- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
خواهش میکنم داداش گلمسپاس از شما . مثل همیشه کارتون درسته و راضی هستیم
بازم امری داشتین من در خدمتم
خواهش میکنم داداش گلمسپاس از شما . مثل همیشه کارتون درسته و راضی هستیم
سفارش دریافت شد. عسل چند گیاهتون برای من متفاوت بود بخصوص با گرده گل مخلوط که می شه عالی هستش. ممنون از شماسپاس از شما . مثل همیشه کارتون درسته و راضی هستیم
نوش جونتون دوست عزیزسفارش دریافت شد. عسل چند گیاهتون برای من متفاوت بود بخصوص با گرده گل مخلوط که می شه عالی هستش. ممنون از شما
پ.خ شد خدمتتون داداش منسلام
میشه بفرمایید در حال حاضر با توجه به فصلی که توش هستیم باکیفیت ترین عسلهاتون به ترتیب کدومها هستن( راستش اگه جسارت نباشه یه مقدار از هر کدومو هم میخام بدم ازمایشگاه .چون اگه ok باشه مشتری دایمیتون میشم). اگه لیستشو برام بفرستید ممنون میشم.در ضمن بفرمایید بعد از واریز چقدر طول میکشه به دستم برسه.من تهرانم.
ممنون
لطفا حتما جواب ازمایشات رو بذارید.اگه جوابش خوب باشه من و خیلی از اقواممون مشتری ایشون میشیم.سلام
میشه بفرمایید در حال حاضر با توجه به فصلی که توش هستیم باکیفیت ترین عسلهاتون به ترتیب کدومها هستن( راستش اگه جسارت نباشه یه مقدار از هر کدومو هم میخام بدم ازمایشگاه و جوابشو مجددا همینجا هم بذارم.چون اگه ok باشه مشتری دایمیتون میشم). اگه لیستشو برام بفرستید ممنون میشم.در ضمن بفرمایید بعد از واریز چقدر طول میکشه به دستم برسه.من تهرانم.
ممنون
چشم دوست عزیزلطفا حتما جواب ازمایشات رو بذارید.اگه جوابش خوب باشه من و خیلی از اقواممون مشتری ایشون میشیم.
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزاز هر ۸ نوعی که معرفی کردین موجود دارید؟
منظورم شما نبودید.با کاربر xenator بودم.چشم دوست عزیز
هروقت عسلها رو دادان ازمایش جوابشو میذارم
آره متوجه بودممنظورم شما نبودید.با کاربر xenator بودم.
به هر حال متشکرم از پاسختون
پ.خ شد خدمتتون داداش منمن۱۰۰ گرم گرده گل و ۱ کیلو عسل چند گیاه و ۱ کیلو خار شتر و ۱/۵ کیلو اسطوخدوس و از انواع مختلف دیگه غیر از عسل ممتاز (یعنی ۴ نوع دیگر )از هر کدام ۱۵۰ گرم میخام.هدفم اینه که اولا وزنش ۴ کیلو شده باشه( به خاطر تخفیف هزینه پستی که شما میدین) دوما از همه انواعش تست کرده باشم.در ضمن اگه خصوصیات ممتاز رو هم بفرمایید ممنون میشم و اگه خودتون توصیه میکنید از اون هم برام بفرستید.
حالا ۲ تا سوال دارم اولا قضیه ۱۵۰ گرم رایگان چیه دوما هزینه کل اینا رو بفرمایید چقدر میشه تا تقدیم کنم.
ممنون
واریزتون تایید میشه دوست عزیزمبلغ 2,690,500 ریال واریز شد.
شماره پیگیری تراکنش :630641
واریز شما دوست عزیز نیز تایید شددرود
سفارش سوم هم داده شد
یک کیلو آویشن خام
یک کیلو بهار نارنج صاف
یک کیلو گون خام
یک کیلو مرکبات نیمه رس بسته
یک کیلو ارده عسل
پاینده باشی جناب برزویان
من۱۰۰ گرم گرده گل و ۱ کیلو عسل چند گیاه و ۱ کیلو خار شتر و ۱/۵ کیلو اسطوخدوس و از انواع مختلف دیگه غیر از عسل ممتاز (یعنی ۴ نوع دیگر )از هر کدام ۱۵۰ گرم میخام.هدفم اینه که اولا وزنش ۴ کیلو شده باشه( به خاطر تخفیف هزینه پستی که شما میدین) دوما از همه انواعش تست کرده باشم.در ضمن اگه خصوصیات ممتاز رو هم بفرمایید ممنون میشم و اگه خودتون توصیه میکنید از اون هم برام بفرستید.
حالا ۲ تا سوال دارم اولا قضیه ۱۵۰ گرم رایگان چیه دوما هزینه کل اینا رو بفرمایید چقدر میشه تا تقدیم کنم.
ممنون
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد 26858000013006708193مبلغ 2,690,500 ریال واریز شد.
شماره پیگیری تراکنش :630641
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد 26858000013006708089درود
سفارش سوم هم داده شد
یک کیلو آویشن خام
یک کیلو بهار نارنج صاف
یک کیلو گون خام
یک کیلو مرکبات نیمه رس بسته
یک کیلو ارده عسل
پاینده باشی جناب برزویان