• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
جناب todaybazar عزیز امشب زحمت کشیدن اکانت بنده رو با سرعت عمل بالا وریفای کردن
در کمتر از یک دقیقه
واقعاً ازشون ممنونم.
دوستان در مورد پشتیبانی ایشون شک نکنید، کارشون خیلی درسته و بسیار انسان منصف و بامعرفتی هستن.

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
ایشون تایید میشن اکانت بنده رو همین الان وریفای کردن:)

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
با اجازه استارتر محترم.

در مورد سوروی ها ببینید دوستان:
هدف از ارائه سوروی به شما اینه که ارائه دهنده از تمام پیشنهاداتی که به شما میده بهره برداری کنه، مثل پیشنهاد نمونه محصولات، پیشنهاد خرید کپن، پیشنهاد ثبت حساب هاو همه چیزای دیگه....
بنابراین در ابتدا چند سوال از شما میپرسه که بررسی کنه آیا شما اون کسی هستی که بتونه بیش از 70 درصد سوروی رو پاسخ بده یا نه؟

واسه همین اگر زیاد صادق باشید هیچ سورویی به شما پیشنهاد نمیشه و ردتون میکنه
هر جا هم که انتهای سوال در سوروی ها میگه Please Select All Item یا مشابه این جمله.. سعی کنید بغیر از گزینه None و Not Prefer to answer.... همه رو تیک بزنید.

هر جا هم اگر تعداد چک باکسها زیاد بود و از کلیک کردن خسته شدین راه آسون تیک زدنشون اینه که روی چک باکسی که هستید یه کلید Space بزنید بعدش با Tab برید بعدی... اینکارو شمرده شمرده و سریع انجام بدید از کلیک کردن بهتره
راه دیگه اش هم قبلا در تاپیک دیگه ای توضیح دادم این بود که افزونه Web Devloper رو در فایرفاکس یا کروم نصب کنید...
این افزونه قسمتی رو داره برای Select All کردن همه چک باکسها که کار رو راحت میکنه.;)

benima

Registered User
لایک‌ها
64
سلام داداش
من میخوام کارم رو تو این سایتم اغاز کنم ببینم چقدر میتونم دربیارم
البته یه بار ثبت نام کردم اما وقتی بعد از چند روز رفتم داخل حسابم بسته بود
ساکس از مریکا و کانادا و انگلیس هم دارم.
مطمینم باش اگه رابیفتم به تنهایی برات کلی امتیاز میارم حالشو ببری
یه راهنمایی بکن اگه با همون ساکس قبلی باز کنم میبنده؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
سلام داداش
من میخوام کارم رو تو این سایتم اغاز کنم ببینم چقدر میتونم دربیارم
البته یه بار ثبت نام کردم اما وقتی بعد از چند روز رفتم داخل حسابم بسته بود
ساکس از مریکا و کانادا و انگلیس هم دارم.
مطمینم باش اگه رابیفتم به تنهایی برات کلی امتیاز میارم حالشو ببری
یه راهنمایی بکن اگه با همون ساکس قبلی باز کنم میبنده؟

دادا شما چون اکانتت قبلا بسته شده باید یه کارایی قبلش انجام بدی پس بیا یاهو من حلش میکنم برات
دادا به من از همه امتیازهات کوفتش میرسه :D
اینجا نمیخواستم بگم ولی این شیوه قدیمیه
باید دهن اسواگ رو به معنی واقعی کلمه سرویس کرد که با این شیوه زیاد نمیشه به اون معنی دارم روی شیوه جدیدی کار میکنم که همه مون دوبله پول بگیریم

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
بچه ها دمتون گرم
با همین راهنماییتاتون یه سوروی زدم و 60 سنت دریافتی داشتم

مرسی

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
دیتبایس شماره های اسواگ باکس بسیار قوی هست و این شماره ها رو قبول نمیکنه .
مقدار در آمد شما از سایت بستگی به مقدار هوش و برنامه ریزی برای وقتتون داره شما باید بدونید وقتتون رو باید کجا کدوم قسمت و با چه ترفندی بزارید تا حداکثر درآمد رو در کمترین زمان داشته باشید

مرسی.خوب دوست عزیز من میخوام توی این سایت شروع به فعالیت کنم.راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنم.من چیز پی ان HMA استفاده میکنم و یه چیز پی ان شلوغه به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟ البته کلی آیپی از آمریکا داره.

بعد اینکه اگه ممکنه قسمت هایی که وقت زیادی احتیاج نداره رو معرفی کنید.و در آخر Sb1 = 1 سنته؟

Last edited:

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
با اجازه استارتر محترم.

در مورد سوروی ها ببینید دوستان:
هدف از ارائه سوروی به شما اینه که ارائه دهنده از تمام پیشنهاداتی که به شما میده بهره برداری کنه، مثل پیشنهاد نمونه محصولات، پیشنهاد خرید کپن، پیشنهاد ثبت حساب هاو همه چیزای دیگه....
بنابراین در ابتدا چند سوال از شما میپرسه که بررسی کنه آیا شما اون کسی هستی که بتونه بیش از 70 درصد سوروی رو پاسخ بده یا نه؟

واسه همین اگر زیاد صادق باشید هیچ سورویی به شما پیشنهاد نمیشه و ردتون میکنه
هر جا هم که انتهای سوال در سوروی ها میگه Please Select All Item یا مشابه این جمله.. سعی کنید بغیر از گزینه None و Not Prefer to answer.... همه رو تیک بزنید.

هر جا هم اگر تعداد چک باکسها زیاد بود و از کلیک کردن خسته شدین راه آسون تیک زدنشون اینه که روی چک باکسی که هستید یه کلید Space بزنید بعدش با Tab برید بعدی... اینکارو شمرده شمرده و سریع انجام بدید از کلیک کردن بهتره
راه دیگه اش هم قبلا در تاپیک دیگه ای توضیح دادم این بود که افزونه Web Devloper رو در فایرفاکس یا کروم نصب کنید...
این افزونه قسمتی رو داره برای Select All کردن همه چک باکسها که کار رو راحت میکنه.;)

ممنون از زحمتی که برای پست کشیدید.
بله دوستان ایشون اینجا نکات مهمی رو برای سروی گفتن .میشه گفت درآمد سروی در جای خودش از همه چیز بیشتره
.

کلا چیزی که با وقت کم امتیاز زیاد بده خوبه مثل سروی , سرچ ,ویدیو ثانیه ای اینا درجه یک ها هستند

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
لطفا در مورد بهترین نحوه استفاده و کسب امتیاز از ویدئو ثانیه ای هم توضیح بدید

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
todaybazar زمانی که برای ثبت نام, روی لینکتون کلیک میکنم. بعد از مدتی ادرس از http://swagbucks.com/refer/time724 به swagbucks.com تغییر میکنه! حالتش همینطوره؟ یا باید ادرس بصورت کامل (اولیه) باشه تا زیر مجموعه بشم؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
سرویست میکنم!

دوستان شیوه جدید بنده تا انجام تست های لازم و یقین پیدا کردن از صحت اون منتفی است بعد از تست به شما خبر میدم

Last edited:

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
مرسی.خوب دوست عزیز من میخوام توی این سایت شروع به فعالیت کنم.راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنم.من چیز پی ان HMA استفاده میکنم و یه چیز پی ان شلوغه به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟ البته کلی آیپی از آمریکا داره.

بعد اینکه اگه ممکنه قسمت هایی که وقت زیادی احتیاج نداره رو معرفی کنید.و در آخر Sb1 = 1 سنته؟

استارتر عزیز نمیخوای جواب ما رو بدی؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
کل تایپیک رو بخونید همه این سوالات پاسخ داده شده و ضمنا هر اس بی میشه یک سنت .

مرسی دوست عزیز ولی منم خوندم و این سوالات پیش اومده.

استارتر عزیز حالا من با آیپی آمریکا یه حساب باز کنم و بدم شما وریفای کنید؟ بعد یه سوال دیگه اگه من بخوام کسی رو زیر مجموعه خودم کنم شما باز واسش وریفای میکنی؟ یا باید حتما با لینک شما عضو بشه؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
مرسی دوست عزیز ولی منم خوندم و این سوالات پیش اومده.

استارتر عزیز حالا من با آیپی آمریکا یه حساب باز کنم و بدم شما وریفای کنید؟ بعد یه سوال دیگه اگه من بخوام کسی رو زیر مجموعه خودم کنم شما باز واسش وریفای میکنی؟ یا باید حتما با لینک شما عضو بشه؟

مهندس من سه بار اومدم پستتون رو جواب بدم نمیدنم چرا اخطار میداد به هر حال
در مورد ایپی که خودتون میدونید شلوغه وامکان بلوک شدن هست پس من چی بگم.
همونطور که دوست عزیز salehinia فرمودند تایپیک رو بخونید به سایت بنده هم مراجعه کنید باز سوالی بود بپرسید
چند پست پایین تر گفتم سروی - سرچ - ویدیو ثانیه ای - اکتیویتی + ویدیو معمولی
مهندس شما میتونی یه دوری بزنی تو نت ببینی اصلا شماره واقعی و دائمی گیر میاری ؟؟؟
شماره هایی که دارم به بچه ها میدم 5 دلار دقیقا 5 دلار پولشون رو دادم و با هزار بدبختی جور شدن اگر راحت بود الان همه خودشون انجام میدادن و نیازی به من نبود.
برای صحت شمارها که 100٪ واقعی و دائمی هستند میتونید از بچه هایی که وریفایشون کردم بپرسید با اولین شماره وریفای شدن همشون.

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
داداشم برای کار با این سایت حتماً باید آی پیت از آمریکا باشه یا فقط برای درخواست پول باید از آی پی آمریکا استفاده کنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا