• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۶ جانور که کشتن آن‌ها نهی شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
پاسخ رضا بود دوست عزیز!

بله، چون اختیار ندارن! یعنی عقل حتی اگر 0.1 % باشه فقط سمت چیز از پیش تعیین شده است. ولی توان یادگیری دارن.
مثل ماجرای سیب زمینی آبپز کردن میمون ها که بعد همشون یاد گرفتن.(مستندی بود پخش می شد این مورد رو گفت.)
حیوان توانایی درخواست کردن رو داره! آب، باران، غذا، محبت. اما اختیاری نداره
آیه 3 سوره انسان:
«ما راه (حق و باطل) را به او نشان دادیم، می‌خواهد هدایت پذیرد و مسئولیت‌هایش را انجام دهد، یا کفران (نعمت) کند.»

عزیز جمله ی من ، از جنبه ی کنایه بود .

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
اختیار یعنی بتونی بین خوب و بد انتخاب کنی! نه اینکه همیشه چیزای خوب رو بخوای!
خواستن رو همه موجودات دارن، مثلا درخواست یک سگ برای غذا که نشون میده!
عقل چیزی هست که به موجود توانایی فکر و رشد میده! بلاخره این شیر توی سیرک توانایی یادگیری داره! درسته؟ چون غریزه نه کم میشه نه زیاد!

بخواییم سر اینچیزا بحث کنیم یه کتاب میشه بحث کرد
ولی بحث شما ربطی به موضوعی که من عنوان کردم نداره
در فقه ثواب به چه عملی تعلق میگریه؟به عملی که با خلوص نیت و در راه غربت که از روی اختیار انجام میشه
وهرگز ثواب به اعمال غریزی تعلق نمیگیره
حالا ایا این حیوانات دست به همچین اعمالی زدن از روی غریزه بوده یا اختیار؟
اگر از روی غریزه بوده که ثوابی نباید بهش تعلق بگیره که اینطور در مقابل حیوانات دیگه دارای قرب و منزلت بیشتری بشن
اگر از روی اختیار بوده که پس کلا اصول این مذهب میره زیر سوال چون اصلی تفاوت انسان با حیوان فقط همین بحث اختیار هست
فقط همین موارد و حدیث نیست که عنوان کنین جعلیه و مواردی مثل سگ اصحاب کهف و هدهد سلیمان و شتر صالح و ... هم صدق میکنه
اگرم گفته بشه این حیوانات خاص افریده شدن پس بحث عدالت میره زیر سوال که چرا موجودات دیگه نباید خاص افریده بشه و این موقعیت رو داشته باشن
پس خانه از پایبست ویران است

گفتم بخوایم بحث کنیم خیلی میشه بحث کرد ولی کسی بخواد شک کنه همین چند خط براش کافیه سوالات توی ذهنش ایجاد بشه و بره دنبال حقیقت بگرده

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
در مورد خوک روایتی نداریم اما سگ:
زمانی که آدم و حوا به زمین هبوط کردند 700 سال از یکدیگر دور بودند تا اینکه در نزدیکی مسجد الحرام یکدیگر را یافتند
اما در آن لحظه شیطان که نمی خواست آدم و حوا به یکدیگر برسند و بچه دار شوند تا نسل انسان ادامه پیدا کند جمعی از وحوش چون گربه و شغال و گرگ و شیر را جمع کرد تا به ادم و حوا حمله کنند و آنان را بدرانند و برای متقاعد کردن این حیوانات برای آنان سخنرانی کرد و چون سخنرانی طولانی شد آب دهان شیطان راه افتاد و از کنار دهانش بر زمین ریخت و از آب ریخته شده بر زمین ناگهان 4 سگ بزرگ پدید امده و پارس کنان به 4 گوشه مسجد الحرام که آدم و حوا در انها ماوا گزیده بودند رفته و از حمله وحوش و کشته شدن آدم و حوا جلوگیری کردند و نقشه شیطان به فضل الهی ناکام ماند.
و مکرو و مکرالله والله خیر الماکرین

یا اباالفضل العباس!!!!!

پس باید به سگ جایزه بدن که!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
خیلی بامزه و فان بود ! همه جونورها یه طرف ، مورچه هم یه طرف. این مورچه های عزیز ایشاالله الآن هم دست به دعا ببرن و این هوای گرم و داغون تهران یه تغییری بکنه ! :دی
حالا از وسط این همه جک جونور ، چرا مورچه رو نوشتن ؟! اون بندگان خدا که توی یدونه قطره آب هم غرق میشن و وقتی بارون بیاد هم لونه ای که زیر زمین کندن به گند کشیده میشه ! مثلاً میگفتن فیل های آفریقایی طلب باران کردن ، نه مورچه !!!

گذشته از شوخی ، کلاً کسی که بی دلیل حیوونی رو اذیت کنه یا بکشه ، مشکل روحی روانی داره. دیگه این دسته بندی ها برای چیه ؟! مثلاً جغد و قورباغه رو نباید بکشیم ولی کشتن کرگدن و زرافه مشکلی نداره ؟!

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
بخواییم سر اینچیزا بحث کنیم یه کتاب میشه بحث کرد
ولی بحث شما ربطی به موضوعی که من عنوان کردم نداره
در فقه ثواب به چه عملی تعلق میگریه؟به عملی که با خلوص نیت و در راه غربت که از روی اختیار انجام میشه
وهرگز ثواب به اعمال غریزی تعلق نمیگیره
حالا ایا این حیوانات دست به همچین اعمالی زدن از روی غریزه بوده یا اختیار؟
اگر از روی غریزه بوده که ثوابی نباید بهش تعلق بگیره که اینطور در مقابل حیوانات دیگه دارای قرب و منزلت بیشتری بشن
اگر از روی اختیار بوده که پس کلا اصول این مذهب میره زیر سوال چون اصلی تفاوت انسان با حیوان فقط همین بحث اختیار هست
فقط همین موارد و حدیث نیست که عنوان کنین جعلیه و مواردی مثل سگ اصحاب کهف و هدهد سلیمان و شتر صالح و ... هم صدق میکنه
اگرم گفته بشه این حیوانات خاص افریده شدن پس بحث عدالت میره زیر سوال که چرا موجودات دیگه نباید خاص افریده بشه و این موقعیت رو داشته باشن
پس خانه از پایبست ویران است

گفتم بخوایم بحث کنیم خیلی میشه بحث کرد ولی کسی بخواد شک کنه همین چند خط براش کافیه سوالات توی ذهنش ایجاد بشه و بره دنبال حقیقت بگرده
عزیز من قصدم دفاع از تاپیک نبود!
من فقط می گم حیونات عقل و هوش دارن!
اما اختیار ندارن.
کاملا هم حرفتون رو تایید می کنم.
کاری که روی اختیار نباشه، هیچ ارزشی نداره!
برای مثال من از اجبار یکی رو دوست داشته باشم، دوست داشتن من ارزش داره؟
فکر کنم منو با استارتر اشتباه گرفتید. :دی

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
عزیز من قصدم دفاع از تاپیک نبود!
من فقط می گم حیونات عقل و هوش دارن!
اما اختیار ندارن.
کاملا هم حرفتون رو تایید می کنم.
کاری که روی اختیار نباشه، هیچ ارزشی نداره!
برای مثال من از اجبار یکی رو دوست داشته باشم، دوست داشتن من ارزش داره؟
فکر کنم منو با استارتر اشتباه گرفتید. :دی

نه این اواتارتون شبیه کاربر انصار هست واسه اون اشتباه کردم:lol:

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
واقعا توش موندم چرا این احکام اسهال در ایران به درستی انجام نمی شه

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
در مورد خوک روایتی نداریم اما سگ:
زمانی که آدم و حوا به زمین هبوط کردند 700 سال از یکدیگر دور بودند تا اینکه در نزدیکی مسجد الحرام یکدیگر را یافتند
اما در آن لحظه شیطان که نمی خواست آدم و حوا به یکدیگر برسند و بچه دار شوند تا نسل انسان ادامه پیدا کند جمعی از وحوش چون گربه و شغال و گرگ و شیر را جمع کرد تا به ادم و حوا حمله کنند و آنان را بدرانند و برای متقاعد کردن این حیوانات برای آنان سخنرانی کرد و چون سخنرانی طولانی شد آب دهان شیطان راه افتاد و از کنار دهانش بر زمین ریخت و از آب ریخته شده بر زمین ناگهان 4 سگ بزرگ پدید امده و پارس کنان به 4 گوشه مسجد الحرام که آدم و حوا در انها ماوا گزیده بودند رفته و از حمله وحوش و کشته شدن آدم و حوا جلوگیری کردند و نقشه شیطان به فضل الهی ناکام ماند.
و مکرو و مکرالله والله خیر الماکرین

ادم سه ساعت سخنراني كني دهنش خشك ميشه يا ازش اب چكه ميكنه؟!!!!!!
همين جواب يدونه رو بدي كافيه انصار!

پ.ن: يه تاپيك فروش ايكس باكس زدم عكس نزاشته بودم يه ساعته پاك كردن! 24 ساعت مهلت رو هم ندادن!
هفتاد تا پست. س شعر نوشتين هنوز بازه تاپيك :|
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106

پ.ن: يه تاپيك فروش ايكس باكس زدم عكس نزاشته بودم يه ساعته پاك كردن! 24 ساعت مهلت رو هم ندادن!

منم تاپیک واسه فروش وسایل روبورو(رباتیک)زدم خود احسان پاکش کرده!!باو حداقل یه اخطار بدین!

واقعا توش موندم چرا این احکام اسهال در ایران به درستی انجام نمی شه
در عوض احکام شکنجه اشون خیلی درست و بیش از حد انجام میشه!!!

نه این اواتارتون شبیه کاربر انصار هست واسه اون اشتباه کردم
laughingsmiley.gif
کور رنگی عایا؟

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
خیلی جالب بود !
اضافه کنم که زنبور عسل تولید کننده هم هس ...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

فروم داره رو به تجاری شدن میره پس اونجا مهمتر از اینجان :happy: ضمن اینکه مدیرهای هر بخش هم جداست

IT GALAXY

Registered User
لایک‌ها
277
این دو حدیث را هم که اکثرا با آن آشنا هستیم را نیز در این تاپیک رار میدهم

امام صادق(ع) روایت شده است که آن حضرت فرمود «از کشتن حیوانات به جز افعی، عقرب و موش بپرهیزید»

و یا حضرت علی(ع) می‌فرماید:
به خدا سوگند اگر همه آنچه را که در زیر آسمانهای هفتگانه است را

به من دهند تا دانه جوی را از مورچه ای به ظلم گیرم یا نافرمانی خدای را به جا آورم هرگز چنین نکنم

بدانید که این دنیای فانی شما در نزد من از برگ سبزی که در دهان ملخ است پست تر است. الحیاه جلد 2 صفحه 224

که این دو حدیث را در پست اول نیزقرار میدهم

Last edited:

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
ملائه تو یکی از کلاسای معارفون می گفت حدیث داریم از مار که گفته فلان و بصار....
اینو گفتم که از این به بعد به مار (دامت برکاته) به عنوان یکی از منابع مهم حدیث احترام بذارید :D

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
این دو حدیث را هم که اکثرا با آن آشناهستیم را در این ضمینه قرار میدهم

امام صادق(ع) روایت شده است که آن حضرت فرمود «از کشتن حیوانات به جز افعی، عقرب و موش بپرهیزید»

به من دهند تا دانه جوی را از مورچه ای به ظلم گیرم یا نافرمانی خدای را به جا آورم هرگز چنین نکنم

بدانید که این دنیای فانی شما در نزد من از برگ سبزی که در دهان ملخ است پست تر است. الحیاه جلد 2 صفحه 224

merdas آیا؟

IT GALAXY

Registered User
لایک‌ها
277

این یکی نیدونم merdas:eek:

به قول بهنوش بختیاری

فقط اینو میدونم که تو دین اسلام آزار و اذیت هر حیوانی شدیدا نهی شده حتی در مورد حیوانات موزی نیز گفته شده تا آنها در قلمرو خود هستند و کاری به کار شما ندارند کشتن آنها گناه است و تنها زمانی که قصد آزار شما را دارند میتوانید از خود دفاع کنید و در صورت اینکه جان شما در خطر باشد میتوانید آنها را بکشید مانند مار عقرب و...

حالا من خودم ولا اطلاعاتم کامل نیست ولی درهمین حد معمولی از مردم شنیدم اگه از دوستان کاملتره بگن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این دو حدیث را هم که اکثرا با آن آشنا هستیم را نیز در این تاپیک رار میدهم

شما عذر بدتر از گناه میاری ؟! :blink: الان حدیث حضرت محمد رو کسی قبول نداشت شما رفتی از امام علی و امام صادق حدیث میاری ؟! بنظرت حضرت محمد میگه مورچه رو نکشید ؟ تو اگه اناقت پر مورچه شد چیکار میکنی ؟ میگی کیش کیش برین بیرون ؟ یا دونه دونه میگیریشون میندازیشون بیرون ؟ شما چرا یه مشت چرت و پرت تحویل مردم میدی بنظر خودت داری از اسلام دفاع میکنی ؟ بنظر من که داری گند میزنی به اسلام که 100% قصد و غرضتم همینه

حواست به چرت و پرتهایی که مینیویسی باشه اینجا مدیرا مواظب هستن عواقب این اراجیف نوشتن ها پای خودته از ما گفتن بود

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
شما عذر بدتر از گناه میاری ؟! :blink: الان حدیث حضرت محمد رو کسی قبول نداشت شما رفتی از امام علی و امام صادق حدیث میاری ؟! بنظرت حضرت محمد میگه مورچه رو نکشید ؟ تو اگه اناقت پر مورچه شد چیکار میکنی ؟ میگی کیش کیش برین بیرون ؟ یا دونه دونه میگیریشون میندازیشون بیرون ؟ شما چرا یه مشت چرت و پرت تحویل مردم میدی بنظر خودت داری از اسلام دفاع میکنی ؟ بنظر من که داری گند میزنی به اسلام که 100% قصد و غرضتم همینه

حواست به چرت و پرتهایی که مینیویسی باشه اینجا مدیرا مواظب هستن عواقب این اراجیف نوشتن ها پای خودته از ما گفتن بود

ببخشید، عذر میخوام، چه اشکالی به این دو تا حدیث وارده؟
از نظر منطق-عقل میگم. چون به حدیث حضرت محمد اشکالاتی وارد بود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا