Dante.ir
Registered User
- نوشتهها
- 103
- لایکها
- 149
ممنون. ظاهرآ شانسم ته کشیدهسرچ 15 امتیازی:
مشاهده پیوست 495818
ممنون. ظاهرآ شانسم ته کشیدهسرچ 15 امتیازی:
مشاهده پیوست 495818
سلام__
من ی اکتویتی 10 امتیازی کلیکی رو همه لینکاش رو زدم ولی 10 امتیاز به حساب من وارد نشد
و 3بار هم هم همین اکتویتی رو لینکهاشو کامل زدم ولی باز هم امتیاز نداد
مشکل چیه چی میتونه باشه؟
دوستان, تو سروی جایی که درامد ماهیانه یا سالیانه رو میپرسه, بهتر چه گزینه ای رو زد؟ بیشترین درامد موجود یا درامد متوسط (که منطقی باشه)؟
ممنون. ظاهرآ شانسم ته کشیده
جواب دارد یا ندارد مسئله اینستمگه امازون 1 دلاری هم داره؟اونم مثل 5 دلاریش محدودیت داره؟
جواب دارد یا ندارد مسئله اینست![]()
امتيازم به 450 كه رسيد
گيفت كارد 5 دلاري كه انتخاب كردم ويرفاي از طريق سوال امنيتي اومد كه زدم نوشت Verfiyed
الان از كجا بدونم وريفاي شده ؟
بعد الان اون 5 دلار گيفت كارد چطور ميتونم ازش استفاده كنم؟
وقتی نوشته verified یعنی وریفای شده دیگه . گیفت کارت هم بین 5 تا 10 روز طول میکشه تا بهتون بدن . گیفت کارد یه کده (مثل شارژ ایرانسل ) که اون کد رو تو سایت آمازون میزنید و حسابتون به اندازه گیفت کارت شارژ میشه.
شما اون کد رو میتونید به بقیه افراد که خریدار گیفت کارد هستند بدید و معادل ریالی اونو دریافت کنید
من به امتیاز 450 رسیدم و وقتی که روی کارت هدیه 5 دلاری امازون می رم و گزینه snag this رو انتخاب می کنم از من ادرس و شماره پلاک و... رو می خواد. این که ربطی به وریفای از طریق نامه (پست) نداره؟ همینطوری یک ادرس ساختگی وارد کنم دیگه؟
كسايي كه گيفت كارت ميخرن 15 و25و50 دلاري هم باشه ميخرن يا اينكه فقط 5 دلاري؟
چون 10 روز طول ميكشه بفرسته يه باره مثلا 15 دلاري بزنيم
-------------------
بعد تو قسمت
Rewards
swagstakes
مثلا زده گيفت كارت 5 دلاري 10 اس بي بعد يه ثانيه شمار هم داره اونها جريانش چي هست؟