کسی نظری نداره راجب قیمت ایده؟
افرادی که به بنده پی ام دادند بهشون کامل توضیح دادم و الان هم دارم واسه یه نفر دیگه میفرستم !بعد از فروش ایده و راه اندازی سایت،دیگران هم میتونن بدون اینکه هزینه ای برای ایده پرداخته باشند از سایت کپی برداری کنند و مشابه و حتی بهتر از اون سایت را راه اندازی کنند!
بله درستهنظر کلی:
هر پروژه ای به نظرم ایده اولیش و نحوه'ی پیاده سازیش اهمیت خیلی زیادی داره.
برای جون گرفتنش هم نیازه تبلیغات خوبی روش انجام بدی که هم کاربر برای سایتت جذب بشه و هم برند خوبی بشه.
نه ایده خام به درد میخوره، نه پول به تنهایی، نه فقط تبلیغات، نه ...
همه'ی موارد رو با هم رعایت کنید، مطمئناً کارتون خوب میگیره
ممنون جواد جان انشالله بتونی پروژهاتو بیاری بالا !تاپیک رو خوندم،من خودم تا یک ماهه دیگه 2 تا از ایده های خودم رو میخوام به عرصه عمل بیارم،اگه زیرش نزائم بعدش خریدارم ازت،ولی فکر کنم تا اون موقع فروش رفته باشه،در کل قبولت دارم،میدونم فکرت غلط نیست!
اگه پست ها رو بخونید متوجه میشید !چرا خودتون اجرا نمی کنید؟
اگه پست ها رو بخونید متوجه میشید !
ولی بازم جواب میدم .
اولین دلیل هزینه مورد نیاز برای اجرای پروژه هست , ببینید برای تبلیغات + برنامه نویسی باید بیشترین خرج انجام بشه ! و متاسفانه بنده مبلغ مورد نیاز رو برای اجرای پروژه ندارم !
البته به دوستانی که خریدار بودن و پ خ هم دادن گفتم که اگه به قیمتی که مورد نظرم هست فروش نره دنبال وام میرم و خودم پروژه رو اجرا میکنم
اگر پروژه هست به شما پیشنهاد می کنم که با کسی شریک نشین. البته خودم کنجکاو هستم که این ایده شما را بدونم , ولی تمایلی ندارم که فعلا تمرکز کاری خودم و تیم خودم رو معطوف به پروژه دیگه ای کنم. اما کلا اگر پروژه شما Unique هست میتونین از طریق طرح پژوهشی صندوق پژوهشگران و نخبگان کشور که زیر نظر نهاد ریاست جمهوری کار می کنه براش بودجه بگیرید (ولی باید یک نفر توی شرکت شما عضو هیات علمی دانشگاه باشه که اگه نداشتید هم میشه جور کرد)
یک طرح هم طرح تجاری سازیه, که صندوق میاد با شما شریک میشه و بعدا که پروژه به بهره برداری رسید سهم خودش رو میفروشه به خود شما یا اگه نداشتید بخرید می فروشه به افراد حقیقی دیگه.
از طریق پارکهای فناوری اطلاعات و مراکز رشد هم می تونید اقدام کنید.
فعلا این قضیه اینترنت ملی که در کشور ما مطرح شده اگرچه به عمده مردم و مملکت در نهایت ضربه های جدی میزنه ولی زمینه رو برای آدم های باهوش و زیرک مثل شما باز می کنه که از آب گل آلود ماهی بگیرید.
من دو پروژه اجرایی در صندوق پژوهشگران دارم. تا زمان اجرا بیشتر از 130 تومان در یک سال نیاز دارید؟
ممنون بابت راهنمایی !
میشه در مورد این صندوق پژوهشگران بیشتر توضیج بدید !
اون استاد عضو هیئت علمی رو چجوری میشه جور کرد ؟
بهتون پ خ میدم !خواهش! صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور رو کامل مطالعه کنید. اساتید دانشگاه که مورد اعتماد باشند و شما رو دور نزنند.
اگر می خواهید چکیده طرحتون رو برای من خصوصی بفرستید با بچه های نهاد چک کنم ببینم چقدر در اولویت کاری براشون هست. پروژه های دارای اولویت خیلی سریع بودجه رو می گیرند. برخی مسائل هم اولویت داره, مثل هوا فضا, تکنولوژی های نانو, و توی بحث آی تی هم خیلی چیز های که زیرساختی باشه شامل این اولویت میشه. اگه طرح شما تو مقیاس کوچک قابل ارائه باشه در حدی که بشه دمو ارائه کرد, خوب خیلی کارها میشه روش انجام داد.
من خودم هم سرور شخصی دارم و هم دفتر و تشکیلات در تهران. اما همانطور که گفتم خیلی تمایل ندارم فعلا تمرکز فکری رو به هم بزنم, مگر اینکه طرح واقعا کلان باشه و بتونیم از صندوق بالای 200 تومن براش بودجه بگیریم.
جالبه !!
تو خارج سایت میزنن که یه کاری انجام بدن (حالا در کنارش هم اگه شد یه درآمدی ازش داشته باشن)
تو ایران از همون اول سایت رو برای درآمدش میزنن (حالا اگه شد یه خدماتی هم در کنارش ارائه میدن)
یه شعار معروف هست برای پول در آوردن از وبلاگ نویسی. شعار اینه "برای پول درآوردن وبلاگ نزنید!"
جالبه هرجا میری حرفی میزنی ، تاپیکی را میندازی یا تو تاپیکای دیگه همه میان و گله میکنن که وضع خرابه و اصلا درآمد نداره و اینترنت داغونه و . . .
اما همه اینایی که اینارو میگن خودشون چند تا چندتا سایت راه میندازن ، ایده میفروشن ، ایده میخرن و . . .
خب اگه وضع خرابه و امیدی نیست چرا سرمایه گذاری میکنید ؟
منظورم به شخص خاصی نبود و نیست اما خب شاید میخوایم خدای نکرده فردا روزی کسی برامون رقیب نشه .
این صحبت شما خلاف واقع هست دوست عزیز, آمار و مدرک بیارید.
در خارج هم سایت می زدند که پول در بیارند و درآمد زایی کنند, در کشورهای اروپایی 45 درصد فعالیتهای شهرها در طریق خدمات مجازی انجام میشه, اینها هم سرویس ارائه می دهند و هم پول کلان در میاورند, در کره جنوبی درامد کسب شده از حوزه آی تی از کل درآمد نفت ایران بیشتره.
من که صحبت ها رو میکنم مطالعاتم در حوزه آی تی در کشورهای دیگه زیاده و سال از سال 2000 (12 سال پیش) عضو انجمن IAMWD بین اللملی بوده ام : Official Website of Arasp Kazemian
با فرمایش شما در خصوص وبلاگ و پول درآوردن از آن تا حدی موافقم. خدمات eservice در دنیا با هدف درامد زایی و سپس سرویس دهی انجام میشه.
جالبه هرجا میری حرفی میزنی ، تاپیکی را میندازی یا تو تاپیکای دیگه همه میان و گله میکنن که وضع خرابه و اصلا درآمد نداره و اینترنت داغونه و . . .
اما همه اینایی که اینارو میگن خودشون چند تا چندتا سایت راه میندازن ، ایده میفروشن ، ایده میخرن و . . .
خب اگه وضع خرابه و امیدی نیست چرا سرمایه گذاری میکنید ؟
منظورم به شخص خاصی نبود و نیست اما خب شاید میخوایم خدای نکرده فردا روزی کسی برامون رقیب نشه .
آمار شما درسته. از شما متشکرم که بر طبق امضای من رفتار می کنید. اگه همیشه هممون همین رفتار رو داشته باشیم، پویایی و رشد جامعه مون حفظ میشه.
ولی من در مورد هدف یک کار صحبت می کنم. مثلا به نظر شما هدف اول وب سایت paypal درآمد شخصی بوده یا تسهیل امور مالی آنلاین ؟ مسلما هدف اولش تسهیل امور مالی در اینترنت بوده و هدف دوم درآمد قرار داشته.
یا آمازون یا ebay یا اصلا حتی خود فیس بوک !
من خودم هم همین مشکل رو دارم، نمی گم من تافته جدا بافته هستم، من هم مشکل دارم.
شما خودتون خداوکیلی و بین خودتون و بین خدای خودتون، روز اولی که سایتت رو راه انداختی اولین چیزی که بهش فکر کردی تاثیری بود که روی جامعه ایران/دنیا می خواستی بذاری یا اینکه چی ارائه بدی که بتونی ازش کسب درآمد کنی ؟
به همون دلیلی که تمام نقاط اقتصاد ایران مشکل داره ولی همه هر روز صبح که از خواب بلند میشن با هزارتا امید و آرزو و ایده جدید از خونه میان بیرون. این رو هم باید تحلیل کرد ولی شاید به این دلیل باشه که دسترسی به محیطهای بهتر نداریم پس مجبوریم که با امید، فکر و ایده هامون رو در همین محیط بکار بگیریم.