یک عدد Kaspersky Internet Security
خریداری شد مشخصات رو فرستادم
معلوم نیست کی میتونید لایسنس IDM بیارید؟ قیمتی که شما میتونید بدید چقدره؟IDM تموم کرده بودند
ویندوزها بسته بندی ایران می باشد
برای IDM قیمتی به من ندادن چون موجود نداشتن ولی باز من پیگیر هستممعلوم نیست کی میتونید لایسنس IDM بیارید؟ قیمتی که شما میتونید بدید چقدره؟
بسته بندی ایرانه. یعنی فقط لایسنس ویندوز ارجیناله؟ یعنی خودتون روی DVD فایل ISO ویندوز رو رایت کردین و بسته بندی کردین؟
ارسال شد@viphyip
یک عدد پک ESET Smart Security 7 برای سه کامپیوتر میخواهم ، لطفاً قیمت بدهید
محصولات نود32 قابلیت رجیستر شدن ███ فروش محصولات ESET با قیمت ویژه ███
ESET Smart Security 7
ESET Smart Security 7 اورجینال برای 1 کامپیوتر اعتبار 1 سال 30000 تومان (تخفیف ویژه 25000 تومان)
ESET Smart Security 7 اورجینال برای 2 کامپیوتر اعتبار 1 سال 40000 تومان
ESET Smart Security 7 اورجینال برای 3 کامپیوتر اعتبار 1 سال (تخفیف ویژه 45000 تومان)
ESET Smart Security 7 اورجینال برای 4 کامپیوتر اعتبار 1 سال 65000 تومان
ESET Smart Security 7 اورجینال برای 5 کامپیوتر اعتبار 1 سال (تخفیف ویژه 65000 تومان)
ESET Smart Security 7 اورجینال برای 8 کامپیوتر اعتبار 1 سال (تخفیف ویژه 65000 تومان)
ESET Smart Security 7 اورجینال برای 9 کامپیوتر اعتبار 1 سال (تخفیف ویژه 75000 تومان)
درود بر شماببخشید چرا اسمارت سکوریتی برای ۴ و ۵ و ۸کاربره یک قیمت هستند؟
بعد اینکه الان ۸ کاربره موجود دارید؟
بعدم اینکه اگر پک بسته بندی رو بخوایم هزینه ارسال که گفتید چقدر میشه؟
درود بر شماسلام
آنتی ویروس های Nod32 روی CD هستن ؟
قیمتی که گذاشتید برای کف هست یا تخفیف همکار دارید ؟
درود بر شما
همه آنتی ویروس ها شامل بسته بندی و CD و راهنمای نصب و شماره پشتیبانی می باشد.
برای قیمت همکاری چنانچه روی تعداد در هر فاکتور خرید کنید شامل تخفیف هم می شود ولی برای 1-2 عدد همین قیمت تقدیم می گردد
با سپاس
توضیحات برای شما دوست عزیز ارسال شدمرسی
شماره کارت و مبلغ جهت خرید 10 عدد آنتی ویروس تک کاربره Nod 32 .. + هزینه پست به خوزستان
ارسال شد دوست عزیزسلام
قيمت نوروزي كسپر اينترنت سكوريتي رو برام بفرستين :دي
اطلاعات تماس ارسال شدبا سلام
ببخشید میشه میل تون یا آیدی یا هو رو بدین برای تماس بیشتر؟
من برای سایتم و برای فروش بیشتر می خوام همکاری کنم.. یه جور نماینده فروش
اطلاعات ارسال شد - بله همون 25000 تومان می باشداین محصول رو می خواستم ESET Antivirus 7 اورجینال برای 2 کامپیوتر اعتبار 1 سال 30000 تومان (تخفیف ویژه 25000 تومان)
در ضمن فقط مشخصات لایسنس رو می خواستم در این صورت هم همون 25 هزار باید واریز بشه ؟ لطفا مشخصات شماره حسابتون رو بدید تا واریز انجام بشه با تشکر