- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
سپاس داداش منعسل های سفارشی من هم رسید، با تشکر از آقای برزویان. هم کیفیت عسل ها خیلی عالیه و هم بسته بندی خیلی با وسواس و حرفه ای. برای اولین بار از خرید اینترنتی کاملا راضی هستم. انشالا همین امروز سفارش دومم رو هم ثبت میکنم.
سفارش دوم بنده از سایت عسلکده:
1- بهارنارنج 500گرم
2- کنارخالص 500 گرم
3-اسطوخدوس 500 گرم
4- چندگیاه 500 گرم
5- مرکبات 500 گرم
6- صاف ممتاز 500گرم
7- آویشن 500گرم
8- خارشتر 500گرم
سلام داداش منسلام،
من دیروز از سایت عسلکده 1 کیلوگرم عسل بهارنارنج با موم خریداری کردم. لطف کنید 150 گرم هدیه رو عسل خارشتر ارسال کنید.
ممنون
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استعسل های سفارشی من هم رسید، با تشکر از آقای برزویان. هم کیفیت عسل ها خیلی عالیه و هم بسته بندی خیلی با وسواس و حرفه ای. برای اولین بار از خرید اینترنتی کاملا راضی هستم. انشالا همین امروز سفارش دومم رو هم ثبت میکنم.
سفارش دوم بنده از سایت عسلکده:
1- بهارنارنج 500گرم
2- کنارخالص 500 گرم
3-اسطوخدوس 500 گرم
4- چندگیاه 500 گرم
5- مرکبات 500 گرم
6- صاف ممتاز 500گرم
7- آویشن 500گرم
8- خارشتر 500گرم
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام،
من دیروز از سایت عسلکده 1 کیلوگرم عسل بهارنارنج با موم خریداری کردم. لطف کنید 150 گرم هدیه رو عسل خارشتر ارسال کنید.
ممنون
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبا سلام
سفارش دوم بنده
یک کیلو عسل بهار نارنج سال 94
سپاس داداش منبرای خرید یک کیلو ارده عسل ممتاز و اشانتیون. مبلغ 54 هزارتومان به حساب ایشان واریز شد
ان شاالله پس از دریافت و تست محصولشون. برای حجم های بیشتر خدمت برسم.
با تشکر از ایشون که چنین محیطی رو برای ارتباط مستقیم فراهم کردن.
پ.خ شد خدمتتونسلام
آقا عسل با مصرف دارویی برای کمتر کردن درد مفاصل و کمر و آرتروز و ... کدوم مورد پیشنهاد میشه ؟
پ.خ شد خدمتتون
بازم امری داشتین من در خدمتم
سپاس دوست منسفارش عسل (یک کیلیویی بهار نارنج) ما هم خیلی سریع به دستمون رسید، با سپاس از M1V
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبرای خرید یک کیلو ارده عسل ممتاز و اشانتیون. مبلغ 54 هزارتومان به حساب ایشان واریز شد
ان شاالله پس از دریافت و تست محصولشون. برای حجم های بیشتر خدمت برسم.
با تشکر از ایشون که چنین محیطی رو برای ارتباط مستقیم فراهم کردن.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استممنون
من در سایتتان ثبت نام و ثبت سفارش و پرداخت آنلاین را انجام دادم
نیم کیلو عسل خارشتر خام
نیم کیلو عسل چند گیاه خام
و اشانتیون هم 150 گرمی اسطوخدوس
با تشکر
پ.خ شد خدمتتون دوست منجناب بروزیان من قصد خرید دو تا 1 کیلویی عسل دارم یکی برای مصرف روزانه و اگر هست یکی برای رشته بدنسازی که نیرو بده منتظر راهنمایی شما هستم