• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان یک سوال در مورد درامد های این سایت دارم
مثلا هر sb چه قدر پول هست .
هر امتیاز چه قدر پول هست
بعدم به غیر از اینکه می توان این گیفت کارد ها را فروخت .
ایا می توان خودمان مثلا بگذاریم به 200 دلار رسید یک چیز بخریم . و بعد بدهیم به یکی از کسانی که جنس وارد می کند
فقط پول پست جنس را بدهیم و اون برایمان بیاورد ایا می شود

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
هر sb برابر با 1 سنت است (اگر بخوای کارت هدیه 5 دلاری امازون بگیری, میشه 1.1 سنت (با 450 sb بهت 5 دلاری میده))
ایا می توان خودمان مثلا بگذاریم به 200 دلار رسید یک چیز بخریم . و بعد بدهیم به یکی از کسانی که جنس وارد می کند
فکر کنم تاپیک های قسمت "خرید و فروش نرم افزار ، سرویس و محصولات اینترنتی" کارت رو راه بندازه

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوست عزیز فعالیت ایرانی های داخل ایران توی این سایت مجاز نیست شما می خواهی 200 دلار شد یک کالایی هم بخری !
شما میری با آِیپی آمریکا یک حساب باز میکنی اگر به 450 sb رسید می تونی برداشت بزنی و یک گیفت 5 دلاری آمازون بگیری بعد اگر وریفای بهت خورد بدی کسی برات با شماره تلفن آمریکا برات وریفای کنه اگر هم وریفای نخواست که بعد از 5 تا 10 روز دیگه شماره سریال آمازون را تو همون سایت میبینی
در ماه هم 5 تا کد مجازی آمازون 5 دلاری میتونی سفارش بدی و نامحدود هم کد های 15 و ... دلاری
کد آمازون هم بستگی با انصاف خریدار داره شاید به قیمت دلار خریدند شاید هم 200 تومن ارزونتر
توی این سایت از فکر کالا و پی پال و ... بیا بیرون کدهای آمازون را بگیر به ریال تبدیل کن بعد تشریف ببر مغازه هر چی خواستی بخر .

دوستان یک سوال در مورد درامد های این سایت دارم
هر امتیاز چه قدر پول هست
بعدم به غیر از اینکه می توان این گیفت کارد ها را فروخت .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز بسیار تشکر می کنم .
که جواب هایم را دادید . بنده فعلا متاسفانه وقت فعالیت در این سایت را ندارم .
همین طوری خواستم کمی ازش اطلاعات در بیارم
یک سوال دیگر
این 450 sb را می شود حداکثر چند روزه و با روزی چند ساعت در اورد .
بعد حداکثر مبلغی که می شود در ماه ازش گیفت کارد گرفت چه قدره

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
اين جريان وريفاي از طريق تلفن هنوز متوجه نشدم

من بار اول يه گيفت كارت 5 دلاري گرفتم وريفاي از طريق سوال امنيتي اومد
شماره تلفن نخواست يعني ديگه اصلا شماره تلفن ازم نميخواهد براي دفعات بعدي كه گيفت كارت ميگيرم ؟

-----------
يا اينكه چند بار درخواست گيفت كارت دادي ممكنه يه موقع هم وريفاي تلفني بخواهد؟

وريفاي تلفني به بار كه زدي ديگه دفعات بعدي نياز نيست؟
همون يه باره؟

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
اينها چطوري هست واسه ما كار نمي كنه؟

فک کنم هر کلمه رو وقتی یکی بزنه بعدش از لیست امتیاز دهنده ها حذف میشه
هر کدوم از کلمه ها فک کنم یه بار میشه زد
البته از دوستان هم بپرسید

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
ممنون
اين كلمه ها رو از كجا شما مياريد

فک کنم هر کلمه رو وقتی یکی بزنه بعدش از لیست امتیاز دهنده ها حذف میشه
هر کدوم از کلمه ها فک کنم یه بار میشه زد
البته از دوستان هم بپرسید

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
اين جريان وريفاي از طريق تلفن هنوز متوجه نشدم
من بار اول يه گيفت كارت 5 دلاري گرفتم وريفاي از طريق سوال امنيتي اومد
شماره تلفن نخواست يعني ديگه اصلا شماره تلفن ازم نميخواهد براي دفعات بعدي كه گيفت كارت ميگيرم ؟
-----------
يا اينكه چند بار درخواست گيفت كارت دادي ممكنه يه موقع هم وريفاي تلفني بخواهد؟
بیشتر شانسی هست. ممکنه دفعه دوم بخواد. کاری هست که خلاصه باید انجام بشه
وريفاي تلفني به بار كه زدي ديگه دفعات بعدي نياز نيست؟
همون يه باره؟
ظاهرآ همون یکبار کافی هست

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
کسی که بتونه وریفای کنه اکانت رو در این تایپیک پیدا میشه البته به جز آقای استارتر که نتونستن اکانت بنده رو وریفای کنن ؟

1-دوستانی که دیشب وریفایشون انجام نشد امشب انجام میشه
2- از این به بعد فقط و فقط برای کسانی که زیر مجموعه بنده باشند وریفای انجام خواهد شد.
3- با تغییراتی که در سیستم وریفای در اسواگ باکس انجام شده دیگه عمرا یک در میلیون کسی بتونه خودش شماره پیدا کنه.

دیشب به علت تغییرات شدید در سیستم وریفای در اسواگ باکس وریفای دوستان انجام نشد که ما برای حل مشکل یک اکانت از جناب sasannnnn برای وریفای گرفتیم و پس از تست ایشون وریفای شدند همون دیشب
.

از این به بعد هرکسی وریفای خواست و زیر مجموعه بنده بود شمارشو برام پیام خصوصی میکنه من خودم بهش اس میفرستم بیاد برای وریفای

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
از این پس دیگر به هیچ وجه آموزش نه در پیام خصوصی و نه در یاهو نخواهم داشت فقط در همین تایپیک

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
ممنون
اين كلمه ها رو از كجا شما مياريد

کلمات سرچ کلمات خاصی هستند که با رعایت چند نکته میتونید امتیاز بگیرید.

دوستانی که زیر مجموعه بنده هستند تصمیم دارم بصورت روزانه لیست و منبع سرچ و کد ها رو براشون از طریق یاهو مسنجر ارسال کنم که دیگه حداقل 2 بار در روز از سرچ و همچنین از کد امتیاز بگیرن.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
بیشتر شانسی هست. ممکنه دفعه دوم بخواد. کاری هست که خلاصه باید انجام بشه

ظاهرآ همون یکبار کافی هست

بله دفعه چندمش شانسی هست ولی همون قضیه آش کشک خاله هست!!!

بله در کل تاریخ اکانتتون فقط یکدفعه از شما وریفای تلفنی میخواد.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
کسی جواب مارو نمیده؟

مهندس این سوالو چندین بار پرسیدن سروی چیزی نیست که من اینجا جواباشو برای شما بزارم. باید نکته ها رو رعایت کنی
اول برو یه نرم افزار مترجم متن پیدا کن.

lچند تا نکته در مورد سروي
اطلاعتي که اول ازت میپرسه مثل زیپ کد و وارد ميکنی اگر وسط سروي همون سوالو ازت کرد بايد همون جوابو بدي .
اطلاعاتی مانند سن. نژاد. زیپ کد و ... بايد تو يه نوت پد يکبار براي هميشه بنويسي اين چنتا سوالا بعدش ديگه از اين کپي کني

دومین نکته ای که هست ولی نميخواستم بگم اينه که بايد دروغگوي قهاري باشي یعنی وقتی ازت پرسيد آیا شما یا یکی از دوستان تان در کدام یک از مشاغل زیر کار میکنید باید بگی هیچکدام .متاهلي بايد بگي اره . ازت پرسيد بچه داري بايد بگي اره . تاتر ميري اره .و...
يه مترجم هم لازمه
اينا باشه بعد باز ميگم

در مورد سوروي ها ببينيد دوستان:
هدف از ارائه سوروي به شما اينه که ارائه دهنده از تمام پيشنهاداتي که به شما ميده بهره برداري کنه، مثل پيشنهاد نمونه محصولات، پيشنهاد خريد کپن، پيشنهاد ثبت حساب هاو همه چيزاي ديگه....
بنابراين در ابتدا چند سوال از شما ميپرسه که بررسي کنه آيا شما اون کسي هستي که بتونه بيش از 70 درصد سوروي رو پاسخ بده يا نه؟

واسه همين اگر زياد صادق باشيد هيچ سورويي به شما پيشنهاد نميشه و ردتون ميکنه
هر جا هم که انتهاي سوال در سوروي ها ميگه Please Select All Item يا مشابه اين جمله.. سعي کنيد بغير از گزينه None و Not Prefer to answer.... همه رو تيک بزنيد.

هر جا هم اگر تعداد چک باکسها زياد بود و از کليک کردن خسته شدين راه آسون تيک زدنشون اينه که روي چک باکسي که هستيد يه کليد Space بزنيد بعدش با Tab بريد بعدي... اينکارو شمرده شمرده و سريع انجام بديد از کليک کردن بهتره
راه ديگه اش هم قبلا در تاپيک ديگه اي توضيح دادم اين بود که افزونه Web Devloper رو در فايرفاکس يا کروم نصب کنيد...
اين افزونه قسمتي رو داره براي Select All کردن همه چک باکسها که کار رو راحت ميکنه.

neobux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

مهندس این سوالو چندین بار پرسیدن سروی چیزی نیست که من اینجا جواباشو برای شما بزارم. باید نکته ها رو رعایت کنی
اول برو یه نرم افزار مترجم متن پیدا کن.

ممنون استاد بابت توضیحاتت ولی من تمام این کارهایی رو که می گید کردم. خودم استاد زبان هستم نیازی به مترجم هم ندارم :Dقبلاً هم این توضیحات رو خوندم اما هیچ وقت موفقیت حاصل نشده
شاید ایراد تو یه آدرس واقعی بوده
اگر یه جایی معرفی کنید که بتونیم یه آدرس واقعی و زیپ کد و چیزای دیگه که مورد نیاز هست رو پیدا کنیم کمک بزرگی کردید
خیلی وقتا آدرس رو که وارد می کنم میزنه invalid address
100 تا آدرس وارد کردم ولی بازم همین ارور رو میده
اگر بهصورت تصویری بتونید توضیح بدید فکر کنم آمار لایکهاتون میره روی 1000000 تا
فکر کنم سروی ها تعدادشون محدود باشه
اگر این کار رو بکنید به همه کمک شده
بیایید share کنیم و از تک خوری بپرهیزیم. ;)

bene

Registered User
لایک‌ها
481
برای survey باید از روی آیپیت آدرس پیدا کنی مثلا اگر آیپیت از شیکاگو هست آدرس یک ایالت دیگه را بدی معلومه که قبول نمی کنه
زیاد هم در پر کردن survey ها حساس نباش چون اگر زیاد اطلاعات اشتباه بزنی می فهمند ازت وریفای پستی هم می خواند
فقط هم daily survey را استفاده کن بقیش ارور میده
بخش آموزش دادنی نیست و بعد از یک مدت که کار کردی تجربه بدست میاری و همه چیز دستت میاد
ولی اگر می خواهی اغلب سروی ها برات بیاد باید بزنی متاهلی یکی دو بچه داری شغل داری سفید پوستی 35 سال تا 45 سال هستی 40 یا 50 هزار درامد سالانه داری و ....
مثلا اگر سروی سینما آمد ازت پرسید چند تا فیلم در سه ماهه گذشته دیدی بزنی 2 تا خوب میفهمه خوره سینما نیستی و بهت تعلق نمی گیره مثلا میگه 9 تا فیلم
یا اسم فیلم ها را که دیدی در سه ماهه گذشته حداقل 4 یا پنج تا فیلم بنویس و ...

ممنون استاد بابت توضیحاتت ولی من تمام این کارهایی رو که می گید کردم. خودم استاد زبان هستم نیازی به مترجم هم ندارم :Dقبلاً هم این توضیحات رو خوندم اما هیچ وقت موفقیت حاصل نشده
اگر یه جایی معرفی کنید که بتونیم یه آدرس واقعی و زیپ کد و چیزای دیگه که مورد نیاز هست رو پیدا کنیم کمک بزرگی کردید
فکر کنم سروی ها تعدادشون محدود باشه

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
فکر کنم سروی ها تعئائشون محدود باشه

استاد محترم زبان شیرینی!!! انگلیسی
(خداییش همشو انجام دادی!!!!!!!!)

اگه مشکل از ادرس هست یک بار برای همیشه اینجا یک لینک میدم با توضیحات برای ادرس مخصوصا کسانی که برای وریفای به آدرس نیاز دارن.

این لینک ادرس ( عزیزان خوهشا این دکمه قرمز Generate را چندین بار بفشارید. )

لینک آدرس های واقعی برای وریفای و در کل ثبت نام

تصویری از توضیح لینک بالا

توضیح مشخصات

این هم توضیح مشخصات در سایت من

مشخصات من در اسواگ باکس

neobux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
استاد محترم زبان شیرینی!!! انگلیسی
(خداییش همشو انجام دادی!!!!!!!!)

اگه مشکل از ادرس هست یک بار برای همیشه اینجا یک لینک میدم با توضیحات برای ادرس مخصوصا کسانی که برای وریفای به آدرس نیاز دارن.

این لینک ادرس ( عزیزان خوهشا این دکمه قرمز Generate را چندین بار بفشارید. )

لینک آدرس های واقعی برای وریفای و در کل ثبت نام

تصویری از توضیح لینک بالا

توضیح مشخصات

این هم توضیح مشخصات در سایت من

مشخصات من در اسواگ باکس

شما اگر سعی کنید ادب و احترام کاربران محترم رو توی کلامتون حفظ کنید کسی نیاز به کمک شما نداره. نه کمکتون رو میخواهیم نه بی احترامیتون رو
هر کس واسه خودش شخصیتی داره
من نمیدونم شما فکر کردید کی هستید که با هر پسوند و پیشوندی که دلتون می خواد دیگران رو خطاب قرار میدید
هرکسی هم هستید واسه خودتون هستید پس حق ندارید به کسی توهین کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا