• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک ایده درآمد زا فوق العاده

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
دوست عزیز ببینید باید اصول معامله رو حداقل یاد بگیرید !

شما گفتید واسطه رو خبر کنم که ایده رو بگم ! بنده هم چون مطمئن بودم که ایده طوری هست که 100 درصد رازی میشید همه مشتری ها رو پروندم !

شما بعد از اون یه جواب به بنده ندادید ! و بنده حدود 5 تا پ خ براتون ارسال کردم که آخر گفتید که ایده رو نمیخوام !

در ضمن یه مشاور حقوقی در مورد اینترنت هیچی نمیدونه ! چون ظرفیت اینترنت رو نمیدونه ! یه کارمند ماهی با کلی کار 600 میگیره ولی تو همین اینترنت درآمد یه وبمستر معمولی بالاتر از 600 ت هست !

بنده کسانی رو میشناسم که با 10 میلیون سرمایه اولیه روزانه بالای 2 میلیون درآمد داشتن , درآمدشون هم از هفته اول شروع شده (اینو یه مشاور میتونه توجیه کنه ؟ )

شما بهتره به همون فرومتون برسید ! :D و بعد از یه مدت یه خورده تجربه کسب کنید .

براتون هم توضیح دادم درآمد طرح به صورت تضمین شده هست من حدودا 25 درصد درآمد رو به دوستان گفتم (یعنی در بدترین شرایط)

بنده فقط از این ناراحت شدم که چرا جواب بنده رو نمیدادید !

نمیخوام تاپیکتون رو ره بیراهه بکشونم بله تجربه کسب کنم بهتره زیاد تجربه ندارم در سایت داری ولی چون یک سایت دادم واسه طراحی و اون داره طراجی میشه و کار زیادیم میخوام مجبورم یه کم منتظر بمونم

یه دوستی همینجا بهم گفت چندتا هندونه رو با هم بلند نکن
در مورد مشاور بله نمیدونن ولی با نت اشنا هستند و دلیلشون این بود که یه سایت دیگه دادید واسه طراحی
ارزوی موفقیت هرچه بیشتر براتون دارم موفق باشید دوست عزیز

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
ساشی مردونه ایده تو برام PM کن ببینم چیه حرف حسابت!
با توجه به شناختی که از من داری میدونی آدم نامردی نیستم و فقط از سر کنجکاوی میخوام بدونم!
سرمایه هم ندارم اونقدر که بخوام اینکاری که میگی رو راه بندازم فقط میتونم تایید کنم که ایدت درآمدزا هست یا نه!همین!

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سرمایه مورد نیاز برای اجرای ایده :
2 الی 4 میلیون برای تبلیغات
2 الی 5 میلیون خرج برنامه نویسی و طراحی سیستم
1 الی 5 میلیون برای خرید ایده (ثابت نیست) --- دوستانی که خریدار ایده هستند به بنده پی ام بدند تا یه سری توضیحات رو بدم و یه ایمیل ازشون بگیرم تا قیمت نهایی رو براشون ارسال کنم

در مورد هزینه تبلیغات کمی بیشتر توضیح بدید ، این هزینه تبلیغات رو در چه سایت هایی باید خرج کرد و آیا دنبال سایت های تخصصی مرتبط با طرح رفت و یا اینکه اگه خودمون سایت تفریحی داشته باشیم یا سایت دانلود ، تبلیغ مفیدی خواهد بود یا خیر؟ و اینکه این مبلغ رو چطوری با این رنج بالای نوسان بین حد پایین و بالای اون تخمین زدید؟

یه سری توضیحات تکمیلی راجع به این طرح برام بفرستید تا بررسی بیشتری کنم با همکارم درباره اجرای این پروژه

ممنون

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
عجیبه ، این ایده هایی که اینطوری داره تضمین میشه خریدار نداشته باشه !
ایرانی جماعت دنبال سایت تفریحی زدن هست فقط !
کاش مثلا چندماه پیش بود تا میتونستم بخرم

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
داداش این کار جالب نیست .

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سلام،

طبق توافقات صورت گرفته در مکاتبات بنده و جناب Sashi24 در تاریخ 1390/11/30 وظایف سه طرف به شرح زیر مقرر شد:

فروشنده محترم (جناب Sashi24) : ایده رو به صورت کامل و واضح به خریدار ارائه کنند . در صورت نارضایتی خریدار از ایده هیچگونه حق اعتراضی نداشته باشند.

خریدار (بنده 1 Saeed) : مبلغ 400هزار تومان به حساب واسطه واریز نمایم. در صورتی که ایده رو خریدار بودم بقیه مبلغ رو به حساب خود فروشنده ایده واریز نمایم. در صورت نارضایتی از ایده مبلغ 400 هزار تومان به مدت 1 ماه جهت حفظ ایده نزد واسطه نگه داری میشود.

واسطه محترم (جناب behnam666) : تمامی موارد و تصمیم ها باید مورد تایید طرفین باشد تا مبالغ جابجا شوند.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام،

طبق توافقات صورت گرفته در مکاتبات بنده و جناب Sashi24 در تاریخ 1390/11/30 وظایف سه طرف به شرح زیر مقرر شد:

فروشنده محترم (جناب Sashi24) : ایده رو به صورت کامل و واضح به خریدار ارائه کنند . در صورت نارضایتی خریدار از ایده هیچگونه حق اعتراضی نداشته باشند.

خریدار (بنده 1 Saeed) : مبلغ 400هزار تومان به حساب واسطه واریز نمایم. در صورتی که ایده رو خریدار بودم بقیه مبلغ رو به حساب خود فروشنده ایده واریز نمایم. در صورت نارضایتی از ایده مبلغ 400 هزار تومان به مدت 1 ماه جهت حفظ ایده نزد واسطه نگه داری میشود.

واسطه محترم (جناب behnam666) : تمامی موارد و تصمیم ها باید مورد تایید طرفین باشد تا مبالغ جابجا شوند.
ان شالله که پر سود باشه براتون.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
سلام،

ممنون سعید جان !

مورد تایید طرفین میباشد .

شماره حساب و کارت بهنام عزیز رو براتون پ خ کردم !

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
تایید میشه.من به عنوان واسط هستم

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
ان شالله که پر سود باشه براتون.
ممنونم دوست خوبم.
ممنون سعید جان !

مورد تایید طرفین میباشد .

شماره حساب و کارت بهنام عزیز رو براتون پ خ کردم !
متشکرم. واریز شد.
تایید میشه.من به عنوان واسط هستم
سپاسگزارم از لطف تون بهنام جان. واریز شد و اطلاعات پ.خ شد.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
خب پول به حساب من واریز شد.من منتظر نتیجه هستم تا بقیه مراحل طی بشه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خب پول به حساب من واریز شد.من منتظر نتیجه هستم تا بقیه مراحل طی بشه
الان احساستون چیه؟
به کدوم کشور میرید؟:دی

امیدوارم از ایده راضی باشن خریدار.تجارت واقعی همینه.

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
الان احساستون چیه؟
به کدوم کشور میرید؟:دی

امیدوارم از ایده راضی باشن خریدار.تجارت واقعی همینه.

میگم ویزا با من نصف من نصف تو خوبه . کسی هم شک نمیکنه
:lol:

بالا