• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۶ جانور که کشتن آن‌ها نهی شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
شما چه جدی گرفتی باور کردی این شرو ور هارو پیامبر گفته ؟ منبع التهذیب :lol: زرشک
اصل موضوع مهمه که چیه حالا منیع درست باشه یا نباشه از این حرفا خیلی زیاده حالا چه منبع معتبر چه غیر معتبر
این پست پایین فکر کنم نشون بده چرا من جدی گرفتم

جغد و مار و کلاغ حیواناتی هستند که از بهشت رانده شده و به زمین تبعید گشتند.
چون آنان با شیطان همکاری کرده بودند برای فریفتن ادم و حوا و هبوط آنان به زمین
سگ نیز از آب دهان شیطان به وجود آمده
ببخشید فلسفه وجودی "بوزمجه دوچرخه استرالیایی" چیه؟اینو هم توضیح میدین؟
درباره جلبک دریایی هم اطلاعاتی دارین ممنون میشم اطلاع رسانی کنین

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
و خوک نیز از دماغ فیل
پس عایا جایز است مادر باطنی خوک را به بهشت راه دهیم؟
مسائل فقه ،فخر(فیل،خوک،راندن) 24:30

شما خودت این چیزا رو متیونی هضم کنی؟(منظورم استدلال هاییه که خودت نوشتی!)
انشالله دفعه بعد از امام زمان بپرس که قضیه چجوریاس!

در مورد خوک روایتی نداریم اما سگ:
زمانی که آدم و حوا به زمین هبوط کردند 700 سال از یکدیگر دور بودند تا اینکه در نزدیکی مسجد الحرام یکدیگر را یافتند
اما در آن لحظه شیطان که نمی خواست آدم و حوا به یکدیگر برسند و بچه دار شوند تا نسل انسان ادامه پیدا کند جمعی از وحوش چون گربه و شغال و گرگ و شیر را جمع کرد تا به ادم و حوا حمله کنند و آنان را بدرانند و برای متقاعد کردن این حیوانات برای آنان سخنرانی کرد و چون سخنرانی طولانی شد آب دهان شیطان راه افتاد و از کنار دهانش بر زمین ریخت و از آب ریخته شده بر زمین ناگهان 4 سگ بزرگ پدید امده و پارس کنان به 4 گوشه مسجد الحرام که آدم و حوا در انها ماوا گزیده بودند رفته و از حمله وحوش و کشته شدن آدم و حوا جلوگیری کردند و نقشه شیطان به فضل الهی ناکام ماند.
و مکرو و مکرالله والله خیر الماکرین

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
انصار میخواستم بدونم اگه سگ رو مثل شیطان تو مکه با سنگ بزنیم(رمی جمره!) عایا ثواب داره؟
+
انصافا میشه بگی شما تحصیلات و شغلت چیه؟چند سالته؟(ببینیم با کی طرفیم!)

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
زمانی که آدم و حوا به زمین هبوط کردند 700 سال از یکدیگر دور بودند تا اینکه در نزدیکی مسجد الحرام یکدیگر را یافتند
اما در آن لحظه شیطان که نمی خواست آدم و حوا به یکدیگر برسند و بچه دار شوند تا نسل انسان ادامه پیدا کند جمعی از وحوش چون گربه و شغال و گرگ و شیر را جمع کرد تا به ادم و حوا حمله کنند و آنان را بدرانند و برای متقاعد کردن این حیوانات برای آنان سخنرانی کرد و چون سخنرانی طولانی شد آب دهان شیطان راه افتاد و از کنار دهانش بر زمین ریخت و از آب ریخته شده بر زمین ناگهان 4 سگ بزرگ پدید امده و پارس کنان به 4 گوشه مسجد الحرام که آدم و حوا در انها ماوا گزیده بودند رفته و از حمله وحوش و کشته شدن آدم و حوا جلوگیری کردند و نقشه شیطان به فضل الهی ناکام ماند.

پس سگ به شدت خوبه!!
+
دادا مگه شیطان موجود و جسمی مثل ما هست که آب دهنش بریزه!
جن هست،چن رو هم هییچوقت نمیشه دید،اونطور که تو شیعه بودن به ما یاد دادن!!البته پیامبرا و... مستثنی بودن،اونوقت آب دهنش رو میتونیم ما هم ببینیم

همینکارا رو میکنین که آدم ترجیح میده بی دین باشه

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
پس سگ به شدت خوبه!!
+
جن هست،چن رو هم هییچوقت نمیشه دید،اونطور که تو شیعه بودن به ما یاد دادن!!البته پیامبرا و... مستثنی بودن،اونوقت آب دهنش رو میتونیم ما هم ببینیم

بابا این تروله شما چرا جدی میگیری

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
پس سگ به شدت خوبه!!
+

اجنه گاهی می توانند خود را به جسمیت دراورند و بارها دیده شدن اجنه توسط انسان ها مشاهده شده
و شیطان نیز برای گفتگو با حیوانات خود را مرئی و قابل دیدن کرده بوده است.

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
با سلام
آیا اسلام از وجود خرس قطبی یا ببر سیبری اطلاع داشته؟

به جان خودم اگه اطلاع داشته

با تشکر از برنامه ی بیخودتون

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
پس سگ به شدت خوبه!!
+

انصار میخواستم بدونم اگه سگ رو مثل شیطان تو مکه با سنگ بزنیم(رمی جمره!) عایا ثواب داره؟
+
انصافا میشه بگی شما تحصیلات و شغلت چیه؟چند سالته؟(ببینیم با کی طرفیم!)

تروله جدی نگیر

این یعنی داره از اسلام دفاع میکنه و در واقع خودش اسلام ستیزه و نقشه های شومی برا تاپیکا داره

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
هویت اصلیش رو کسی میدونه؟یا اک های دیگش رو؟
+
راستش خوب عمل کرده ها،اسلام ستیز واقعی به این میگنا!!!تا الآن خیلیا با خوندن پست های این بی دین شدن!

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
نمگی اینجا بچه داریم خوف میکنه این چیزها رو میگه بعد شما اوا بودی وقتی اب دهن شیطان چکید زمین؟؟؟؟ادم یاد فیلم جن گیر میفته وای چه ترسناک میگم ایا احیان ا داخل مخ شما رو با پهن پر نکردن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هویت اصلیش رو کسی میدونه؟یا اک های دیگش رو؟
+
راستش خوب عمل کرده ها،اسلام ستیز واقعی به این میگنا!!!تا الآن خیلیا با خوندن پست های این بی دین شدن!

دو سه تا کاربر دیگه هم هستن مثل همین نمیدونم چرا بنشون نمیکنن یکیشونه بن کردن با پیگیریه زیاد . اون دوتا دیگه هم تو نوبت هستن ناراحت نباش پاکسازی نزدیکه

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
دو سه تا کاربر دیگه هم هستن مثل همین نمیدونم چرا بنشون نمیکنن یکیشونه بن کردن با پیگیریه زیاد . اون دوتا دیگه هم تو نوبت هستن ناراحت نباش پاکسازی نزدیکه

یه تاپیک بزنید تا بقیه هم متوجه بشن،این دوستای خورسند14 هم توی تاپیک شکایت کلی جز جز میکردن،بخاطر هموناس که من الآن بن شدم
اونا رو هم معرفی کنید تا کلا این قضیه'ی باند بازی و ترول ها کمتر بشه

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
تروله جدی نگیر

این یعنی داره از اسلام دفاع میکنه و در واقع خودش اسلام ستیزه و نقشه های شومی برا تاپیکا داره

من که اصلا اینطور فکر نمیکنم
اگه اینطور بود همون انصاریا تا حالا برده بودنش زیر خاک واسه سواستفاده از اواتار و اسمشون
مطالبشم کاملا اسلامیه خارج از اسلام نیست
البته هیچی بعید نیست ولی خب ...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه اینطور بود همون انصاریا تا حالا برده بودنش زیر خاک واسه سواستفاده از اواتار و اسمشون
اونقدر که شماها اونا رو جدی گرفتین , همونقدر اونا شماهارو ادم حساب نمیکنن ;)

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106

آره
ولی چرت و پرت هم زیاد میگه
همون قضیه امام زمان که تعریف کرده بود رو یادتون میاد؟
+
منم ریپورت دادم،شما هم ریپورت بدید،از طریق این لینک:http://forum.persiantools.com/profile.php?do=addlist&userlist=ignore&u=151635

البته درست نمیدونم،همین لینکه؟

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
این نظر خودتونه یا نظر اسلام؟چون من نظر اسلام رو گفتم حالا شما منبعی دارین گفته باشه همه موجودات عقل دارن معرفی کنین
وقتی موجودی دعا کرده یعنی اختیار داشته که چیزی بخواد بدون اختیار چطور درخواست میتونه داشته باشه؟
ثواب عمل هم واسه اختیار هست که این موجودات کارخوبی انجام دادن یعنی اختیارداشتن و کار خوب کردن پس باید بهشون خوبی کرد

خلاصه اینکه کلا یه معادله چندمجهولی طرح کردن که خودشونم موندن توش
اختیار یعنی بتونی بین خوب و بد انتخاب کنی! نه اینکه همیشه چیزای خوب رو بخوای!
خواستن رو همه موجودات دارن، مثلا درخواست یک سگ برای غذا که نشون میده!
عقل چیزی هست که به موجود توانایی فکر و رشد میده! بلاخره این شیر توی سیرک توانایی یادگیری داره! درسته؟ چون غریزه نه کم میشه نه زیاد!

بلبل های خرما خیلی خیلی بانمک هستن،یکی از دوستان تو تاپیک عکس از موجودات خانگی خود عکسشو گذاشته بود!خیلی خیلی قشنگ بود،من هم میخواستم یکی بگیرم ولی بهم گفت که راست روده هستن و خونه .....

گاو رو هم حساب کنید،خیلی مفیده و تازه خیلیا هم بهش رفتن(در باطن گاو حساب میشن!)!!!!
گنجشک و چغک(مشدی) رو هم نکشید،گناه دارند
یک حیوون زیبای دیگه هم کلاغ سبز هست!!خیلی زیباست
خودم بودم داداش! :دی مال خودم بوده
کلاغ سبز هم خوشگله! کم سرو صدا هم هست.
کی گفته بلبل خوردنیه؟؟
بلبل خرما رو می گم! :دی

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
این ریپورت نیست . ایگنوره
کسی رو این کلیک کنه تا آخر عمرش دیگه نمیتونه از پست های این کاربر گرانقدر فیض ببره . :D

خوب پس چجوری ریپورت بدیم؟
+
البته میشه روی گزینه نمایش پست کلیک کرد و فبض برد!

خودم بودم داداش! :دی مال خودم بوده
کلاغ سبز هم خوشگله! کم سرو صدا هم هست
راس میگیا!:)
من کاربرا رو از روی آواتار میشناسم،آواتارتو عوض کردی یا من آلزایمر گرفتم!:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا