• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من دیروز یه گیفت کارت سفارش دادم که هنوز تو قسمت اوردر هست .
حالا فردا هم میتونم باز سفارش یه گیفت کارت دیگه بدم یا تا وقتی که گیفت کارت اول به حسابم نیومده نمی تونم این کار رو انجام بدم ؟

میتونی هر روز 2تا گیفت کارت سفارش بدی . ربطی هم نداره که چندتا گیفت کارت سفارش داده باشی

MEISAM.ZX

Registered User
لایک‌ها
10
سایت swagbucks.com هلو هست
ولی سایت swag.ir برای من هلو نیست و رخ نمی نمایاند برای شما هلو هست رخ مینماید؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
عزیزان از دست نامردمان و راپورت دهندگان مجبور شدم ایپی امریکا رو بلوک کنم . تا ببینم راه حل دیگه ای میتونم پیدا کنم.
شما اول با ایپی ایران برید داخل سایت صفحه هایی که میخواید از روشون بخونید و عمل کنید مثل ثبت نام یا وریفای اول اون صفحه ها رو تو مرورگرتون باز کنید بعد کریو یا وی - پی - ان خودتون رو روشن کنید.
سایت هم با www است.

www.swag.ir

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
اون دوستانی که باز سوال میکنند که روی چه چیزی وقت بزاریم که در کمترین زمان بیشترین درآمد رو داشته باشیم .

وقتی شروع میکنید یه سرچ بزنید.
بعد یه 3-4 تایی سروی بزنید
باز یه سرچ بزنید
یه 3-4 تا سروی دیگه
و سرچ آخر
این حدودا دیگه 400 تا امتیاز میده
یعنی بین سه سرچ (هرچند تا سروی تونستید بزنید)
بقیشم اگه ویدیو ثانیه ای بود بزنید نبود وقت دارید برید سراغ چیزای دیگه.

یه هفته ای سروی بزنید قلقش میاد دستتون

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
اون دوستانی که باز سوال میکنند که روی چه چیزی وقت بزاریم که در کمترین زمان بیشترین درآمد رو داشته باشیم .

وقتی شروع میکنید یه سرچ بزنید.
بعد یه 3-4 تایی سروی بزنید
باز یه سرچ بزنید
یه 3-4 تا سروی دیگه
و سرچ آخر
این حدودا دیگه 400 تا امتیاز میده
یعنی بین سه سرچ (هرچند تا سروی تونستید بزنید)
بقیشم اگه ویدیو ثانیه ای بود بزنید نبود وقت دارید برید سراغ چیزای دیگه.

یه هفته ای سروی بزنید قلقش میاد دستتون

نکته ی دیگه ای باقی نمی مونه

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
سلام
برادر یه آموزشی چیزی از سروی بزار :D من هر چی سروی میزنم آخرش با کمال احترام میگه WE ARE sorry

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
سلام
برادر یه آموزشی چیزی از سروی بزار :D من هر چی سروی میزنم آخرش با کمال احترام میگه WE ARE sorry

اینا رو بخون سوالی داشتی بپرس

lچند تا نکته در مورد سروي
اطلاعتي که اول سروي ميپرسه ازت و وارد ميکنه اگر وسط سروي همون سوالو ازت کرد بايد همون جوابو بدي مثل زيپ کد سن نژاد
بايد تو يه نوت پد يکبار براي هميشه بنويسي اين چنتا سوالا بعدش ديگه از اين کپي کني
دوم نکته که نميخواستم بگم ولي بايد بگم اينه بايد دروغگوي قهاري باشي از ت پرسيد متاهلي بايد بگي اره . ازت پرسيد بچه داري بايد بگي اره . تاتر ميري اره .و...
يه مترجم هم لازمه
اينا باشه بعد باز ميگم

در مورد سوروي ها ببينيد دوستان:
هدف از ارائه سوروي به شما اينه که ارائه دهنده از تمام پيشنهاداتي که به شما ميده بهره برداري کنه، مثل پيشنهاد نمونه محصولات، پيشنهاد خريد کپن، پيشنهاد ثبت حساب هاو همه چيزاي ديگه....
بنابراين در ابتدا چند سوال از شما ميپرسه که بررسي کنه آيا شما اون کسي هستي که بتونه بيش از 70 درصد سوروي رو پاسخ بده يا نه؟

واسه همين اگر زياد صادق باشيد هيچ سورويي به شما پيشنهاد نميشه و ردتون ميکنه
هر جا هم که انتهاي سوال در سوروي ها ميگه Please Select All Item يا مشابه اين جمله.. سعي کنيد بغير از گزينه None و Not Prefer to answer.... همه رو تيک بزنيد.

هر جا هم اگر تعداد چک باکسها زياد بود و از کليک کردن خسته شدين راه آسون تيک زدنشون اينه که روي چک باکسي که هستيد يه کليد Space بزنيد بعدش با Tab بريد بعدي... اينکارو شمرده شمرده و سريع انجام بديد از کليک کردن بهتره
راه ديگه اش هم قبلا در تاپيک ديگه اي توضيح دادم اين بود که افزونه Web Devloper رو در فايرفاکس يا کروم نصب کنيد...
اين افزونه قسمتي رو داره براي Select All کردن همه چک باکسها که کار رو راحت ميکنه.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
بچه ها کسی امازون گیفت کارت نداره

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
عزیزا به دلیل اینکه وریفای یه نظمی پیدا کنه و هی دنبال گیفت و اینجور مسائل نگردیم. . کلا هر چی وریفای بود تو یه رو انجام میگیره اینجوری هم ما کارمون نظمی پیدا میکنه و هم برای شما بهتره.

حالا یه روزی که بهتره بگید بزارم اول تایپیک پنج شنبه خوبه جمعه؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
آخه یه بار قرار شد ازم بخری گفتی پخ بده پخ هم دادم رفتی دیگه پشت سرتم نگاه نکردی.

قالب :eek: اصلا چی هست؟ :D

بابا قیمتو که برات پخ کردم . ده دقیقه هست منتظرم جواب بدی؟؟؟؟/

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا