نمایندگی توی یزد دارید؟
سلام .
خیر - ولی ارسال داریم .
نمایندگی توی یزد دارید؟
سلام..جواب این دوستمون را برا منم پخ کن......یا همینجا بنویس....با تشکرچه طور ميشه فهميد كه عسل شما طبيعي واقعي هستش ؟ من اين مطبل رو اينترنت خوندم كه يك زنبوردار نوشته :
بهترين راه تشخيص عسل قلابي از طبيعي ،همانا قرار دادن عسل در يخچال فريزر مي باشد وعسل بايد شكرك بزند وهرچه قدر ذرات شكرك كوچكتر باشد عسل خالصتر است وعسل طبيعي مثل ذرات روغن جامد مي ماند.ولي بطور كل عسل طبيعي در ايران كم است وتوليد ان مقرون به صرفه نيست وبه علت عدم حمايت سازمانهاي دولتي توليد عسل طبيعي مقرون به صرفه نمي باشدو99/9 % عسلها مصنوعي هستند وفقط عسلهائي طبيعي هستند كه در جنگلها ويا لاي صخره ها پيدا مي شوند
سلام .سلام..جواب این دوستمون را برا منم پخ کن......یا همینجا بنویس....با تشکر
سلام .سلام دو تا سوال دارم
1-آیا عسل خالص و 100 درصد طبیعی هم هست؟ اگر بله لطفا قیمت و نوعشو واسم بفرستید ممنون
2- عسل وحشی چی هست و فواید و قیمتش
سلام شما شیت ازمایشگاهی دارین که توش مقدار ساکاروز عسل هاتون نوشته باشه
سلامسلام با دیدن تنوع عسل هایی که دارید
سؤالی برام پیش اومد : میشه عسل ها رو دسته بندی کرد ، می دونیم که زنبور تا اون حد اهلی نیست که ازش بخواهیم عسل های سفارشی برامون درست کنه ، اونی که شما گذاشتین مثلاً عسل گون ، یا عسل گز یا ... .و اینرو هم می دونیم که تو طبیعت گل ها و گیاهان بصورت پراکنده هستند و تقریباً زمان گلدهیشون هم یکسانه ، پس چطور عسل با شهد فقط یک گل یا گیاه خاص تولید میشه؟
میشه در این باره توضیح بدید .ممنون
زمان برداشت کنار کی هست
برداشت امسال رو می فرستین برامون؟
سلام
کنار امسال اومد خبر کنین
به روی چشم .خبر کنار رو به من هم بدین مرسی
سلام
من یک کیلو کنار و یک کیلو گزو گون میخواهم.
با درود و احترام
يک کيلو عسل کٌنار خام
يک کيلو عسل آفتابگردان کاملا شکرک بسته
سفارش داده شد.
با سپاس