- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
داداش قیمت ها مجدد براتون ارسال شدبا درود فراوان
... مایل به خرید عسل از شما می باشم.اگه براتون مقدوره قیمت های حال حاضر عسل هایتان را برایم بفرستید..با تشکر
بازم امری باشه من در خدمتم
داداش قیمت ها مجدد براتون ارسال شدبا درود فراوان
... مایل به خرید عسل از شما می باشم.اگه براتون مقدوره قیمت های حال حاضر عسل هایتان را برایم بفرستید..با تشکر
داداش قیمت ها مجدد براتون ارسال شد
بازم امری باشه من در خدمتم
واریز و خریدتون تائید میشه500 گرمی اسطخودوس سفارش داده شد.با تشکر..
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد 26858000015906724241با سلام
مقدار نیم کیلو عسل ممتاز میخواستم و از عسل های خارشتر - آویشن - چند گیاه - بهار نارنج و گون از هر کدوم کمترین وزن گرمی که دارید برای تست میخواستم
لطف میکنید قیمت کل رو برام بفرستید
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد 26858000611113360717500 گرمی اسطخودوس سفارش داده شد.با تشکر..
سلام داداش گلممن هم دیروز از جناب آقای برزوئیان 500 گرم چند گیاه و 500 گرم آویشن گرفتم البته ذائقه است اما به نظر آویشن خوش طعم تر بود و البته هر دو با کیفیت.+150 گرم استخدوس که ایشون زحمت کشیدند و اشانتیون برام فرستادن.
در ضمن از همه مهمتر به نظر من احساس مسئولیت ایشون بود جالب اینکه من جنس رو صبح سفارش دادم و ایشون زحمت ارسال با سواری برام کشیدند و ظهر به دستم رسید.
بازم ممنون جناب برزوئیان
نوش جونتون داداش گلمآقای برزویان خیلی ممنون سفارش رسید کیفیت مثل همیشه عالی بود خصوصا بسته بندی اینبار بیشتر روش کار شده بود :دی
امتیاز تون هم ثبت شد
مچکرم
سلامچشم داداش به امید خدا امروز ارسال می کنم
فقط به ادرس قبلی ارسال کنم یا تغیر کرده؟
واریزتون تایید میشه دوست عزیزسلام
52500 واریز شد
1.عـسـل آویـشن صاف
2.عسـل بهار نارنج صاف
ممنون
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد 26858000015906725035سلام
52500 واریز شد
1.عـسـل آویـشن صاف
2.عسـل بهار نارنج صاف
ممنون
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد 26858000611113360717
برای پیگیری مرسوله خود به لینک زیر مراجعه کنید
http://itemtracking.post.ir
نوش جونتون داداش منعسل امروز رسید . کیفیت عالیه من راضی بودم.با تشکر
واریز و خرید شما تایید میشهیک بسته گرده ی گل 75 گرمی سفارش داده و واریز انجام شد. با تشکر از استارتر عزیز