- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
خواهش می کنم داداشسلام
مثل همیشه عالی و سریع رسید
ممنون
خوشحالم بازم باب میلتون واقع شده
بازم امری داشتین من در خدمتم
همیشه شیرین کام باشید
خواهش می کنم داداشسلام
مثل همیشه عالی و سریع رسید
ممنون
پ.خ شد خدمتتونبنده عسل بهارنارنج و چند گیاه دریافت کردم
جناب برزویان جواب پ خ هم ندادی متاسفانه
این عسل چند گیاه اون طور که انتظار میرفت نیست
خیلی سفت شده تغییر رنگ و تغییر بو و تغییر حالت داد
نوش جونتون داداش منسفارش بنده شامل نیم کیلو ممتاز و بسته های 150 گرمی از همه عسلها هفته قبل رسید که متاسفانه نشد اطلاع بدم
کیفیتشون خوبه و آدم میمونه از کدوم مدل دفعه بعد سفارش بده
به احتمال زیاد در آینده مزاحمتون میشم
امتیاز هم ثبت شد
پ خ دادم جواب ندادین آقای برزویانپ.خ شد خدمتتون
مجددا پ.خ شدپ خ دادم جواب ندادین آقای برزویان
نوش جونیون داداش منسفارش گرده ی گل ، رسید دستم. بسته بندی و کیفیت عالی.
تشکر از آقای برزویان
نوش جان داداش گلمعسل خار شتر رسید دستم
فوق العاده خوشمزه و اعتیاد آور
دستتون درد نکنه
واریزتون تایید میشه دوست عزیز500 گرم عسل خارشتر و500 گرم بهارنارنج خریداری شد ما شا الله همیشه آنلاینن آماده پاسخگویی حتما زنبورستان گلیل اینترنتش براهه:general105:
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد 26858000011113463502500 گرم عسل خارشتر و500 گرم بهارنارنج خریداری شد ما شا الله همیشه آنلاینن آماده پاسخگویی حتما زنبورستان گلیل اینترنتش براهه:general105:
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد 26858008911113463461سلام 2 بسته عسل خارشتر از دوست بزرگوار آقای برزویان خریداری شد.
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزWoW ! ! ! :general707:
اصن تاپیک رو دیدم واقعا لذت بردم از پاسخگویی های آقای برزویان و این همه رضایتتتت از محصول :general601:
راستش من بابام آسم داره و با چایی یا با آویشن عسل میخوره و خیلی واسش خوبه
من اگه بخوام یکی از این عسلا رو سفارش بدم میدونین کدوم بهتره واسش؟ :general406:
شما به من لطف دارید دوست عزیزهمه چیز سریع از پاسخگویی تا ارسال تا تحویل عسل ؛عسلها امروز بدستم رسید بسته بندی خوب و محکم طعم خوشمزه و عالی یعنی اینو به جرات میتونم بگم تو طول این زندگیم هر چی عسل میگرفتیم طمعشون یکی بود وفقط یه نمونه بودن اما عسلها این برادر بزرگوار متفاوت بودن و تا این صفحه و تایید بقیه دوستان همه این موضوع قبول میکنند .