caixa
کاربر تازه وارد
سلام داداش ویندوز 8.1 تورجینال با پک کامل u.s.a موجوده؟قیمت؟
البته پک ایران هست و دارای گارانتی آذر سافت یکساله office 2013 هم دارد ( قیمت 180000 تومان)سلام داداش ویندوز 8.1 تورجینال با پک کامل u.s.a موجوده؟قیمت؟
از ایناکه DVD رو کپی میکنن و فقط لاسنس روش میزارنه ؟ مثله شرکت رسیس www.rasiss.com ؟البته پک ایران هست و دارای گارانتی آذر سافت یکساله office 2013 هم دارد ( قیمت 180000 تومان)
این پک ها رو جدید گرفتم هنوز خودم تست نکردم فردا از شرکت اطلاعات کامل رو می پرسم خبر می کنماز ایناکه DVD رو کپی میکنن و فقط لاسنس روش میزارنه ؟ مثله شرکت رسیس www.rasiss.com ؟
یکی از پک ها را باز کردم و عکس گرفتماین پک ها رو جدید گرفتم هنوز خودم تست نکردم فردا از شرکت اطلاعات کامل رو می پرسم خبر می کنم
یکی از پک ها را باز کردم و عکس گرفتم
طبق گفته شرکت گارانتی کننده شما می تونید آفیس یکساله رو با همین سریال ویندوز نصب کنیدببخشید آفیس 2013 که میگید همراه این پک است هم با سریال ارجیناله؟ بعد تفاوتش با پک های 200 هزار تومانی بازار کامپیوتر ایران در چهار راه ولیعصر چیه؟
یکی از پک ها را باز کردم و عکس گرفتم
نوشته های فارسی که جایی توی پک ننوشتن؟پک رو نمی دونم ساخت کجاست
این سایت شرکت گارانتی کننده است : http://azarsoft.ir
نوشته های فارسی که جایی توی پک ننوشتن؟
اگر منظور شما eset.com هست که نه بطور مثال eset.im/register و eset.de.com/register و ... که یوزر و پسوردهایی که شما از این سایتها می گیرید کاملا اورجینال هست و شما می توانید از خود eset.com نرم افزار را دانلود کرده و با این یوزر و پسوردها نرم افزار را اکتیو و آپدیت کنیددوست عزیز برای آنتی ویروس های نود هنگام ریجیستر و دریافت یوزر و پاس مستقیم از سایت نود گرفته می شه ؟
درود بر شمابا سلام
من براي يك شبكه با حدود 450 كلاينت پيشنهاد قيمت ميخواستم اگه ممكنه قيمت نرم افزارهاي پيشنهادي را (مثلا آويرا و . .)با تعداد يوزر مذكور برام به صورت پيش فاكتور بفرستيد ضمناً من اين نرم افزار براي يك شركت ميخوام كه روي لايسنس و خدمات حساس هستند
ممنون ميشم
با تشکرمبلغ 37 هزار تومان برای 3 کاربره antivrus nod32 7 واریز شد
412018066962
ممنون میشم ایمیل کنید [email protected]