محصول شما ارسال شدمبلغ ۲۰.۰۰۰ تومان برای لایسنس Cyber Security PRO - MAC واریز شد.
درود بر شماسلام
جهت اسفاده در شبکه ای که از کامپیوتری با سیپ 1 هسته ای و رم 512 تا کامپیوترهای با سیپ 2 هسته و 8 گیگ رم وجود دارد چه انتی ویروسی پیشنهاد میدید؟
درود بر شماسلام
عزیز خیلی میبخشید این پک هایی که تو تصویر گذاشتی همین هایی هستند که شرکتهای ایرانی تولید میکنند و تو بازار فت و فراونه یا مستقیما تولید سازنده ست؟
یاعلی
درود بر شماسلام دوست عزیز
ESET Smart Security 7 اورجینال برای 3 کامپیوتر اعتبار 1 سال (تخفیف ویژه 30000 تومان)
موجوده؟؟؟ اگر موجوده اطلاعات رو پ خ کنید واریز کنم
درود بر شماسلام
داداش منو روشن میکنی
من الآن رفتم داخل سایت avira
اینترنت سکیوریتی ۱ساله ۱کاربره زده ۴۶.۹۹
اونوقت چرا از شما اینقدر ارزونه؟
ممنون
یعنی داداش من الآن ایست اسمارت سکوریتی یا مثلا کسپر اسکای سکوریتی ۲۰۱۵ از سایت خودشون دان و نصب کنم با لاینس های شما فعال میشن؟ بعد یوزر و پسورد هست دیگه درسته؟درود بر شما
همه آنتی ویروس ها در سایت شرکت قیمت مشخصی دارد ولی در کشور های مختلف با توجه به منطقه و کشور قیمتهای خاصی بفروش می شود لایسنس های آویرا و یا کسپرسکی و یا ای ست نیز در کشورهای مختلف قیمتهای مختلف دارد و از طرفی حالا یک نماینده قدرت خرید تعداد بیشتری لایسنس را دارد پس در نتیجه به خاطر تعداد خرید بالا تخفیف بیشتری می گیرد و قیمت لایسنس به حداقل می رسد
حالا من با کسانی کار می کنم که این دوستان جزو نمایندههای برتر اغلب شرکتهای آنتی ویروس هستند و می تونیم قیمت پایینتری نسبت به جاهای دیگر تقدیم کنیم البته ناگفته نمونه که ما هم می تونیم همان قیمت سایت بفروشیم ولی خوب می دونیم که سود بیشتر در فروش بیشتر و مشتری بیشتر است
باز هم سوالی بود در خدمتم
یا سپاس
بله دقیقایعنی داداش من الآن ایست اسمارت سکوریتی یا مثلا کسپر اسکای سکوریتی ۲۰۱۵ از سایت خودشون دان و نصب کنم با لاینس های شما فعال میشن؟ بعد یوزر و پسورد هست دیگه درسته؟
ممنون
بله موجود هست و قیمت در صفحه اول درج شدهانتی ویروس ایست ایندپوینت برای شبکه دارید؟