• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ پرداخت در علی اکسپرس و علی بابا بسیار بسیار ارزان قیمت را مقایسه کنید█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

وضعیت
موضوع بسته شده است.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
درود دوست گرامى؛
اين دو لينك تا رسيدن به درب منزل چقدر در مياد؟

http://www.aliexpress.com/item/Hot-...ather-Warm-Snow-Boots-Outdoor/2021894657.html

http://www.aliexpress.com/item/2014...ather-Shoes-Men-s-Flats-Shoes/2031433497.html

البت من پستهاى قبلى رو خوندم و در مورد اعتبار فروشنده و مسايلى از اين دست فعلا كارى به اين ها ندارم و فقط ميخوام بدونم سفارش اينترنتى از طريق شركتهاى واسطه مانند شما چقدر اختلاف با خريد حضورى كالاهاى مشابه از مغازه هاى سطح شهر داره.
بنابراين سپاسگزار ميشم اكه مبلغ نهايى پرداختى من به شما براى تحويل گرفتن كالا درب منزل ( يا ادتره پست شهر ما) رو بصورت يك عدد مشخص اعلام بفرماييد.
من تا حالا از سايتهاى بين المللى خريد نكردم و از اونجايى كه ظاهرا مراحل افتتاح حساب و وريفاى كردن و اين چيزها كمى پيچيده هست و از طرفى من خريد عمده ندارم فقط ميخوام ببينم اختلاف واضحى بين خريد محلى و خريد اينترنتى هست يا نه.

با سپاس.
(قيمت نهايى رو لطفا مشخص اعلام بفرماييد ممنون)
سلام
کارمزد که من میگیرم در این لسنک نوشته شده است:
www.easytrading.ir/alibaba-aliexpress
هزینه گمرک رو باید از خود گمرک بپرسید اما به بسته های زیر 50 دلار اغلب گمرکی تعلق نمیگیره. هر بسته بین 4 تا 19 هزار تومان هزینه پست میگیرند.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386

ali_kuchulu

Registered User
لایک‌ها
11
دوست گرامى ضمن سپاس، البته پاسخ منو درمورد دو لينكى كه براتون مشخص كردم در دوتا پست بالا اونطور كه من از شما خواستم (يعنى مبلغ نهايى پولى كه بايد به حساب شما واريز شه بصورت يك عدد مشخص) كه در نهايت نفرموديد. اما بهرحال، در صفحه اول فرموديد اطلاعات مربوط به اسم و آدرس و ... به زبان انگليسى پركنيم و بفرستيم براى شما.
١- كجا اين اطلاعاتو پر كنيم؟
٢- چطورى براى شما بفرستيم؟
در واقع ميخوام بدونم فرض كنيد من ميخوام يه كمربند از على اكسپرس بخرم. غير از شماره كارت شما كه تو پست اول نوشتيد و پول بهش واريز ميشه ديگه بايد چطورى باقى اطلاعاتو به شما بديم؟
و اينكه حتى خريدهاى كوچيك درحد بيست دلار هم امكان سفارش به شما وجود داره؟
با سپاس

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوست گرامى ضمن سپاس، البته پاسخ منو درمورد دو لينكى كه براتون مشخص كردم در دوتا پست بالا اونطور كه من از شما خواستم (يعنى مبلغ نهايى پولى كه بايد به حساب شما واريز شه بصورت يك عدد مشخص) كه در نهايت نفرموديد. اما بهرحال، در صفحه اول فرموديد اطلاعات مربوط به اسم و آدرس و ... به زبان انگليسى پركنيم و بفرستيم براى شما.
١- كجا اين اطلاعاتو پر كنيم؟
٢- چطورى براى شما بفرستيم؟
در واقع ميخوام بدونم فرض كنيد من ميخوام يه كمربند از على اكسپرس بخرم. غير از شماره كارت شما كه تو پست اول نوشتيد و پول بهش واريز ميشه ديگه بايد چطورى باقى اطلاعاتو به شما بديم؟
و اينكه حتى خريدهاى كوچيك درحد بيست دلار هم امكان سفارش به شما وجود داره؟
با سپاس
سلام دوست عزیزم
راستش من برای اینکه دوستان خودشون بتونن محاسبه قیمت نهایی رو داشته باشند بهشون یک فرمول ثابت میدم و مبنای خریدتون رو دلار بازار تهران قرار میدم..شاید اینجوری دوستان بتونن با سایر عزیزانی که در این کار فعالیت دارند مقایسه راحت تری انجام بدن...
در واقع من میتونم براهون پرداخت یک دلاری هم بزنم اما چون کارمزد ۱۰ تومان روی مجموع پرداختهای هر نفر میگیریم برای شما نمیصرفه دوست عزیز
برای پرداخت های بالای ۱۵۰دلار نرخ ما بهترین و مناسب ترین نرخ بین سایر دوستان هست...
اطلاعات رو میتونید برای من پیام خصوصی کنید یا ایمیل بزنید
Info(at)easytrading.ir
سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

Fashion Mankan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام سفارشای من کد پیگیری هاشو برام میفرستین چک کنم ببینم فرستادن؟مرسی

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام سفارشای من کد پیگیری هاشو برام میفرستین چک کنم ببینم فرستادن؟مرسی
ُلام
بله روی رسید ها نوشته چند روزه ارسال میشن. لطفا ببینید اگر به روز ارسال رسیده لینک هاتون رو برام پخ کنید که کد ها رو بهتون بدم

Fashion Mankan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ُلام
بله روی رسید ها نوشته چند روزه ارسال میشن. لطفا ببینید اگر به روز ارسال رسیده لینک هاتون رو برام پخ کنید که کد ها رو بهتون بدم
پخ کردم لینک هارو جواب ندادین

Fashion Mankan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ایشون بزنم به تخته شدیدا پیگیر و متعهد و خوش اخلاق هستن از معدود دفعاتی که توی ایران از خرید و خدمات لذت میبرید.حتما امتحان کنید توصیه میکنم.خودم 100% مشتری دائم خواهم بود.آدم اینجور موقع ها وجدانش درد میگیره حقیقت رو نگه.مرسی

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
ایشون بزنم به تخته شدیدا پیگیر و متعهد و خوش اخلاق هستن از معدود دفعاتی که توی ایران از خرید و خدمات لذت میبرید.حتما امتحان کنید توصیه میکنم.خودم 100% مشتری دائم خواهم بود.آدم اینجور موقع ها وجدانش درد میگیره حقیقت رو نگه.مرسی
سلام
شما لطف دارید دوست عزیز
من کاری رو که وظیفه ام هست انجام میدم

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
سلام دوست من خوبین :)

من یه لومیا 900 رنگ آبی میخوام خرید کنم از سایت خارجی ..

نمیدونم از کدوم سایت ..
از آمازون مثلا این لینک هست

http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-9...526239&sr=1-3&keywords=nokia+lumia+900+unlock

اما نمیدونم رفرش هست یا نه . ( زیادم مهم نیس )

قیمتش چند درمیاد ؟ و اینکه چندروزه میرسه دستم .. متشکرم

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوست من خوبین :)

من یه لومیا 900 رنگ آبی میخوام خرید کنم از سایت خارجی ..

نمیدونم از کدوم سایت ..
از آمازون مثلا این لینک هست

http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-9...526239&sr=1-3&keywords=nokia+lumia+900+unlock

اما نمیدونم رفرش هست یا نه . ( زیادم مهم نیس )

قیمتش چند درمیاد ؟ و اینکه چندروزه میرسه دستم .. متشکرم
سلام
در آمازون میتونم براهون پرداخت کنم اما ارسال به ایران نداره باید ادرس خارجی بدید

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا