• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک ایده درآمد زا فوق العاده

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
ولی من در مورد هدف یک کار صحبت می کنم. مثلا به نظر شما هدف اول وب سایت paypal درآمد شخصی بوده یا تسهیل امور مالی آنلاین ؟ مسلما هدف اولش تسهیل امور مالی در اینترنت بوده و هدف دوم درآمد قرار داشته.
یا آمازون یا ebay یا اصلا حتی خود فیس بوک ! مهمترین هدفشون درآمد بوده یا تاثیری/خدماتی که می خواستن بر بخش از جامعه بگذارن؟؟

با قاطعیت میتونم بگم سود و درآمد !

ممکنه این سود در اول به شکل مالی نباشد ولی خیلی خیلی درصد کمی از خدمات هدف اولیه غیر سود مالی داشتند ..

اصل کارآفرینی در محور سود هست !

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
نظر همه شما دوستان گرامی محترم و متین و قابل احترام هست.

اما من نظر شخصیم این هست که اگر هدف اصلی و اولیه یک کاری ارائه خدمات باشه، قطعا اون کار به موفقیت بسیار بزرگی میرسه و موفقیت بزرگ هم مساوی هست با درآمد. پس من ترجیح میدهم تمرکزم رو روی ارائه خدمات و سرویسدهی بگذارم و معتقدم که درآمد محصول اون فرآیندی هست که من از ابتدا انجام می دهم.

مثال معروفی هست که "درخت رو برای میوه اون میکارند ولی پس از مدتی که درخت بزرگ شد از سایه اون هم میشه استفاده برد."

اعتقادم بر این هست که حتی سایت های بزرگ ایرانی از ابتدا بحث درآمد دراونها نبوده ( چون اصلا امکانش هم نبوده ) پس تمرکزشون روی سرویس دهی بوده و همین سرویس دهی خوب باعث شده که امروز که امکان کسب درآمد فراهم شده به درآمدهای هنگفت برسند!
فلسفه راه اندازی سایت های خارجی هم که همیشه قصه های معروفی هستند. ایده اولیه فیس بوک برای سود و درآمد ساخته نشده برای رو کم کنی دوست دختر مارک زوکربرگ ساخته شد. گوگل برای استفاده از الگوریتم پیج رنک که تز دکترای لری پیج بوده ساخته شد. پرشین بلاگ برای تولید محتوای فارسی در وب ( که در آن زمان به شدت کم بود) راه افتاد. سایت نیک صالحی برای تفریح و این چیزا راه افتاد. وب سایت های خبری مثل تابناک و خبرآنلاین و ... برای ارائه و اشاعه اخبار به وجود آمدند. و ....

Last edited:

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
نظر من این هست که باید با عشق واقعی نسبت به شروع کار اقدام بشه تا شکست ها خورد و تلاش های زیادی کرد و بازم با عشق ادامه داد تا به موفقیت رسید.

مثال معروفی هست که "درخت رو برای میوه اون میکارند ولی پس از مدتی که درخت بزرگ شد از سایه اون هم میشه استفاده برد."

پس اول در درخت هم سود اصلی مد نظر بوده و بعد سود های جانبی !
سود اصلی میشه درآمد و سود جانبی میشه شهرت ، علاقه و ...

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
این سرمایه ای رو که گفتید من میتونم براتون مهیا کنم. یعنی سرمایه از من کار از شما. در صورت تمایل پخ بزنید.

چقدر می تونید سرمایه گذاری کنید در یک پروژه؟

چقدر درصد می خواید؟

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
این سرمایه ای رو که گفتید من میتونم براتون مهیا کنم. یعنی سرمایه از من کار از شما. در صورت تمایل پخ بزنید.

آقا شما هر کی ایده داشته باشه حمایت میکنی؟ یا فقط در همین مورد گفتید؟

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
جالبه هرجا میری حرفی میزنی ، تاپیکی را میندازی یا تو تاپیکای دیگه همه میان و گله میکنن که وضع خرابه و اصلا درآمد نداره و اینترنت داغونه و . . .

