• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞۞ فروش ویژه عطر و ادکلن با تخفیف فوق العاده تا 84 % به مدت محدود ۞ این فرصت ویژه را از دست ندهید ۞۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام نه متاسفانه این ها را ما نداریم

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
سلام داریم چه ادکلنی مدنظرتون هست؟
سلام
لاگوست سفید و ابی و سبز رو میخام ،اگه ممکنه در مورد بوی ابی و سبزش هم یه توضیحی بدید چطوریه اگه نزدیک به همه یکیشو انتخاب کنم و دو تا ادکلن خنک و تند و خنک و تلخ هم بهم پیشنهاد بدید جوری که از خریدش پشیمون نشم،کلا فقط به بوی خنک علاقه دارم و از عطرهای گرم سر گیجه میگیرم
ممنون

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
سوال دیگم اینکه من میخوام دو تا ادکلن مثلا سفارش بدم از سایتتون باید واسه هر کدوم پول پست جداگونه پرداخت کنم!
موقع پرداخت مثلا میزنم 2 عدد بازم همونو میزنه ...

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام ادکلن
brown
موجود دارین :؟
سلام ما بیشتر ادکلن ها را داریم و این ادکلن را هم موجود داریم فقط چون بیرون عمده عینک و ادکلن فروش داریم به همین دلیل یه خورده فعلا تو گذاشتن ادکلن ها تو سایت مشکل داریم که در آینده این مشکل برطرف خواهد شد

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سوال دیگم اینکه من میخوام دو تا ادکلن مثلا سفارش بدم از سایتتون باید واسه هر کدوم پول پست جداگونه پرداخت کنم!
سلام خیر با خرید چند یا چندین کالا به صورت همزمان هزینه پست کمتری پرداخت میکنید یهنی به جای این که 10 هزار تومان پرداخت کنید 5300 الی 5800 پرداخت میکنید

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
سلام ما بیشتر ادکلن ها را داریم و این ادکلن را هم موجود داریم فقط چون بیرون عمده عینک و ادکلن فروش داریم به همین دلیل یه خورده فعلا تو گذاشتن ادکلن ها تو سایت مشکل داریم که در آینده این مشکل برطرف خواهد شد
قیمتش همین 19 تومنه ؟ واسه سفارشش باید چیکار کنم ؟ امکان ارسال عکسش واسم هست ؟

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام خیر با خرید چند یا چندین کالا به صورت همزمان هزینه پست کمتری پرداخت میکنید یعنی به جای این که 10 هزار تومان پرداخت کنید 5300 الی 5800 پرداخت میکنید

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
قیمتش همین 19 تومنه ؟ واسه سفارشش باید چیکار کنم ؟ امکان ارسال عکسش واسم هست ؟
چی کار کنیم همه جا دارن 40 تومن میفروشن اما باشه به خاطر این که مشتری بشید به قیمت واردات و پخش همان 19 این ادکلن را هم میزنیم که خرید کنید اگر پنج دقیق صبر بفرمایید تو سایت ثبت میکنم که بتوانید خرید کنید

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
چی کار کنیم همه جا دارن 40 تومن میفروشن اما باشه به خاطر این که مشتری بشید به قیمت واردات و پخش همان 19 این ادکلن را هم میزنیم که خرید کنید اگر پنج دقیق صبر بفرمایید تو سایت ثبت میکنم که بتوانید خرید کنید
من سه تا ادکلن میخوام بردارم
لاگوست ال 12
هوگو بوس
و همین برون
بیزحمت شماره کارت و مبلغشونو پخ کنین الان براتون بزنم نیازی به سایت نیست اعتماد دارم بتون ..

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
من سه تا ادکلن میخوام بردارم
لاگوست ال 12
هوگو بوس
و همین برون
بیزحمت شماره کارت و مبلغشونو پخ کنین الان براتون بزنم نیازی به سایت نیست اعتماد دارم بتون ..

اوکی دوست عزیز اینم شماره کارت ما برای بانک تجارت اگر بانک دیگه هم خواستید بفرمایید که براتون ارسال کنم با تشکر

محمد رضا شریفی حسینی - بانک تجارت
  • شماره کارت :6273531050316838
  • شماره حساب: 3758526509

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
اوکی دوست عزیز اینم شماره کارت ما برای بانک تجارت اگر بانک دیگه هم خواستید بفرمایید که براتون ارسال کنم با تشکر

• شماره کارت: 6273-5310-5031-6838
ممنون فقط مرحمت کنین مبلغ پست رو هم بفرمایید

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
لاگوست سفید و ابی و سبز رو میخام ،اگه ممکنه در مورد بوی ابی و سبزش هم یه توضیحی بدید چطوریه اگه نزدیک به همه یکیشو انتخاب کنم و دو تا ادکلن خنک و تند و خنک و تلخ هم بهم پیشنهاد بدید جوری که از خریدش پشیمون نشم،کلا فقط به بوی خنک علاقه دارم و از عطرهای گرم سر گیجه میگیرم
ممنون
عزیز جواب میدید لطفا؟

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
ممنون فقط مرحمت کنین مبلغ پست رو هم بفرمایید

شماره حساب و کارت این درست هست کپی و پیست شد که جا به جا شد این درست هست :
  • شماره کارت :6273531050316838

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام
ممنون
لاگوست آبی رایحه آن ملایم و تلخ هست و سبز آن خنک و شیرین
در مورد خنک و تند و خنک و تلخ هم چند تا ادکلن یه چند دقیقه دیگه به شما پیشنهاد میدم با تشکر

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
عزیز جواب میدید لطفا؟
ادکلن لاگوست قرمز خنک و تلخ هست و لاگوست لایو هم خنک و تند اگر باز ادکلن هایی دیگه هم میخواهید معرفی کنم همه این ادکلن های را هم که معرفی کردم داریم

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
ادکلن لاگوست قرمز خنک و تلخ هست و لاگوست لایو هم خنک و تند اگر باز ادکلن هایی دیگه هم میخواهید معرفی کنم همه این ادکلن های را هم که معرفی کردم داریم
لاگوست اون سفید و سبزشو میخام و لایو به پیشنهاد شما برمیدارم ،برا یه دونه اخری یه مارک دیگه به جز لاگوست پیشنهاد بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا