امروز به شما یک لایسنس یک کاربره آنتی ویروس نود32 هم به عنوان هدیه تعلق می گیرد به عنوان ( 16 مهر = جشن مهرگان )سلام یه ESET Smart Security 8 اورجینال برای 5 کامپیوتر اعتبار 1 سال میخواستم لطفا شماره کارت یا لینک پرداخت را پخ کنید ؟ و اگر احیانا بعدا لایسنس ها مشکلی براشون پیدا شد برای گارانتی باید به چه کسی مراجعه کرد ؟ مرسی
درود بر شماسلام
آقا من یه kaspersky internet security چهار کاربره میخام
مبلغ برای اکانت 5 کاربره ESET Smart Security 8 واریز و اطلاعات پرداختی پخ شد .امروز به شما یک لایسنس یک کاربره آنتی ویروس نود32 هم به عنوان هدیه تعلق می گیرد به عنوان ( 16 مهر = جشن مهرگان )
اطلاعات پرداخت ارسال شد
پشتیبانی یکساله دارند و می توانید در وقت اداری با شرکت تماس بگیرید
درود بر شما
با پک می خواهید یا فقط لایسنس کد برای شما ایمیل بشود؟
اطلاعات پرداخت ارسال شدفقط لایسنس کافیه
محصول شما همراه با هدیه ( 16 مهر = جشن مهرگان ) ارسال شدمبلغ برای اکانت 5 کاربره ESET Smart Security 8 واریز و اطلاعات پرداختی پخ شد .
محصول شما ارسال شدسلام
آقا من یه kaspersky internet security چهار کاربره میخام
بله فروش همکار هم دارم دوست عزیزسلام فروش همکاری هم دارید برای خش و فروش در دانشگاه ؟
دوست عزیزاستاد من ESET Smart Security 8 اورجینال برای 1 کامپیوتر اعتبار 1 سال میخوام. شرایط رو واسم پخ کنید
برای محصولات ای ست باید یوزر و پسورد اورجینال باشه در غیر این صورت روی نرم افزاری که از سایت eset.com دانلود می شه نه اکتیو می شود نه آپدیت می کندآنتی ویروس باید تو سایت اصلی ثبت بشه توی هر سایت فعال بشه اورجینال نیست