• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک خبر جالب:در جواب تحریم های گوگل..موتور جستجوی 100 فارسی با موتور گوگل

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروود بازم برام عجیبه نقش این بجه این وسط چی هست!بحث ما با 2 نفره دیگه بوده یک آدم دیگه میاد اضهار وجود می کنه
من نمیدونم مدیر این انجمن کجاست..!
من دیگه اینجا جوابی نمیدم به این عرفان
امیدوارم خدا شفات بده ....ما که کاری به کسی نداریم ...

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط یک پیام دیگه برای عرفان که فکر نمی کنم به سن قانونی رسیده باشه..!
فعلا میبخشم تا به سن قانونی برسی ..بعد جوابت رو اساسی میدم
در ضمن از شرینگ هاست استفاده نکن برا ی فروش...!
راستی زیرت یه خورده دیگه تبلیغ میزاشتی بهتر نبود..؟!
من کارم تجاری تره یا تو !!

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
را كم مياري پيغام خصوصي تهديد ميكني
تو شروع ركدي يعني من تا تو رو ادم نكنم ول نميكنم:D

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ببين اون موقع كه تو به دنيا نيومده بودي من زنگ ميزد به موبايله بابات فووت ميكردم ازش بپرس بهت ميگه
تا چشه تو در بياد دوست دارم ماستمو بدون كاسه و ملاقه ميفروشم هركي ميخواد ميخره هركي هم نيميخواد نميخره
من كه نميتونم بگم ماستم ترشه مثل قند ممونه ابنباته
راستي بابارو ببوس سلام هم برسون;)

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین تو اول خودتو آدم کن ...
من بازم در عجبم که این مدیران پرشین تولز کجا هستن
حیف ..100 حیف که به سن قانونی نرسیدی...!

phpgate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدیر این انجمن کجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........! هر ننه قمری پا میشه هرچی از دهنش در میاد میگه.....................! من یاد گرفتم از بچگی جلو بعضی از حروم زاده ها سکوت کنم ....!ببین یک دفعه دیگه بی احترامی کنی ..خودتو + سایتتو + مطالبتو جائی منتشر می کنم که تا اخر عمر یادت بمونه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شما ۲ تا دوست خوش دهن ! تا فردا که مدیر اینجا بیاد BAN شدید ... تا تکلیفتون روشن بشه . بقیه دوستان هم کسی ادامه نده این بحث رو .

دلیل نمیشه چون ساعت ۳ شب هست و مدیر اینجا نیست هر چی از دهنتون در میاد بار هم کنید ... اینجا سر کوچتون نیست !!!!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
هر پروژه ای یا هر محصولی یه ظرفیتی داره که توی اون ظرفیت اگه در موردش بحث بشه میتونه نتیجه بده!
ولی وای به روزی که از ظرفیتش بیشتر براش تبلیغ بشه!
اصل کار رو هم زیر سوال میبره!
در کل شما کار خوبی کردین با استفاده از api های گوگل یک سیستم بهینه شده برای فارسی مهیا کردین!
ولی با استفاده از عبارات "اولین"." بهترین" ."یک خبر جالب:در جواب تحریم های گوگل(!؟)" "موتور جستجوی 100% فارسی" و ... شان کار خودتون رو پایین نیارید
موفق باشید

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از شايان :
شما ۲ تا دوست خوش دهن ! تا فردا که مدیر اینجا بیاد BAN شدید ... تا تکلیفتون روشن بشه . بقیه دوستان هم کسی ادامه نده این بحث رو .

دلیل نمیشه چون ساعت ۳ شب هست و مدیر اینجا نیست هر چی از دهنتون در میاد بار هم کنید ... اینجا سر کوچتون نیست !!!!!
اطاعت از رییس هم که واجبه!! :D
چطوری عمو شایان؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به به مخلصم ... داش بهنام ... شما کجا ... اینجا کجا ... URL گم کردید :D :D خوش میگذره ؟ اقا حالی از ما نمیپرسید ... ولی ما دورادور جویای احوال هستیم ;)

میبینی چه خبره اینجا ؟ ... نصفه شب مدیر اینجا رفته ۲ ساعت بخوابه ... اینجا فحش ٪×،٪×*، به هم میدن !!!! :D

قرار شده با چند تا از مدیرای دیگه ... یه سیستم بزنیم تاپیک هارو با SMS بگیریم ... خدای نکرده یه وقت اگه خواب بودیم خبری شد ... با ویبره بلند شیم بیایم .... :D :D

farzadim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا , نگاه کن بحث رو تا کجا ادامه دادی تا BAN شدی ! بعد میای به ما درس ادب و اخلاق میدی !
من که از اول گفتم اگه محترمانه تر صحبت کنی بهتره !

شما باید انتقاد پذیر باشی !!

به قول شما که به من گفتید عنصر پنجم و گفتی یکدفعه فعال شدم !! خوب شایان چطور ؟؟؟
بهنام چطور ؟؟؟ منظورم همین آقای شرلوک هلمز هست !! عرفان چطور ؟؟؟
حتما همه ی ما عنصر پنجم هستیم !!
نه دوست من ! همه ی ما فقط از تو انتقاد کردیم , به این میگن انتقاد کردن , نه اینکه تهمت زدن و بی احترامی !

موفق و پیروز باشید.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از SherlockHolmes :
هر پروژه ای یا هر محصولی یه ظرفیتی داره که توی اون ظرفیت اگه در موردش بحث بشه میتونه نتیجه بده!
ولی وای به روزی که از ظرفیتش بیشتر براش تبلیغ بشه!
اصل کار رو هم زیر سوال میبره!
در کل شما کار خوبی کردین با استفاده از api های گوگل یک سیستم بهینه شده برای فارسی مهیا کردین!
ولی با استفاده از عبارات "اولین"." بهترین" ."یک خبر جالب:در جواب تحریم های گوگل(!؟)" "موتور جستجوی 100% فارسی" و ... شان کار خودتون رو پایین نیارید
موفق باشید
اوه !
شديدا موافقم !

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از FiFtHeLeMeNt :
من به دوستان عزیزی که این پروژه رو نوشتن و نمک خورده و نمک دون رو می شکنند توصیه می کنم به جای بدگویی از گوگل و استفاده از نتایج جستجوی اون در صفحات جستجوی خودشون ! برن و اگر می تونند یک موتور جستجوگر جدید بنویسند ! که البته این کار رو نمی تونند بکنند ! آخر این هم شد روش بازاریابی برای تبلیغات !؟ که از نتایج یک موتور دیگه استفاده کنید و بعدش بگویید اه اه گوگل بو می ده !؟
اگر خیلی ناراحتیم که همه دنیا با ما اینطور رفتار می کنند بهتره یک سری به خودمون بزنیم ! لابد دوستان عزیز معتقدند که همه دنیا بدند و ما خوب ؟ عزیزم اگر می بینید که با ایرانیها اینطور رفتار می کنند نتایج کارهای .... خودمون هست ! فرافکنی رو بذارید کنار و بیایید خودمون رو درست کنیم ، حالا با این پروژه دوباره می خواهید که به مردم دنیا ثابت کنید که ایرانیها چقدر خوب بلدند نتایج یک موتور جستجوگر دیگر رو بدزدند !؟ بعد هم اسمش رو می ذارید اعتراض ! اگر راست می گید و اعتراض دارید گوگل رو تحریم کنید ! و باهاش جستجو نکنید و روی لینکهای تبلیغاتیش کلیک نکنید !
این کار شما فقط یک کار تبلیغاتی هست برای معروف کردن سایت خودتان و بقیش داستان هست برای گول زدن مردم !
موفق و پیروز باشید
من اصلا از گوگل استفاده نمیکنم.
گوگل چی داره که یاهو نداره؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
و همچنين msn هم چيزي از بقيه كم نداره.

topolmopol.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بدبخت هم اين وسط به خاطر اين يارو بن شدم

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
گوگل توپه و ایرانی ها هم نباید اون رو خراب کنند
دیگه مد شده تا یکی بزرگ میشه همه از اون بدشون میاد و دنبال یک منجی دیگر میگردند
مثلا ماکروسافت که الان کلی بزرگ شده و داره کار خودش را به خوبی انجام میده حالا همه دشمن مایکروسافت و اینترنت اکسپلورر شدن
واقعا عجیب بید!:wacko:

MyNiaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با درووووود خیلی زیاد به مدیر سایت و همچنین بروبچه های مودب

اگه میشه اقای مدیر یه لطفی بکنن سورس فارسی کنون رو بذارن(البته نه کامل بلکه الگوریتمی) که منطق کارتون دستمون بیاد. تا هم دهن عزیزان بسته شه و هم ما فیضی ببریم
مرسی

بالا