viphyip
Registered User
ارسال شد دوست عزیزسلام
قیمت Bitdifender Internet Security برای یک سیستم بفرمائید .
مشکلی با آپدیت از آی پی ایران وجود ندارد ؟
ممنونم
ارسال شد دوست عزیزسلام
قیمت Bitdifender Internet Security برای یک سیستم بفرمائید .
مشکلی با آپدیت از آی پی ایران وجود ندارد ؟
ممنونم
دوست عزیز اینترنت سکوریتی مطمئن تر است و کسانی که از اینترنت زیاد استفاده می کنند توصیه می شود که اینترنت سکوریتی استفاده کنندکدوم بهترینه
و انتی ویروس یا اینترنت سکوریتی توصیه میکنید
زیاد اینترنت استفاده دارم
ارسال شدیه eset میخوام تک کاربره ورژن 7
چند در میاد
خوب حساب کنید
شماره کارتم ممنون
فرستاده شده از GT-I9505ِ من با Tapatalk
برای 100 کابره شما باید نسخه های سرور و کلاینت تهیه کنید و اگر سرور ندارید و فقط می خواهید که هر دستگاه جداگانه به اینترنت وصل شود خود باید از نسخه های خانگی استفاده شودبرای تعداد کاربر بالا 100 و 200 کاربره KIS دارید؟ اگه دارید چند؟
برای 100 کاربره کسپرسکی قیمت رو براتون فرستادمما فقط 100 کاربر pc (کلاینت) داریم. سرور توشون نیست.
بعد اگه فلش مموری الوده وصل کنم به دستگاه همین اینترنت سکوریتی میتونه شناسایی کنه و ویروس کشی کنه یا نه ؟دوست عزیز اینترنت سکوریتی مطمئن تر است و کسانی که از اینترنت زیاد استفاده می کنند توصیه می شود که اینترنت سکوریتی استفاده کنند
در مورد وصل کردن فلش که بله بصورت اتوماتیک پیغام اسکن به شما نمی دهد که شما می توانید انتخاب کنید که فلش مورد نظر را اسکن بکند یا نهبعد اگه فلش مموری الوده وصل کنم به دستگاه همین اینترنت سکوریتی میتونه شناسایی کنه و ویروس کشی کنه یا نه ؟
یه چیزی میخام ک کلا ایمن کنه دسگامو چ اینترنتی چ داخلی
الان من 3 تا دسگا دارم ک انتی ویروس میخام براشون
لایسنس باید تکی برای هر کدوم باشه ؟
و اینکه سرویس های شیرینگ یه مدت استفاده میکردم ک اپدیت رو انلاین دانلود کنم برای انتی ویروسام ولی تازگیا میگن خود اون سرورا میتونن الوده کننده دسگاه باشن و این حرفا
راهنمایی کامل لطفا
با تشکر
به نظر من از لحاظ امنیتی فرقی ندارد ولی پیور یک سری امکانات بیشتر داردبه نظرتون برای شرکت internet security خوبه یا pure
نسخه های شما در صورت عوض کردن ویندوز تا چندبار میشه نصب کرد
مشکلی با تعویض ویندوز ندارد و شما می تونید ویندوز رو چند دفعه تعویض کنید و استفاده کتیدسلام. این نود ۳۲ ها بعد از تغییر ویندوز باز هم نصب میشه یا فقط یکبار فعال میشه؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
ارسال شدسلام
من Kaspersky Internet Security یکساله تک pc میخوام شرایط خرید رو ارسال کنید
ممون
برای Eset Cyber Security شما می تونید همان لایسنس اسمارت سکوریتی را خریداری کنید و فقط نرم افزار مورد نظر را از سایت ESET دانلود کرده و با یوزر و پسورد بدست آمده استفاده کنیدسلام و وقتتون بخیر
آیا نسخه ایست سایبر سکیوریتی ( Eset Cyber Security ) که برای مک هست رو هم موجود دارید ؟ ممنون میشم اگه شرایط فروش و قیمت رو بگید. مرسی