• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
سلام__
من ی اکتویتی 10 امتیازی کلیکی رو همه لینکاش رو زدم ولی 10 امتیاز به حساب من وارد نشد
و 3بار هم هم همین اکتویتی رو لینکهاشو کامل زدم ولی باز هم امتیاز نداد
مشکل چیه چی میتونه باشه؟

پخ دادم بهت

neobux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
دوستان اگر امکان داره یه توضیح کاملی در مورد سروی ها بدید چون من تا حالا بالای 100 بارامتحانش کردم دریغ از یکبار موفقیت
مرسی

Pouya United

Registered User
لایک‌ها
9
طریقه کار adblock plus رو توضیح میدید تو فایرفاکس ؟ من نصب کردم باز ویدیوها میاد

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
امتيازم به 450 كه رسيد
گيفت كارد 5 دلاري كه انتخاب كردم ويرفاي از طريق سوال امنيتي اومد كه زدم نوشت Verfiyed
الان از كجا بدونم وريفاي شده ؟
بعد الان اون 5 دلار گيفت كارد چطور ميتونم ازش استفاده كنم؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
امتيازم به 450 كه رسيد
گيفت كارد 5 دلاري كه انتخاب كردم ويرفاي از طريق سوال امنيتي اومد كه زدم نوشت Verfiyed
الان از كجا بدونم وريفاي شده ؟
بعد الان اون 5 دلار گيفت كارد چطور ميتونم ازش استفاده كنم؟

وقتی نوشته verified یعنی وریفای شده دیگه . گیفت کارت هم بین 5 تا 10 روز طول میکشه تا بهتون بدن . گیفت کارد یه کده (مثل شارژ ایرانسل ) که اون کد رو تو سایت آمازون میزنید و حسابتون به اندازه گیفت کارت شارژ میشه.

شما اون کد رو میتونید به بقیه افراد که خریدار گیفت کارد هستند بدید و معادل ریالی اونو دریافت کنید

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
كسايي كه گيفت كارت ميخرن 15 و25و50 دلاري هم باشه ميخرن يا اينكه فقط 5 دلاري؟
چون 10 روز طول ميكشه بفرسته يه باره مثلا 15 دلاري بزنيم

-------------------
بعد تو قسمت

Rewards
swagstakes

مثلا زده گيفت كارت 5 دلاري 10 اس بي بعد يه ثانيه شمار هم داره اونها جريانش چي هست؟

وقتی نوشته verified یعنی وریفای شده دیگه . گیفت کارت هم بین 5 تا 10 روز طول میکشه تا بهتون بدن . گیفت کارد یه کده (مثل شارژ ایرانسل ) که اون کد رو تو سایت آمازون میزنید و حسابتون به اندازه گیفت کارت شارژ میشه.

شما اون کد رو میتونید به بقیه افراد که خریدار گیفت کارد هستند بدید و معادل ریالی اونو دریافت کنید

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
من به امتیاز 450 رسیدم و وقتی که روی کارت هدیه 5 دلاری امازون می رم و گزینه snag this رو انتخاب می کنم از من ادرس و شماره پلاک و... رو می خواد. این که ربطی به وریفای از طریق نامه (پست) نداره؟ همینطوری یک ادرس ساختگی وارد کنم دیگه؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من به امتیاز 450 رسیدم و وقتی که روی کارت هدیه 5 دلاری امازون می رم و گزینه snag this رو انتخاب می کنم از من ادرس و شماره پلاک و... رو می خواد. این که ربطی به وریفای از طریق نامه (پست) نداره؟ همینطوری یک ادرس ساختگی وارد کنم دیگه؟

نه ربطی نداره . یک آدرس از این سایت http://www.fakeusaaddress.com/maindata.php پیدا کن اونجا وارد کن

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
كسايي كه گيفت كارت ميخرن 15 و25و50 دلاري هم باشه ميخرن يا اينكه فقط 5 دلاري؟
چون 10 روز طول ميكشه بفرسته يه باره مثلا 15 دلاري بزنيم

-------------------
بعد تو قسمت

Rewards
swagstakes

مثلا زده گيفت كارت 5 دلاري 10 اس بي بعد يه ثانيه شمار هم داره اونها جريانش چي هست؟

نه فرقی نمیکنه گیفتت چند دلاری باشه هر چند دلار باشه میخرن ازت .

اون swagstakes هم یه جور بخت آزمایی ئه . مثلا 10 SB میدی 2 تا شانس از 100 شانس رو میخری واسه برنده شدن مثلا یک گیفت 5 دلاری .

کلا سرکاریه بهتره نری سمتش

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
کسی که بتونه وریفای کنه اکانت رو در این تایپیک پیدا میشه البته به جز آقای استارتر که نتونستن اکانت بنده رو وریفای کنن ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا