• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞۞ فروش ویژه عطر و ادکلن با تخفیف فوق العاده تا 84 % به مدت محدود ۞ این فرصت ویژه را از دست ندهید ۞۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
لاگوست اون سفید و سبزشو میخام و لایو به پیشنهاد شما برمیدارم ،برا یه دونه اخری یه مارک دیگه به جز لاگوست پیشنهاد بدید
آزارو کروم رایحه خنک و پر فروش هست + ادکلن مردانه رالف لورن پولو رد Ralph Lauren Polo Red هم خوب و پر فروش هست

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
پس لاگوست سفید و سبز ، لاگوست لایو و رالف لورن پولو رد هم پیشنهاد شما،حساب کنید چقد میشه بریزم به حسابتون،
ادکلن یک محصول کاملا سلیقه ای هست ولی این ها هم جزو پر فروش ترین ها هست لاگوست سفید و سبز و رالف لورن 19 هست و لایو هم میخواهیم بزاریم 30 برای فروش ولی برای شما 25 میزنیم هزینه پست هم برای شما به جای 10 تومن 7 تومن میزنیم که مشتری بشید شماره حساب هم
محمد رضا شریفی حسینی - بانک تجارت
  • شماره کارت :6273531050316838
  • شماره حساب: 3758526509

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
یه سوال چرا قسمت ادکلن هایه اصلی سایت که میزنم هیچی نمیاد !

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
ادکلن یک محصول کاملا سلیقه ای هست ولی این ها هم جزو پر فروش ترین ها هست لاگوست سفید و سبز و رالف لورن 19 هست و لایو هم میخواهیم بزاریم 30 برای فروش ولی برای شما 25 میزنیم هزینه پست هم برای شما به جای 10 تومن 7 تومن میزنیم که مشتری بشید شماره حساب هم
محمد رضا شریفی حسینی - بانک تجارت
  • شماره کارت :6273531050316838
  • شماره حساب: 3758526509
بله،فردا ۸۹ واریز میکنم به حسابتون،شماره تماستون رو هم بفرمایید تا واریز کردم اس بدم با ادرس

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سه عدد ادکلن به دوست عزیز با نام کاربری فروخته شد
یه سوال چرا قسمت ادکلن هایه اصلی سایت که میزنم هیچی نمیاد !
سرمون شلوغ بوده به همین دلیل اضافه نشده در آینده اضافه خواهد شد ادکل های اصل سعی میکنیم زیره قیمت همه سایت های مشهور و همه جا بزاریم که خرید کنند محصولات زیاد هست فقط بیش از هزار مدل عینک هست و ادکلن و ... که در آینده سعی داریم همه را داخله سایت اضافه کنیم فعلا نیرو پنج نفر هستند که با این تعداد نیرو کم میارم ولی در آینده تیمی قوی تشکیل خواهیم داد با تشکر

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
بله،فردا ۸۹ واریز میکنم به حسابتون،شماره تماستون رو هم بفرمایید تا واریز کردم اس بدم با ادرس
شماره تلفن داخله سایت هست اگر شماره خودم را میخواهید که براتون پ.خ میکنم

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
سه عدد ادکلن به دوست عزیز با نام کاربری فروخته شد

سرمون شلوغ بوده به همین دلیل اضافه نشده در آینده اضافه خواهد شد ادکل های اصل سعی میکنیم زیره قیمت همه سایت های مشهور و همه جا بزاریم که خرید کنند محصولات زیاد هست فقط بیش از هزار مدل عینک هست و ادکلن و ... که در آینده سعی داریم همه را داخله سایت اضافه کنیم فعلا نیرو پنج نفر هستند که با این تعداد نیرو کم میارم ولی در آینده تیمی قوی تشکیل خواهیم داد با تشکر
ان شا الله موفق باشین ادکلن ها که بدستم رسید حتما امتیازتونو مد نظر میکنم و اینکه میام و نظرمو راجبشون اعلام میکنم . بازم تشکر :)

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
ان شا الله موفق باشین ادکلن ها که بدستم رسید حتما امتیازتونو مد نظر میکنم و اینکه میام و نظرمو راجبشون اعلام میکنم . بازم تشکر :)
خواهش میکنم همه ادکلن ها یا تمام اجناس که ما داریم کار میکنیم یا میخواهیم کار کنیم همان هایی هست که همه جا هست ما فقط میخواهیم با یک نگرش جدید تمام این کالا ها را از گوشی موبایل گرفته تا لوازم آرایشی و کیف و ادکلن و ... به قیمت واردات و پخش مستقیم به خوده مصرف کننده برسانیم با سوده جزئی در صورتی همین محصولات با چندین برابر قیمت ما در کل کشور به فروش میرسد و فرقی هم نمیکنه که شما از ما خرید کنید یا از مغازه ها یا مراکز فروش و ... تنها فرق تو قیمت هست که ما ارزان تر از همه جا به مصرف کننده نهایی کالا را میدهیم و از نظر کیفیت هم همان هایی هست که به چند برابر قیمت فروخته میشود با تشکر شب خوش

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
ادکلن نمیخوام
ادوپرفیوم میخوام
داداشه گلم ادکلن ها به چهار دسته تقسیم میشوند پرفیوم Perfume و ادوپرفیوم Eau de Perfume و ادوتوالت Eau de Toilette و ادوکلن Eau de Cologne حالا نمیدونم منظوره شما دقیقا چی هست هر برندی و هر مدلی غلظت عطرش فرق میکنه شما باید به بینید که چه ادکلنی مد نظرتون هست ادوپرفیوم چند صد تا مدل از برند های مختلف داره توضیحات ادکلن ها را براتون ارسال کردیم که مشاهده بفرمایید :
تفاوت بین پرفیوم، ادو پرفیوم، ادو تویلت و ادوکلن در چیست؟
تفاوت بین این عطرها فقط در میزان غلظت اسانس های روغنی آنها است. در واقع هر چه غلظت ترکیبات عصاره محصولی پایینتر باشد، ماندگاری رایحهی آن نیز کمتر خواهد بود.
غلیظ ترین عصاره، پرفیوم (Perfume) است که با غلظتی بین 15 تا 40 درصد، خالصترین و ماندگارترین بوهاست و البته گرانترین نوع عطر نیز میباشد.
در مرحله ی بعد، ادوپرفیوم (Eau de Perfume) قرار دارد که غلظت آن در حدود 7 تا 15 درصد است. این نوع عطر به علت ماندگاری نسبتاً بالا و قیمت مناسب، رایج ترین نوع در بین مصرف کنندگان است.
ادوتوالت (Eau de Toilette) با غلظتی در حدود 1 تا 6 درصد، از بوی ملایمی برخوردار است که مانگاری آن چندان بالا نیست و شاید مجبور شوید در طول روز چندین مرتبه از آن استفاده نمائید.
ادوکلن (Eau de Cologne) نیز همچون ادوتوالت بویی ملایم دارد و تقریباً به همان اندازه هم ماندگاری دارد.
افترشیو (Aftershave) های مورد استفاده آقایان به علت اسانس روغنی کمتر، مانگاری کمتری به نسبت به ادوتوالت و ادوکلن دارند.
چرا عطرها در برخی از افراد ماندگاری بیشتری نسبت به بقیه دارند؟
به طور کلی افرادی که پوست چربی دارند بوی عطر آنها نسبت به اشخاصی با پوست خشک ماندگاری بیشتری دارد چرا که پوست چرب به طور طبیعی مرطوب است و رطوبت موجب نگهداری و ماندگاری بیشتر رایحه عطر میشود.
برای ماندگاری بیشتر بوی عطر چه باید کرد؟
ماندگاری عطر با توجه به خشک یا چرب بودن پوست، در افراد مختلف متفاوت است. سعی کنید استفاده از عطر را در طول روز تجدید کنید. کارشناسان توصیه میکنند عطر را به پشت گوشها و گردن خود بزنید و مقدار کمی نیز بر روی پوست بدنتان استفاده کنید. این کار باعث میشود بوی عطر شما پخش شده و دیرتر از بین رود. یک اسپری کوچک بر روی موها میتواند کمک کند بوی عطرتان برای تمام طول مدت روز باقی بماند.
چگونه از فاسد شدن سریع عطر جلوگیری کنیم؟
شیشه عطر را در محلی خشک و خنک و دور از پنجره و نور خورشید نگه دارید چون که نور خورشید میتواند ترکیبات عطر را از بین ببرد. به طور کلی برای اینکه بطری عطر عمر بیشتری داشته باشد، پیشنهاد می شود آن را همیشه درون جعبهاش نگه داری کنید.

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
ادکلن تو مایه های بوی چوب چی دارید؟ ترجیحا با ماندگاری بالا حالا پرفیوم یا ادو پرفیوم.

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دانهیل قهوه ای تو لیستتون ندیدم موجوده؟

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام
ادکلن تو مایه های بوی چوب چی دارید؟ ترجیحا با ماندگاری بالا حالا پرفیوم یا ادو پرفیوم.
ادکلن دوست عزیز راستیتش خودم این برند را استفاده نکردم و نمیدونم بوی آن چه جوری هست فقط در جریان هستیم که رایحه آن گرم و تند هست و این ها خوب و پر فروش هستند و رایحه گرم و تندی دارند :
ادکلن مردانه کلوین کلین ایفوریا لیکویید گلد Eau De Parfum
ماندگاریشون هم خوب هست
ادکلن مردانه ورساچه پورهوم عود نویر Eau De Parfum

ادکلن مردانه جکس بوگارت سیلور سنت اینتنس Eau De Toilette

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
بارش دارم برام عمده میاد اگه عجله ندارید صبر کنید تا بیاد .اصل میخواهید یا طرح اصل؟
هر دو رو با توجه به پیشنهاد ویژه تاپیکتون قیمت بدین ، عجله ای ندارم

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا