سلام 2 کیلو کنار
2 کیلو بهار نارنج
2 کیلو آویشن
2 کیلو گون
با تخفیف چقدر در میاد؟
2 کیلو بهار نارنج
2 کیلو آویشن
2 کیلو گون
با تخفیف چقدر در میاد؟
سلام .سلام 2 کیلو کنار
2 کیلو بهار نارنج
2 کیلو آویشن
2 کیلو گون
با تخفیف چقدر در میاد؟
سلامم.سلام
قیمت هاتون خیلی بالاست
چه طور ميشه فهميد كه عسل شما طبيعي واقعي هستش ؟ من اين مطبل رو اينترنت خوندم كه يك زنبوردار نوشته :
بهترين راه تشخيص عسل قلابي از طبيعي ،همانا قرار دادن عسل در يخچال فريزر مي باشد وعسل بايد شكرك بزند وهرچه قدر ذرات شكرك كوچكتر باشد عسل خالصتر است وعسل طبيعي مثل ذرات روغن جامد مي ماند.ولي بطور كل عسل طبيعي در ايران كم است وتوليد ان مقرون به صرفه نيست وبه علت عدم حمايت سازمانهاي دولتي توليد عسل طبيعي مقرون به صرفه نمي باشدو99/9 % عسلها مصنوعي هستند وفقط عسلهائي طبيعي هستند كه در جنگلها ويا لاي صخره ها پيدا مي شوند
سلام 2 کیلو کنارسلام .
پ.خ شد خدمتتون
سلام.چه طور ميشه فهميد كه عسل شما طبيعي واقعي هستش ؟ من اين مطبل رو اينترنت خوندم كه يك زنبوردار نوشته :
بهترين راه تشخيص عسل قلابي از طبيعي ،همانا قرار دادن عسل در يخچال فريزر مي باشد وعسل بايد شكرك بزند وهرچه قدر ذرات شكرك كوچكتر باشد عسل خالصتر است وعسل طبيعي مثل ذرات روغن جامد مي ماند.ولي بطور كل عسل طبيعي در ايران كم است وتوليد ان مقرون به صرفه نيست وبه علت عدم حمايت سازمانهاي دولتي توليد عسل طبيعي مقرون به صرفه نمي باشدو99/9 % عسلها مصنوعي هستند وفقط عسلهائي طبيعي هستند كه در جنگلها ويا لاي صخره ها پيدا مي شوند
بله گرامی . معادل ریالی تخفیف 50% اشانتیون ، تقریبا میشه 30% تخفیف نقدی ، اگر مایل بودید پ.خ بدین .:general406:سلام 2 کیلو کنار
2 کیلو بهار نارنج
2 کیلو آویشن
2 کیلو گون
با تخفیف چقدر در میاد؟
سلام .
پ.خ شد خدمتتون
دوست عزیز می تونید بجای شناتیون تخفیف بدین 50% ؟
سلام.
رفیق جواب سوال این دوستمونو برا منم بفرستید.ممنون
بله .برای تست کردن هم میشه سفارش داد؟
میشه شرایطشو بفرمایید؟
سلام . خیرسلام.عسل اقاقیا هم موجود دارید؟؟؟
سلامچه طور ميشه فهميد كه عسل شما طبيعي واقعي هستش ؟ من اين مطبل رو اينترنت خوندم كه يك زنبوردار نوشته :
امروز عسل ها رسید ممنون بابت تنوع عسل های اشتانتیون . مجدد دوباره خرید می کنم
سلام آقا مرتضی گرامیسلام آقا سامان
2 کیلو عسل کنار میخام
ارسال با پست سفارشی
میتونم از طریق سایت پرداخت کنم؟
سلام . خیرسلام با موراد امضام تعویض نداری