• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۱۰ نکته برای تشخیص سئوکار واقعی از آماتورهای پر ادعا - پاریسنا

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
وقت بخیر
من مدت ۴ سال هست که سئو رو دنبال می‌کنم، مطالعه می‌کنم و در کلاس‌های حضوری و آنلاین بسیاری بزرگان شرکت کردم و تا تونستم تجربیات خودم رو گسترش دادم. در حال حاضر هم دوره‌های آموزشی سئو در عناوین مختلف برگزار می‌کنم.
بله. می‌تونم بگم سئوکار هستم.
:)
اشتباهی که کردم شرکت در بحث بود...
سایت خود ما، به خاطر استفاده از روش های منسوخ شده حدود یک سال هست که در لینک یک گوگل با کلمه "سئو" قرار داره؟
شما بنده رو نمیشناسید که اینقدر جبهه گیری می کنید و عجولانه پاسخ میدید و قضاوت می کنید.

نیازی به پاسخ دادن من نیست و کسی که دوست نداره بدونه، رو نباید به دونستن وادار کرد.شما فقط در حال قضاوت کردن هستید!
نمیشه استدلال اورد که چجوری میشه تضمین داد.استدلالش اینه که روش کار خودمون رو به شما بگیم که نه چیزیه که بشه به راحتی منتقل کرد و نه منطقی هست که سر یه بحث الکی این کاررو بکنیم.

شما هم درصدی پیش خودت فکر کن که شاید من(شما) دارم اشتباه می کنم! شاید این آقا محسن بی سواد که میگه میشه قول داد و ادعا میکنه که راهی هست ، درست بگه.شاید چیزایی وجود داشته باشه که من نمیدونم.شاید بعضی از چیزایی که من الان می دونم و بهش معتقدم ، درست نباشه.پس اگر به قول خودتون مغرور نیستید این فکر ها رو پیش خودتون بکنید.
من خودم هم همیشه این فکر ها رو با خودم می کنم.اما شما الان حرف از ممکن نبودن میزنید و من حرف از ممکن بودن.اینجا شما باید این فکر هارو با خودتون بکنید.

شما تا زمانی که کارهایی که اعتقاد دارید ضرر داره نکنید و حالت های مختلف رو تجربه نکنید و مدام هم با تغییرات گوگل و الگوریتم ها، تست نکنید، نمی تونید بگید چی بده چی خوبه.شما با خوندن مقالات موز و سرچ انجین لند و جورنال و سئوبوک و شرکت در کلاس های سئویی که میگید شرکت کردید، متوجه نمیشید که در عمل چه اتفاقاتی میفته.

درباره برخی قضاوت های شما:

کل دانش ما این نیست که با کلمه کلیدی لینک درست کنیم تا با آن بالا بیاییم و جو گیر شیم بگیم یه شبه تو 200 تا سایت با کلمه کلیدی لینک ایجاد کنیم و بگیم به به اینم از لینک بیلدینگ!200 تا و 500 تا هم انبوه نیست.
ما سرویس لینک بیلدینگ داریم.فروشنده بک لنیک ماهانه نیستیم.
اگر هم باشیم برای کسانیه که خودشون میخوان که اونها رو هم تشویق به سرویس لینک سازی دائمی می کنیم.و البته هیچ تضمینی رو بک لینک ها نمیدیم و مسئولیتی برای صرفا خدمات لینک بیلدینگ قبول نمی کنیم!! بخصوص برای کسانی که میخوان به سلیقه خودشون لینک بیلدینگ بشه.بیشتر فعالیت ما سئو هست.نه بک لینک دادن.
برخی موضوعات هم ماهیتا کلاه سیاه هستن چون به خاطر فیلترینگ بیش از دو ماه دامنشون قرار نیست سر پا بمونه و اتفاقا باید فقط از روش های کلاه سیاه و کوتاه مدت استفاده کرد.

ما هم کلاه سیاه هم کلاه سفید بلدیم و ماهیت کار ما هم کلاه خاکستری هست.هم با بک لینک خریده شده میتونیم دراز مدت نتیجه بگیریم هم با روش های دیگه بدون بک لینک اجاره ای.البته همش لینک بیلدینگ نیست.
ما نمونه کارهای زیادی (دراز مدت با نتایج پایدار) داریم و بسیاریشون هم رقابتیه و اتفاقا از همون پکیج هایی که به اعتقاد شما منجر به پنالتی میشه استفاده می کنیم که موجب شده از 2010 تا الان با هر اپدیت سنگین گوگل، نه تنها کارهامون افت نکنه بلکه رشد کنه.
ما الکسا پرست نیستیم و به همه میگیم انقد به الکساشون حساس نباشن.
مقالات بنده ترجمه و تجمیع نیست و حاصل تجربه و تحلیله و اصلا دیکته گویی و مطلق گویی نداره.

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
وقت بخیر

۱- بالا بودن در یک کلمه‌ی کلیدی به عوامل متعدد بستگی دارد و کسی با خریدن ۲۰۰ تا بک‌لینک یک‌جا، یک سال توی یک کلمه بالا نمی‌ماند. خودتان هم می‌دانید که تلاش‌های زیادی صورت داده‌اید برای بالا ماندن در این کلمه. بنده عرض کردم خرید بک‌لینک به شیوه‌ی کیلویی منسوخ شده است و نگفتم روش‌های شما منسوخ هستند؛ چه بسا که بنده اصلا نمی‌دانم شما از چه استراتژی‌هایی استفاده می‌فرمایید.
۲- شما یک بار می‌فرمایید که «سئوی تضمینی» انجام می‌دهید. یک بار می‌گویید، لینک‌بیلدینگ (که با بک‌لینک خرید اشتباه گرفته‌اید) را تضمینی انجام نمی‌دهید و کارتان کلاه خاکستری است! اصلا معلوم نیست آدم باید با کدام وجه از شما بحث بکند. شما یک جمله‌ی بدون تناقض ندارید. همه‌ش حرف‌هایتان، حرف قبلی خودتان را نقض می‌کند. من اصلا ظرفیت و اعصاب ادامه‌ی بحث‌های این‌طوری را ندارم خداییش.
۳- بنده عرض کردم که سواد من اندک است. اما کسی باید به بنده ایراد بگیرد که بتواند یک کلام حرف منطقی و علمی را به درستی بیان کند و ساده‌ترین مبانی کارش را بشناسد.
۴- از این گذشته. شما بنده را نمی‌شناسید و تعجب می‌کنم که چطور این‌قدر با جرات می‌فرمایید که من تجربه‌ی عملی ندارم و فقط مقالات جورنال‌های بهینه‌سازی را خوانده‌ام (که خیلی هم با دقت و پیگیری می‌خوانم). پس لطفا این‌قدر روی هوا تز ندهید. من ۴ سال است که در عمل کار بهینه‌سازی می‌کنم و اگر نیاز داشته باشید، می‌توانم از اولین کلاینت‌هایی که داشتم را به حضرتعالی معرفی کنم که بدانید هر کسی توی نت هارت و پورت بیش‌تری کرد، عملش بیش‌تر نیست.
خنده‌م می‌گیرد که در مورد کار عملی به بنده ایراد می‌گیرید. چیزهایی هست که آدم درست نیست بیان کند.
۵- در مورد الکسا هم من عمیقا صحبتی ندارم! شما انگار اصلا درک مطلبتان یک مقدار مشکل دارد.
۶- حقیقتا من همین یکی دو روز تعطیلات را فرصت داشتم و گفتم یک سری به پرشین‌تولز بزنم و پاسخ بحث قدیمی را بدهم و بیش‌تر از این هم فرصت ادامه‌ی بحث را ندارم.
این همه تناقض‌گویی و این همه سطحی‌نگری را وجدانا نمی‌توانم پاسخی بدهم. شما توی سایتتان بک‌لینک کیلویی می‌فروشید؛ و این‌جا می‌فرمایید که کار شما فروش و ایجاد لینک تعداد بالا نیست و غیره و ذلک.
از قضا من تمایل نداشتم که مشخصا اشاره بکنم. اما شما نمونه‌ی دقیق و کاملی از هدف مقاله‌ی بنده هستید. شخصی که از همه‌ی انواع روش‌های منسوخ شده و سطحی و مبتذل در سئو استفاده می‌کند. بدون این‌که به عاقبت کار کلاینت‌هایش فکر کند و بدون این‌که حتی کوچک‌ترین، پیش‌پا‌افتاده‌ترین و ابتدایی‌ترین مبانی بهینه‌سازی را درک کرده باشد. شما هنوز به خرید بک لینک می‌گویید لینک بیلدینگ، بعد بنده را به شرکت در کلاس‌هایتان دعوت می‌فرمایید.

مدت‌ها بود خودم را از بحث‌هایی در این سطح کنار کشیده بودم. نمی‌دانم چطوری هم‌چین اشتباهی کردم.
عاجزانه خواهش می‌کنم از ادامه‌ی بحث خودداری بفرمایید.

موفق باشید

Last edited:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دیدگاه بنده به محسن طاووسی بسیار نزدیک تر هستش
ایشون صحبت های عملی تری رو مطرح میکنندکه در عمل جواب دهی بیشتری از مقالات جهانی دارند

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
صرفا عنوان خرید بک لینک در سایت ما مساوی است با همون سرویس لینک بیلدینگ. چون عده زیادی فقط خرید بک لینک رو میشناسن.اونی هم که تفاوتش رو میدونه به عنوان ها توجه نمی کنه.
فروش بک لینک اجاره ای یا لینک بیلدینگ انبوه برای کسی که خودش میخواد، مساوی نیست با کلاه برداری و کار درست نبودن.
با بک لینک خریده شده هم به شرط رعایت خیلی موارد دیگه، میشه جواب گرفت در دراز مدت.اینکه افرادی لینک میخرن و نتیجه عکس میبینن دلیل بر این نیست که کلا بک لینک پولی بد هست.در کل هم هرچی پولی و غیر دائمی نباشه بهتره.من طرفدار بک لینک اجاره ای نیستم.اما کلا هم زیر سوال نمیبرمش.
وجود صفحه فروش بک لینک و سرویس لینک بیلدینگ انبوه و حجمی و چند هزارتایی در سایت ما، مساوی نیست با استفاده از این نوع خدمات، برای هر نوع وب سایتی و تشویق همه وب سایت ها به استفاده از آنها.
عدم تضمین خدمات لینک بیلدینگ، تناقضی نداره با تضمین پروژه کامل سئو با مبلغ بالا.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
در مورد بک لینک متاسفانه ایراد از خود گوگل هست و این مسئله ریشه در سیاست کاری گوگل داره به رغم ادعای گوگل در ارایه یک الگریتم واحد جهانی این ادعا در حال حاضر در حد یک شعار با کارکرد دوگانه توسط گوگل داده میشه الگریتم های! منطقه ای گوگل برای هر بازه جغرافیایی-سیاسی-فرهنگی-تجاری بطور مجزا بارگزاری میشه ! تجربه چند ساله در بحث سئوی ایرانی کاملا گویای این سیاست چند گانه گوگل هست در الگریتم منطقه ای ما چه خوشمون بیاد یا نه گوگل استخوان بندی سایت های متوسط و نه برند رو کاملا بر پایه بک لینک- مطلب بسته و چه بسا مطلب دهی موثر قربانی بک لینک دهی انبوه چه بشکل خرید و یا اشکال دیگه اون میشه و این دقیقا با بحث الگریتم ضد بک لینکی گوگل ! در تضاد کامل هست در بحث الگریتم انگلیسی زبان ها عملکرد گوگل کاملا متفاوته و به سرعت سیگنال های بک دهی غیر هم کنش رو کشف و خنثی میکنه و بشدت نیز برخورد میکنه پنالتی اکثر سایتای معروف و گله مندی بزرگترین های صنعت بک لینک نمونه بارزش هست در هر صورت از دید من نمیشه به گوگل ایراد گرفت هوش مصنوعی برای هر جایی با توجه به سلایق و علائق جاری تصمیم سازی می کنه در حال حاضر نیز با توجه به اقبال اکثر وب مستران ما به بک لینک و نتیجه گیری سریع و اکثرا بدون دردسر ( برحورد های کلیشه ای گوگل که مقطعی اعمال میشه رو بهتره نادیده بگیریم! ) می تونه چارچوب الگریتم منطقه ای گوگل برای اینجا رو کاملا مشخص کنه ممکنه این الگریتم تعغییر کنه بعد از ارزیابی های هوش مصنوعی از بهبود وضعیت اقتصادی سیاسی فرهنگی که امیدوارم سریعا اتفاق بیفته مطمئن باشید الگریتم نیز تعغییر می کنه اما فعلا از دید من نیز بهترین روش ممکن همین تصمیمی است که هوش مصنوعی گوگل در اینجا پیاده می کنه هدف موفقیت و بهبود وضعیت و تشویق همه مابه ادامه کار هست
واقعا شگفت انگیزه که چگونه این هوش این مولفه ها رو میفهمه و با ما همکاری می کنه تا به نقطه ای روشنی در زندگی برسیم پس بهتره ما نیز با اون همکاری کنیم

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
دیدگاه بنده به محسن طاووسی بسیار نزدیک تر هستش
ایشون صحبت های عملی تری رو مطرح میکنندکه در عمل جواب دهی بیشتری از مقالات جهانی دارند
وقت بخیر
ممنون از ابراز نظرتان. اما اصلا در این تاپیک هیچ‌گونه راهکاری جهت اجرای استراتژی‌ها و تکنیک‌های عمل سئو ارائه نشده و اصلا بحثی درباره چگونگی بهینه کردن یک سایت صورت نگرفته است.

خیلی خوب بود مرسی پارسینا عزیز
مرسی از شما :)

صرفا عنوان خرید بک لینک در سایت ما مساوی است با همون سرویس لینک بیلدینگ. چون عده زیادی فقط خرید بک لینک رو میشناسن.اونی هم که تفاوتش رو میدونه به عنوان ها توجه نمی کنه.
فروش بک لینک اجاره ای یا لینک بیلدینگ انبوه برای کسی که خودش میخواد، مساوی نیست با کلاه برداری و کار درست نبودن.
با بک لینک خریده شده هم به شرط رعایت خیلی موارد دیگه، میشه جواب گرفت در دراز مدت.اینکه افرادی لینک میخرن و نتیجه عکس میبینن دلیل بر این نیست که کلا بک لینک پولی بد هست.در کل هم هرچی پولی و غیر دائمی نباشه بهتره.من طرفدار بک لینک اجاره ای نیستم.اما کلا هم زیر سوال نمیبرمش.
وجود صفحه فروش بک لینک و سرویس لینک بیلدینگ انبوه و حجمی و چند هزارتایی در سایت ما، مساوی نیست با استفاده از این نوع خدمات، برای هر نوع وب سایتی و تشویق همه وب سایت ها به استفاده از آنها.
عدم تضمین خدمات لینک بیلدینگ، تناقضی نداره با تضمین پروژه کامل سئو با مبلغ بالا.
درست می‌فرمایید شما.

درود
در مورد بک لینک متاسفانه ایراد از خود گوگل هست و این مسئله ریشه در سیاست کاری گوگل داره به رغم ادعای گوگل در ارایه یک الگریتم واحد جهانی این ادعا در حال حاضر در حد یک شعار با کارکرد دوگانه توسط گوگل داده میشه الگریتم های! منطقه ای گوگل برای هر بازه جغرافیایی-سیاسی-فرهنگی-تجاری بطور مجزا بارگزاری میشه ! تجربه چند ساله در بحث سئوی ایرانی کاملا گویای این سیاست چند گانه گوگل هست در الگریتم منطقه ای ما چه خوشمون بیاد یا نه گوگل استخوان بندی سایت های متوسط و نه برند رو کاملا بر پایه بک لینک- مطلب بسته و چه بسا مطلب دهی موثر قربانی بک لینک دهی انبوه چه بشکل خرید و یا اشکال دیگه اون میشه و این دقیقا با بحث الگریتم ضد بک لینکی گوگل ! در تضاد کامل هست در بحث الگریتم انگلیسی زبان ها عملکرد گوگل کاملا متفاوته و به سرعت سیگنال های بک دهی غیر هم کنش رو کشف و خنثی میکنه و بشدت نیز برخورد میکنه پنالتی اکثر سایتای معروف و گله مندی بزرگترین های صنعت بک لینک نمونه بارزش هست در هر صورت از دید من نمیشه به گوگل ایراد گرفت هوش مصنوعی برای هر جایی با توجه به سلایق و علائق جاری تصمیم سازی می کنه در حال حاضر نیز با توجه به اقبال اکثر وب مستران ما به بک لینک و نتیجه گیری سریع و اکثرا بدون دردسر ( برحورد های کلیشه ای گوگل که مقطعی اعمال میشه رو بهتره نادیده بگیریم! ) می تونه چارچوب الگریتم منطقه ای گوگل برای اینجا رو کاملا مشخص کنه ممکنه این الگریتم تعغییر کنه بعد از ارزیابی های هوش مصنوعی از بهبود وضعیت اقتصادی سیاسی فرهنگی که امیدوارم سریعا اتفاق بیفته مطمئن باشید الگریتم نیز تعغییر می کنه اما فعلا از دید من نیز بهترین روش ممکن همین تصمیمی است که هوش مصنوعی گوگل در اینجا پیاده می کنه هدف موفقیت و بهبود وضعیت و تشویق همه مابه ادامه کار هست
واقعا شگفت انگیزه که چگونه این هوش این مولفه ها رو میفهمه و با ما همکاری می کنه تا به نقطه ای روشنی در زندگی برسیم پس بهتره ما نیز با اون همکاری کنیم
وقت بخیر
الگوریتم‌های گوگل انواع و تعداد بسیار زیادی دارند. در مورد بحث فعلی هم، الگوریتم مربوطه به شکل جهانی اعمال می‌شود و اجرای منطقه‌ای آن طبق تجارب شخصی بنده، فرمایش صحیحی نیست.
ضمن این‌که در رفتن تعدادی از وب‌سایت‌ها از الگوریتم پنگوئن، در تمام دنیا وجود دارد و منحصر به ایران نیست. ضمن این‌که شما تا دسترسی کامل به یک وب‌سایت نداشته باشید نمی‌دانید که دقیقا چه اتفاقی برای آن سایت افتاده که فی‌المثل در فلان کلمه بالا مانده است. بنابراین، تشخیص این که فلان سایت فقط با خرید بک لینک بالا آمده و بالا هم مانده، از بیرون شدنی نیست.
این‌ها به کنار. اگر یک مقدار گستره‌ی جربیات مستقیم حضرتعالی در برخورد با وب‌سایت‌هایی که پنالتی شده‌اند بالاتر برود، شاید تعداد سایت‌های پنالتی شده را اندک ندانید و به درک بهتری از چگونه بالا ماندن یک تعداد سایت برسید. بازه‌ی گسترده‌ای از سایت‌هایی که بک لینک می‌خرند، با پنالتی پنگوئن مواجه می‌شوند و این را باید با یک جامعه‌ی آماری بزرگ دریابید و نه با نگاه کردن به چند سایت، آن هم از بیرون.

موفق باشید :)

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
پی‌نوشت به تاریخ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴:
همان‌طور که قبل از نگارش این مقاله حدس می‌زدم، آن دسته از دوستانی که در نت فارسی، مدت‌هاست به شیوه‌های منسوخ شده و خطرناک، وب‌سایت کلاینت‌هایشان را متداوما با ریسک‌های گوناگونی مواجه می‌سازند و هیچ‌وقت هم حاضر به تجدیدنظر در رفتار کاری‌شان نیستند، مخالفت‌های شدید‌الحن و بسیار تندی نسبت به مقاله‌ی حقیر، در فروم‌ها و محیط‌های گوناگون وب فارسی ایراد کرده‌اند و حتی ایمیل‌هایی حاوی انواع و اقسام ناسزا مرحمت کردند.
این عزیزان که به نحو غیرقابل پذیرشی، همواره از کم‌آگاهی مخاطبنشان سوء استفاده کرده‌اند و شالوده‌ی کسب‌و‌کارشان را بر دروغ بنا نهاده‌اند، هیچ‌گونه منطق و استدلالی در رد عرایض بنده نیاورده‌اند. چه بسا که این نکات و این فاکتورهایی که در مقاله‌ی من آورده شده، قبلا هم توسط بزرگان دنیای سئو مطرح شده بودند و حتی بسیاری‌شان از المان‌هایی هستند که خود گوگل هم بر آن‌ها صحه گذاشته است.
هر شخص منصفی، با اندک جست‌و‌جویی می‌تواند مقالات مشابه بسیار بسیار زیادی در این‌باره پیدا کند. اما تصمیم گرفتم تعدادی مقاله‌ی مشابه را برای مطالعه‌ی دوستانی که حاضر به تفکر هستند اضافه کنم.
مخاطب کلام من، آن‌هایی نیستند که قبل از خواندن و قبل از شنیدن، تصمیمشان را گرفته‌اند. آن‌هایی نیستند که سال‌هاست بر موج کم‌آگاهی وبمسترها سواری کرده‌اند و به شخصه مکررا دیده‌ام که چه فجایعی را برای صاحبان وب‌سایت‌ها رقم زده‌اند و چطور با نادانی خودشان زندگی افراد را به بازی گرفته‌اند و حالا هم از هر نوع اتهام و دروغ و فحشی که بتوانند، نسب به یک نفر که تصمیم به اندکی روشن‌گری گرفته، دریغ نمی‌کنند. بل، مخاطب کلام من کسانی هستند که اهل تفکر و اهل انصاف‌اند؛ و اگر هم مسیری را اشتباه رفته‌اند، از بیان آن ترسی ندارند و دیگران را به دلیل ضعف‌های خودشان -که همه‌ی ما در کارمان داریم- زیر سوال نمی‌برند.
بیش از این بر حجم این مطلب اضافه نمی‌کنم. توصیه می‌کنم حداقل لینک اول را که متعلق به خود گوگل است، با دقت مطالعه بفرمایید.
یادآور می‌شوم که مقاله‌ی بنده ترجمه‌ نبوده و یافتن این مقالات مشابه، اخیرا، و بعد از نوشتن مطلب و بنا به مسائلی که پیش آمده، صورت گرفت. آن‌چه در این مقالات و مطلب حقیر، یکسان است بنا به مطالعات گذشته و آرشیو ذهنی‌ام بوده است.
هم‌چنین، واضح است که یکسان بودن فاکتورهای مقاله‌ی بنده با نکات مندرج در این مطالب، به خودی خود، دال بر صحت و درستی این فاکتورها نیست. بل، دلیل محکمی است که هر شخص منصفی درک خواهد کرد برای رد استدلال‌های بزرگان یک تخصص علمی، بایستی منطق و دلیل مستحکمی آورده شود.
Do you need an SEO? | Support.Google.com/Webmasters
Thirteen Questions To Ask Before You Hire A Local SEO Consultant | Searchengineland.com
Hiring for SEO: How to Find and Hire Someone with Little or No Experience | MOZ.com
Four Tips For Hiring The Right SEO Firm | Forbes.com
Eight Biggest Mistakes in Hiring an SEO Company | Forbes.com
Ten Questions to Ask When Hiring an SEO Consultan | Entrepreneur.com
Twelve Questions to Ask Before Hiring an SEO Expert | Mashable.com
SEO Company Checklist: How to Hire the Right Vendor | Inc.com
Hire An SEO Expert – 10 Questions To Ask BEFORE And AFTER | Dagmargatell.com
Top 10 Things to Look for in an SEO Expert | CIO.com
Things to Consider Before You Hire an SEO Company | Coalmarch.com
How to Hire a SEO Firm – According to Google | Toprankblog.com
Twenty Questions To Ask an SEO Company Before Hiring Them | Dynamikinternetmarketing.com
So You Hired an SEO Consultant: What Should You Expect? | Sitepoint.com
How to Hire an SEO Expert | Upwork.com
[URL='http://websitehelpers.com/seo/hiringhelp.html']How to get good search engine rankings: Part 11: Hiring professional help | Websitehelpers.com[/URL]

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
وقت بخیر
ممنون از ابراز نظرتان. اما اصلا در این تاپیک هیچ‌گونه راهکاری جهت اجرای استراتژی‌ها و تکنیک‌های عمل سئو ارائه نشده و اصلا بحثی درباره چگونگی بهینه کردن یک سایت صورت نگرفته است.

مرسی از شما :)

درست می‌فرمایید شما.

وقت بخیر
الگوریتم‌های گوگل انواع و تعداد بسیار زیادی دارند. در مورد بحث فعلی هم، الگوریتم مربوطه به شکل جهانی اعمال می‌شود و اجرای منطقه‌ای آن طبق تجارب شخصی بنده، فرمایش صحیحی نیست.
ضمن این‌که در رفتن تعدادی از وب‌سایت‌ها از الگوریتم پنگوئن، در تمام دنیا وجود دارد و منحصر به ایران نیست. ضمن این‌که شما تا دسترسی کامل به یک وب‌سایت نداشته باشید نمی‌دانید که دقیقا چه اتفاقی برای آن سایت افتاده که فی‌المثل در فلان کلمه بالا مانده است. بنابراین، تشخیص این که فلان سایت فقط با خرید بک لینک بالا آمده و بالا هم مانده، از بیرون شدنی نیست.
این‌ها به کنار. اگر یک مقدار گستره‌ی جربیات مستقیم حضرتعالی در برخورد با وب‌سایت‌هایی که پنالتی شده‌اند بالاتر برود، شاید تعداد سایت‌های پنالتی شده را اندک ندانید و به درک بهتری از چگونه بالا ماندن یک تعداد سایت برسید. بازه‌ی گسترده‌ای از سایت‌هایی که بک لینک می‌خرند، با پنالتی پنگوئن مواجه می‌شوند و این را باید با یک جامعه‌ی آماری بزرگ دریابید و نه با نگاه کردن به چند سایت، آن هم از بیرون.

موفق باشید :)
همونطور که در نوشتار خودم بیان کردم متاسفانه گوگل سیاست دو گانه ای داره از Gary Illyes
سوال شد که ایا گوگل الگریتم جداگانه ای برای هر منطقه جغرافیایی داره که او این مسئله رو رد کرد اما با زیرکی گفت" الگریتم ما واحد هست و برای همه جای جهان یکسان اما بعد از اعمال الگریتم اجرای ان در جستجو برپایه کشور و زبان مربوطه خواهد بود " و همینطور که می دونید این بدین معنی است که در نتایج جستجو اولویت نمایش نتایج با سایت های است که با زبان هدف و در کشور هدف جستجو شده مشروح این پرسش و پاسخ ها رو می تونید از اکانت تویتر رسمیش مطالعه کنید )https:// twitter.com/WojKwasi/status/598694354723729408) البته امیدوارم ارایه ادرس این شبکه اجتماعی مشکلی نداشته باشه! همونطور که عرض شد این یک دغدغه کلی در سطح جهان هست که منجر به پرسیدن این سوال شده که با توجه به رفتار الگریتم شائبه الگریتم های گوناگون رو ایجاد می کنه هرچند گوگل نیز بدرستی مشخص نکرده که الگریتم از نظر فنی به چه شکل عمل میکنه
اما براستی چرا بک لینک و خرید بک لینک بشکل مرسومش مورد نکوهش قرار می گیره ؟ جوابش ساده است چون گوگل گفته! همین و بس هرگز گوگل در چرایی فنی موضوع وارد نشده و بطور رسمی علت تکنیکی اون رو توضیح نداده تمامی منابع ما از افراد فعال در سئو و یا گفت های منابع غیر رسمی گوگل میباشد یک دستور داده که سربازانش باید اطاعت کنند! حالا اگر گوگل فردا بیاد بگه خرید بک لینک خوب است پس در اینجا ما نیز باید با اون همراه بشیم در دنیای مجازی خوب و بد معنا نداره همچی نسبیست پس ایجاد الگریتم منطقه ای گوگل نیز می تونه وجود داشته باشه و بعد از مدتی ناپدید بشه
واقعا امار دقیقی از سایت های پنالتی شده نداریم حداقل من منبع رسمی از خود گوگل ندیدم اگر عزیزی اماری رسمی در خصوص برخورد الگریتم های پنالتی در وب ایران از خود گوگل داره لطفا ارایه کنه در غیر اینصورت نمی تونیم به حجم و یا شدت برخورد از نظر علمی اشاره کنیم اما می تونیم اثرات اون رو ببینیم ایا برخورد انقدری هست که کسی دیگه دنبال خرید بک لینک نره ؟ ایا الگریتم با توجه به توان بالای رد زنی و مهار قابلیت جلوگیری از رشد بک لینک و تجارت لینک رو حداقل در منطقه ما نداره؟ صد البته داره چراکه در دیگر مناطق کاملا مهار کرده و عملا خرید بک لینک و یا بک لینک غیر اصولی به حاشیه رانده شده
همونطور که گری در توییتر خودش اشاره می کنه " خط قرمز ما اسپم و امنیت کاربران هست" و این کاملا درست هست فرقی نمی کنه کجای جهان باشید این برخورد صورت می گیره در بخش بک لینک هم همینطوره اگر تشخیص به اسپم و یا کلاه برداری و یا موارد امنیتی بده بلافاصله برخورد می کنه و این امری بدیهی است و خود گوگل نیز در بخش پنالتی به درصد برخورد ها بطور کلی اشاره کرده
من نیز از طرفداران مطلب سازی و بک لینک طبیعی به مفهوم اصیل خودش هستم اما سخت گیری های زیاد برای یک وب مستر تازه کار که قدم در دنیای مجازی گذاشته نمی تونه روش مناسبی برای ادامه کار و تشویق دیگران باشه همه توان مالی زیاد ندارن خرج سئوی اصولی بکنند بهینه سازی یک امر طولانی و مدت دار و بسیار هزیه بر هست چرا یک یا چند متخصص باید برروی یک سایت ماه ها تلاش کنند تا به نتیجه برسه و تازه از اینجا به بعد انلیز مستمر و مشاور ه های برخط لازم هست برای ادامه کار اما این از توان یک وب مستر برمیاد؟ چند درصد این توانایی مالی رو دارند ؟ حالا شما دیگر گزینه ها رو در نظر بگیر اگر بخواد کاملا گوگلی جلو بره نیاز به مطلب سازی هست که خود هم زمان بر و هزینه ساز هست ایا در دنیای مجازی هم همانند دنیای بیرون همونقدر که پول بدی اش می خوری؟
ایا در دنیای مجازی هم پول داشتن حرف اوله؟ اصلا این چنین نیست ! دنیای مجازی دنیای فرصت های برابر هست پول شما مهم نیست خود شما مهم هستید هوش مصنوعی تمامی این موارد رو در نظر می گیره و به ما این سیگنال رو میده که دنیای مجازی دقیقا متضاد دنیای واقعی است اگر در جایی شرایط متفاوتی حداقل در بحث وب سازان ان حاکم است تا وقتی شرایط به استاندارد های مناسب نرسیده الگو های متفاوت و منطبق اعمال میشه اما با جا نمایی المان ها صحیح منجر به پیشرفت تدریجی و کمال میشه و این معجزه قرن ماست

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
وقت بخیر

بحث اجرای الگوریتم و دوگانگی الگوریتم کاملا مجزاست و توضیحش مفصل هست که در حال حاضر فرصت نمی‌شه بیان کنم. ام گمان می‌کنم هر دو نفر داریم یک چیز رو می‌گیم به دو نوع متفاوت.
و در مورد بعدی:
اشتباه حضرتعالی به نظر من در همین‌جاست. اصلا بحث گفتن و نگفتن گوگل نیست. اصلا بحث سربازی و اطلاعت نیست. از قضا من از لحاظ تئوریک به انحصارزدایی از گوگل خیلی هم اعتقاد دارم و در عمل هم تا جایی که بتونم دنبال می‌کنم. اما بحث بک لینک نخریدن بحث عملی هست. در تجربه ثابت شده و افرادی که مثلا کمپانی‌هاشون شاید در سال بالغ بر ۵۰ هزار وب‌سایت رو بهینه‌سازی می‌کنن، این ادعا رو مطرح کردند وخرید بک لینک رو به فرمایش شما نکوهش کردند.
بحث آماری رو که گوگل هیچ‌وقت نمیاد مطرح کنه! اما شرکت‌های بسیاری که کارشون حجیم هست این ادعا رو مطرح کردند.
تجربه‌ی شخصی بنده هم اینه که خرید بک لینک با ریسک بسیار بالایی باعث پنالتی می‌شه. مخصوصا در یک سری شرایط خاص. این رو من در عمل مشاهده کردم و به کررات دیدم موارد پنالتی.
بنده قبلا در مقاله‌ای این موضوع که چرا نباید بک لینک بخریم رو این‌طوری توضیح دادم:

چرا نباید بک لینک بخریم؟ ؛ مساله مرگ و زندگی
خرید بک لینک از نظر گوگل تقلب و خلاف قوانین است. با وجود الگوریتم پنگوئن، راه‌های لو رفتن خریدار و فروشنده‌ی بک لینک بسیار زیادتر و دقیق‌تر شده است. حالا بگذریم از این‌که بسیاری از تقلب‌های سئو و بسیاری از بک لینک خریدن‌ها، هیچ‌گاه نتیجه نمی‌دهند؛ اما نمی‌توان گفت تمام خریداران و فروشندگان بک لینک هم به تله‌ی گوگل می‌افتند. در هر حال، شما کلاهتان را قاضی کنید! ترجیح می‌دهید آهسته، قانونی، پایدار و محکم پیشرفت کنید یا می‌خواهید تمام تلاش و ثمره‌‌ی شب‌بیداری‌هایتان را به امید پیشرفت سریع اما ناپایدار و غیرقانونی که ممکن است هر لحظه به قیمت سقوط آزاد وب‌سایتتان تمام شود، در خطر مرگ و زندگی قرار دهید؟
بله. وب‌سایت‌های زیادی هستند که با بک لینک به اصطلاح بالا آمده‌اند. اما هر سایتی مثل بدن هر انسانی، شرایط خاص خودش را دارد. لزوما یک قرص و یک دارو برای همه‌ی بیمارانی که مبتلا به یک بیماری هم هستند جواب نمی‌دهد. نمی‌شود گفت چون این وب‌سایت توانسته، پس برای وب‌سایت من هم قطعا کار می‌کند. فاکتورها و متغیرهای بسیاری در شناسایی وب‌سایت شما توسط الگوریتم‌های گوگل موثر هستند. از جمله‌ی دلایلی که باعث پنالتی شدن یا بن شدن وب‌سایت‌‌هایی که بک لینک می‌خرند، می‌شود، به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:
– بک لینک از وب‌سایت‌های اسپم
– بک لینک از وب‌سایت‌های نامرتبط
– بک لینک از وب‌سایت‌هایی با تعداد لینک‌های خروجی بسیار زیاد
– بک لینک از وب‌سایت‌هایی که تولید محتوا ندارند و صرفا حاوی تعدادی بک لینک هستند
– بک لینک های زیاد با یک کلمه کلیدی یکسان
– بک لینک های زیاد فقط به یک صفحه یکسان، مثل صفحه اول وب‌سایت

از طرفی شما دارید می‌گید چون شخص توان نداره اصولی جلو بیاد پس تقلب کنه و حق دیگران رو بخوره.
کسی که وبمستر تازه‌کاره و نمی‌تونه اصولی جلو بیاد، نباید جلو بیاد! چرا باید بیاد؟ مگه قراره همه بتونن وبمستر باشن؟
ضمن این‌که تناقض در صحبت شما این‌جاست که می‌فرمایید اگر کسی نتونه اصولی بیاد جلو بره تقلبی بک لینک بخره و اینه که دنیای اینترنت فضای برابری‌ه. کاملا برعکس! الان این تقلب کردن باعث از بین رفتن فرصت‌های برابر می‌شه. چون بهینه‌سازی اصولی‌ه که هزینه‌ی کم‌تری نسبت به تقلب و تکنیک‌های کلاه‌سیاه داره. این که شخصی به جای تکیه بر توان و هوش و استعداد و پشتکار، پول بده و نتیجه‌ی اون زحمات رو مستقیما بخره، اینه که نابرابری ایجاد می‌کنه. کاملا عکس اون چیزی که حضرتعالی می‌فرمایید.
در عین حال.
خوش‌حالم که حداقل با کسی بحث می‌کنم که پشت صحبت‌هاش فکری نهفته‌س. هرچند که من موافقش نباشم.
موفق باشید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ممنون از توضیحات کامل و شفاف شما در حقیقت من نیز به نوبه خودم از شما تشکر میکنم که بابی در بحث بک لینک بازگشایی مجدد کردید که به زعم من می تونه بسیار برای علاقمندان مفید باشه در همین چند نوشتار رد و بدل شده لینک های مفیدی به علاقمندان معرفی شد و نظرات متفاوت بیان شد و انتقاداتی محکم و جدی مطرح شد هرچند از دید من کمی بیشتر از انتقاد جلو رفت که خوب ماهیت بحث همینطوره
اگر به یاد داشته باشید چند سال پیش در همین انجمن بشدت بحث بک لینک مطرح شد و اساتید گرامی که هر کدام در حال حاضر پشتوانه سئوی ایران هستنند نیز در بحث شرکت کردند اگرچه به سرانجام نرسید طبیعی هم هست نه فقط در کشور ما بلکه در سراسر جهان مابین فعالان جهان سئو این بحث داغ هست ولو اینکه اقبال سابق رو نداره
در نوشته قبلی خودم به روشنی عنوان کردم گوگل بطور صریح و روشن بیان کرده: "همونطور که گری در توییتر خودش اشاره می کنه " خط قرمز ما اسپم و امنیت کاربران هست" و این کاملا درست هست فرقی نمی کنه کجای جهان باشید این برخورد صورت می گیره در بخش بک لینک هم همینطوره اگر تشخیص به اسپم و یا کلاه برداری و یا موارد امنیتی بده بلافاصله برخورد می کنه و این امری بدیهی است و خود گوگل نیز در بخش پنالتی به درصد برخورد ها بطور کلی اشاره کرده"
امکان تقلب در الگریتم جدید بسیار بسیار کم شده لینک اسپمینگ و الگریتم جیتینگ با توسل به بک لینک اثر بخشیش رو از دست داده و به ندرت منجر به موفقیت میشه این تکنیک تقلب همونطور که می دونید منجر به تولید کواری های بشدت ضعیف و غیر متعارف با کلیک خور بسیار پایین میشه که عملا ارزش وقت و هزینه هرچقدر اندک رو نداره و کسی به دنبال اون نمیره فیلتر های گوناگون بشدت نتایج جستجو رو غربال می کنند حتی اگر سایتی با روش های نبوغ امیز تقلبی! قسر در بره با اجرای الگریتم های زمانی و مقطعی قلع و قمع میشه! بحثی در این نیست
مقصود من "نداشتن پس تقلب کردن نیست و نبود " بحث معرفی استاندارد های سئوی اصولی هست که از یک استاندارد اولیه برای همه پایه ها شروع می شه و به کمال میرسه خط قرمز مشخص هست زیر این خط دیگه سئو نیست چیز دیگریست اما در بالای خط نیز این سئوی اصولی به درجاتی تقسیم شده عده ای از متخصصین محترم ترجیح میدن با تنوع و گوناگونی متفاوتی کار کنند ودر استاندارد با لایه های کمتر و یا برجسته سازی پارامتر های خاص در زمانی مشخص که صد البته تمامی این ها در چهارچوب استاندارد پایه و اولیه هست سئو دنیای از تنوع و رنگ های گوناگون است که البته ستون اولیه مشخصی دارد
هوش مصنوعی کاملا هوشیار است اجازه صدمه زدن به دیگران و حتی به خود فرد رو نمیدهد شاید من نوعی ترجیح می دهم در حد اعلای استاندار سئو کار کنم اما من نوعی دیگه در حد استاندارد با رنگی متفاوت این تجربیات فردی و تنوع منجر به پیشرفت میشه این تنوع ها هرگز به معنی نفی دیگری و کلاه سیاه بودن و... نیست
استاندارد بالا هزینه بالا داره لزومی هم نیست همه افراد از این استاندارد شروع کنند اگرچه اگر توان مالی مناسبی هست بهتره شروع از بالاترین حد کار باشه هوش مصنوعی با توجه به انلیز کیو بیتی ممکنه در سئوی اصولی استاندارد های منطقه ای - زبانی موقت تدوین و منتشر کنه که این سیگنال ها توسط متخصصین بومی همون منطقه قابل شناسایی و رد گیری هست که منجر به پیاده سازی و عملیاتی کردن اهداف هوش ناظر میشه ممکنه یک پارامتر بطور موقت تعدیل یا برجسته بشه یک سئو کار هوشمند این رو می گیره و عملیاتی میکنه در زمان تعیین شده و شرایط نهادینه شده اما مطمئنا تمامی این "رشته های موازی" همه در جهت اهداف روشن و استاندارد پایه حرکت میکنند اما با هزینه بسیار پاینتر با گسیل شدن ترافیک هدفمند و مهندسی شده وبگاه مربوطه قدم به قدم پیشرفت میکنه و سطح استاندارد رو بالاتر میره تا به استاندارد نهایی برسه و بعد به دنیای برند ها و رقابت بزرگان وارد بشه که خود هیجان دیگریست! اگر ذره ای منحرف بشه هوش ناظر اخطار لازم رو جهت اصلاح مسیر و حرکت صحیح رو می ده و اگر توجه نشد " عقیم سازی" شده و کاملا بی اثر و یا کم اثر خواهد شد سئو هنر درک این ماهیت ها هست و البته این نظر من هست در یک تعامل دو سره با هوش مصنوعی جامعه وب و در مرحله بعد جامعه انسانی رو از مرحله گذار به تکامل کامل میرسونه که ازش به هفتمین تکامل و غایت تکامل یاد میشود فکر میکنم چند ماه پیش در همین انجمن از یکی از تئوریسین های گوگل و مهندس اجتماعی بسیار باهوش و نابغه یادکردم که چشم انداز ها روبرای جامعه بشری نمایان کرده این تکامل هدفی است که به زودی با اجرایی شدن " اینترنت اشیا" که گوگل از حامیان ان هست پایه گذاری خواهد شد

Last edited:

funfar

Registered User
لایک‌ها
54
یکی ازاونام که این تاپیک رو دنبال میکنم
بنظرم راحت میشه از داخل حرفاتون چندتا مقاله تر و تمیز دراورد

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام بر مهدی ملک زاده و سایر دوستان
من مقاله شما رو مطالعه کردم و در بیشتر موارد با شما موافقم. قبل از هرچیز باید بگم که قلم شیوا و خوبی دارید و خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما در وب فارسی شروع به نوشتن میکنن، البته همین نکته رو در مورد محسن هم میشه گفت که بنظر میاد به شکلی منظم در حال تهیه و انتشار مقالات در سایتش هست.
بنظر من باید مشکلات رو در مشتریان جستجو کرد و صاحبان سایت ها هستند که باعث زیاد شدن سئو کارهای آماتور میشن؛ چرا؟ چون همیشه میخوایم که با کمترین هزینه و در کمترین زمان بهترین نتیجه رو کسب کنیم. همین مسئله باعث میشه که خیلی زود فریب بخوریم و هزینه به ظاهر کمی رو توی این راه خرج کنیم در حالیکه زمان، انرژی و اعتبار هزینه شده ارزش بسیار بالاتری داره.
بنظرم بزرگترین مشکل در فضای اینترنت ایران نبود محتوای مناسب و اختصاصی است، خیلی ها به دنبال سئوی سایت و کسب جایگاه هستند در حالیکه هیچ محتوا یا ایده ای برای ارائه توی سایتشون ندارن. به همین دلیل رو میارن به سایت های کلیشه ای و تکراری مثل دانلود فیلم، آهنگ و ... که بدون هیچ ظرافت، خلاقیت و تفاوتی به شکلی قارچ گونه در حال رشد هستند.
اگر هر کسی شروع کنه در زمینه کاری خودش یا در حیطه علایقش اطلاع رسانی و محتوا نویسی کنه من تضمین میکنم که موفق میشه، نمیگم که رتبه زیر 100 یا زیر 1000 ایران میشه بلکه گفتم موفق میشه. من سایت هایی رو میشناسم که رتبه الکسای ایرانشون بالای 50000 است ولی درآمد ماهیانه اشون از سایت بیش از 10 میلیون تومنه و سایت هایی که زیر 1000 هستند و کمتر از 300 هزارتومن ماهیانه سود میکنند.
نمیخوام خیلی زیاده گویی کنم ولی دوست دارم که نظرات شما دوستان رو هم بدونم و به یک نتیجه خوبی برسونیم این بحث رو. فکر میکنم که حلقه گمشده همین سطح آگاهی کاربران و مدیران سایت ها باشه.

azhin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مقاله علمیه یا صحنه مبارزه و جنگ تن به تن :general710:
البته اینجور بحث ها همیشه هم بد نیست البته برای شخص سوم چون از هردو طرف یه چیزایی یاد میگیره :general601:

hnoktedan

Registered User
لایک‌ها
32
مقاله مفیدی بود
خیلی ممنون بابت تهیه این مقاله ارزشمند

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
فوق العاده می نویسی mazyar123 احسنت

Last edited:

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
ممنون از توضیحات کامل و شفاف شما در حقیقت من نیز به نوبه خودم از شما تشکر میکنم که بابی در بحث بک لینک بازگشایی مجدد کردید که به زعم من می تونه بسیار برای علاقمندان مفید باشه در همین چند نوشتار رد و بدل شده لینک های مفیدی به علاقمندان معرفی شد و نظرات متفاوت بیان شد و انتقاداتی محکم و جدی مطرح شد هرچند از دید من کمی بیشتر از انتقاد جلو رفت که خوب ماهیت بحث همینطوره
اگر به یاد داشته باشید چند سال پیش در همین انجمن بشدت بحث بک لینک مطرح شد و اساتید گرامی که هر کدام در حال حاضر پشتوانه سئوی ایران هستنند نیز در بحث شرکت کردند اگرچه به سرانجام نرسید طبیعی هم هست نه فقط در کشور ما بلکه در سراسر جهان مابین فعالان جهان سئو این بحث داغ هست ولو اینکه اقبال سابق رو نداره
در نوشته قبلی خودم به روشنی عنوان کردم گوگل بطور صریح و روشن بیان کرده: "همونطور که گری در توییتر خودش اشاره می کنه " خط قرمز ما اسپم و امنیت کاربران هست" و این کاملا درست هست فرقی نمی کنه کجای جهان باشید این برخورد صورت می گیره در بخش بک لینک هم همینطوره اگر تشخیص به اسپم و یا کلاه برداری و یا موارد امنیتی بده بلافاصله برخورد می کنه و این امری بدیهی است و خود گوگل نیز در بخش پنالتی به درصد برخورد ها بطور کلی اشاره کرده"
امکان تقلب در الگریتم جدید بسیار بسیار کم شده لینک اسپمینگ و الگریتم جیتینگ با توسل به بک لینک اثر بخشیش رو از دست داده و به ندرت منجر به موفقیت میشه این تکنیک تقلب همونطور که می دونید منجر به تولید کواری های بشدت ضعیف و غیر متعارف با کلیک خور بسیار پایین میشه که عملا ارزش وقت و هزینه هرچقدر اندک رو نداره و کسی به دنبال اون نمیره فیلتر های گوناگون بشدت نتایج جستجو رو غربال می کنند حتی اگر سایتی با روش های نبوغ امیز تقلبی! قسر در بره با اجرای الگریتم های زمانی و مقطعی قلع و قمع میشه! بحثی در این نیست
مقصود من "نداشتن پس تقلب کردن نیست و نبود " بحث معرفی استاندارد های سئوی اصولی هست که از یک استاندارد اولیه برای همه پایه ها شروع می شه و به کمال میرسه خط قرمز مشخص هست زیر این خط دیگه سئو نیست چیز دیگریست اما در بالای خط نیز این سئوی اصولی به درجاتی تقسیم شده عده ای از متخصصین محترم ترجیح میدن با تنوع و گوناگونی متفاوتی کار کنند ودر استاندارد با لایه های کمتر و یا برجسته سازی پارامتر های خاص در زمانی مشخص که صد البته تمامی این ها در چهارچوب استاندارد پایه و اولیه هست سئو دنیای از تنوع و رنگ های گوناگون است که البته ستون اولیه مشخصی دارد
هوش مصنوعی کاملا هوشیار است اجازه صدمه زدن به دیگران و حتی به خود فرد رو نمیدهد شاید من نوعی ترجیح می دهم در حد اعلای استاندار سئو کار کنم اما من نوعی دیگه در حد استاندارد با رنگی متفاوت این تجربیات فردی و تنوع منجر به پیشرفت میشه این تنوع ها هرگز به معنی نفی دیگری و کلاه سیاه بودن و... نیست
استاندارد بالا هزینه بالا داره لزومی هم نیست همه افراد از این استاندارد شروع کنند اگرچه اگر توان مالی مناسبی هست بهتره شروع از بالاترین حد کار باشه هوش مصنوعی با توجه به انلیز کیو بیتی ممکنه در سئوی اصولی استاندارد های منطقه ای - زبانی موقت تدوین و منتشر کنه که این سیگنال ها توسط متخصصین بومی همون منطقه قابل شناسایی و رد گیری هست که منجر به پیاده سازی و عملیاتی کردن اهداف هوش ناظر میشه ممکنه یک پارامتر بطور موقت تعدیل یا برجسته بشه یک سئو کار هوشمند این رو می گیره و عملیاتی میکنه در زمان تعیین شده و شرایط نهادینه شده اما مطمئنا تمامی این "رشته های موازی" همه در جهت اهداف روشن و استاندارد پایه حرکت میکنند اما با هزینه بسیار پاینتر با گسیل شدن ترافیک هدفمند و مهندسی شده وبگاه مربوطه قدم به قدم پیشرفت میکنه و سطح استاندارد رو بالاتر میره تا به استاندارد نهایی برسه و بعد به دنیای برند ها و رقابت بزرگان وارد بشه که خود هیجان دیگریست! اگر ذره ای منحرف بشه هوش ناظر اخطار لازم رو جهت اصلاح مسیر و حرکت صحیح رو می ده و اگر توجه نشد " عقیم سازی" شده و کاملا بی اثر و یا کم اثر خواهد شد سئو هنر درک این ماهیت ها هست و البته این نظر من هست در یک تعامل دو سره با هوش مصنوعی جامعه وب و در مرحله بعد جامعه انسانی رو از مرحله گذار به تکامل کامل میرسونه که ازش به هفتمین تکامل و غایت تکامل یاد میشود فکر میکنم چند ماه پیش در همین انجمن از یکی از تئوریسین های گوگل و مهندس اجتماعی بسیار باهوش و نابغه یادکردم که چشم انداز ها روبرای جامعه بشری نمایان کرده این تکامل هدفی است که به زودی با اجرایی شدن " اینترنت اشیا" که گوگل از حامیان ان هست پایه گذاری خواهد شد
مثل همیشه عالی و پرمغز

samira27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مطلب خیلی خوب و مفیدی بود

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
و البته قدیمی که شاید تغییر کرده باشه!
...

shahpar

Registered User
لایک‌ها
20
مقاله خوب و کاملی در مورد خصوصیات یک سئو کار بود
به نظر می یکی از مهمترین خصوصیات یک متخصص سئو صبر هست.
اکثر کسانی که وارد سئو کردن سایت میشن دوست دارن در سریع ترین زمان به بهترین نتیجه برسند، اما موفق نمی شوند.

برادر من سئوکار می کنه ، واقعا کار پر استرسی هست .

بالا