اما همه اینایی که اینارو میگن خودشون چند تا چندتا سایت راه میندازن ، ایده میفروشن ، ایده میخرن و . . .

خب اگه وضع خرابه و امیدی نیست چرا سرمایه گذاری میکنید ؟

منظورم به شخص خاصی نبود و نیست اما خب شاید میخوایم خدای نکرده فردا روزی کسی برامون رقیب نشه .
والا اگه منظورتون بنده هست بنده هنوز همچین حرفی نزدم !
اتقاقا اینرنت ایران فرصت های سرمایه گذاری بالای داره که بازدهی فوق العاده ای داره !
بهتون پ خ میدم !

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
نظر من این هست که باید با عشق واقعی نسبت به شروع کار اقدام بشه تا شکست ها خورد و تلاش های زیادی کرد و بازم با عشق ادامه داد تا به موفقیت رسید.

پس اول در درخت هم سود اصلی مد نظر بوده و بعد سود های جانبی !
سود اصلی میشه درآمد و سود جانبی میشه شهرت ، علاقه و ...

نه .. اشتباه برداشت کردید. سود اصلی و میوه اون درخت خدمت یا سرویسی هست که به جامعه داده میشه. سایه اون یا هدف های دوم و سوم و ... میشه درآمد و سود و شهرت و علاقه و زن و زندگی و ... ;)

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
نمی بینی صفحه قبل؟ چشای همه $ $ شد :lol:

آره دیدم :دی
الان 100 تا پ خ دادن بهش :دی

نه .. اشتباه برداشت کردید. سود اصلی و میوه اون درخت خدمت یا سرویسی هست که به جامعه داده میشه. سایه اون یا هدف های دوم و سوم و ... میشه درآمد و سود و شهرت و علاقه و زن و زندگی و ... ;)

نظر هر کسی محترم .

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
نمیشه تقسیم هزینه بکنیم؟:D
مثلا 10 نفر نفری 1 میلیون بزارن و با هم پروژه رو استارت بزنیم؟ اینجوری هم میشه؟سودش هم تقسیم به 10 میشه :D

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
نمیشه تقسیم هزینه بکنیم؟:D
مثلا 10 نفر نفری 1 میلیون بزارن و با هم پروژه رو استارت بزنیم؟ اینجوری هم میشه؟سودش هم تقسیم به 10 میشه :D

کنسرسیومه؟ :lol:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
متاسفانه یکی از کاربران اینجا یوزر Ban که فرد بسیار جوگیری هستند گفتند که صد درصد ایده رو میخوان و ... ! (با اینکه پیشنهاد های زیادی داشتم) اما ایشون چون سرمایه بیشتری برای اجرا پروژه داشتن(البته به گفته خودشون) از همون روزی که تاپیک رو زدم ما رو سرکار گذاشتن و آخرش جواب رد دادن , بدون اینکه ایده رو به ایشون بگم , متاسفم واقعا واسه همچین افرادی که الکی آدم رو سرکار میزارن و باعث میشه خیلی از مشتری های آدم بپره :| :hmm:

اینم یه تاپیک از آقای جوگیر
http://forum.persiantools.com/t238717.html

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
متاسفانه یکی از کاربران اینجا یوزر Ban که فرد بسیار جوگیری هستند گفتند که صد درصد ایده رو میخوان و ... ! (با اینکه پیشنهاد های زیادی داشتم) اما ایشون چون سرمایه بیشتری برای اجرا پروژه داشتن(البته به گفته خودشون) از همون روزی که تاپیک رو زدم ما رو سرکار گذاشتن و آخرش جواب رد دادن , بدون اینکه ایده رو به ایشون بگم , متاسفم واقعا واسه همچین افرادی که الکی آدم رو سرکار میزارن و باعث میشه خیلی از مشتری های آدم بپره :| :hmm:

سعید جان جدی سن و سال این کاربر و حدس نزدی؟ :D

پول میدم پست بدید :lol:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230

نه بابا روانشناس که نیستم :blush:
قیمتی که ایشون گفتند از بقیه پیشنهاد ها یه مقدار پایین تر بود , ولی چون ایشون گفتند که مبلغ بیشتری برای اجرای پروژه دارند (منم باور کردم)

سعی میکنم با arasp تا چند روز دیگه صحبت بکنم و خودم پروژه رو بالابیارم !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
نه بابا روانشناس که نیستم :blush:
قیمتی که ایشون گفتند از بقیه پیشنهاد ها یه مقدار پایین تر بود , ولی چون ایشون گفتند که مبلغ بیشتری برای اجرای پروژه دارند (منم باور کردم)

سعی میکنم با arasp تا چند روز دیگه صحبت بکنم و خودم پروژه رو بالابیارم !

بالا اومد یه ندایی بده ببینیم چیه
Ghelyon.gif

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195

دوست عزیز سن من به شما ربطی نداره اینکه من چیکار کنم برای کاربرام به شما ربطی نداره خیلی از سایتای خارجی این کار رو انجام میدن pay per post

بله پول میدم پست بزنید دارمو میدم

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195

جوگیر؟شما به من قیمت 2.5 دادید من با چند نفر حرف زدم گفتن به صرف نیست ایده هرچیم باشه حتی با اون قیمت 2 ت که بهش رسیدیم

من پول لازم برای اینکه طرح رو بالا بیارم رو دارم ولی وقتی بدونم ضرر میکنم این کار رو انجام نمیدم من با یه نفر حرف زدم و ایشون گفتن نه ادم بی سوادیم نیس مشاور حقوقی پدر بنده هستند

خوش باشید...

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
جوگیر؟شما به من قیمت 2.5 دادید من با چند نفر حرف زدم گفتن به صرف نیست ایده هرچیم باشه حتی با اون قیمت 2 ت که بهش رسیدیم

من پول لازم برای اینکه طرح رو بالا بیارم رو دارم ولی وقتی بدونم ضرر میکنم این کار رو انجام نمیدم من با یه نفر حرف زدم و ایشون گفتن نه ادم بی سوادیم نیس مشاور حقوقی پدر بنده هستند

خوش باشید...
دوست عزیز ببینید باید اصول معامله رو حداقل یاد بگیرید !

شما گفتید واسطه رو خبر کنم که ایده رو بگم ! بنده هم چون مطمئن بودم که ایده طوری هست که 100 درصد رازی میشید همه مشتری ها رو پروندم !

شما بعد از اون یه جواب به بنده ندادید ! و بنده حدود 5 تا پ خ براتون ارسال کردم که آخر گفتید که ایده رو نمیخوام !

در ضمن یه مشاور حقوقی در مورد اینترنت هیچی نمیدونه ! چون ظرفیت اینترنت رو نمیدونه ! یه کارمند ماهی با کلی کار 600 میگیره ولی تو همین اینترنت درآمد یه وبمستر معمولی بالاتر از 600 ت هست !

بنده کسانی رو میشناسم که با 10 میلیون سرمایه اولیه روزانه بالای 2 میلیون درآمد داشتن , درآمدشون هم از هفته اول شروع شده (اینو یه مشاور میتونه توجیه کنه ؟ )

شما بهتره به همون فرومتون برسید ! :D و بعد از یه مدت یه خورده تجربه کسب کنید .

براتون هم توضیح دادم درآمد طرح به صورت تضمین شده هست من حدودا 25 درصد درآمد رو به دوستان گفتم (یعنی در بدترین شرایط)

بنده فقط از این ناراحت شدم که چرا جواب بنده رو نمیدادید !

بالا