todaybazar
Registered User
- نوشتهها
- 316
- لایکها
- 345
کد 6 امتیازی
Buy
Buy
دوستان من تقریبا همیشه خریدارم گیفت آمازون هاتون رو فعلا و قیمت خریدم هم حدودا 200 تومان زیر قیمت فروش دلار هست یعنی الان دلار 2940 هست 2750 خریدارم و دلار بشه نزدیک 3 تومن 2800 خریدارم . برای فروش آی دی یاهو م اد کنید و پس از توافق و ارسال کد پول سریع به کارت بانکیتون واریز میشه . کارت بانکی هم ملی باشه وگرنه 500 تومن کارمزد میخوره. از نظر اطمینان هم میتونید از بچه ها که توی این کار هستند بپرسید ازشون میخرم. ممنون . ای دی یاهو sepehrspn
دوستان سیستم سرچ سایت برای دریافت امتیاز به این صورت هست
حداکثر 4 بار در 24 ساعت میتونید امتیاز بگیرید
شما کلمات مهم را مثل نام بازیگرهای فیلم های هالیوود ، برندهای معروف ، بیمه ، وام ، تجارت آنلاین ، نام تیم های ورزشی بیسبال ، بسکتبال ، فوتبال آمریکایی و .. را سرچ می کنید
اگر تا حدود 15 تا سرچ بهتون امتیاز داد که هیچی اگر نداد حدود 10 دقیقه بعد دوباره وارد اکانتتون بشید با 2 یا 3 سرچ کلمات مهم 90 درصد موارد امتیاز می ده
به تجربه ثابت شده حدود 30 سنت در روز می تونید از سرچ در بیارید یعنی ماهی 9 دلار که وقتی هم که می گیره خیلی اندک هست
بهتره سرچ هاتون هر 5 ساعت یکبار باشه
کاربر agent73 نیاز به تایید نداره و من به ایشون گیف کارت فروختم ! بسیار سریع در پرداخت هستن و از همکاری با ایشون راضی هستم !
یه سوال دوستان برای من swag bucks دو سه روزه باز نمیشه ؟ ممکنه آپی بن شده باشم ؟
ممنون. خیلی بهتر میشه اگر اینجور مطالب رو تو پست اول هم قرار بدی. چون برای افراد جدید سخته بشینن 15 صفحه (که روز به روز بیشتر هم میشه) رو بخونن تا مطالب مفید رو پیدا کنننکته مهم :
عزیزانی که میخوان تازه ثبت نام کنند اگه روز و ماه تاریخ تولد رو تو سوالاتی که ابتدای عضویت از شما میپرسه زود تر وارد کنند ( مثلا دو هفته بعد از تاریخ ثبت نام بشه سالروز تولدشون)
50 امتیاز اسواگ باکس هدیه میده تو روز تولد بهشون.