• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ پرداخت در علی اکسپرس و علی بابا بسیار بسیار ارزان قیمت را مقایسه کنید█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

وضعیت
موضوع بسته شده است.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام ممنون از لطف تون
در مورد اون لینکی که تو پی ام براتون دادم الان با فروشنده صحبت کردم وگفت که موجودی داره وپیش فروش نیست
سلام مجدد
با تشکر
من فردا برای پرداختتون میتونم اقدام کنم دوست عزیز(به خاطر تاخیر بوجود آمده هم بهتون تخفیف میدم) با تشکر

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام مجددا تا سقف روزانه ۲۰هزاو دلار در خدمت دوستان هستیم. پرداختها نیم ساعته اغلب انجام میشن.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
لطفا چک کنید که این فروشنده خوبی هست؟؟ من برای این مدل فقط این یکی رو پیدا کردم

http://www.aliexpress.com/item/Orig...hone-5-1080P-MSM8974AC-2-5GHZ/1929257558.html
و اینکه چقدر گمرکی به این میخوره؟؟

ممنون
سلام
فروشنده که خوبه اما میتونید از فروشنده ای بخرید که فیدبک خود جنسش هم بالا تر باشه تا خیالتون راحت تر باشه.
هزینه حمل جنستون داره دوست عزیز و ارسالش به ایران با دی اچ ال هست.
گمرکی رو باید از خود گمرک بپرسید اما معمولا ۱۲درصد رو ازتون میگیرن.
جنستون ۶۲۲.۷۳ دلار هست که میشه 2070000تومان که اگر خریدتون قطعی هست میتونم بهتون تخفیف هم بدم

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام به همه دوستان گل سفارشات منم امروز رسید...
اول از آقای حسینی گل یه تشکر ویژه میکنم که واقعا کارشون در این زمینه فوق حرفه ایه. معامله با ایشون برام افتخار بود.
سفارشات من جمعا به ارزش یک میلیون و صد و هشتاد هزار تومن که شامل دو عدد گوشی و یک عدد پاوربانک بوده...
ایشون خیلی در کارشون سریع -دقیق و مطمئن کار میکنن.
سفارشات من ظرف مدت 13 روز اومد(با پست سنگاپور) که هزینه گمرک+هزینه پست هر گوشی شد 57.700 که (گمرک=37.700-پست=20) هزینه پست پاوربانک هم شد 24 تومن که اومد دم در خونه.ولی 2تا گوشی رو با رفیقم رفتم از پست گرفتم.
بازم میگم از معامله با ایشون بسیار راضی هستم.
یا علی

mahmood_91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگر من چندتا محصول از چند فروشگاه مختلف سفارش بدم همه شون یکجا فرستاده میشه یا جداگانه میاد؟ یعنی برای هرکدوم باید پول گمرک و پست رو جداگانه بدم؟

mahmood_91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

California

Registered User
لایک‌ها
434
اول از آقای حسینی گل یه تشکر ویژه میکنم که واقعا کارشون در این زمینه فوق حرفه ایه. معامله با ایشون برام افتخار بود.
سفارشات من جمعا به ارزش یک میلیون و صد و هشتاد هزار تومن که شامل دو عدد گوشی و یک عدد پاوربانک بوده...
سفارشات من ظرف مدت 13 روز اومد(با پست سنگاپور) که هزینه گمرک+هزینه پست هر گوشی شد 57.700 که (گمرک=37.700-پست=20) هزینه پست پاوربانک هم شد 24 تومن که اومد دم در خونه.ولی 2تا گوشی رو با رفیقم رفتم از پست گرفتم.
یا علی
داداش گوشی هاتون چند دلاری بودند ؟
روی جعبه تیک gift خورده بود؟
امروز بطور اتفاقی یک ترخیص کار خورد به پستم !گفتند گوشی بصورت تک و هدیه به هیچ وجه گمرکی نداره و اگر گمرکی گرفته شده به استناد به قانون قابل شکایت و پیگیری هست و اگر یک ترخیص کار طرف حسابشون باشه نمیتونن از این غلط ها کنند .
گمرک روش محاسبه رو به من اینطوری گفتند : 6 درصد تعرفه گوشی +8درصد مالیات بر ارزش افزوده + یک درصد هلال احمر
در صورتی که 6درصد تعرفه مال سال 92 بوده و سال 93 شده 4 درصد . یعنی کلا میشه 13 درصد ارزش گمرکی گوشی .
نمیدونم چرا یهو یادم افتاد به داروغه زمان های قدیم و پول زور و ....
4.gif
4.gif

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
اغلب بگیم در یک بسته بفرسته خود فروشنده در یک بسته میفرسته.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
یا علی
سلام
شما لطف دارید دوست عزیز
خودتون انتخاب خوبی انجام دادید من فقط پرداخت های شما رو انجام دادم.
به همه دوستان میگم. اگر هوشمندانه با سایت علی اکسپرس برخورد کنید یک منبع درآمد بسیار عالی میشه براتون. مشتری هایی دارم که روی ۳۵۰دلار خرید ۵۰تا حتی صد دلار تخفیف میگیرن. جنس رو خودشون برگشت میزنن با فروشنده ها مذاکره میکنن بهترین ها رو انتخاب میکنن و با حجم بالا میارن و درست مدارک رو از فروشنده درخواست میکنن. با مدارک جنس میارن و حتی چدشون ترخیص هم میکنن.
خواهش میکنم اگر جنسی رو با قیمت پایین میبینید بدونید که در ازای سود بیشتری که میکنید باید ریسک بیشتری هم متحمل بشید. سود بیشتر شما به علت ریسک بیشتر شماست.
و در نهایت خواهشی که دارم این هست که وقتی من به دوستی میگم از این لینک خرید نکنید بگذارید روی حساب اینکه بیشتر از شما عزیزان تجربه دارم و نمیخوام در پروسه شکایت درگیر بشید.
با تشکر از تمام دوستانی که هوشمندانه برخورد میکنند.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اگر من چندتا محصول از چند فروشگاه مختلف سفارش بدم همه شون یکجا فرستاده میشه یا جداگانه میاد؟ یعنی برای هرکدوم باید پول گمرک و پست رو جداگانه بدم؟
سلام
بله جداگانه میاد و جداگانه پول ها رو باید پرداخت کنید

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
داداش گوشی هاتون چند دلاری بودند ؟
روی جعبه تیک gift خورده بود؟
امروز بطور اتفاقی یک ترخیص کار خورد به پستم !گفتند گوشی بصورت تک و هدیه به هیچ وجه گمرکی نداره و اگر گمرکی گرفته شده به استناد به قانون قابل شکایت و پیگیری هست و اگر یک ترخیص کار طرف حسابشون باشه نمیتونن از این غلط ها کنند .
گمرک روش محاسبه رو به من اینطوری گفتند : 6 درصد تعرفه گوشی +8درصد مالیات بر ارزش افزوده + یک درصد هلال احمر
در صورتی که 6درصد تعرفه مال سال 92 بوده و سال 93 شده 4 درصد . یعنی کلا میشه 13 درصد ارزش گمرکی گوشی .
نمیدونم چرا یهو یادم افتاد به داروغه زمان های قدیم و پول زور و ....
4.gif
4.gif
گوشی هام 172 دلاری بودن
بله روی جعبه تیک Gift خورده ...
من اینو نمیدونستم ...:(
طرف تو گمرک مشهد گفت 14٪ هزینه کل کالا میشه هزینه گمرکتون بعد اومد به من گفت گوشیت چقدر هزینه اشه منم اومدم گفتم 99 دلار:D بعد طرف گفت الان تو آمازون زدم 199 دلاره:eek: منم بهش گفتم بابا من بچه پایین شهر مشهدم نه بچه لسانجلس:eek::D بعد طرف اومد جلو گفت 45 دلار براتون کم میکنم 50 دلار هم به خاطر شما کم میکنم تازه رندش هم میکنم کلا 14٪ رو از 100 دلار حساب میکنم و در دلار مرجع ضرب میکنم که شد 37 تومن دیگه من نمیدونم طرف از این غلطا کرد تازه یارو منت گذاشت که نگو...
آره بابا زور بگیریه که نگو...:general710:
ولی پول پستی که از تهران تا مشهد میادو حتما میگیرن که 20 تومنه ولی خدایی خیلی گمرکی ها نا مردن (تا الان که داشتم یارو رو به خاطر تخفیفاش دعا میکردم حالا دارم نفرینش میکنم:D)
یه تاپیک هم آقا الیاس در همین مورد شما که در این زمینه فعالیت میکنید بزنید که بچه ها اطلاعاتشون بره بالا...
ممنون

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام:یه سوال داشتم، از فروشگاه علی اکسپرس بازدید میکردم،یه سری کالاها تخفیف 80% و... خورده بودند،میخواستم بپرسم چرا فروشنده کالاهاش رو با این تخفیف ها میفروشه؟(آدم شک میکنه) مثلا یه عینک 200 هزار تومانی رو با تخفیف 35 هزار تومان حساب کرده بود.

Sent from my V3

starunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام و خسته نباشین؛

*** کد RX196190174CH (کدی که فروشنده داده معتبر نیست و مرسوله‌ای با این کد وجود نداره)
اطلاعات تماس دادین... تماس گرفتم و دو بار براش پیام گذاشتم، نتیجه ای نداشت و فروشنده جوابی نداد ... دلیوری تایم 39 روزه و طبق قوانین علی اکسپرس سقف زمانی تحویل داره نزدیک می شه و بهتره هر مکاتبه ای در قالب شکایت صورت بگیره تا علی اکسپرس هم از ماجرا با خبر باشه. پس لطفا شکایت رو باز کنین.

*** کد RC686398985CN ؛ مهلت مقرر تحویل (دلیوری تایم) نزدیکه ولی هنوز به ایران نرسیده ؛ به نظر باید تا زمان هست، شکایت باز بشه تا موارد زیر نظر علی اکسپرس قرار بگیره. خودتون استادین و می دونین گویا در این مکاتبات عدم پاسخ فروشنده و حتی تاخیر در پاسخ گویی برای خریدار برگ برنده‌س و باعث تسریع در کار می شه.

*** کد RC834959685CN (برای 9 کالای مختلف)
این کد هم معتبر نیست و مرسوله ای با این کد وجود نداره. صفحه فروشنده در علی اکسپرس خالیه؛ دلیوری تایم هم مشخص نیست (احتمالا تو ثبت سفارش قید شده). اگر مهلت فروشنده نزدیکه و یا اصلا تموم شده و وقت هست، به خاطر عدم دریافت کالا شکایت رو باز کنین.

خیلی ممنون

===============================
طبق قوانین علی اکسپرس اگر خریدار مشمول مورد زیر بشه، در صورت عدم دریافت کالا هیچ حقی برای ریفاند نداره؛ البته من نمی دونم این "چارچوب زمانی تایید" (Confirmation timetable) چقدره (گویا در فرم سفارش کالا قید می شه) .
در هر صورت چون عملا وارد نیستم از روی احتیاط مطرح کردم:
You didn't receive anything, but also didn't submit a refund request before order completion, and the order exceeds confirmation timeframe
Caution: If you do not click ‘Confirm Order Received’ in MyAliExpress within your given confirmation timeframe, AliExpress will automatically consider the order to be satisfactory and will finalize the order process

با تشکر

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
من خدمتتون عرض کرده بودم که برای کالاهایی هم که کد رهگیری اشتباه میدن باید dispute باز کنید و با dispute مبلغ وجه ریفاند بشه. خودتون گفتید کاری نکنیم. این هم اسکرین شات گفته خودتون که در پیام خصوصی هم گفتید ببینید.
باز هم من بهتون بعدش گفتم dispute باز کنیم اما متاسفانه باز هم شما گفتید فعلا کاری نکنیم.
خواهش میکنم اسکرین شات گفته خودتون رو نگاه کنید.
درضمن لطفا برای هر کد رهگیری که شکایت دارید و می خواهید dispute باز بشه لطفا متن شکایتتون به همراه کد رهگیری رو در پیام خصوصی بهم بدید تا امروز شکایت باز کنم.
درضمن تمام مواردی که چه شما و چه سایرین درخواست dispute دادند تا الان dispute باز شده.
منتظر پیام خصوصیتون هستم.

سلام و خسته نباشین؛

*** کد RX196190174CH (کدی که فروشنده داده معتبر نیست و مرسوله‌ای با این کد وجود نداره)
اطلاعات تماس دادین... تماس گرفتم و دو بار براش پیام گذاشتم، نتیجه ای نداشت و فروشنده جوابی نداد ... دلیوری تایم 39 روزه و طبق قوانین علی اکسپرس سقف زمانی تحویل داره نزدیک می شه و بهتره هر مکاتبه ای در قالب شکایت صورت بگیره تا علی اکسپرس هم از ماجرا با خبر باشه. پس لطفا شکایت رو باز کنین.

*** کد RC686398985CN ؛ مهلت مقرر تحویل (دلیوری تایم) نزدیکه ولی هنوز به ایران نرسیده ؛ به نظر باید تا زمان هست، شکایت باز بشه تا موارد زیر نظر علی اکسپرس قرار بگیره. خودتون استادین و می دونین گویا در این مکاتبات عدم پاسخ فروشنده و حتی تاخیر در پاسخ گویی برای خریدار برگ برنده‌س و باعث تسریع در کار می شه.

*** کد RC834959685CN (برای 9 کالای مختلف)
این کد هم معتبر نیست و مرسوله ای با این کد وجود نداره. صفحه فروشنده در علی اکسپرس خالیه؛ دلیوری تایم هم مشخص نیست (احتمالا تو ثبت سفارش قید شده). اگر مهلت فروشنده نزدیکه و یا اصلا تموم شده و وقت هست، به خاطر عدم دریافت کالا شکایت رو باز کنین.

خیلی ممنون

===============================
طبق قوانین علی اکسپرس اگر خریدار مشمول مورد زیر بشه، در صورت عدم دریافت کالا هیچ حقی برای ریفاند نداره؛ البته من نمی دونم این "چارچوب زمانی تایید" (Confirmation timetable) چقدره (گویا در فرم سفارش کالا قید می شه) .
در هر صورت چون عملا وارد نیستم از روی احتیاط مطرح کردم:
You didn't receive anything, but also didn't submit a refund request before order completion, and the order exceeds confirmation timeframe
Caution: If you do not click ‘Confirm Order Received’ in MyAliExpress within your given confirmation timeframe, AliExpress will automatically consider the order to be satisfactory and will finalize the order process

با تشکر

فایل های ضمیمه

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    54.6 KB · نمایش ها: 12

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام:یه سوال داشتم، از فروشگاه علی اکسپرس بازدید میکردم،یه سری کالاها تخفیف 80% و... خورده بودند،میخواستم بپرسم چرا فروشنده کالاهاش رو با این تخفیف ها میفروشه؟(آدم شک میکنه) مثلا یه عینک 200 هزار تومانی رو با تخفیف 35 هزار تومان حساب کرده بود.

Sent from my V3
سلام
راستش سیاست های فروشنده ها مربوط به خودشون میشه. من در رابطه با سیاست های اونها متاسفانه نمیتونم نظری بدم. از خود فروشنده هابپرسید بهتون جواب دقیق تری میدن.

mahmood_91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقای حسینی مبلغ به حسابتون واریز شد.. لطفا پرداخت رو انجام بدید.. ممنون

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
آقای حسینی مبلغ به حسابتون واریز شد.. لطفا پرداخت رو انجام بدید.. ممنون
سلام
پرداختتون در کمتر از 40 دقیقه انجام شد و رسید پرداخت برای شما پخ شد.
لطفا 5 روز دیگه ازم کد رهگیری تون رو بگیرید.
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا