• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AGENT73

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان من تقریبا همیشه خریدارم گیفت آمازون هاتون رو فعلا و قیمت خریدم هم حدودا 200 تومان زیر قیمت فروش دلار هست یعنی الان دلار 2940 هست 2750 خریدارم و دلار بشه نزدیک 3 تومن 2800 خریدارم . برای فروش آی دی یاهو م اد کنید و پس از توافق و ارسال کد پول سریع به کارت بانکیتون واریز میشه . کارت بانکی هم ملی باشه وگرنه 500 تومن کارمزد میخوره. از نظر اطمینان هم میتونید از بچه ها که توی این کار هستند بپرسید ازشون میخرم. ممنون . ای دی یاهو sepehrspn

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان سیستم سرچ سایت برای دریافت امتیاز به این صورت هست
حداکثر 4 بار در 24 ساعت میتونید امتیاز بگیرید
شما کلمات مهم را مثل نام بازیگرهای فیلم های هالیوود ، برندهای معروف ، بیمه ، وام ، تجارت آنلاین ، نام تیم های ورزشی بیسبال ، بسکتبال ، فوتبال آمریکایی و .. را سرچ می کنید
اگر تا حدود 15 تا سرچ بهتون امتیاز داد که هیچی اگر نداد حدود 10 دقیقه بعد دوباره وارد اکانتتون بشید با 2 یا 3 سرچ کلمات مهم 90 درصد موارد امتیاز می ده
به تجربه ثابت شده حدود 30 سنت در روز می تونید از سرچ در بیارید یعنی ماهی 9 دلار که وقتی هم که می گیره خیلی اندک هست
بهتره سرچ هاتون هر 5 ساعت یکبار باشه

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دوستان من تقریبا همیشه خریدارم گیفت آمازون هاتون رو فعلا و قیمت خریدم هم حدودا 200 تومان زیر قیمت فروش دلار هست یعنی الان دلار 2940 هست 2750 خریدارم و دلار بشه نزدیک 3 تومن 2800 خریدارم . برای فروش آی دی یاهو م اد کنید و پس از توافق و ارسال کد پول سریع به کارت بانکیتون واریز میشه . کارت بانکی هم ملی باشه وگرنه 500 تومن کارمزد میخوره. از نظر اطمینان هم میتونید از بچه ها که توی این کار هستند بپرسید ازشون میخرم. ممنون . ای دی یاهو sepehrspn

کاربر agent73 نیاز به تایید نداره و من به ایشون گیف کارت فروختم ! بسیار سریع در پرداخت هستن و از همکاری با ایشون راضی هستم !

یه سوال دوستان برای من swag bucks دو سه روزه باز نمیشه ؟ ممکنه آپی بن شده باشم ؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
دوستان سیستم سرچ سایت برای دریافت امتیاز به این صورت هست
حداکثر 4 بار در 24 ساعت میتونید امتیاز بگیرید
شما کلمات مهم را مثل نام بازیگرهای فیلم های هالیوود ، برندهای معروف ، بیمه ، وام ، تجارت آنلاین ، نام تیم های ورزشی بیسبال ، بسکتبال ، فوتبال آمریکایی و .. را سرچ می کنید
اگر تا حدود 15 تا سرچ بهتون امتیاز داد که هیچی اگر نداد حدود 10 دقیقه بعد دوباره وارد اکانتتون بشید با 2 یا 3 سرچ کلمات مهم 90 درصد موارد امتیاز می ده
به تجربه ثابت شده حدود 30 سنت در روز می تونید از سرچ در بیارید یعنی ماهی 9 دلار که وقتی هم که می گیره خیلی اندک هست
بهتره سرچ هاتون هر 5 ساعت یکبار باشه

نظر ایشون 100٪ تایید میشه در سرچ و سروی ایشون استاد بنده هستند

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
کاربر agent73 نیاز به تایید نداره و من به ایشون گیف کارت فروختم ! بسیار سریع در پرداخت هستن و از همکاری با ایشون راضی هستم !

یه سوال دوستان برای من swag bucks دو سه روزه باز نمیشه ؟ ممکنه آپی بن شده باشم ؟

بن شده باشه بالاش مینویسه DeActive

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
برای دوستانی که منبع سرچ ندارن چند تا کلمه میزارم اینجا تست کنند

تذکر: 1- باید حداقل یک ساعت از سرچی که قبلا زدید و امتیاز گرفتید فاصله داشته باشه
2- قبل از اینکه کلا سرچ رو شروع کنید دو سه کلمه مثل NBA - facebook - google بزنید.

لیست سرچ 1

Tom Daley
Seahawks
Amazon Prime Air
Hollister
Dicks Sporting Good
Newegg
Express
Victoria's Secret
Good Morning America
Steve Sarkisian
Joe Jonas
Vans
Levis
Josh Gordon
Best Buy Cyber Monday
Moto X
Britney Spears
Nexus 7

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
برای دوستانی که منبع سرچ ندارن چند تا کلمه میزارم اینجا تست کنند

تذکر: 1- باید حداقل یک ساعت از سرچی که قبلا زدید و امتیاز گرفتید فاصله داشته باشه
2- قبل از اینکه کلا سرچ رو شروع کنید دو سه کلمه مثل NBA - facebook - google بزنید.

لیست سرچ 2

David O. Russell
American Hustle
Jennifer Lawrence
Inside Llewyn Davis
Cate Blanchett
Blue Jasmine
All Is Lost
Jared Leto
Dallas Buyers Club
Steve McQueen
Inside Llewyn Davis
Stories We Tell
Blue Is The Warmest Color
Fruitvale Station
20 Feet From Stardom
The Act of Killing
Stories We Tell
Sarah Polley
John Ridley

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
نکته مهم :

عزیزانی که میخوان تازه ثبت نام کنند اگه روز و ماه تاریخ تولد رو تو سوالاتی که ابتدای عضویت از شما میپرسه زود تر وارد کنند ( مثلا دو هفته بعد از تاریخ ثبت نام بشه سالروز تولدشون)
50 امتیاز اسواگ باکس هدیه میده تو روز تولد بهشون
.

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
نکته مهم :

عزیزانی که میخوان تازه ثبت نام کنند اگه روز و ماه تاریخ تولد رو تو سوالاتی که ابتدای عضویت از شما میپرسه زود تر وارد کنند ( مثلا دو هفته بعد از تاریخ ثبت نام بشه سالروز تولدشون)
50 امتیاز اسواگ باکس هدیه میده تو روز تولد بهشون
.
ممنون. خیلی بهتر میشه اگر اینجور مطالب رو تو پست اول هم قرار بدی. چون برای افراد جدید سخته بشینن 15 صفحه (که روز به روز بیشتر هم میشه) رو بخونن تا مطالب مفید رو پیدا کنن

mehi64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به مشکلاتی که ظاهرا به گفته استارتر برای وریفای بوجود اومده اگه من زیر مجموعه آقای استارتر بشم ایشون منو میتونن وریفای کنن ؟
میترسم عضو بشم و بعد از اینکه با کلی زحمت به پرداخت رسیدم سایت اجازه برداشتم رو نده

لطفا منو راهنمایی کنید

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
اول از همه از استارتر محترم تشکر می کنم که اکانت بنده رو وریفای کردن و تو این مدت خیلی زحمت کشیدن .
سوال اینکه :
کسی در مورد این بسته های ارتقا عضویت که جدیدا اضافه شده چیزی میدونه ؟
خوبه یا بده ؟ سود داره یا ضرر ؟
هر کی هر چی میدونه لطفا در اختیار دوستان قرار بده

18970668317085487327.jpg

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7
كدوم سايت آ ي پ ي امريكا ميفروشه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا