• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک خبر جالب:در جواب تحریم های گوگل..موتور جستجوی 100 فارسی با موتور گوگل

FiFtHeLeMeNt

Registered User
لایک‌ها
1
من به دوستان عزیزی که این پروژه رو نوشتن و نمک خورده و نمک دون رو می شکنند توصیه می کنم به جای بدگویی از گوگل و استفاده از نتایج جستجوی اون در صفحات جستجوی خودشون ! برن و اگر می تونند یک موتور جستجوگر جدید بنویسند ! که البته این کار رو نمی تونند بکنند ! آخر این هم شد روش بازاریابی برای تبلیغات !؟ که از نتایج یک موتور دیگه استفاده کنید و بعدش بگویید اه اه گوگل بو می ده !؟
اگر خیلی ناراحتیم که همه دنیا با ما اینطور رفتار می کنند بهتره یک سری به خودمون بزنیم ! لابد دوستان عزیز معتقدند که همه دنیا بدند و ما خوب ؟ عزیزم اگر می بینید که با ایرانیها اینطور رفتار می کنند نتایج کارهای .... خودمون هست ! فرافکنی رو بذارید کنار و بیایید خودمون رو درست کنیم ، حالا با این پروژه دوباره می خواهید که به مردم دنیا ثابت کنید که ایرانیها چقدر خوب بلدند نتایج یک موتور جستجوگر دیگر رو بدزدند !؟ بعد هم اسمش رو می ذارید اعتراض ! اگر راست می گید و اعتراض دارید گوگل رو تحریم کنید ! و باهاش جستجو نکنید و روی لینکهای تبلیغاتیش کلیک نکنید !
این کار شما فقط یک کار تبلیغاتی هست برای معروف کردن سایت خودتان و بقیش داستان هست برای گول زدن مردم !
موفق و پیروز باشید

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروود
امیدوارم خوب باشید دوستان عزیزم
خوب در جواب صحبت های فزراد جان باید بگم که
1.فرزاد جان شما یک دور تمام بحث های این موضوع رو بخونید و بگید به چه موضوعی اشاره کردید که جدید باشه !!! فکر می کنم دوستان دیگه و متن خبر من تمام این چیز هائی که شما گفتید رو داشت..!
2.من با صراحت اعلام کردم نتایج جستجو از گوگل هست و لینک گوگل هم زیر تمام جستجو ها خورده! (پس منظور شما از دزدی چی بود!

کپی رایت صفحه اصلی --->Google © آسمونی برای ایرانیان
http://google.asemoni.com
و رعایت کپی رایت گوگل در زیر صفحات جستجو :
http://google.asemoni.com/search.php?query=google&www=true
و در فوتر همین صفحه :
',گوگل (آسمونی) © asemoni.com -نتیجه جستجو از گوگل(با لینک) -همه حقوق محفوظ می باشد
پس این حرفی که شما مبنی بر دزدی و اینکه ما رو دزد کردید یک تهمت بود و متاسفم برای شما.! که خیلی نشون دادید توی بحث های وب خیلی آماتور هستید و زود قضاوت میکنید
2. من در تاپیک 18 از دوستان دعوت کردم تا بیان یک تیم تشکیل بدیم و یک موتور جستجوی قوی بنویسیم و مطمئا من تنهائی نی تونم یک موتور جستجوی مرجع و قوی بنویسم...!(بازم جک گفته بید این فرزاد)!
نکته بعدی اینه که من برای راههای تبلیغاتی از راههای صحیح استفاده می کنم نه از تصاویر سکس و مستحجن (وب سایت انجمن ایران جوان که مال همین فرزاد خان هستش...!
نکته و جک بعدی فرزاد خان نوشتن این جمله هست "بعد هم اسمش رو می ذارید اعتراض ! اگر راست می گید و اعتراض دارید گوگل رو تحریم کنید ! و باهاش جستجو نکنید و روی لینکهای تبلیغاتیش کلیک نکنید !"" ...آخه توئی که جنبه دیدن این کار مارو نداری و امثال تویی که همفکر تو هستن میان اون کارو بکنن!!!!لول
و جک بعدی"این کار شما فقط یک کار تبلیغاتی هست برای معروف کردن سایت خودتان و بقیش داستان هست برای گول زدن مردم !""""ومن سوالم اینه که در وب سایت خودت کلی جوون رو منحرف م یکنی!عکس ها و مطالب چرت تحویلشون میدی و گولشون میزنی با عکس سکس فلان بازیگیر برای معروف شدن ..تو دیگه هیچی نگو!..ملت چشم دارن و میبینن که راه تبلیغاتی کدام وب سایت واسه گول زدن مردم بهتره......
من به این جناب توصیه می کنم یک دور کامل این موضوع و نظرات دوستان رو بخونن....متن خبر رو هم بخونن و اولا وب سایت خودشون و راههای تبلیغاتی خودشونو درست کنن و بعدا در مورد بقیه نظر بدن
ثانیا اول موضوعات رو بررسی کنن و از روی بستگی چشم و افکار بچه گانه نظر ندن
من برای یک چنین افراد فعالی که ئر زمینه وب فارسی و فضای آی تی واقعا متاسفم...!
نظراتتون رو اینجا بنویسید
اول خوب فکر کنید ، بررسی کنید ...
در ضمن یک خبر خوب هم برای دوستان علافه مند به موتور جستجوی ما...قیمت جستجوی عکس و تاپ سایت هم به این موتور جستجو به زودی اضافه خواهد شد

بدروود

farzadim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کار شما واقعا شرم آوره.
بهتره نه خودمون رو گول بزنیم و نه دیگران رو !!
همه میدونیم که شما دنبال چی هستید و الته خیلی هم موفق شدید که با حرفهاتون دیگران رو متقاعد کنید که قصدتون خیر است !!
گوگل با اینکه زیر فشار های شدید دولتی آمریکا قرار داره ولی با این حال تلاش کرده که روابطش رو با ایران هرچقدر میتونه بهتر کنه و آروم آروم موفق هم شده !!
فقط کافیه که سایت شما بین یک سری افراد ساده لوح که گول حرفهای شما رو خوردن معروف بشه !!
اونوقت اگر سایتهای هر چند کوچک و محلی خارجی اگر از این قضیه بویی ببرند که 100% هم همینطور خواهد شد همه ی بحث ها شروع میشه و تهمتها هم دوباره شروع میشه که البته حقمون هم هست !!
یک سری افرادی مثل شما نداشتن تیمی برای برنامه نویسی رو بهانه میکنند و میگن که چون برنامه نویس نداریم و نمیتونیم در حال حاضر خودمون بنویسیم و تیمی تشکیل بدیم ! پس بیایید فعلا از گوگل دزدی کنیم که صد البته بزرگترین هدف هم بازاریابی محصولات شماست !!

از شدید و لحن بودن خودم از دوستان عزیز دیگر پوزش میخوام ولی بیاید یاد بگیریم حداقل خودمون رو گول نزنیم !!

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
1.حتما مثل گوگل فارسي تمام كاربراش رو زير نظر ميگيره هر جا ميره
2.تا يه كلمه نامربوط سرچي كني پي سي ميتركه نه؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
FiFtHeLeMeNt

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از phpgate :
دروود
امیدوارم خوب باشید دوستان عزیزم
خوب در جواب صحبت های فزراد جان باید بگم که
1.فرزاد جان شما یک دور تمام بحث های این موضوع رو بخونید و بگید به چه موضوعی اشاره کردید که جدید باشه !!! فکر می کنم دوستان دیگه و متن خبر من تمام این چیز هائی که شما گفتید رو داشت..!
2.من با صراحت اعلام کردم نتایج جستجو از گوگل هست و لینک گوگل هم زیر تمام جستجو ها خورده! (پس منظور شما از دزدی چی بود!

کپی رایت صفحه اصلی --->Google © آسمونی برای ایرانیان
http://google.asemoni.com
و رعایت کپی رایت گوگل در زیر صفحات جستجو :
http://google.asemoni.com/search.php?query=google&www=true
و در فوتر همین صفحه :
',گوگل (آسمونی) © asemoni.com -نتیجه جستجو از گوگل(با لینک) -همه حقوق محفوظ می باشد
پس این حرفی که شما مبنی بر دزدی و اینکه ما رو دزد کردید یک تهمت بود و متاسفم برای شما.! که خیلی نشون دادید توی بحث های وب خیلی آماتور هستید و زود قضاوت میکنید
2. من در تاپیک 18 از دوستان دعوت کردم تا بیان یک تیم تشکیل بدیم و یک موتور جستجوی قوی بنویسیم و مطمئا من تنهائی نی تونم یک موتور جستجوی مرجع و قوی بنویسم...!(بازم جک گفته بید این فرزاد)!
نکته بعدی اینه که من برای راههای تبلیغاتی از راههای صحیح استفاده می کنم نه از تصاویر سکس و مستحجن (وب سایت انجمن ایران جوان که مال همین فرزاد خان هستش...!
نکته و جک بعدی فرزاد خان نوشتن این جمله هست "بعد هم اسمش رو می ذارید اعتراض ! اگر راست می گید و اعتراض دارید گوگل رو تحریم کنید ! و باهاش جستجو نکنید و روی لینکهای تبلیغاتیش کلیک نکنید !"" ...آخه توئی که جنبه دیدن این کار مارو نداری و امثال تویی که همفکر تو هستن میان اون کارو بکنن!!!!لول
و جک بعدی"این کار شما فقط یک کار تبلیغاتی هست برای معروف کردن سایت خودتان و بقیش داستان هست برای گول زدن مردم !""""ومن سوالم اینه که در وب سایت خودت کلی جوون رو منحرف م یکنی!عکس ها و مطالب چرت تحویلشون میدی و گولشون میزنی با عکس سکس فلان بازیگیر برای معروف شدن ..تو دیگه هیچی نگو!..ملت چشم دارن و میبینن که راه تبلیغاتی کدام وب سایت واسه گول زدن مردم بهتره......
من به این جناب توصیه می کنم یک دور کامل این موضوع و نظرات دوستان رو بخونن....متن خبر رو هم بخونن و اولا وب سایت خودشون و راههای تبلیغاتی خودشونو درست کنن و بعدا در مورد بقیه نظر بدن
ثانیا اول موضوعات رو بررسی کنن و از روی بستگی چشم و افکار بچه گانه نظر ندن
من برای یک چنین افراد فعالی که ئر زمینه وب فارسی و فضای آی تی واقعا متاسفم...!
نظراتتون رو اینجا بنویسید
اول خوب فکر کنید ، بررسی کنید ...
در ضمن یک خبر خوب هم برای دوستان علافه مند به موتور جستجوی ما...قیمت جستجوی عکس و تاپ سایت هم به این موتور جستجو به زودی اضافه خواهد شد

بدروود

من خیلی از پاسخ شما خوشحالم چون به همه هویت اصلی خودتون رو نشون دادید و باز هم مثل همیشه برای دفاع از خودتون به جای اینکه حرف منطقی بزنید شروع کردید به فرافکنی و توهین ! آخر مرد حسابی بحث ما چه ربطی به انجمن ایران جوان داره ؟ شما می خوای یک سایت بزنی و توش تبلیغ کنی لازم نیست بخوای بقیه رو خراب کنی که ! شما که هنوز اونقدر بچه هستی که تفاوت عکس مستهجن ( دقت کن مستهجن رو اینجوری می نویسند ! دبستان بودی املات نمره اش چند می شد ؟ ) و عکس هنرپیشه ها رو نمی دونی می خوای بیای به گوگل اعتراض کنی ! خیلی با مزه هستی به خدا ! در ضمن اگر دقت کرده باشی ما برای بعضی از عکسها می نویسیم +18 ! ای بچه بد تو که زیر 18 سال هستی چرا رفتی اونا رو دیدی که منحرف بشی !؟ هان ؟ وقتی توی مملکت ما بچه های زیر 18 سال بخوان به گوگل اعتراض کنند و در مورد صلاحیت سایتهای دیگه نظر بدن وضع بهتر از این نمی شه !
این نکته رو هم اضافه کنم گرچه بحث کردن با بچه ها کار ما نیست ، شما فکر می کنید با قویترین تیم برنامه نویسی هم که جمع بشید می تونید موتورجستجوگر بنویسید ؟ اصلا شما اطلاعات فنی ات در چه حد هست که در مورد این مسائل اظهار نظر می کنی ؟ اصلا می دونی چنین کاری چه امکانات سخت افزاری و ارتباطی نیاز داره !؟
جک از این بامزه تر هم نشنیده بودم که شما داری به گوگل اعتراض می کنی و کپی رایت اون پایین صفحاتت هست ! عجب اعتراض ( بازاریابی ) بامزه ای !
در ضمن لازم نبود اعلام کنی که انجمنهای ایران جوان مال من هست ! چون توی فوتر پستهام دیده می شه ، از این به بعد بیشتر دقت کن.
ما گفتنیها رو گفتیم و اظهار نظر رو به عهده خود دوستان می گذاریم ، اینجا همه متخصص هستند و سرور ما و خودشون بهتر از همه پی به این مسائل می برند. بنابراین من دیگه توی این موضوع پستی نخواهم زد چون عقیده دارم که گفتنیها گفته شده و قصد کل کل با یک بچه رو ندارم.
موفق و پیروز باشید

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروود
خوب کل کل جدی تر بید
قرار شد من یک شعر بنویسم که پشیمون شدم
چون آقایون بزرگ سال بالای 18 ببخشید +18 حرف های ساده منو نفهمیدن و خواهش می کنم از دوستان بزرگ سال دیگه به ایشون بفهمونن بحث چی هست و اون مطالب یعنی چه..!حالا چه برسه بخوان از شعر کنایه برداشت کنن که من چی میگم..!!
جک دوم ....×! ما می خوایم اعتراض کنیم نه دزدی ...یکی به ای وفهمونه چی بید ..ای نوفهمه.!!!!که ما برای اینکه مارک دزد بهمون نزنن کپی رایتو حفظ کردیم آقای بزرگ سال فرنگ رفته !ببخشید اون WC فرنگی بوده!
دوما ما زیر 18 ساله ها نوفهمیم! شما که وفهمید و سرور میدونید چیه...!نه ببخشید صرور بید ....!
جک سوم مربو ط میشه به حویت(ببخشید حویط!: برام جالبه اون ملتی که سکس رو آزادی اینترنت میدونن هویتشون چه جوری باید باشه|(عکس سکسی با مارک +18 راهی مطمئن برای تبلیغات و سوئ استفاده از جامعه نت فارسی)! و ربط بحث برای نکات تبلیغاتی سایت ها بود نه چیز دیگه..!
دوستان امیدوارم که شما بخونید پاسخ های من رو و حرف ها ی ایشون رو و بگید کدوماش منطقی تره!
و مهمتر از همه ....غلط املائی در هنکام تایپ بود که نشون میده ایشون واقعا نکته بین هستن (مثل خانوما)...کپی رایت به اون گندگی رو نوبینه بعد میاد میگه شما دزدی(بعد جای دیگه یادش میاد بگه.."جک از این بامزه تر هم نشنیده بودم که شما داری به گوگل اعتراض می کنی و کپی رایت اون پایین صفحاتت هست ! عجب اعتراض ( بازاریابی ) بامزه ای !"جالبه واقعا چقدر تک پهلو حرف میزنه این آأم(لول)!!!!!!!(خوب طبیعی هست آدم چیزائی که به نفعش نباشه رو نمیبینه..!))!
اینم یک نمونه جک این حاجی بزرگه""این نکته رو هم اضافه کنم گرچه بحث کردن با بچه ها کار ما نیست ، شما فکر می کنید با قویترین تیم برنامه نویسی هم که جمع بشید می تونید موتورجستجوگر بنویسید ؟ اصلا شما اطلاعات فنی ات در چه حد هست که در مورد این مسائل اظهار نظر می کنی ؟ اصلا می دونی چنین کاری چه امکانات سخت افزاری و ارتباطی نیاز داره !؟ "" من یادمه یک بار به یک کمونیست وطن فروش یک جواب دادم توی سایت خودم ک اینه"" ما میتونیم این کار رو بکنیم چون خودمون و ملتمون و جوانانمون رو باور داریم...!" به نظر شما یک چنین آدم ها ئی با این سطح فکر پائیین میتونن درباره این جور مسائل اظهار(نه اضهار) (نه چی بود املاش..لول) نظر کنن....!
منتظر جوابیم
همچنین فرزادیسم رو هم فکر کنم بشناسم از آشنایان همین دوست منتقدمون هست و از حرفاش یاد یک جمله افتادم" سگ زرد برادر شغال هست..پس حرفاشون جدی نمیگیریم.."!
دوست عزیزی هم که نتیجه جستجو نگرفتن یک دفعه دیگه روی کلمه جستجو کلیک کنن ..چون ترافیک سرور بالا هست.! ممکنه این جور مسادئل پیش بیاد و نکته جالب تر برای دوستان به ظاهر خیلی حرفه ای " روی لوگو نوشته شده "بتا" پس اگر خظائیی بود بگید تا درستش کنیم
موفق و سبز باشید
این رو هم بخونید عبرت بگیرید"!

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اون 2 بیت شعر"
چشم ها را بايد شست --جور ديگر بايد ديد
واژه بايد خود باد ---واژه بايد خود باران باشد...!
با کنار گذاشتن کور دلی و چوب لای چرخ هم گذاشتن و کل انداختن بیائید به هم کمک کنیم تا پیشرفت کنیم و جامعه نت فارسی رو حرفه ای تر سازیم
ما اگر با هم باشیم می توانیم........!
هر راهی برای جلب بازدید کننده را سر مشق کاری قرار ندهیم .......!
من دیگر پاسخ کل های فرزاد و فرزادیسم را نخواهم داد و از مسئول انجمن خواهانم با بررسی و مدیریت صادقانه از ورود چنین افرادی و کل اندازی هاشون به درون انجمن جلوگیری کنند!
موفق و سبز باشید:f34r: :blush:

به امید آن روز

farzadim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا دیگه ما شدیم سگ زرد دیگه !!! دستت در نکنه !
چون من ایشون رو میشناسم پس سگ زرد هستم ؟ !!!
به هر حال اینم لطف شماست که شامل حال ما شده ! ممنون

ولی مثل اینکه شما به من تنها بی احترامی نکردی !
اون آقایی هم که شما بهش گفتی به ظاهر حرفه ای , مدیر این انجمن هستنند ! حداقل یه خورده محترمانه تر صحبت کن و از پروژه ی خودت دفاع کن !
Fifthelement که حرفاش رو زد و گفت که قصدش کل کل نیست و نمیخواد ادامه بده و گذاشت که دوستان بخونند و خودشون نتیجه بگیرن !! حالا شما دیگه چرا اومدی میگی منتظر جواب هستی ؟ !!

در ضمن بهتره از بحث اصلی خارج نشید و اینجا رو با سریال شبهای برره اشتباه نگیرید !
بحص ما کاملا جدی هست پس جای مزه انداختن نیست .
لطفا به موضوع اصلی برسید و اجازه بدید بقیه ی دوستان هم نظرات خودشون رو اعلام کنند تا شما هم مطلع بشید !
(البته اگه باز دوباره به من نگید سگ زرد !!! )

البته برای دوستان مثل روز روشن هست این کار شما استفاده از تبلیغاتی هست که فقط و فقط به منفعت شما کمک میکنه و نه تنها کیفیت خوبی به بقیه کاربران ارائه نمیکنه بلکه کیفیت جستجوی گوگل هم بشدت پایین میاره !
و همچنین میدونیم که حرفهای شما چیزی بیش از سرپوش گذاشتن روی عمل صرفا تجاری شما نیست .

بهتره به خاطر مقداری پول و تبلیغات آبروی خودمون رو نبریم !

راستی شما که پست رو ادیت کردی و خط آخر رو بهش اضافه کردی که کل کل نمیکنی ! دوست عزیز اون کسی که گفت به این بحث ادامه نمیده Fifthelement بود ! منم که اصلا چنین منظوری ندارم فقط از بی احترامیه شما نسبت به خودم یه مقداری گله مندم که چیز مهمی هم نیست !!
دوستان اگر خط دوم از پست شماره ی 27 رو بخونن متوجه میشن که کی کل کل کرده !

قضاوت رو به بقیه واگزار میکنیم

موفق و پیروز باشید.

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروود دوستان عزیزم
ما هم نخواستیم کل کل کنیم
اولا شما اگه میتونی ثابت کن کار من تجاری هست.!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا تهمت میزنی! کار تبلیغاتی بوده و هست و بیشتر از اینم میشه میتونی رقابت کن و خودتو اینجوری ضایع نکن...!..شما روی آسمونی اگه تبلیغات تجاری پیدا کردی من نصف پولشو میدم بهت(البته بازم کار تبلیغاتی سایت شخصی من ربطی به کسی نداره )پروژه م ینویسم و دوست دارم براش تبلیغات کنم ..اونم همه جا و خوشحال شدم و قتی بهم پیشنهاد شد که از این پروژه به این منظور(اعتراض) استفاده کنم( و شمایی که زود قضاوت می کنید من خودم در بین بحث با بچه ها گفتم که م یخوام برای گوگل ایمیل بزنم. و اگه بازم مشکلی دارید توی 20 تا فرم پرطرفدار خارجی اون متنی که برای گوگل می فرستم روو میگذارم و در همین جا هم لینک میدم. تا بفهمید چقدر در اشتباهید.........! ..ولی از این حرفت که نتیجه زود قضاوت کردن بود شدید ناراحت شدم.......!
دوما من ضرب المثل گفتم نه اینکه واقعا شما اونجوری باشید(من گفتم شعر نمی نویسم به چه دلیلی و حالا معلوم شد که یک ضرب المثل رو هم تشخیص نمی دید)!!!!!!!!!
و ویرایش پست هم به این خاطر بود که در مقابل حرفای چرت و پرت اصلا جواب نمیدوم..والان میبینی یه کم منطقی تر شدی جواب دادم...!پس بازم زود قضاوت نکن.!
منتظر جوابم
در ضمن اون ضزب المثل رو هم به صورت کنایه گفتم و قط توهین نداشتم به کسی...!اوکی
در ضمن در برابر حرفهای بی ارزش من طنز جواب میدم...! حرف منطقی مثل الان جواب منطقی داره
موفق باشید

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
بازم ميگم كسي كلاهه منو نديده؟

farzadim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اثبات تجاری بودن پروژه ی شما کار آسونی هست. لینکهایی که از سایت شما در این پروژه ی جدیدتون به چشم میخوره دال بر این هست که استفاده ی شما 100% تجاری هست و به قول شما به ما ربطی نداره !!

دوست عزیز چرا عصبانی میشی ؟!!!!
این چه حرفیه زدی ؟
" کار تبلیغاتی بوده و هست و بیشتر از اینم میشه میتونی رقابت کن و خودتو اینجوری ضایع نکن "

تبلیغاتشم که قراره بیشتر بشه !
باشه آقا شما کار تبلیغاتی خودت رو انجام بده به قول شما به ما هم که ربطی نداره !! (البته ربط که داره مخصوصا اگه بخوای آبروی ایرانی جماعت رو تو فرومهای خارجی هم ببری !! اونا به این کار میگن دزدی اطلاعات)

البته اگه گوگل با شما مخالفت نکنه که هیچ !!

در هر صورت موفق باشید !

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفم...برات فرزادایسم
بیخود اون مثال رو نیاوردم و دیدم که ثابت شد
من آبرو رو میبرم یا تو و اون دوستت با اون سایت سکسی تون...! واقعا که ....!!!!!!!!ملت چشم دارن و میبینن که شما باعث گمراه کردن چقدر آدم میشید....!
در مورد کار تبلیغاتی هم ...! انشالله وقتی از حالت بتا در اومد باهاش می خوایم با بخش های جدیدش بترکونیم.!!!!!!!!!!!!!و مطمئن باش گوگل از طرح ما استقبال هم می کنه!!
جواب ایمیلشو همین جا برات کپی می کنم !
و جک امروز....:" ! (البته ربط که داره مخصوصا اگه بخوای آبروی ایرانی جماعت رو تو فرومهای خارجی هم ببری !! اونا به این کار میگن دزدی اطلاعات) ...من بازم میگم این بشر هیچی نوفهمه اعتراض نکن خودت روش...!تو اصلا اول کپی رایت رو تعریف کن و بعد چرت و پرت بگو...آخه وقتی لینک گوگل پائین صفحه خورده دزدی اطلاعات معنا نمیشه که....!یا تو دیوانه ای یا خود اون عنصر پنجمی که با آیدی دیگه وارد شدی برای اینکه با اون آیدی خودت چرت و پرت زیاد گفتی...!.
من با یک آدم ناشی و آماتور مثل تو بحث نمی کنم...!چون نمیدونی اصلا فروم تعریفش چیه که بیخوی نظر بدی در رابطه باهاش...!
من تو یک فروم معتبر حرفتو مینویسم تا ببینی چجوری مسخرت می کنن ..
مدیر انجمن کجائییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...یا مدیر انجمن اینجا هیچی بارش نیست که نم یتونه تشخیص بده حق با کیه ...!مدیر جان اگه میخونی این تاپیک و قفل کن تا امثال این افراد اینجا ناشیانه چرت و پرت نگن و فروم شلوغ نشه..!
منتظرم.!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بابا ول کنين ديگه شمام !
فروم که جاي دعواهاي شخصي نيست !
کاري دارين برين مسنجر !
32.gif

farzadim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا یکی بیاد به این آقا بگه جنبه ی اتقاد داشته باشه !!
نه پسر خوب من فرزاد هستم ولی اون فرزاد که منظور تو هست نیستم. از تاریخ عضویتمون و IP مشخص هست !
در ضمن سایت اون آقا به من هیچ ربطی نداره !!
تنها وجه تشابه من و ایشون این بود که هر دو خیلی اصولی و منطقی از کار شما انتقاد کردیم ولی شما به جز بی احترامی و تا حدی هم فحاشی ! کار دیگه ای نکردید (اگه بازم حرفاتون رو ادیت نکنید بقیه هم میتونن بخونن که متوجه منظور من بشن)
البته اون یکی فرزاد مثل اینکه بهتر از من شما رو میشناخت که گفت دیگه جواب شما رو نمیده .
به هر حال گفتنی ها رو گفتم و صلاح نمیدونم این بحث رو بیشتر از این ادامه بدم و بهتره بقیه ی دوستان قضاوت کنند !

آقا بگذریم .
باشه اینجا همه آماتور شما هم حرفه ای .
فقط من به شما یکبارم بی احترامی نکردم ولی شما . . . . .

اینقدر هم به ادمین اینجا گیر نده !! پرژه ی شما بسیار عالی هست !
باعث افتخار ایرانیان هستید و خیلی هم حرفه ای هستید , اگر ما از روی آماتور بودن صحبتی کردیم شما به حرفه ای بودنتون ببخش !
امیدوارم پرژه ی قدرتمند و بشر دوستانه ات که فقط به سود ایرانی ها هست و نه به فکر جیب خودتون هر روز موفق تر از دیروز بشه .

موفق و پیروز باشید.

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروود
جالب بود.... یخواستی با حرفایی که زدی 2 تا فحش خواهر... و هم بدی ....!!! که معلوم بشه بی احترامی کردی..! به نظر من از رو ی نفهمی و زود قضاوت کردن و نتیجه گرفتن و به خورد بقیه دادن از 1000 تا فحش و بی احترامی بدتره و میزان شعور افراد رو میرسونه که شما و عنصر پنجم ترکوندید! و عنصر ابدب و اخلاق و منطق هستید ..همه دیدن!
دوما من به فکر جیب خودم نیستم بازم....که حرف خودتو میزنی..تهمت هم از 1000 تا بی احترامی و فحش بدتره عنصر ادب...!
مطمئن باش این پروژه 100 درصد برای افتخار و سربلندی بچه های فعال اینترنت در ایران هست ! کسانیکه من رو از نزدیک میشناسن به این نکته توجه دارن ..!!!
و به نظر من مسخره کردن آدمها جرم بزرگی هست و بی احترامی شدید
اول خودتو درست کن بعدا بیا اینجا امر به معروف کن....!
امیدوارم نوع رفتار و نگاهتو عوض کنی و در موارد بعد ی خوب فکر کنی و تحقیق و بعد حرف بزنی...
برات این آرزو رو دارم که همه رو مثل خودت نبینی..!
دلایل برای اثبات صحبت های من نیز زیاده ...! چون همیشه سعی کردم از راههای صحیح بازدید کننده داشته باشم و پی کار های چرت پرت مثل لینک باکس و مطالب با محتوای پایئن و سکسی نبودم و نخواهم بود ..!هدف من تربیت بازدید کننده های اینترنتی به شیوه های صحیح هست..!و مسلما تعداد افرادی که به نفعشون نیست (هم تیپ شما و امثال شما و عنصر پنجم) با اینجور فعالیت زیاد موافق نیستید. و از هر راهی سعی میکنید بر چسب های گوناگونی رو این روش ها بگذارید!.!
امیدوارم که شمائی که ادعا میکنی عنصر پنجم نیستی واقعا نباشی چون یک دفعه فعال شدن خیلی مشکوک میزنه و تعریف ها و جملات یکه نوشتی چیز دیگه ای رو میروسنه خصوصا اون جریان آی پی توی پی ام خیلی تابلو بود..!
بدروود!

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
واقعا از افراد سود جو و پس فطرتي مثل شما بدم مياد من رفتم تو اون گوگل پارسيتون ميشه بگيد شما جز اضافه كردن تبليغات چه كاري كردي؟
من از مديران پي تي در عجبم چرا اين تاپيكو قفل نميكنن كه هي نياد بالا و ايشون از اين راه كسب در امد كنه هركي اختيار خودشو داره مثلا ما اومديم به تو بگيم هاستتو داري گرون ميفروشي يا فلان مطلبو تو سايتت ذكر كردي؟
نه تو ميخواي با گفتن +18 +1 8 بقيرو ضايع كني نه داداش ما خودمونيم اينكاره ايم حتي يك سوال بچه ها رو جواب ندادي تنت ميخوارهه تاپيك بياد بالا هي برن تو سايتت نه؟
ببين اين بچه بازيا رو اينجا در نيار ميشه مثل قضيه اون يارو هكره كه ميگفت ايميل هك ميكنم ضايع شد رفت الان اگه تو مجيد انلاين تاپيك زده بودي 3 سوت تاپيكت قفل ميشد برو يه ذره خجالت بكش واقعا بعضي وقتا خجالت چيزه خوبيه نه!!
در كل من حاضرم منت گوگلو بكشم ولي رو سايته تو كيليك نكنم ببنين گوگل نميخواد سرويسشو از ايران قطع كنه ولي وقتي دزدايي مثل تو رو ميبينه ميبينه به نفعشه قطع كنه
ميگم اينو يه ذره درشت تر مينوشتي
قیمتی واقعی،پشتیبانی قوی،یک دامین رایگان،قرعه کشی ماهانه www.irhostgate.net
ميخواي تو 3 سوت پروفايل خانوادگيتو بكشم بيرون همه بشناسنت؟
به قول شاعر جلو قاضي و ملق بازي؟
حداقل يه جستجوگر مثل نيمرو اگه خودت مينوشتي ادم ميگفت ايرانيه پشتيبانيش كنيم رو تبليغاتش كيليك ميكرد
ولي تو ارزشت كمتر از ايناست يه پيشنهاد دوستانه بهت ميكنم ديگه اينورا پيدات نشه جواب منو هم نده چون بد ميبيني يه جور حالتو ميگرم 3 دور سرت دور خودت بگرده گردنتو پيدا نكنه

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروود من موندم که این مدیر کجاست...!
صاحب داره این انجمن
من توضیح دادم
عجیبه برام این چوب لای چرخ گذاشتن ها واسه چیه..! عرفان آنلاین مودب باش و رعایت حریم رو بکن
تو پروفیال منو در بیار
یک شماره تماس هم بگذار
معلوم میشه کی ...........!
مجیدآنلاین هم اگه این موضوع میبود افراد ناشی ومثل تو جای نفس کشیدن اینجوری رو نداشتن...!
من نمیدونم اینجا بحث سر هاستینگ بوده یا موتور جستجو که این عرفان هم معلوم نیست چش بوده..اما هر چی بوده میرسونه تو حالت طبیعی نبوده و واسه خودش همینجوری نوشته..!

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ببين داري ميري رو اعصابم سبزي ميچيني بزار من تو رو ادم ميكنم

بالا