mohsen.unlimited
Registered User
- نوشتهها
- 367
- لایکها
- 340
اشتباهی که کردم شرکت در بحث بود...وقت بخیر
من مدت ۴ سال هست که سئو رو دنبال میکنم، مطالعه میکنم و در کلاسهای حضوری و آنلاین بسیاری بزرگان شرکت کردم و تا تونستم تجربیات خودم رو گسترش دادم. در حال حاضر هم دورههای آموزشی سئو در عناوین مختلف برگزار میکنم.
بله. میتونم بگم سئوکار هستم.
سایت خود ما، به خاطر استفاده از روش های منسوخ شده حدود یک سال هست که در لینک یک گوگل با کلمه "سئو" قرار داره؟
شما بنده رو نمیشناسید که اینقدر جبهه گیری می کنید و عجولانه پاسخ میدید و قضاوت می کنید.
نیازی به پاسخ دادن من نیست و کسی که دوست نداره بدونه، رو نباید به دونستن وادار کرد.شما فقط در حال قضاوت کردن هستید!
نمیشه استدلال اورد که چجوری میشه تضمین داد.استدلالش اینه که روش کار خودمون رو به شما بگیم که نه چیزیه که بشه به راحتی منتقل کرد و نه منطقی هست که سر یه بحث الکی این کاررو بکنیم.
شما هم درصدی پیش خودت فکر کن که شاید من(شما) دارم اشتباه می کنم! شاید این آقا محسن بی سواد که میگه میشه قول داد و ادعا میکنه که راهی هست ، درست بگه.شاید چیزایی وجود داشته باشه که من نمیدونم.شاید بعضی از چیزایی که من الان می دونم و بهش معتقدم ، درست نباشه.پس اگر به قول خودتون مغرور نیستید این فکر ها رو پیش خودتون بکنید.
من خودم هم همیشه این فکر ها رو با خودم می کنم.اما شما الان حرف از ممکن نبودن میزنید و من حرف از ممکن بودن.اینجا شما باید این فکر هارو با خودتون بکنید.
شما تا زمانی که کارهایی که اعتقاد دارید ضرر داره نکنید و حالت های مختلف رو تجربه نکنید و مدام هم با تغییرات گوگل و الگوریتم ها، تست نکنید، نمی تونید بگید چی بده چی خوبه.شما با خوندن مقالات موز و سرچ انجین لند و جورنال و سئوبوک و شرکت در کلاس های سئویی که میگید شرکت کردید، متوجه نمیشید که در عمل چه اتفاقاتی میفته.
درباره برخی قضاوت های شما:
کل دانش ما این نیست که با کلمه کلیدی لینک درست کنیم تا با آن بالا بیاییم و جو گیر شیم بگیم یه شبه تو 200 تا سایت با کلمه کلیدی لینک ایجاد کنیم و بگیم به به اینم از لینک بیلدینگ!200 تا و 500 تا هم انبوه نیست.
ما سرویس لینک بیلدینگ داریم.فروشنده بک لنیک ماهانه نیستیم.
اگر هم باشیم برای کسانیه که خودشون میخوان که اونها رو هم تشویق به سرویس لینک سازی دائمی می کنیم.و البته هیچ تضمینی رو بک لینک ها نمیدیم و مسئولیتی برای صرفا خدمات لینک بیلدینگ قبول نمی کنیم!! بخصوص برای کسانی که میخوان به سلیقه خودشون لینک بیلدینگ بشه.بیشتر فعالیت ما سئو هست.نه بک لینک دادن.
برخی موضوعات هم ماهیتا کلاه سیاه هستن چون به خاطر فیلترینگ بیش از دو ماه دامنشون قرار نیست سر پا بمونه و اتفاقا باید فقط از روش های کلاه سیاه و کوتاه مدت استفاده کرد.
ما هم کلاه سیاه هم کلاه سفید بلدیم و ماهیت کار ما هم کلاه خاکستری هست.هم با بک لینک خریده شده میتونیم دراز مدت نتیجه بگیریم هم با روش های دیگه بدون بک لینک اجاره ای.البته همش لینک بیلدینگ نیست.
ما نمونه کارهای زیادی (دراز مدت با نتایج پایدار) داریم و بسیاریشون هم رقابتیه و اتفاقا از همون پکیج هایی که به اعتقاد شما منجر به پنالتی میشه استفاده می کنیم که موجب شده از 2010 تا الان با هر اپدیت سنگین گوگل، نه تنها کارهامون افت نکنه بلکه رشد کنه.
ما الکسا پرست نیستیم و به همه میگیم انقد به الکساشون حساس نباشن.
مقالات بنده ترجمه و تجمیع نیست و حاصل تجربه و تحلیله و اصلا دیکته گویی و مطلق گویی نداره.