Eyeless
Registered User
سلاممرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شرکت واف پیامک شد26858000013006734408
اقا این عسل ما رسید واقعا عسل خالصی بود.بوی کندو هنوز میداد
امتیاز بازارچهم دادم حالشو ببرید
سلاممرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شرکت واف پیامک شد26858000013006734408
سلام ممنونم محبت کردیدمرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد26858000013006734513
برای پیگیری مرسوله خود به لینک زیر مراجعه کنید
http://itemtracking.post.ir
پ.خ شد خدمتتون داداش منعزیز منم عسل میخام.من بجنوردم.یک کیلو عسل بهار نارنج با موم میخام.یک کیلو هم از یه عسل دیگه.کدومش طعمش بهتره و پرطرفدارطره؟ مبلغ وشماره کارت رو هم بفرست.مخلصم
سلام دوست عزیزسلام
اقا این عسل ما رسید واقعا عسل خالصی بود.بوی کندو هنوز میداد
امتیاز بازارچهم دادم حالشو ببرید![]()
به امید خدا دو سه روزه میرسهسلام ممنونم محبت کردید
بی صبرانه منتظریم بدستمون برسه و تستش کنیم.
خرید و واریزتون تایید میشه دوست عزیز1 کیلو عسل بهار نارنج + 150 گرمی اشانتیون از آقای برزویان خریداری شد پول واریز شد ارسال به مشهد
البته خیلی دوست داشتم عسلهای دیگه رو هم امتهان ان شاءا... دفعه دیگه
خرید و واریزتون تایید میشه دوست عزیزیک کیلو و نیم عسل خارشتر از آقای برزویان عزیز خریداری شد.
چندمین باره از ایشون خرید دارم و کیفیت عسل همیشه عالی بوده.
ممنون از زحمات شما.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شدیک کیلو و نیم عسل خارشتر از آقای برزویان عزیز خریداری شد.
چندمین باره از ایشون خرید دارم و کیفیت عسل همیشه عالی بوده.
ممنون از زحمات شما.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد1 کیلو عسل بهار نارنج + 150 گرمی اشانتیون از آقای برزویان خریداری شد پول واریز شد ارسال به مشهد
البته خیلی دوست داشتم عسلهای دیگه رو هم امتهان ان شاءا... دفعه دیگه
واریز و خریدتون تایید میشه دوست عزیزعزیز مبلغ 130 تومن به حسابتون واریز شد برای عسل بهار نارنج و عسل کنار.منتظر رسیدنش هستم تا نظرمو بدم.ممنون
واریزتون تایید میشه دوست عزیز237 تومان برای چهار کیلو واریز شد
سپاس
واریزتون تایید میشه دوست عزیز2 کیلو عسل+گرده گل از جناب برزویان خریداری شد.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد2 کیلو عسل+گرده گل از جناب برزویان خریداری شد.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پیام خصوصی شد237 تومان برای چهار کیلو واریز شد
سپاس