان بستن تهمت، افترا و زیر سئوال بردن دیگران به ناحق از مصادیق حق الناس هست و من از کسانی که مغرضانه در این تاپیک اظهار نظر کردند نمی گذرم.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
عزیزان بستن تهمت، افترا و زیر سئوال بردن دیگران به ناحق از مصادیق حق الناس هست و من از کسانی که مغرضانه در این تاپیک اظهار نظر کردند نمی گذرم.

گریه ی حضار

===

خیلی از این توضیحات رو می تونستی بدی و ایدت لو نره ولی مشتریت رو نگه داری.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
شعور گوهر گران بهایی است که برخی از آن بی بهتره اند. البته قصور از طرف خودشون نیست، تربیت خانوادگیه.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
عقل و درک هم از موضوعات هر کسی نداره. منتهی به خانواده هم مربوط نمی شه. دیگه چیزیه که خدا آفریده. یکی رو خنگ یکی رو... اشکالی نداره. خودتو ناراحت نکن....

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام بر شما عزیزانی که اینجا همش اسپم میزنید. :)

خوب عزیزان امروز یک بنده خدایی این ایده رو در یکی از فرومهای فارسی زبان پابلیک کرد. البته به نظرم قبل از این حرکتش 5 دقیقه هم فکر نکرده بود وگرنه به این سادگی بند رو به آب نمیداد.

حالا که پابلیک شده عرض می کنم خدمت شما. همونطور که مستحضر هستید دامنه های بسیار وجود دارند که رنک دارند اما اکسپایر میشن. افرادی هستند این دامنه ها رو به خاطر رنکشون ثبت می کنن تا مجبور نباشن از صفر شروع کنن.

ایده بنده هم در همین راستا بود منتها مربوط به ثبت وبلاگهای رنک دار که به صورت خودکار حذف میشند. هر روز وبلاگهای زیادی از سرویس های وبلاگ دهی حذف میشند که حداقل 5% اونها رنک دار هستند. شما با ثبت این وبلاگ ها می تونید از رنک اونها بهترین استفاده رو برای ارتقاء رتبه سایت خودتون داشته باشید. فقط نحوه بهره گرفتن از این وبلاگ ها مهمه. یه خورده باید تلاش کنید تا وبلاگ رو احیا کنید و با تبادل لینک های جدید مانع از پایین رفتن رنکش بشید. اگر هفته ای یک پست تازه در یک وبلاگ رنک 3 بدید و هر 15 روز یک تبادل لینک با رنک 2 یا 3 داشته باشید مطمئن باشید رنک به این سادگی پایین نخواهد اومد. چون تبادل لینک های قبلی دوطرفه بوده و بعد از ثبت دوباره وبلاگ همه لینکها به وبلاگ شما یکطرفه میشه شانس بسیار زیادی دارید که رنک رو حفظ و حتی بالاتر ببریدش.

بعد از این مرحله می تونید کلمات کلیدی دلخواه رو در یک صفحه رنک 3 که به رایگان بدست آوردید قرار بدید. بدیهی هست که رنک دامنه اصلی شما افزایش و رتبه شما برای کلمات کلیدی که انتخاب کردید بهبود پیدا می کنه.

خوب، تا اینجا ایده رو دارید. حالا یا باید خودتون دنبال وبلاگهای حذف شده بگردید یا اینکه از یک روبات برای این کار بهره بگیرید. بنده یک روبات خزنده طراحی کردم که روزی تقریباً دو هزار تا از این وبلاگ ها رو برام لیست می کنه. اگر مایل بودید میتونید با 50 هزار تومان این روبات خزنده رو داشته باشید. درباره کاراییش و سایر موارد هم که توضیحات فراوان داده شده. ضمناً برای عزیزانی که چه در پیام خصوصی و چه در تاپیک طرف حق رو داشتند 25% تخفیف در نظر گرفتم. اسکپریت به زبان PHP هست و می تونید روی کامپیوتر خودتون هم اجرا کنید.

اقا من طرفه حق رو داشتم ...
20 تومن این رباتو میخوام ...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
بنده یک روبات خزنده طراحی کردم که روزی تقریباً دو هزار تا از این وبلاگ ها رو برام لیست می کنه. اگر مایل بودید میتونید با 50 هزار تومان این روبات خزنده رو داشته باشید. درباره کاراییش و سایر موارد هم که توضیحات فراوان داده شده. ضمناً برای عزیزانی که چه در پیام خصوصی و چه در تاپیک طرف حق رو داشتند 25% تخفیف در نظر گرفتم. اسکپریت به زبان PHP هست و می تونید روی کامپیوتر خودتون هم اجرا کنید.

این خزنده توی کدوم وبلاگ دهی ها میره؟
بلاگ اسپوت یا داخلی ها هم میره؟
بلاگ فا پرشین بلاگ بلاگ اسکای و..

یا لیست اون سایت های بلاگ دهی روش است وانتخاب میکنیم

دمو نداره ببینیم

قیمت ارزانتر کن
20تومان خوبه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
برادر اگه بخوای کلا طرح رو برامون ساپورت کنی ، یعنی چون نه وقتشو خودم دارم نه نفرشو دارم اینکارا رو بکنه برام ، خودت برام هفته ای یه مشت وبلاگ بگیری و با روشی که گفتی تقریبا آپ نگهشون داری و با لینک دادن و قرار دادن محصولات و .... بهم ساپورت بدی ، چطوری می تونیم باهم کار کنیم ؟

1- شراکت در فروش ؟ 2- حقوق ثابت در قبال کار ثابت ؟ 3- ترکیبی از هردو ؟

اصلا حال و حوصله چنین کاری دارین یا خیر ؟ خلاصه ببین چجوری می تونیم یه همکاری باهم داشته باشیم ؟

پ.ن : یه سیستم ارسال اتوماتیک و دستی تبلیغات لینک دار به نیازمندی ها هم می خوام . می تونین همچین چیزی هم طراحی کنید برام ؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیز لااقل بگو در چه زمینه ای هست

بالا